- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 33
Sonuna kadar haklisiniz. Insanlar cok dedikoducu ve laf ariyor resmen. Gelinin annesi nerde diye soranlar olacaktir.Aslında bana kocam sorun çıkartıyor demedi ama öyle düşünüyorum başka açıklaması olamaz yani kız isteme de bile olmadı kocası bir şey demese neden kızının yanında durup kızına yardım etmesin ki o telaşe de. Aynen ben şimdi eşimin akrabalarına laf mı anlatıcam meraklı insanlar var akrabalarında her şeye burnunu sokan insanlar var çok şükür kayınvalidem ve görümceler öyle değil de işte garipler var içlerinde. Annen falan diye girecekler konuya bende malum hassasım konuda sonra sinirlerime hakim olamıcam sorun çıkacak ben bunları istemiyorum
Annemin eşini rahatsız ediyorsa bu durum beni de rahatsız ediyor sonuçta annenin üzerine düşen görevi yapması lazım . annem benim kız istemem de bile yoktu sözümde gelin almamda olmayacak. buraya kadar eşinin istekleri oldu zaten. ayrıca annem rahatsız olmuyor babamla aynı ortamda bulunmaktan . annem babamı defalarca aramıştır benim hakkım da konuşmak için düğün hakkında falan .o yönde sıkıntı yok. asla eşiyle orada durmasını istemem bu hiç hoş bir durum değil annemin eski kocasıyla şimdi ki kocası bir arada . garip bir görüntü. bunu ben istemem ki babam asla istemez büyük olay çıkarır babam böyle bir şey olursa
Annemin eşini de annem davet ediyor ben etmiyorum . buyur gel de demedim kendisine. ya siz düşünün sizin anneniz başka bir adamla evli o adam ve akrabaları sizin düğününüzde. ben böyle bir şeyi istemiyorum . ki neler yaşadım annem evlendiğinde ben istememem en doğal hakkım ayrıca düğün de annemin değil benim düğünüm.annenin esi davetli değil mi
mesela gorumcesını cagırması ıcın bile nie o kadar katısın ne olacak o kadar kalabalıkta bi mısafır cagırsa
bana biraz sen de annenin hayatını zorluosun gibi geldi (yanlış olabilir bu kadarlık bişiden cıkardım cunku)
Benim için var çünkü akrabalar içinde laf olacak ben insanların ne dediğini aslında önemsemeyen birisiyim. fakat ailem özellikle annem konusunda da hassasım. şimdi eşimin tarafında bazı meraklılar diyecekler annen neredeydi niye kapıda değil yok mu beni düğün günümde sinirlerimi bozacaklar bende hassas olduğum için hoş cevap vermicem. gelinlikle düğünün ortasında ağlamak istemiyorum sinirlerim bozulacak böyle düşününce bile bir garip oluyorum gerçekten zaten sinirlerim çok yıprandı . daha söz olmadan bana eşimin tarafında bazı şahsiyetler diyor sizin kız isteme nasıl olacak annen size mi gelecek falan yani insanlar bir açık aramaya öyle odaklanmışlar ki ben onların ağzına laf vermek istemiyorum .özellikle annem konusunda.boşuna sıkıntı yapıyorsun.. yıllar sonra ne dandik şeylere üzülmüşüm diyeceksin..
kapıda karşılamak çok elzem bir durum mu yani..
ama kendini çok güzel ifade etmişsin evet o 3 lü saçma bir durum olur bir arada.. sen böyle yazınca hak verdim sana..
ancak inan bana o kadar unutuluyor ve önemsiz bir hal alıyor ki bu yaşadığın üstünden yıllar geçip karşına birisi çıkıp akıl istediğinde kalkıp annene teklif et eşiyle dursun diyebiliyorsun .. yaşadığı sıkıntıyı dibine kadar yaşamış olsan bile..
umarım ne demek istediği anlatabilmişimdir.. bırakın kim nerde nasıl durmak istiyorsa öyle dursun cidden bir önemi yok..
problem burdan kaynaklı isteEvet her çağırılanı gelin damat tanımak zorunda değil ama ben annemin başkasıyla evli olması fikrini çocuk yaşta hiç benimsememiştim ve çok üzülmüştüm bu konuda . o yüzden istememe hakkım var diye düşünüyorum .
Babam da durmazsa olmaz ki öyle sahipsizmişim gibiYa ben siz böyle bir konu açınca düşündüm de annem nerde durdu haberim bile yok...
Bence böyle şeylere kafanızı takmayın canınızı sıkmayın...
Babanız da durmasın erkek tarafı karşılasın sadece...
Hangi problem konumda ki esas problem annemin davranışı .problem burdan kaynaklı iste
8-9 yıllık evliler.annem eşi ve babamın bir arada ne işi var ki bunu ben istemem bir kere babam hiç istemez ayrıca eşinin de isteyeceğini sanmamAnneniniz kaç zamandır evli?
Uzun zaman ise o adam sizede abilik yaptıysa eger bence soyle olabilir. Mesela kayınvalıde kp ile baban , annen ilede üvey baban yanyana durabilirler. Bu sekilde sorun cıkarmalarına hiç gerek yok ama sanırım annen esinden dolayı boyle konusuyor yanı nedense oyle sezdım
Babam da durmazsa olmaz ki öyle sahipsizmişim gibi
Eşinin alakasında olan bi durum değil önce onu söyliyeyim. Sen şimdi evleneceksin sanıyorsun ki hersey hersekılde bir daim olacak ama oyle değil benden sana bir abla tavsiyesi eşinle herseyını ozellıkle aıle kavgalarını asla ama asla paylasma.8-9 yıllık evliler.annem eşi ve babamın bir arada ne işi var ki bunu ben istemem bir kere babam hiç istemez ayrıca eşinin de isteyeceğini sanmam
Düşünmüyorum aslında elalemin ne dediğini ama bu konuda dediklerini düşünüyorum çünkü laf direkt bana gelecek bana diyecekler annen bilmem ne nerde falan filan bende annem konusunda hassasım sonra aramızda hoş şeyler geçmeyecek o şahıslarla bunu istemiyorum .işte canım sorun burda.
kim ne diyecek diye düşünmekten hayatımızı yaşayamıyoruz
Tamam ama kapıda kv ve kp duruyor benimkilerinde durması lazım .Benimkiler durmadı düğünde ...
Masa masa gezdiler ..
Sahipsiz falan kalmadım yani..
Teşekkür ederim :) 1000 kişilik düğün . tek tek de masa dolaşılmaz ki.ozaman masaları dolasıp hosgeldınız desın
dugun sahıbı nasıl karsılamaz konuklarını
masa masa dolassın ozaman
canını sıkma hersey yoluna gırer...
dugun oncesı ıllakı olur aksılıkler
mutluluklar dılerım sımdıden :)
Yok şuanda söylemedim eşim bilmiyor olayı zaten bende bu konuda aynı düşüncedeyim aile arasında olanları söylemiyorum o bana söylüyor ama ben ilerde pişman olurum diye saklıyorum içime atıyorum ona ne kadar güvenip sevsem de. .çoğu düğünde olmuş olabilir saygım var ama ben gerçekten istemiyorum böyle olmasını .Eşinin alakasında olan bi durum değil önce onu söyliyeyim. Sen şimdi evleneceksin sanıyorsun ki hersey hersekılde bir daim olacak ama oyle değil benden sana bir abla tavsiyesi eşinle herseyını ozellıkle aıle kavgalarını asla ama asla paylasma.
Bugün soyledıklerınden yarın ezılırsın.
Benım gordugum cogu dugunde bu sekılde oldu zıra boyle dusnursek o adamında annenı eskı kocasıyla yanyana getırmesınıde ıstememesını uzun uzadıya konusmak gerekıyor
O adam pekı ya sıze baktımı ya da beraber aynı evde yasadınız mı ? adamıda sevmıyorsun galıba oyle mı?Yok şuanda söylemedim eşim bilmiyor olayı zaten bende bu konuda aynı düşüncedeyim aile arasında olanları söylemiyorum o bana söylüyor ama ben ilerde pişman olurum diye saklıyorum içime atıyorum ona ne kadar güvenip sevsem de. .çoğu düğünde olmuş olabilir saygım var ama ben gerçekten istemiyorum böyle olmasını .
oda annenın sorunu :)Teşekkür ederim :) 1000 kişilik düğün . tek tek de masa dolaşılmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?