Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın avukatı bile arkadaşıymış bence bunlar bu işin teşkilatı ben hanımefendininde tutumlarına baktığımda masum oldugunu düşünmüyorum artık
asla iş birliği demem ama kendi sevgisinden öyle gözü kör ki hala çıkması ümidinde kesinlikle yaşadığı şey ağır ancak böyle bir durumu ben yaşasam çıkmamasını dilerdim keza belkide binlerce ailenin evine bu adam yüzünden ateş düştü belki de düşecekti
bilgim var = ilgim var

Hayır bir de neden adamın ailesiyle kalıyor onu anlamadım
adamın annesi 67 yaşında yalnız yaşıyormuş
sanki evlendiklerinde sorunsuz şekilde evlerine geçtiklerinde kadın yalnız kalmayacaktı aptalca bir fedakarlık şovu

adamın annesi 67 yaşında yalnız yaşıyormuş
sanki evlendiklerinde sorunsuz şekilde evlerine geçtiklerinde kadın yalnız kalmayacaktı aptalca bir fedakarlık şovu
Bence konu sahibinin ailesi şu durumda daha yardıma muhtaç. Kızlarının durumundan dolayı şoka girmişlerdir. Kimse böyle bir şey beklemez sonuçta. Ben ailemle kalır, ya da ev tuttuysam kendi evinde kalırdım bu sürede

hiçbir yanından tutamıyorum kızın ailesinin tutumunu
tutuklandığı konuya bak bırakın anasında kalmasını o nikahı ( MASUM olduğuna emin bile olsam ) kıydırmaz netleşmesini beklerdim yaş 21 yahu ne bu acele

Diyorum ya benim de kızım var ben izin versem babası zorla gider alır ve o nikahı kıydırmaz. Bence konu sahibi nişanlısının suçsuz olduğuna inandırmış ailesini. Başka bir ihtimal düşünemiyorum

Çok şaşırdım allah yardımcın oldun çok zor bi durum

Buraya nişanlım kaza ile birine çarptı hapse girdi yazsaydın sabır et bekle derdim ama söz konusu suç uyuşturucu satıcılığı tamam alakası olmayabilir ,suçu olmayabilir ama o zamanda davanın sonucunu beklerdim

Haberlerden hatırlıyorum bu olay Konya’da mı oluyor inşaat halinde bir evin bodrumu imalathaneydi mülk sahibini tutukladılar. Yüklü miktarda uyuşturucu vardı.
Eğer öyleyse eşinizin işi çoook zor ne 5i ne 10u adamlar imalathane yapmış inşaat paravandı. Ve çok çok yüklü miktarda uyuşturucu vardı. Sen iptal etme olayına bak bence, çok zor anlıyorum ama o adamdan sana yar olmaz maalesef.

Arkadaşım nikah kıyıldığı gün eşinin başka birinden çocuğunun olduğunu öğrendi. O gün eşinin eski sevgilisi arayıp çocuktan bahsetmiş. Nikah için iptal davası açtılar. Kabul edildi. Evlilik birliğinin kurulmadığının kanıtlanması nikah iptali için yeterli oluyor. İşte aynı evde yaşama,birlikte kalma vs gibi şeyler.

Ben olaya çok çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama nişanlın bile isteye olaya susmuş bu da suç. Bence yanlış eşinde böyle bir olaya susarakta olsa dahil olmuş ama elin kızına nikah kıyıp hayatını mahvediyor. Seni seviyor olsa böyle kötü olaya bir şekilde bulaşmazdı hadi bir şekilde istemeden işin içine girdi seninle evlenmemesi lazımdı en azında aklanana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…