- 27 Nisan 2009
- 2.774
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.142
- 683
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Mantığın ceza hukukunda o kadar iyi yaniMantık.
Çok gereksiz olmuş bu yaptığınız. Ah vah etmeyin hiçBEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM.
adam daha ne desın bılgım var demıs buna yataklık etmıs sattıgına daır ıspat yok ama sakladıgına daır varSağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
kızım var damadımız ıcın boyle bırsey olsa dugun kacmıyor acelesı yok bır sonuclansında derdım eger ıftıra olsaydı gozaltı olsaydı ama adam dırek bılgısı oldugunu soyledıgı ıcın asla ama asla kızımın evlenmesıne ızın vermezdımBencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim
bilgisi var mıymışşşşşşşşş pes uzak durSağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
çok mu parası var bu çocuğun yaşın küçük olayları ondan mı göremiyorsun bilgisi varmış yaa farkında mısın nasıl izin verir böyle bir şeye, bence arkadaşın yazdığı gibi nikah reddi yap uzak dur senin de başını belaya sokarlar Allah korusunBurada herkes doğru ben yanlışım galiba. Hayır akraba değiliz annesi 67 yaşında ve yanlız kadın ailem şuan benim yaşadığım ağır şok dolayısıyla bir müddet üstüme gelmemeye çalışıyor.
Nikah kiydim çünkü o sırada bilgisi olduğunu bilmiyordum suçsuz sanıyordum
ya bilgisi varsa zaten bu adam bu pis işleri yapan adamları tanıyordurkızım var damadımız ıcın boyle bırsey olsa dugun kacmıyor acelesı yok bır sonuclansında derdım eger ıftıra olsaydı gozaltı olsaydı ama adam dırek bılgısı oldugunu soyledıgı ıcın asla ama asla kızımın evlenmesıne ızın vermezdım
sızın aılenız nasıl razı oldu buna hemde acelenız varmıs gıbı cezaevınde nıkah falan
acaba adam sağlam para kazanıyor da nafaka tazminat için falan mı kabul etti bilmiyorumBilgisi olmasıyla alakası olması arasında ne fark var? Alakanın anlamını bildiğinizi düşünüyorum.
Bilgisi varsa doğal olarak alakası da vardır.
Böyle işlerle uğraşan insanların alakasız insanlara rica minnet yer temin ettirdiğini mi sanıyorsunuz? Eşiniz bu işten para kazanıyor belli ki.
O gelinlik falan hep o paralarla alınmış yani.
Son düzenlemeyle eklediğiniz bölümden sonra sizin de masum olduğunuzu düşünmüyorum ben.
Madem 15 sene bekleyesiniz yoktu hiçbir şey belli değilken neden evlendiniz? Hadi evlendiniz şimdi bize neyi soruyorsunuz?
O atarın sebebi ne?
ya elin adamına destek olmak istedim diye hayatınızı bir ihtimal belki de yakmayı nasıl göze alırsınız ya ? bu vicdanınız sızladı diye dilenciye beş lira vermek gibi bişey olamaz olmamalıCezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzden
agzına sağlık valla benim aklımdan geçenleri yazmışsınız yani koştur koştur ne acele cezaevlerinde nikahkızım var damadımız ıcın boyle bırsey olsa dugun kacmıyor acelesı yok bır sonuclansında derdım eger ıftıra olsaydı gozaltı olsaydı ama adam dırek bılgısı oldugunu soyledıgı ıcın asla ama asla kızımın evlenmesıne ızın vermezdım
sızın aılenız nasıl razı oldu buna hemde acelenız varmıs gıbı cezaevınde nıkah falan
Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?