Düğünümde beyaz giyecekmiş GÖRÜMCEKK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beyaz abıye ve gelınlıgı aynı ortama koyuyorum
gıttıgınız dugunde bunları gıymıs 2 kısı dusunun

bunlar abıye ! gelınlık degıl beyaz abıye dıkkatınızı ozellıkle cekerım

buda gelınlık

ben gıttıgım dugunde ıkı tane beyazlar gıymıs suslenmıs ortada gobek atan gorsem derım kı gelın mutoz bölunme yasamıs

çok da yeni nesil değilim ama birçok düğünde gayet de beyaz giyen gördüm bunun görgüsüzlükle alakası olduğunu düşünmüyorum. ben de giydim bir düğünde kimse de beni garipsemedi. gelinlik başka elbise dediğimiz şey başka. tutup da gelinlik gibi elbise giymez kimse. toplum dediğiniz hangi kesim bilmiyorum ama saçma kurallar bunlar.

Hayatta umursamam. ☺

Son düzenleme:
Hanımlar,
yine neden tansiyonlarınız yükseldi acaba? Bir konuyu da sakince yorumlasanız olmaz mı?
Rica ediyorum üsluplara dikkat edin, polemiğe de girmeyin, bu konudan banlanırsanız üzülürsünüz demedi demeyin.

Hayatiniz cidden bu kadar bpşmu

Görümcenin düğünde ne giyecegini önemseyecek kadar.
Yahu dügün zamanımda 3 görümcemin ne giydiğini duğün günü gördüm.
Ayrıca istedigini giysin.
Merak etmeyin herkes biliyor sizin esas gelin olduğunuzu.
Ona bakarsanız erkeklerin hepsi takim giyiniyor.bir düğünde kac kişi ayni takimi giyiyor.
Ne biliyim dert bile değil anlamsız boş..

Boşuna kafanıza takıyorsunuz. Komik duruma düşecek kişi görümceniz.
Eski iş yerimde tanışan ve evlenen 2 arkadaşımızın düğününde, bir başka kadın arkadaşımız bembeyaz bir abiye giymişti.
Gelin olan arkadaşımız hiç kafasına takmadı keyfini bozmadı ama o beyaz giyen arkadaşı hala konuşurlar ve dalga geçerler, gelini vurup yerine geçmeye niyetlendi herhalde diye

Ben olsaydım hiç takmazdım, nikahımda beyaz giyinen var mıydı yok muydu hatırlamıyorum bile, pek bakmadım :)))
Olsaydı herkes dalga geçeceği için hatırlardım sanırım

yani allah başka dert vermesin dicem de başka türlü bu boş muhabbetler nasıl anlaşılır bilemedim
düğünün bile gereksiz olduğu şu günlerde bu beyaz giymeme modası nerden çıktı hiç anlamadım
eskiden de vardı da bizim mi hiç umrumuzda değildi
lütfen beyninizi daha faydalı şeylere yorun

gelinde sıkıntı yok damat karışmasın allah muhafaza

Boşuna gıcık olup araya sıkıntı sokuyorsunuz ne olmuş giyecekse ben düğünümde beyaz giyen varmıydı hatırlamıyorum bile çok luzümsüz şeyler bunlar

Benim düğünümde 4-5 kişi vardı beyaz giyinen. Kimse de gidip altını onlara takmadı, gelinliği ayırt edebildiler
Saçma bi takıntı bence, giyinsin ne olacak sanki

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı | Morhipo Mag dugune gıderken 8 gıyım kuralı

erkekler bile dikkat ederken...

Düğünde giyinmenin 7 kuralı dvetlıler neden beyaz gıyınmemelı

netde gıyım kuralları dıye yazınca bıle cıkıyor yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…