Düğünümde annem salonda misafirleri karşılamayacakmış

düğünü olmuş bir ablanım belki de o yüzden demem o ki çok abartıyorsun. milletin kapıdakiler umrunda olmuyor. ben hiçbir düğünde hapı da aa kim var demedim. hatta orayı hızlı geçmeye çalışırım. bırakın gelsin görümcesi. senin hiçbir şeyin olmayabilir ama annenin değer verdiği biri belli ki. bence stresten abartıyorsunuz.

Bir düğüne gittiğimde kapıda kim eksik diye baktığımı hiç hatırlamıyorum,ailem filan da bakmaz hatta kendi düğünümde de böyle bir ön hazırlığımız olmamıştı. Anneniz ısrar ediyorsa tartışılacak bir durum değil bence,kabul etse güzel olur tabi ama demekki eşi istemedi

Esi de istemese nolursa olsun o sizin anneniz ve mutlu gununuzde sorun cikartiyor. Nolur sanki 1 saat orda dursa. Anne babalar ayriysa cocuklar neden her olayda bunun zorlugunu cekmek zorunda? Gorumcesiyle gorustuyseniz falan gelir ama istemiyorsaniz hic de ayip olmaz. Esiyle dursun kapida diyenler falan olmus ama o annenizin esi sizin babaniz degil. Annenizle tekrar konusun ve kendinizi sakince ifade edin.

kapıda durmasına luzum yok gelenlerın masalarına gıder ıstedıklerının bu kadar buyutme..

Evet her çağırılanı gelin damat tanımak zorunda değil ama ben annemin başkasıyla evli olması fikrini çocuk yaşta hiç benimsememiştim ve çok üzülmüştüm bu konuda . o yüzden istememe hakkım var diye düşünüyorum .

bence ıkınızdede hata var..annemde hatrım yok demıssınız ama e onunda sızde yokkı görumcesını cagırmasını kabul etmemıssınız....sevmıyor olabılırsınız ama annenızın usulen cagırması gerekır sızın bırseyınız olmasada....bence karşılıklı konuşarak halledın ıkısınıde...baktın ınat edıyo beklemem dıye.sadece babanız beklesın hıçte takılmayın en mutlu gununuzu zehır etmeyın kendınıze

Gelin olacak annen mi sen mi anlamadım, annen de ki bu kapris neyin nesi?

Bilemedim, salonda misafirleri karşılamak istemiyorsa beklemesin kusura bakma o da annenin ayıbı derler.

Aynen hele eşiyle durması çok çok saçma olur ki bunu babam hiç istemez bende istemem. yani annemin eski ve yeni eşi bir arada ne hoş. görümcesiyle birkaç kez aynı ortama geldik ama ne alaka yani o insanın düğünümde olması ? ben ergenlik zamanımdayken annem evlenmişti ve ben annemin evlenmesine kendimi hiç alıştıramamıştım zamanla alıştım tabi .eşiyle de anlaşıyorum fakat çok üzüntü çektim bu konuda bu yüzden eşinin ablası ne ki kim ki benim için hiç kimse eşi de öyle ama gelecek yine de.

Gelin olacak annen mi sen mi anlamadım, annen de ki bu kapris neyin nesi?

Bilemedim, salonda misafirleri karşılamak istemiyorsa beklemesin kusura bakma o da annenin ayıbı derler.
Sonra eşimin tarafında laf olacak bana diyecekler annen yoktu falan bende sinirlenicem tatsızlık olacak esas bunu istemiyorum ben.

Ben katılıyorum.
Bence de anne+baba+üvey baba garabet bir görüntü. En iyisi annen baban kv kp karşılasın üvey baban salonda otursun onun kapıda işi ne????

Bugün senin mutlu günün tabi ki kimin karşılama yapacağını seçebilmelşsin. Annenle güzelce konuş güzel günümü kocan için mahvetme de. Anneni doldırup huzursuzluk çıkaracaksa hiç gelmesin daha iyi.

Tamam esinin gelmesi normal olabilir ama sizin bi yakinliginiz olmadigi insan neden gelsin ki? Biri bi tarafta durur digeri bi tarafta ama yok kocam sorun cikartiyor falan bahane. Insan dusunur yani damadin annesi babasi orda hevesli benim kizim neden boynu bukuk kalsin diye. O kocasiysa siz kizisiniz. Insanda heves birakmiyorlar gercekten.

Annemin eşini rahatsız ediyorsa bu durum beni de rahatsız ediyor sonuçta annenin üzerine düşen görevi yapması lazım . annem benim kız istemem de bile yoktu sözümde gelin almamda olmayacak. buraya kadar eşinin istekleri oldu zaten. ayrıca annem rahatsız olmuyor babamla aynı ortamda bulunmaktan . annem babamı defalarca aramıştır benim hakkım da konuşmak için düğün hakkında falan .o yönde sıkıntı yok. asla eşiyle orada durmasını istemem bu hiç hoş bir durum değil annemin eski kocasıyla şimdi ki kocası bir arada . garip bir görüntü. bunu ben istemem ki babam asla istemez büyük olay çıkarır babam böyle bir şey olursa

kız istemede olmamış gelin almada da olmayacakmış geriyede düğün kalıyo onda da pek istekli değil zaten. benimle ilgilidir demişsin ama çok da ilgili değilmiş

Aynen öyle aslında annemin eşi anlayışlı bir insandır yani onunla iyi de geçinirim ne kadar sevmesem de . bir kez daha annemle bir konu yüzünden telde tartışıyorduk artık hoparlör mü açıktı neydi bilmiyorum ben kocan istemiyor herhalde gibisinden bir şey demiştim almıştı telefonu ben annene bir şey demiyorum falan demişti sakince konuşmuştu benimle aramızı düzeltmeye çalışmıştı. ama herhalde kıskançlık felan mı yapıyor ne ben eşine bağlıyorum olayı. çünkü annem babamdan rahatsızlık duymuyor yani konuşuyorlar telefonda falan benim le alakalı durumlarda.

kız istemede olmamış gelin almada da olmayacakmış geriyede düğün kalıyo onda da pek istekli değil zaten. benimle ilgilidir demişsin ama çok da ilgili değilmiş
Annemin hakkını yiyemem herşeyimle ilgilendi fakat yanımda olmadı .tabi insan esas yanında olsun istiyor bir şey yapmasa bile sadece yanında olsun...

en olması gereken zamanlarda yanında olmamış.
yeni bir eşinin olması onu kızının en mutlu gününde yalnız bıraktırmasını gerektirmez.
yeni eşin annenin annelik vazife-isteklerine karışamaz.
ancak karıştırtmakla annen suçlu.
pekala ortak bir yol bulunur ikna edebilirdi eşini.
hatalı gördüm anneni.
salonda yeni eşi ile karşılaması çok abes.
ne münasebetle bulunacak orada.
annen ve baban ayrılmış olsa da sen hala evlatlarısın.
evlatlardan da boşanan ebeveynleri yadırgıyorum.
bu yeni eş despot anlayışssız biri mi ki bir anneyi kızının en mutlu anına eşlik etmekten alıkoymuş.
büyük konuşmayayım ama öylesi adamı kapıya koyar kızıma koşardım..
annen yeni eşine neden ses çıkaramıyor peki?

Aslında bana kocam sorun çıkartıyor demedi ama öyle düşünüyorum başka açıklaması olamaz yani kız isteme de bile olmadı kocası bir şey demese neden kızının yanında durup kızına yardım etmesin ki o telaşe de. Aynen ben şimdi eşimin akrabalarına laf mı anlatıcam meraklı insanlar var akrabalarında her şeye burnunu sokan insanlar var çok şükür kayınvalidem ve görümceler öyle değil de işte garipler var içlerinde. Annen falan diye girecekler konuya bende malum hassasım konuda sonra sinirlerime hakim olamıcam sorun çıkacak ben bunları istemiyorum

annenin esi davetli değil mi
mesela gorumcesını cagırması ıcın bile nie o kadar katısın ne olacak o kadar kalabalıkta bi mısafır cagırsa
bana biraz sen de annenin hayatını zorluosun gibi geldi (yanlış olabilir bu kadarlık bişiden cıkardım cunku)

Düğüne gelen herkes sizinle mi alakalı ?
Herkes benimle alakalı değil ama annemin görümcesini istemiyorum çünkü küçük yaşta annem evlendi diye çok üzüldüm. ergenlik dönemindeydim. bunalıma girdim. her gün ağladım çok çektim .babam annemle görüştürtmedi beni bir süre. annem okuluma gelip görüyordu beni ağlayarak. çok üzüntü çektim anlıyor musunuz ,annem evlendi diye. bu yüzden de eşini bile istemiyorum hayatımda düğünümde hiçbir şeyimde ki eşinin ablasını neden istiyim. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…