- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
Yoksa bir şans verip evlenmeli miyim?
Öyle düşünüyorum canım ama bir hafta falan bekleyeceğim düzelecek mi bakalımYol yakınken kaç canım şimdi dönemezsen sonra hiç dönüşü olmazzzyaşında küçük zaten ziyan olursun o çocugun elinde.. inşallah bizi dinlersinde yapmazsın düğünü
Yapması gereken kızlarla gezip tozmak değil hayatını yaşamak olabilir ama hergün başka kızla takılması gençlik değil diye düşünüyorum. Aldatıyormu bilemiyorum siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz çünkü ben bile görmeden birşey diyemem. Ailemin başından atmaya çalıştığı yok lütfen güzel yorumlar yapalım,hani azarlar gibi yorum yapmasak? biz direttik evleneceğiz diye iki ailede biraz zaman geçsin 23-24'de evlenebilirsiniz dediler biz beklemek istemedik,kaldı ki kendisi gelip babamla abimle konuşup ikna etmeye çalıştı ancak öyle izin verdiler. Üniversite okuyorum para sorunumuz yok istediğimiz bütün imkanlara sahibiz bizde bu yüzden evlenmeye karar verdik. Sanırım biraz beklememiz gerek.Çocuk (ki gerçekten cocuk)daha 20 yaşında allah aşkına ailende hic mi akıl yok verdiler seni cocuga ??
Yaptıkları gayet normal içecek dağıtacak kızlarla gezip tozacak vs.yasinin gereği bunlar.
Ama tutup nisan nikah yapması çok abes.
Muhtelemen şu an aldatıyor seni zaten.
Hayır senin ne acelen vardı koca kaçmıyor ya.
Ailen sorunlu mu senin seni başlarından mi atmaya çalışıyorlar dertleri ne ?
Sen okumuyor musun okumuyorsan oku meslek sahibi ol böyle ipsiz sapsiz adamların eline bakmayın onların ekmeğine muhtaç olmayın yahu akıllanın artık yıl 2018 .
Abin arkandaymış işte birlikte gidin mahkemeye ac boşanma davasını bitti gitti yoksa eve kapanıp aldatilacak mutsuz olacak olan sensin kimseye bir şey olmaz merak etme olan sana senin gençliğine olur.
Kendisiyle konuşacağım.evlilik bu kadar kolay mı ? Bir şans verip evleneyim olmazsa boşanırım mı?
Yapmayın Allah aşkına 20 yaşında böyle temeller üzerine kurulacak bir evlilik yürümez gibi geliyor.
Ki bu erkek daha büyümemiş olgunlaşmamış daha çocuk. Bu sorumluluğu alamaz.
Öyle düşünüyorum canım ama bir hafta falan bekleyeceğim düzelecek mi bakalım
Yapması gereken kızlarla gezip tozmak değil hayatını yaşamak olabilir ama hergün başka kızla takılması gençlik değil diye düşünüyorum. Aldatıyormu bilemiyorum siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz çünkü ben bile görmeden birşey diyemem. Ailemin başından atmaya çalıştığı yok lütfen güzel yorumlar yapalım,hani azarlar gibi yorum yapmasak? biz direttik evleneceğiz diye iki ailede biraz zaman geçsin 23-24'de evlenebilirsiniz dediler biz beklemek istemedik,kaldı ki kendisi gelip babamla abimle konuşup ikna etmeye çalıştı ancak öyle izin verdiler. Üniversite okuyorum para sorunumuz yok istediğimiz bütün imkanlara sahibiz bizde bu yüzden evlenmeye karar verdik. Sanırım biraz beklememiz gerek.
Hayır yorum yapan üye bana bu yaşta kızlarla gezip tozması içmesi lazım falan dedi.Başka kızlarla mi takılıyor
Azarlar gibi konuşmasanız keşke.Evlilik değil evcilik oyunu gibi olacak sizin ki. 2 çocuk çünkü. Bak ben23 yaşındayım. İsteyenleri reddediyorum. Daha kendime zor bakarken el oğluna mı bakacağım. Yurtdışına gidiyorum geziyorum, araştırma görevlisiyim bu arada. Sakın hayatını yakma. Bak ben senin gibi çok öğrenci gördüm üniversite de. Şimdi hepsi pişman. 1-2 tanesi var mutlu. Onlar da eşleri olgun, anlayışlı. 20 yaş nedir erkek için yaaa. Anlamıyorum bu yaştakileri evlendirenleri. Yazık bize. Sonra boşanmalar, cinayetler aldatmalar artar. Erkek 20 sinde daha çocukken evlenince kimse beklemesin bu işin sonunu. Eskiler küçük evlenirdi ama aldatma dayak herşey görmezden gelinirdi. Git evlen koş. Evlilik kaçıyor. 2 sene sonra başını vurunca gelip burada konuşuruz.
Tamam teşekkür ederim peki.20 kısmını tekrar tekrar okudum.bu yaşta evlenme arzusu niye? haydi bayanları geçtim de 20 yaşındaki erkek çocuktur ya! başka da yorum yapamayacağım.
Sizin için demedim zaten, evleneceginiz adam olgun değil. Bakın 35 yaşında evlense bile bir erkek arkadaş çevresi onu aman abi sen de başını yakiyorsun diye gaza getiriyor..20 yaşında bi oğlan çocuğunu görsem ben de aklını ekmek peynirle mi yedin derim. Sizinkinin zaten aklı havada imiş, üstüne akıl verenlerle iyice kafası karışmıştır.Ben burda beni yargılayın diye konu açmadım ki? Herkes hayatını yaşamak istemeyrbilir ya da bişeylere doymuş olabilir o yüzden erken evlenmek isteyebilir. Bende bunu istedim. Çocuk lafını kabul etmiyorum bu yüzden. Olgunluk yaşta değil başta,eğer olgunluğum olmasaydı kendimi hazır hissetmeseydim zaten evlenmezdim. Bu durumu bozan da o oldu. Ben değil yani.
Evet yeni farkettim.
Yıllardır ilişki içinde olduğumuz için yürütebiliriz sandım. Ki ben yürütürdüm,sanırım o yürütemezmiş.
Hayır yoktu,çalıştığında kazandığı parasını bile gelip bana vermek isterdi,sende dursun tutumlu olalım falan derdi.
Akıl veren olup olmadığını bilmiyoruz daha. Bakalım.Sizin için demedim zaten, evleneceginiz adam olgun değil. Bakın 35 yaşında evlense bile bir erkek arkadaş çevresi onu aman abi sen de başını yakiyorsun diye gaza getiriyor..20 yaşında bi oğlan çocuğunu görsem ben de aklını ekmek peynirle mi yedin derim. Sizinkinin zaten aklı havada imiş, üstüne akıl verenlerle iyice kafası karışmıştır.
Azarlar gibi konuşmasanız keşke.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Yo hayır yumuşamadım,sadece azarlamak için yorum yapan hanım arkadaşlarımız çok,sinir mi atıyorlar anlamıyorum. Ben buraya dertleşelim yol gösterebilirsiniz diye konu açtım azarlanmak için değil.Siz bi gecede yumuşamissiniz konu sahibi, oyle gozukuyor. Umarim kendine yazik etmezsin.
Evet usluplar biraz sert ama emin ol hepsi senin iyiligin icin, kendine yaptigin sey icin sinirleniyorlarYo hayır yumuşamadım,sadece azarlamak için yorum yapan hanım arkadaşlarımız çok,sinir mi atıyorlar anlamıyorum. Ben buraya dertleşelim yol gösterebilirsiniz diye konu açtım azarlanmak için değil.
İşte bende tanımadıkları birini sert eleştirmelerine anlam veremiyorum,sert tavıra falan gerek yok,burası stres atma yeri de değil. Ben kendime bir yanlış yapmıyorum sözümden de dönmedim yumuşamadım da. Sadece karşıma alıp konuşacağım.Evet usluplar biraz sert ama emin ol hepsi senin iyiligin icin, kendine yaptigin sey icin sinirleniyorlar
Nolur sakin duzelir diye dusunme, kendine yazik etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?