Düğünümde beyaz giyecekmiş GÖRÜMCEKK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konuyu hatırlıyorum fotoğrafı falan görmüştüm de o mesele o kadar uzamış mıydı ya?

Giyse nolacak ya! Misafirlerden beyaz abiye giyip gelenleri napacaksın? Gereksiz evham

Düğünde beyaz giymek geline saygısızlık. Bizde böyle en azından. Yarın eltimin nikahı var pudra bile almadım beyaza yakın her renkten kaçındım. İçini sıkma, herkes kalbinin ekmeğini yer. Bile isteye gıcıklığına yapıyorsa rabbim de ona göre verir

Okadarmi gelinlige ve damatliga yakin birseydi merak ettim simdi

Abiye aldın mı ne giyeceksin diye sorun, söylerse istemiyordum ama sen bilirsin deyin. Giyerse de cok takmayin bence en güzel gelin oluyor sonuçta

İnşallah evli değildir görümceniz sizde onun düğününde giyersiniz en kabarığından en beyazından olur biter şimdiden ima etmeye başlayın hatta

Düğünlerde gelin hariç kimse beyaz giyemez diye bir kural mi var ?

Gelinlik ile abiye pekala ayrilabilir ,gelin kendi düğününde gölgede kalmaz merak etmeyin .

O size beyaz giyeceğini söylemiş zaten gizli saklı yaptığı bir şey yok ve siz istemiyorsunuz diye vazgeçecek değildi kararından .

Tabiki beyaz yiyecek diye bisey yok beyaz yenilmez giyilir !

Kusura bakmayinda arkadaşlar birakinda düğün gününde de Gelinin istediği olsun. Kız defalarca demiş düğünümde giyme beyaz diye, kendisi düğün yapsın giysin. Hayret bişey!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…