Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar merhabalar
cumartesi düğünüm var annem salonda ben misafirleri karşılamam dedi bana son dk, karşılamaya gerek yokmuş orada dikilmeye ne gerek varmış.
bu önceden konuşulduğunda olmaz demiştim .illa babamla yanyana durmanıza gerek yok (annem babam ayrı) .
kaynanamın yanında durursun falan neyse konu kapandı tamam falan dedi .sonra bana düğüne şunun şurasında ne kalmış diyor ki karşılamıcam.
bu arada annem babam ayrı ama kanlı bıçaklı değiller yani benim için arada babamla konuşurlar telefonda falan.
ama herhalde annem eşinden çekiniyor.
bende anneme sinirlenip o zaman hiç gelme daha iyi dedim bu kızın annesi yok mu diyecekler orda kayınvalide kayınpeder babam var gözler annemi de arayacak gelen misafirler.
misafirleri karşılama çok gerekli değil bazı düğünlerde hiç olmuyor ama kv ve kp karşılamak istediği için benim de annemin babamın orda olması lazım .
zaten annem kız isteme de de olmadı gelin almada da olmayacağı için gelin alma bile istemiyorum düşünün ama olacak.
annemin suratına telefonu kapadım gerçekten üzdü beni kızlar . aslında annem benimle çok ilgilidir düğün hazırlıklarında da her şeyimde çeyizimle hep ilgilendi ilgisiz bir anne değil ama bu yaptığına kırıldım ne var sanki babamla yanyana bile durmazlar dursalar nolcak hem? annem kv kp babam diye sıralanırlar .

annemin bu bazı durumları canımı sıkıyor bir arada görümcemi çağırcam diye tutturmuştu aslında sevmiyorlar birbirlerini pek ama annem ayıp olur diye çağırdı .
iyi ki kadın burada değil de yazlıkta. ona ne gerek varsa benim bir şeyim olmuyor annemin görümcesi olabilir ama benle alakası yok ben istemiyorum düğün benim önemli olan benim istemem.
annem demişti ki bana o zaman en arkada otururuz biz görmezsin.
düşünün kızlar gelinin annesi düğünde en arka masada olacakmış. bunun yüzünden de aramızda çatışma olmuştu.
ondan sonra da şaka yapıyorum sen beni bilmiyor musun dediydi . gerçekten bunaldım kızlar. annem aradı birkaç kez açmadım . açıp ne konuşayım onla ?

Milletin ne dediğini neden düşünüyorsunuz ki dedikoducu milletin canı cehenneme.
durmak istemiyorsa durmasın zorlamayın kendi bilir.
söyleyin kv de durmasın masaları dolaşıp hoşgeldiniz desinler
bu güzel günlerinizi canınızı sıkarak geçirmeyin

Milletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.

Babandan ayrı bir hayatı var artık .

Babanla orada durmak , şuan ki eşini rahatsız edebilir , anneni edebilir .

Sende yazmışsın ; babanın dahil olmadığı tüm durumlarda ilgili bir anne diye . Kendi üzerine hiç hatrım yok mu diye alınma bence . Olayın seninle bi ilgisi yok

Ben olsam ; anneminde yeni eşi ile orada durup karşılamasını teklif ederdim .

Ha bir de bir anne olarak ; sen tanı ya da tanıma kızının düğününe davet edeceği bir kaç isim hakkı yok mu annenin ?

Milletin dediğini düşünmek zorundayım sonra diyecekler bana eşimin tarafı nerde annen yok mu insanlar bir şey olsa da bahane bulsam diye bekliyorlar.
işte canım sorun burda.
kim ne diyecek diye düşünmekten hayatımızı yaşayamıyoruz

Neden vaz geçmiş

Bunu ona güzelce sorun

Bir de Görümcesinin çağırması doğal her çağrılanı gelin damat tanımak zorunda değil ki

Annemlerin evine 8 saat uzaktaki düğünüme hiç tanımadığım bir sürü insan geldi

Annenin Görümcesi fazlalık değil

Benim kayınvalide düğün günümde kayınpederle küstü, dolayısıyla annemin yanında durdu.
Kv-annem-babam-kp şeklinde.
Küstüyse ne olmuş sanki, barışmadı mı sonuçta, barıştı.
Ama o gün yanında durmadı inadından, kendini rezil etti bana kalırsa.
Bunu evli haliyle yaptı bu kadın.
Sizin anneniz ayrı olduğu için hiç durmak istemiyor, aynı kafa işte.

Haklılar mı asla değil ama çok da takılmayın derim ben. Ne istiyosa öyle yapsın.
Kapıda beklemicekse, düğün başladıktan sonra masaları gezsin hoşgeldiniz desin, bu da bir seçenek.
İnsanlar öyle de konuşur, böyle de.. Konuşmayı önleyemezsiniz, boşverin valla. Gününüze odaklanın.

Kv.biz ve ki.niz anne babanızın ayrı olduğunu biliyor. Kapıda karşılama merasimi yapmamalilar.

Anneniz herseyinizle ilgilenmisse , bunun için kırmayın onu. Özgür bırakın.

Benim kayınvalide düğün günümde kayınpederle küstü, dolayısıyla annemin yanında durdu.
Kv-annem-babam-kp şeklinde.
Küstüyse ne olmuş sanki, barışmadı mı sonuçta, barıştı.
Ama o gün yanında durmadı inadından, kendini rezil etti bana kalırsa.
Bunu evli haliyle yaptı bu kadın.
Sizin anneniz ayrı olduğu için hiç durmak istemiyor, aynı kafa işte.

Haklılar mı asla değil ama çok da takılmayın derim ben. Ne istiyosa öyle yapsın.
Kapıda beklemicekse, düğün başladıktan sonra masaları gezsin hoşgeldiniz desin, bu da bir seçenek.
İnsanlar öyle de konuşur, böyle de.. Konuşmayı önleyemezsiniz, boşverin valla. Gününüze odaklanın.

Yanına gidip gözlerine bakıp ağlıyarak sorun. nedne istemiyosun ne değişti diye sorun sorgulayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…