Düğünüm olmadı ama soğudum. Bu hislerim geçer mi?

Hergün başka bi kızla takılması normal demiyorum zaten gece arkadaşlarıyla çıkması flortlerinin olması vs.bunlar 20 yaşında biri için normal gayet.
Tabi ki bekar biri icin normal.
Aldatıyor diyorum çünkü telefonunu saklıyor diyorsun 4 yıllık evlilikte kimse telefon saklamadi bizde.
Buradaki aldatma konularını da arat oku her şey önce telefonu saklamakla başlar azcik zeki olmak yetiyor emin olmam için.
Ailenin basından atmak istediginide senin arkanda durmamalarindan yola çıkarak o şekilde konuştum.
Kusura bakma ama okuyunca direkt böyle hissediliyor .
Ne olursa olsun anne baba kız evladının arkasında durmalı yaptıkları yanlış.
Siz ısrarda etseniz 20 yaşında izin vermemeleri gerekirdi al buyur işte sonuç ortada !
Ayrica hem boşanmak istiyorum diyorsun hem savunmaya geçiyorsun ben anlamadım seni.
Burada aklı basında biraz hayat tecrübesi olan her kadın sana ayrıl der boşanmaktan beklemeye döndü olay hemen evli evli nasıl bekleyeceksiniz acaba çok ilginç.

Yorumunuzu tekrardan okuyabilir misiniz caba? Kızlarla takılması normal falan yazmışsınız.
Ben bile gözümle görmeden emin olamıyorsam sizinde olmamanız gerekir,telefon saklamak derken,elinde durur ya da cebinde. Beraber kaldığımızda üniversite zamanlarımızda telefon hep ortada dururdu,saklamaktan kastım bu benim. O yüzden aldattığını düşünmüyorum kaldı ki telefonlarımızda şifre falan yoktur,o yüzden bu yazdığınızı görmezden geliyorum. Aileme baskı kuran bendim,sürekli hayır olmaz bekleyin diyende ailemdi. Sırf benim gönlüm olsun diye kabul ettiler,nişanlılığı uzun tutmak isteyen ailemdi,yine uzatmak istemeyen bizdik. O yüzden hemen nilah tarihi alanda bizdik. Burada konu bahsi geçen benim,ailem değil. O yüzden ailemi yargılamanızı yanlış buluyorum,sert üslupla eleştirmenizi de. 20 yaşında sende küçüksün yeaa diyip çocuk gibi küçük görenleri de yanlış buluyorum. Savunmaya geçmemin sebebi de bu,insanlar beni sert üslupla eleştirirken susmam ben kusura bakmayın. Aile yapımı bilmeden başından atmak istiyor vs demeyin lütfen,öyle birşey yok. Maddi sıkıntımız yok ailemle bir problemim yok neden başlarından atsınlar? İstesem kendi evime de çıkabilirdim abimle iş başında da çalışabilirdim babam buna saygı duyardı,evlenmeyi ben seçtim.
Konuşmayı düşünüyorum hala yumuşamadım,sonradan keşke konuşsaydım dememek için 1-2 gün birlikte vakit geçirip konuşacağım. Ondan sonra boşanmayı düşünürüm.

Bu arada yineliyorum,annemi ve babamı yargılama sizin hakkınız değil.

Her insan hata yapabilir, yanlış yapabilir. Doğruları, gerçekleri anlayabilmek için bunları yapabilir evet. Hatasızda kul olmaz. Her kul o hatayı tadıyor.
20 yaşında gençliğinin baharında hiçbir anne baba evladının sıkıntı yaşamasını istemez. Onlarıda anlamak lazım gerçekten bunca hazırlık, davetiyeler üzülebilirler evet.
Hiçbir şey kolay değil, çok zor. Biraz beklemen tarafında olacağım ben. Biraz sakin ol, 4-5 gün yaptıklarını, söylediklerini, hareketlerini izle. Hala devam ederse bir güzel yere gidin kahvelerinizi yudumlayarak bu konuyu konuşun. Sağlıklı iletişim birşeyleri açığa kavuşturur. Hala aynı ise bu ilişkiyi devam ettiremeyeceğini dile getir.
Unutma bu hayatta üzüleceğin tek şey sağlığın, ailen olsun.
Ve lütfen konunu kapattırma. Gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim. Sert içerikli yorumları görmemezlikten gel.

Yorumlarına dikkate alacağım canım,güzel yorumun yüzünü güldürdü. Üstte yazdığım gibi bende senin gibi düşünüyorum süğün öncesi stresi,adet öncesi sendromlarım belki de daha da tahammülsüz yaptı beni. Ya da belki o bunaldı bunu bilemiyorum. Nişanşıyken böyle yapmayıp nikahı kıyınca böyle yapması garibime gitti,o yüzden seni dinleyip birkaç günlüğüne birlikte bir yerlere gidersek daha sağlıklı karar vereceğimi düşünüyorum. Çünkü çok aşırı emek verdik bu noktaya gelebilmek için,ikna edebilmek için çok yıprandık ve çok mutluyduk,o yüzden emeklerim boşa gitsin,ileride keşke konuşsaydım demek istemiyorum. Umarım biraz kaçamak bize iyi gelir,o da kafasını toplayabilir. Yorumun için yeniden teşekkür ederim,iyiki fikirlerini belirttin. Konum açık kalırsa gelişmelerden haberdar edeceğim. İyiki varsın!

Çocuk mu büyüteceğim diyorsunuz ama 20 yaş zaten çocuk. Ah ah ne var böyle alelacele bir işe kalkışıyorsunuz, aileniz nasıl izin verdi. Bir de merak ediyorum ne iş yapıyorsunuz.

En fazla 3 ay konuşurlar boşver sen . Annen baban söylense bile onlar da yumusayacak nasılsa . Ömür boyu mutsuz olmak yerine 3 ay sıkinti çekersin biter gider .

Abin iyiymiş desteğini al kararından dönme . 20 yaş çok erken .

Çocuk mu büyüteceğim diyorsunuz ama 20 yaş zaten çocuk. Ah ah ne var böyle alelacele bir işe kalkışıyorsunuz, aileniz nasıl izin verdi. Bir de merak ediyorum ne iş yapıyorsunuz.
Ailemi biz zorladık. Ben üniversite okuyorum ama maddi sıkıntı çekmeyeceğiz.

Canım benim yaşıtız seninle. Şuan evli olduğumu düşünemiyorum kesinlikle.. ben gezmek tozmak, şuan okuduğum okulu bitirmek, gençliğimi yaşayıp pişman olmadan evlenmek istiyorum. Ve benim yaşıtım erkekler hiiç ilgimi çekmiyor çünkü gerçekten hiç olgun değiller. Geçen sene seninki gibi bir sevgilim vardı 22 yaşındaydı. Ben çocuk büyütemem dedim sevgiliyken bile ayrıldım. Hele evlilik olayına hiç gelemezdim.
Evet annen ve baban bir süre söylenecek ama lütfen eşinin yaptıklarını onlara dürüstçe anlat ki durduk yere ayrılıyor imajı verme. Çok genciz, lütfen ama lütfen hayatını karartma. Bırak elalem konuşsun, o evde onlar mı yaşayacak? Gece onlar mı yalnız evde kalacak? Saat kaç oldu hala gelmedi, bugün boş günüydü bir şeyler yaparız sanmıştım ama o arkadaşlarıyla gitti diye düşünecek..
Sen doğru olanı düşünüyorsun. Ve ben senin üzülmeni istemiyorum. Flört et ama evlenme bu yaşta, önce eğitim eğitim

İleride keşke konuşsaydım dememek için bir kez konuşacağım.

Düşüneceğim canım,en azından bir kez düzgünce konuşmayı deneyeceğim,ondan sonra karar vermek istiyorum.

Küçüksünüz demem gereksiz itham değil ki, gerçekler.
Siz yaşınızdan olgun olabilirsiniz ama ne kadar olgun olabilirsiniz ki sonuçta? 23-24 gibi olun hadi en fazla. Ki 23-24 olup geriye dönüp baktığınızda bile "evet 20 yaşında yeterince olgun değilmişim" diyeceksiniz.
Bunu sizi küçük görerek söylemiyorum, gerçekler böyle olduğu için söylüyorum.

Eşiniz gezip tozmak istiyor, hayatın daha çok başında. Peki siz bu yaşta çocuk mu büyütmek istiyorsunuz?
Birkaç seneye beğenileriniz, hayattan beklentileriniz, istekleriniz değişecek. Aynı şekilde eşinizin de. Hatta belki onunkiler değişmeye başlamıştır bile. Kişiliğinizin bu kısmı oturmadan, yeterince olgunlaşmadan evlenmemelisiniz. 5 sene sonra elinizde bir çocukla "istediğim hayat bu değilmiş" diyebilirsiniz, bunun örnekleri çok.

Eşiniz aslında yaşının gereğini yapıyor. Yaşına ters olan durum evlenmiş olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…