Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatanın en büyüğü bile isteye cezaevindeyken bence artislik olsun diye kıydırdığın nikahın...

madem kararsızsın bi bekle önüne bak arkadaşım bakalım gerçekten suçlumu değilmi olay ne dimi ama. Beklemekse ve eğer sana göre suçsuz sa neden nikah kıyıldı ? Zaten herşey olacağına varırdı. Şuan daha kötü olmuş bence

Nikah kıyılmış artık evlisiniz.
Şu soruyu sorun; uyuşturucu maddeye yer temin eden biri ile evlenirmiydiniz.?
Ben kesinlikle evlenmezdim.
Emin olun bu işle nişanlınızın ilgisi vardır.
Yazık etme kendine. Nikah iptali işte.

Kızım senin ailen yokmu ne biçim iş böyle suçtan tutuklanan biriyle nikah kıyılırmı akıl var mantık var birde çok büyük bişeymiş gibi anlatmışsın suçlu kim varsa suçluyum demezki
Bunun sana ilerde doğacak çocuklarıns çok zararı olacak

Şuan düşündüğünüz şeyler gayet mantıklı yalnız sizin aklınız o an neredeydi de daha olay ney ne değil anlamadan gidip cezaevinde nikah kıydınız??? Dşyelim ki 15 sene ceza aldı nişan atmış olmak mı kolaydı boşanmak mı???

Nikahını hemen iptal et canım.Uyusyurucu maddeyi saklamak yada saklayanlara yardim ve yataklık yapanlara çok ağır cezalar veriliyor.Kendide bilgisi olduğunu belirtmiş zaten.Allah yardımcın olsun.

kendısının sucu olmasa ceza almaz uyusturucu gıbı ısler buyuk ısler benım kabul edebılecegım bır durum degıl
ben allahın ısaretı der evlenmezdım acıkcası

Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
adam daha ne desın bılgım var demıs buna yataklık etmıs sattıgına daır ıspat yok ama sakladıgına daır var
ne fark eder
satılması ıcın saklanmasına ızın vermıs yakalandıgı kısmı kabul etmıs

hıc geregı yok boyle seylerın ıcıne gırmeyın

Bilgisi olmasıyla alakası olması arasında ne fark var? Alakanın anlamını bildiğinizi düşünüyorum.
Bilgisi varsa doğal olarak alakası da vardır.
Böyle işlerle uğraşan insanların alakasız insanlara rica minnet yer temin ettirdiğini mi sanıyorsunuz? Eşiniz bu işten para kazanıyor belli ki.
O gelinlik falan hep o paralarla alınmış yani.

Son düzenlemeyle eklediğiniz bölümden sonra sizin de masum olduğunuzu düşünmüyorum ben.
Madem 15 sene bekleyesiniz yoktu hiçbir şey belli değilken neden evlendiniz? Hadi evlendiniz şimdi bize neyi soruyorsunuz?
O atarın sebebi ne?

Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim
kızım var damadımız ıcın boyle bırsey olsa dugun kacmıyor acelesı yok bır sonuclansında derdım eger ıftıra olsaydı gozaltı olsaydı ama adam dırek bılgısı oldugunu soyledıgı ıcın asla ama asla kızımın evlenmesıne ızın vermezdım

sızın aılenız nasıl razı oldu buna hemde acelenız varmıs gıbı cezaevınde nıkah falan

çok mu parası var bu çocuğun yaşın küçük olayları ondan mı göremiyorsun bilgisi varmış yaa farkında mısın nasıl izin verir böyle bir şeye, bence arkadaşın yazdığı gibi nikah reddi yap uzak dur senin de başını belaya sokarlar Allah korusun
bilgisi olduğuna göre bu karanlık işleri yapan insanları tanıyordur
o adamlardan her şey beklenir

ya bilgisi varsa zaten bu adam bu pis işleri yapan adamları tanıyordur
onlar herkese söyler mi uyuşturucunun yerini
ya da buna sağlam para veriyorlardı ki satmasa da satılmasına izin verdi
iki durumda çook tehlikeli

acaba adam sağlam para kazanıyor da nafaka tazminat için falan mı kabul etti bilmiyorum
yani kendi çapında kendini garantiye almak istemiş olabilir
onla kazanan paradan hayır da gelmez ya neyse

ya elin adamına destek olmak istedim diye hayatınızı bir ihtimal belki de yakmayı nasıl göze alırsınız ya ? bu vicdanınız sızladı diye dilenciye beş lira vermek gibi bişey olamaz olmamalı
tüm sayfaları henüz okumadım ama kimse sizden önemli değil bilgisi varsa çıkarı vardır ister inanın ister inanmayın gidip cezaevinde nikah kıyma şovlarına da gerek yok bence uyuşturucudan bahsediyorsunuz bence cinayet bile bundan daha masum.

agzına sağlık valla benim aklımdan geçenleri yazmışsınız yani koştur koştur ne acele cezaevlerinde nikah

Bilgisi varsa cikarida vardir buda suctur zaten dusunsene evlendigin adam cocuklarinin babasi olacak adam baska cocuklari zehirleyenlere yardim ediyor yarin bigun o bela gelir cocuunuzuda yapisir . Bilgisi varsa ben olsam ayrilirdim suan esim ayni seyi yapsa mesela onuda hic dusunmeden bosarim. Pis islerle ugrasan insandan fayda gelmez ve ordan gelen para asla az degildir oda buna alistigi icin girsede ciksada devam eder

Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim

Yerinizde olsam ne yapardım biliyor musunuz? Kimseye koşulsuz güvenmezdim.
Annem babam hariç. Hatta onlara bile.
Siz düğüne 20 gün kala tutuklanan biriyle nikah yapıyorsunuz? Bunu yapmazdım. Herşeyi askıya alırdım. Düğün,davetiyeler, gelinlik beklesin. Önemli değil. Belki hiç bilmediğiniz başka şeyler olacak? Ben bunu göze alamazdım. Sevgi başka bir şey. Yüz kızartıcı suçu olan, uyuşturucu suçuyla anılan bir insanın masum olduğuna emin dahi olsam, kendimi beklemeye alırdım. Aileniz cezaevinde nikah kıymanıza nasıl izin verdi? Hiç sağlıklı karar verilebilecek bir zaman değil.
Duruşmayı bekleyin. İfadesini de okuyun. Hatta bunu delil olarak gösterip evliliğinizi iptal edin. Daha aynı evde bile yaşamadığınız, kağıt üzerinde evli olduğunuz bir insanın ailesiyle de yaşamayın. Bu da çok büyük hata.
Ailenizin yanına dönün. Kızım var ve bunu yapsa o eve gider alır gelirdim. Kimse kusura bakmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…