Hatrım yok sanırım .Ama senin hatrın için misafirlere hoşgeldin diyebilir yaaa
Annem bunu bilmiyor mu önceden de söylemiştim zaten şimdi gelmiş kaç gün kala bana ne diyorMeramınızı sakin bir dille anlatın ben seni orada görmek istiyorum annecim en güzel günümde en çok sana ihtiyacım var diyin
tabiki biliyor ama belki eşiyle tartışmıştır bu konuyla ilgili yinede siz onun çocuğusunuz bencillik yapıyorAnnem bunu bilmiyor mu önceden de söylemiştim zaten şimdi gelmiş kaç gün kala bana ne diyor
Hatrım yok sanırım .
Milletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.Milletin ne dediğini neden düşünüyorsunuz ki dedikoducu milletin canı cehenneme.
durmak istemiyorsa durmasın zorlamayın kendi bilir.
söyleyin kv de durmasın masaları dolaşıp hoşgeldiniz desinler
bu güzel günlerinizi canınızı sıkarak geçirmeyin
Çocuk eşten önemli olmalı gerçekten eşinin dediğini bu kadar çok önemsiyorsa bilemiyorum .tabiki biliyor ama belki eşiyle tartışmıştır bu konuyla ilgili yinede siz onun çocuğusunuz bencillik yapıyor
işte canım sorun burda.Milletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.
Çocuk eşten önemli olmalı gerçekten eşinin dediğini bu kadar çok önemsiyorsa bilemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?