- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.463
- 598
- 38
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Evet esas sorun adamın ne yaptığından çok kısa zamanda çıkıp çıkmayacağına göre önündeki maçlara bakıp bakmamaya karar vermeye gelmiş.Konuyu editlerken arka fonda kurtlar vadisi pusu şarkısı mı çalıyordu? 21 yaş evet çok küçük ama anlamak istemeyene, duymayana görmeyene de zorla doğru algılatılmaz. Sizin hakkınızdaki tüm iyi niyetlerimi alıp konunuzdan gidiyorum.
Nikahı iptal davası açsın. Nasıl bişeydir bilmiyorum ama kulağıma çalınmış biryerden.
Eğer mümkünse nikahı geçersiz saydırmak bu yola başvurun.
Böyle bir suçun sahibine eski eş tanımı bile fazla
Avukat prosödürleri daha iyi bilir sonucta ama ne malum ilk durusmada cikacagi.
Mahkeme bu hic belli olmaz, sonuc olmaz bir sonraki davaya gider belki 2 ay sonrasina atar, belki 5 ay hic tutuklanmadan 1 sene orda mahkeme baska durusmalara kalabilir.
Heleki bu olay uyusuturucuysa ve yuklu miktardaysa tam bilmiyorum biraz sikintili olabilir.
Dilerim eger sucsuzsa tez zamanda cikar ve bu kotu gunleriniz biter. Yaşin cok genc rabbim hakkinda hayirlisini versin.
Yahu tutuklu adamla ne nikahı.Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..
(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)
Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)
BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?
Tabiki insanin başına gelmeden kimse bilmez ama cezaevinde nikah kiyilmasi cok acelece yapilmis, ailesinden biride dememiş dur bakalim bekle, allah korusun bu evlat değil, kardeş değil hani cikarip hayatımızdan atamayacağımiz biri değil suc buysa bilgisi varsa ilgisi nasil olmuyor.iki ucu b.klu değnek ://
Bilemedim. İnsan başına gelmeden bilemez sanırım..
Ama sanmıyorum tutarlar. Şu adli tatil bitmiş olaydı iyiydi. ://
İçimdeki salakAvukat arkadasıymış zaten nişanlısının.
Sana bu cezaevinde evlen aklını hangi salak verdi der misin ?
Peki ailen şu anda nikah kıydıgını biliyor mu? Üzgünüm ama hata üstüne hata olmuş. Yol yakınken dön.Aileme o kadar laf saydirmissiniz ama ailem görüşe gittim diye bilirken ben nikah kiydim haberleri bile yoktu birincisi.
Onun maddiyatina ihtiyacım yok mal varlığı için nikah kiymadim şükürler olsun ki kendi isim var
Nikahı da kiydim ama eğer bugün olsaydı kiymazdim
Galiba o anın şokuyla yaptım
Bazılarınız gerçekten sacmalamis kişi kendinden bilir işi para özellikle haram bir para için nikah kiymam mesele malı mülkü bana kalsın değil zaten böyle durumda suçluysa malı mülkü geçtim vana ona bile kalmaz mal müsadere edilir devlet el koyar
Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
İfadesinde yazması sizi ateşe atmak değil belki ilk defa doğru söylemiştir hattaSağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?