Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

Sonuna kadar haklisiniz. Insanlar cok dedikoducu ve laf ariyor resmen. Gelinin annesi nerde diye soranlar olacaktir.

boşuna sıkıntı yapıyorsun.. yıllar sonra ne dandik şeylere üzülmüşüm diyeceksin..
kapıda karşılamak çok elzem bir durum mu yani..
ama kendini çok güzel ifade etmişsin evet o 3 lü saçma bir durum olur bir arada.. sen böyle yazınca hak verdim sana..
ancak inan bana o kadar unutuluyor ve önemsiz bir hal alıyor ki bu yaşadığın üstünden yıllar geçip karşına birisi çıkıp akıl istediğinde kalkıp annene teklif et eşiyle dursun diyebiliyorsun .. yaşadığı sıkıntıyı dibine kadar yaşamış olsan bile..

umarım ne demek istediği anlatabilmişimdir.. bırakın kim nerde nasıl durmak istiyorsa öyle dursun cidden bir önemi yok..

Annemin eşini de annem davet ediyor ben etmiyorum . buyur gel de demedim kendisine. ya siz düşünün sizin anneniz başka bir adamla evli o adam ve akrabaları sizin düğününüzde. ben böyle bir şeyi istemiyorum . ki neler yaşadım annem evlendiğinde ben istememem en doğal hakkım ayrıca düğün de annemin değil benim düğünüm.
ben neden annemin hayatını zorluyor muşum ki ? annem benim sözümde olmadı kız isteme de yok gelin almada olmayacak . düğünde misafirleri karşılamıcam diyor .ben mi zorluyorum annemin hayatını ?

Ya ben siz böyle bir konu açınca düşündüm de annem nerde durdu haberim bile yok...
Bence böyle şeylere kafanızı takmayın canınızı sıkmayın...
Babanız da durmasın erkek tarafı karşılasın sadece...

Anneniniz kaç zamandır evli?
Uzun zaman ise o adam sizede abilik yaptıysa eger bence soyle olabilir. Mesela kayınvalıde kp ile baban , annen ilede üvey baban yanyana durabilirler. Bu sekilde sorun cıkarmalarına hiç gerek yok ama sanırım annen esinden dolayı boyle konusuyor yanı nedense oyle sezdım

Benim için var çünkü akrabalar içinde laf olacak ben insanların ne dediğini aslında önemsemeyen birisiyim. fakat ailem özellikle annem konusunda da hassasım. şimdi eşimin tarafında bazı meraklılar diyecekler annen neredeydi niye kapıda değil yok mu beni düğün günümde sinirlerimi bozacaklar bende hassas olduğum için hoş cevap vermicem. gelinlikle düğünün ortasında ağlamak istemiyorum sinirlerim bozulacak böyle düşününce bile bir garip oluyorum gerçekten zaten sinirlerim çok yıprandı . daha söz olmadan bana eşimin tarafında bazı şahsiyetler diyor sizin kız isteme nasıl olacak annen size mi gelecek falan yani insanlar bir açık aramaya öyle odaklanmışlar ki ben onların ağzına laf vermek istemiyorum .özellikle annem konusunda.

Babam da durmazsa olmaz ki öyle sahipsizmişim gibi

8-9 yıllık evliler.annem eşi ve babamın bir arada ne işi var ki bunu ben istemem bir kere babam hiç istemez ayrıca eşinin de isteyeceğini sanmam

ozaman masaları dolasıp hosgeldınız desın
dugun sahıbı nasıl karsılamaz konuklarını
masa masa dolassın ozaman
canını sıkma hersey yoluna gırer...
dugun oncesı ıllakı olur aksılıkler
mutluluklar dılerım sımdıden :)

8-9 yıllık evliler.annem eşi ve babamın bir arada ne işi var ki bunu ben istemem bir kere babam hiç istemez ayrıca eşinin de isteyeceğini sanmam
Eşinin alakasında olan bi durum değil önce onu söyliyeyim. Sen şimdi evleneceksin sanıyorsun ki hersey hersekılde bir daim olacak ama oyle değil benden sana bir abla tavsiyesi eşinle herseyını ozellıkle aıle kavgalarını asla ama asla paylasma.
Bugün soyledıklerınden yarın ezılırsın.

Benım gordugum cogu dugunde bu sekılde oldu zıra boyle dusnursek o adamında annenı eskı kocasıyla yanyana getırmesınıde ıstememesını uzun uzadıya konusmak gerekıyor

işte canım sorun burda.
kim ne diyecek diye düşünmekten hayatımızı yaşayamıyoruz
Düşünmüyorum aslında elalemin ne dediğini ama bu konuda dediklerini düşünüyorum çünkü laf direkt bana gelecek bana diyecekler annen bilmem ne nerde falan filan bende annem konusunda hassasım sonra aramızda hoş şeyler geçmeyecek o şahıslarla bunu istemiyorum .

Teşekkür ederim :) 1000 kişilik düğün . tek tek de masa dolaşılmaz ki.

Yok şuanda söylemedim eşim bilmiyor olayı zaten bende bu konuda aynı düşüncedeyim aile arasında olanları söylemiyorum o bana söylüyor ama ben ilerde pişman olurum diye saklıyorum içime atıyorum ona ne kadar güvenip sevsem de. .çoğu düğünde olmuş olabilir saygım var ama ben gerçekten istemiyorum böyle olmasını .

O adam pekı ya sıze baktımı ya da beraber aynı evde yasadınız mı ? adamıda sevmıyorsun galıba oyle mı?
Valla o zaman yapacak tek bısey kalıyor kayınvalıdene durumu anlatıp acık yureklılıkle onlarında durmamalarını saglayıp masa masa gezdırmeye ıkna edın

Teşekkür ederim :) 1000 kişilik düğün . tek tek de masa dolaşılmaz ki.
oda annenın sorunu :)
1000 kısı 1000 ayrı masada oturmayacak
masaların arasından gezerken saga sola one arkaya seklınde merhabalar hosgeldınız dıyecek
bırsey olmaz
bunun ıcın gerilmeyın
eger annen nıye kapıda durmadı dıye soran olursa dugun sahıbı kız evlendırıyor kosusturması vardır mutlaka hersey anneme bakıyor mecbur der gecıstırırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…