- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Suçluysa malının mülkünün ne olacağını sana kim söylediAileme o kadar laf saydirmissiniz ama ailem görüşe gittim diye bilirken ben nikah kiydim haberleri bile yoktu birincisi.
Onun maddiyatina ihtiyacım yok mal varlığı için nikah kiymadim şükürler olsun ki kendi isim var
Nikahı da kiydim ama eğer bugün olsaydı kiymazdim
Galiba o anın şokuyla yaptım
Bazılarınız gerçekten sacmalamis kişi kendinden bilir işi para özellikle haram bir para için nikah kiymam mesele malı mülkü bana kalsın değil zaten böyle durumda suçluysa malı mülkü geçtim vana ona bile kalmaz mal müsadere edilir devlet el koyar
ALlah sabır versin ama nikah için acele etmeseydin keşke 5 yıl yatarsa ozaman ne yapacaksınBugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..
(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)
Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)
BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?
Deli cesaretini, aklıselim olmamayı güç sanıyor.Hanginizin cezaevinde gülümseyerek bir evet demeye gücü var derken ?
Benim yok şahsen olmasın da maddeye yer temin etmekten girmiş. Her durumda bekler, aklanmasını isterdim çünkü bu çok vicdansızca ve yüz kızartıcı bir suç. Ceza alması halinde soyadını taşımak istemezdim. Acele etmişsiniz keşke bekleseymişsiniz.
Nikah reddi yapabilirsin. Nikah olup düğün olmayınca davayla boşanmana gerek yok. Dilekçeyle halledilebiliyor
Yalnız bu bilginin doğrulugu tartısılır. nikah iptali iki taraftan birinin evlilige uygun olmamasına rağmen kıyılan nikahlar da gecerli. mesela gelin veya damat nikah zamani suuru yerinde degilse tehtitle nikah masasına oturtulmuşsa ölüm tehtitiyle imza attirılmıssa gibi gibi.
Bile isteye nikah kıyıp sonra düğun yapmadık diyip dilekceyle iptal olmuyor boşanma davası açılması lazım diye biliyor
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilirler. yanlışım varsa düzeltsinler.
Mantık.Suçluysa malının mülkünün ne olacağını sana kim söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?