Düğünümde beyaz giyecekmiş GÖRÜMCEKK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaaaaan, ne gereksiz şeyleri kafaya tanıyorsunuz... gelin sizsiniz herkes biliyor giyse ne olur

Buna benzer bi konu okumustum daha önce buralarda ben ama o kızın düğününde beyaz giyen eltisiydi ve hatta kadının eşide damatlık gibi birşey giymişti galiba. Konu sahibi resimli paylaşım yapmış bide tabi. Burdanda o eltiyi tanıyan biri çıkmış ve eltiye söylemiş kız ifşa olmuştu. Eltide burdan ona cevapmı yazmış ne öyle birşeyde diyolardı. Sonra aileler duymuş ortalık karışmış kız boşanmanın eşiğine gelmişti. O kız ne yaptı acaba şimdi aman diyim sen dikkat et.

Bu kadar takılacak bir durum değil ki o günün heyecanıyla zaten gözünüz onu görmez bile

Sinir bozucu ama hiç takmayın kafaya insanlar gelini karıştırmaz ama artık her bakan bu kesin gorumcedir der. Eğer afrasindan tafrasindan gecilmiyosa düğünde siz de onun düğününde beyaz giyersinjz

Aynen benimde okuyunca ilk o geldi aklıma , adını hatırlayan üyeler vardı .

BEnde abarti buluyorum ama Yinede yapmamaliydi sizde bundan sonra tavrinizi koyun ve gordugunuzde beyaz giymeni istemiyordum neden giydin deyin soguk davranin tavir yapin bisey yapin yani. İnadina yapmis belli abisini kiskanmistir ondan giymistir.

Ama bu takinti degildir bir gorgu kuralidir nasil cenazeye kirmizi pembe suslu puslu gidilmez ise dugune de beyaz giyilip gidilmez , bu sadece turklere has bir durum degil tum dunyada boyledir

Ben ki bu tarz takintilari hic olmayan bir insanim ama cok hassasimdir bu konuda , kimsenin dugununde beyaz giymem cunku giyilmez , bizim toplumda fazlasiyla gorgusuz var gercekten

O beyaz elbisesiyle bir kenarda durucak siz gelinliğinizle sürekli ortada olucaksınız güzel müzik ve ışıklar eşliğinde siz çıkıcaksınız tüm gözler sizde yani bırakın giysin sizin gecenizde kimse bir beyaz abiyeyle önünüze geçemez.

Cok zekice bir kiyaslama gercekten Hatta bence hicbir erkek siyah giymesin
Sacma sapan takintilar ya. Gorumce beyaz giyse ne var? Sanki gelinlik mi ?

Marilyn,bir an inanamadım,geri dönmüşsünüz sanırım sevindim yorumunuzu gördüğüme

Katılıyorum ayrıca,kimse ''aaa gelin sanırım bu kız'' diye onu göstermeyecek,sizin gelin olduğunuz herkes tarafından bilinecek,hatta çok abartı bir şeyse komik duruma bile düşer,bırakın şimdi bunun için tartışıp keyfinizi kaçırmayın.

O konu kadınlar kulübünün efsane konusuydu!Bildiğin elti hanım gelini bastırmak için gelinlik benzeri abiyeyle kocası da damatlıkla gelmişti, konuyu ve resmi ağzım açık izlemiştim.Allah böyle insanlarla kimseyi sınamasın fesatlıkta nirvana o eltidir üzerine tanımam.

Hickimse hicte savunmasin görümceyi , yok bilmem herkes anliyor gelinin kim oldugunu renk benzerligiyle ne olur diye ,, hicte öyle degil! gelinligin rengi hep aynidir ve tektir digerlerinden farklida olmalidir O rengin anlamida bellidir masum'luk saf'liktir.

bide üstüne basa basa istemedigini belirttigi halde yapiyorsa iyi niyet aramam kisa ve net. ne gicik insanlar var hayret !

hadi damadın kim olduğu erkeklerin tek seçeneğinin takım elbise olmasından anlaşılamayabilir bunu bi derece anlarım ama düğünüme de gelinlikle abiyeyi ayırt edemeyecek IQ'da insan çağırmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…