Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun haberim var,benim yerime koyun dıyen,yarın sana torbacılık yaptırır cnm.
Bunu akıl edebilecek yastasın bence.
21 yas evlenmeye yetiyor da bunu dusunmeye mi yetmiyir?
Muhtemelen adam zengin(o paraları da nasıl kazanğı ortada)
Senin de para pul gözünü boyadı,cat gittin ceza evinde kıydın nikahı!
İyi de ailen nasıl bukadr sakin?
Anne gelip kvdeyle kalıyor falan.

Birincisi nikahı kıymakla hata etmişsin çokta güzel nikahsız beklerdin duruma bakardın suçsuz çıkarsa evlenirdin suçluysa bırakırdın sırf gelinlik davetiye var diye evlenilir mi??

Seninde haberin vardı bana göre.

Senaryo bana göre şu bu adam zengin ailen de zengin olduğu için cezaevinde evlenmene müsade etti en azından yasal olarak karısı olayım yarın öbür gün bişi olursa parasını alırım demiş olabilirsin..

Eğer böyle bi niyetin yoksa neden yangından kaçar gibi evlendin.
21 yaşında ünide flörtten flörte gidiyordum ne iyi kötü günü..
Ayrıca bir gelinimizin abisi sadece arkadaşı adını verdiği için başka hiç bişi yok açık açık anlattı gelin bana sadece ismini verdikleri için 2 yıldır içerde..benim kaynım adam dövdüğü için 6 ay yattı Türkiye de yargı işi ağar..
Ben olsam napardım o nikahı hiç kıymaz duruma bakar en ufak alakası varsa ayrılırdım evliysem de boşardım ki sen direk nikah iptali yaparsın.. konu uyuşturucu adam dövme nefsi müdafa için yaralama yada alacak verecek davası değil..

Evet esas sorun adamın ne yaptığından çok kısa zamanda çıkıp çıkmayacağına göre önündeki maçlara bakıp bakmamaya karar vermeye gelmiş.

“evlendiği kişinin onur ve namusu konusunda aldatılma ... sonucunda evlenme halleri”nde nikah iptal edilebilir de, konu sahibi nasıl iptal ettirsin? Kandırılmamış ki. Durumu bile bile evlenmiş.

Adam “konu hakkında bilgim var ama alakam yok” demiş. Yani durumu bildiğini kabul etmiş.

Yahu tutuklu adamla ne nikahı.
Düğünü de erteleyin adam gibi aklansın, hiç suçu yoksa niye attılar içeriye. Aklansın sonra düğünü düşünün. Salonla da konuşun böyle böyle gerekirse kışın yaparsınız bir de 21 yaşındasın evlilik için çoook erken bence

iki ucu b.klu değnek ://
Bilemedim. İnsan başına gelmeden bilemez sanırım..
Ama sanmıyorum tutarlar. Şu adli tatil bitmiş olaydı iyiydi. ://
Tabiki insanin başına gelmeden kimse bilmez ama cezaevinde nikah kiyilmasi cok acelece yapilmis, ailesinden biride dememiş dur bakalim bekle, allah korusun bu evlat değil, kardeş değil hani cikarip hayatımızdan atamayacağımiz biri değil suc buysa bilgisi varsa ilgisi nasil olmuyor.
Benim evime sen gelip birşeyi koyarken bilgi verirsen ben ne olduğunu bilmez miyim? Ya da uyuşturucu koyacam desen bende sana kiralamış yani ücretini almis olurum. Karişik işler cok acele edilmiş.
Adli tatil daha yeni başlayacak mecuren 1 eylülden itibaren ama eylulde direk mahkeme olur mu bilmem

Aileme o kadar laf saydirmissiniz ama ailem görüşe gittim diye bilirken ben nikah kiydim haberleri bile yoktu birincisi.
Onun maddiyatina ihtiyacım yok mal varlığı için nikah kiymadim şükürler olsun ki kendi isim var
Nikahı da kiydim ama eğer bugün olsaydı kiymazdim
Galiba o anın şokuyla yaptım
Bazılarınız gerçekten sacmalamis kişi kendinden bilir işi para özellikle haram bir para için nikah kiymam mesele malı mülkü bana kalsın değil zaten böyle durumda suçluysa malı mülkü geçtim vana ona bile kalmaz mal müsadere edilir devlet el koyar

Peki ailen şu anda nikah kıydıgını biliyor mu? Üzgünüm ama hata üstüne hata olmuş. Yol yakınken dön.

Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi

Uyuşturucu ticaretinden bilgisi varmış yani öyle mi ?
Eğer öyle ise beş dakika bile evli kalmam
Bence siz bu suçun mahiyetini iyice öğrenin

21 yaşında evlenme yoluna girmenin bedeli sanırım cezaevinde ki nişanlıyla nikah kıymak çünkü o yaşar bu kadar saçma birşey yapılır ancak.

Ayrıca bilgisi olup ilgisi nasıl olmuyor böyle bir şeyden?

Nikah iptali olmuyor mu, inşallah oluyordur, kendinizi ateşe atmışsınız resmen.

Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
İfadesinde yazması sizi ateşe atmak değil belki ilk defa doğru söylemiştir hatta
O işi bulaşmış olması ateşe atmak
Nihaka tamam demesi ateşe atmak
Senin cezaevinde apar topar nikah kıyman gibi
Zararın neresinden dönsen kar
Dön bu yoldan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…