- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Bekar mı kendisi?Sizde onun düğününde giyersinizYani cevremde öyle diyor ama ben istemiyorum dedikten sonra beni çiğneyip alması zoruma gitti
Aynen benimde okuyunca ilk o geldi aklıma , adını hatırlayan üyeler vardı .Buna benzer bi konu okumustum daha önce buralarda ben ama o kızın düğününde beyaz giyen eltisiydi ve hatta kadının eşide damatlık gibi birşey giymişti galiba.Konu sahibi resimli paylaşım yapmış bide tabi. Burdanda o eltiyi tanıyan biri çıkmış ve eltiye söylemiş kız ifşa olmuştu. Eltide burdan ona cevapmı yazmış ne öyle birşeyde diyolardı. Sonra aileler duymuş ortalık karışmış kız boşanmanın eşiğine gelmişti. O kız ne yaptı acaba şimdi aman diyim sen dikkat et.
Ben de diyorum yabancı gelmiyor bu üye. Çok sağolun hatırlattığınız içinNe çabuk barışmışsınız
En son yüzük atmıştınız diye hatırlıyorum.
Aynen benimde okuyunca ilk o geldi aklıma , adını hatırlayan üyeler
Düğün
GÜNCELLEME: ARKADASLAR MERAK EDENLER OLUYO. FOTOĞRAFLAR SİTEDEN KALDIRILDI. HALA MERAK EDİP GÖRMEK İSTEYENLER CIKIYO LÜTFEN KİMSEDEN FOTOĞRAF SORMAYIN. CUNKU BEN BU FOTOĞRAFLAR YÜZÜNDEN ESİMLE BOSANMA NOKTASINA GELDİM. EMİNİM HİCBİRİNİZİN MERAKI BASKA BİRİNİN EVLİLİĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR...www.kadinlarkulubu.com
Konuyu buldum buydu galiba.
ben de bu düğünümde benden başka kimse beyaz giyemez takıntısını anlamıyorum.
gelinlikle normal abiyeyi nasıl bir tutuyorsunuz?
o zaman damattan başka kimse takım elbise giymesin çünkü damatlıklar takım ebliselere daha çok benziyor.
Cok zekice bir kiyaslama gercektenben de bu düğünümde benden başka kimse beyaz giyemez takıntısını anlamıyorum.
gelinlikle normal abiyeyi nasıl bir tutuyorsunuz?
o zaman damattan başka kimse takım elbise giymesin çünkü damatlıklar takım ebliselere daha çok benziyor.
Yani ben de düğüne giderken beyaz giymem. Ama yani düğüne gelenlerin de gelinlikle abiyeyi birbirinden ayırabilecek zekaya sahip olduklarından eminim.
Böyle şeylere takılmayın. O sizin en mutlu gününüz. Keyfini sürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?