- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Buna benzer bi konu okumustum daha önce buralarda ben ama o kızın düğününde beyaz giyen eltisiydi ve hatta kadının eşide damatlık gibi birşey giymişti galiba.Konu sahibi resimli paylaşım yapmış bide tabi. Burdanda o eltiyi tanıyan biri çıkmış ve eltiye söylemiş kız ifşa olmuştu. Eltide burdan ona cevapmı yazmış ne öyle birşeyde diyolardı. Sonra aileler duymuş ortalık karışmış kız boşanmanın eşiğine gelmişti. O kız ne yaptı acaba şimdi aman diyim sen dikkat et.
Selam kızlar allah nasip ederse bir ay sonra düğünüm var bundan önce laf arasında görümcem ben düğünde beyaz giymek istiyorum demişti bende defalarca uyardım düğünümde başkasının beyaz giymesini istemiyorum diye konu orda kapandı sandım ki kapanmamış kv anneme x de düğün için beyaz abiye aldı demiş fotoğrafını göstermiş baya taşlı bembeyaz bir elbiseannem bunu sonra soyledi ben o zman yanlarinda değildim kuaförde iki gün yanimda gelecek zaten eşarbını yaptıracak yani kızlar defalarca uyarmasam bilmeden almış diyecem ama neden beni bu kadar yok sayıyor? Kendisi benden 2 yaş küçük hiç bir şey söylemedim soylememde ama içim içimi yiyor keşke elimden bisey gelse sizce yapılabilecek bir şey var mi yoksa terbiyesiyle onu baş başa mi birakayim
O konu kadınlar kulübünün efsane konusuydu!Bildiğin elti hanım gelini bastırmak için gelinlik benzeri abiyeyle kocası da damatlıkla gelmişti, konuyu ve resmi ağzım açık izlemiştim.Allah böyle insanlarla kimseyi sınamasın fesatlıkta nirvana o eltidir üzerine tanımam.
Okadarmi gelinlige ve damatliga yakin birseydi merak ettim simdi
[/QUOTE
Hem de nasıl!Sanki kadın kendi düğününde yaşayamadıklarını konu sahibinin düğününe saklamış ruh hastası.Tabi olan konu sahibine olmuştu.Burdaki konu içinse tek diyeceğim kim ne giyiniyosa giysin hiç bir şey için üzülme ve kimseyi kafana takma zaten ard niyetli olanın yaptıklarını Allah o kişiye er ya da geç gösteriyo sen niyetini bozma!
Evli değil zaten bende öyle düşündüm görsün nasıl biseymisİnşallah evli değildir görümceniz sizde onun düğününde giyersiniz en kabarığından en beyazından olur biter şimdiden ima etmeye başlayın hatta
Tabiki beyaz yiyecek diye bisey yok beyaz yenilmez giyilir !Düğünlerde gelin hariç kimse beyaz yiyemez diye bir kural mi var ?
Gelinlik ile abiye pekala ayrilabilir ,gelin kendi düğününde gölgede kalmaz merak etmeyin .
O size beyaz giyeceğini söylemiş zaten gizli saklı yaptığı bir şey yok ve siz istemiyorsunuz diye vazgeçecek değildi kararından .
Tabiki beyaz yiyecek diye bisey yok beyaz yenilmez giyilir !
Tabiki beyaz yiyecek diye bisey yok beyaz yenilmez giyilir !
Yani sizde kibarca cevap verebilirdiniz demiDüzelttim mesajımı şimdi sakince sinirlenmeden cevap verebilirsiniz.
Yani sizde kibarca cevap verebilirdiniz demi
Mune ablayi yormak istemiyorum şimdi yorumunuz için teşekkürlerKibar yazdim gayet .Hangi kelimem - cümlem
Saygısız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?