- Konu Sahibi Belkibigunn
-
çok da yeni nesil değilim ama birçok düğünde gayet de beyaz giyen gördüm bunun görgüsüzlükle alakası olduğunu düşünmüyorum. ben de giydim bir düğünde kimse de beni garipsemedi. gelinlik başka elbise dediğimiz şey başka. tutup da gelinlik gibi elbise giymez kimse. toplum dediğiniz hangi kesim bilmiyorum ama saçma kurallar bunlar.Aslinda evet boyle bir kural var , adina gorgu kurali de toplum kurali de yazisiz kural de , ne dersen de ama dugunde beyaz giyilmez
Sanirim ben yaştan tevellut bunu biliyorum ve uyguluyorum , yeni neslin pek haberi yok bdv de gordugum kadariyla , gercekten dugunde beyaz giyilmez
beyaz abıye ve gelınlıgı aynı ortama koyuyorum
gıttıgınız dugunde bunları gıymıs 2 kısı dusunun
Eki Görüntüle 2544428 Eki Görüntüle 2544429 Eki Görüntüle 2544430 bunlar abıye ! gelınlık degıl beyaz abıye dıkkatınızı ozellıkle cekerım
buda gelınlık
Eki Görüntüle 2544431 Eki Görüntüle 2544432
ben gıttıgım dugunde ıkı tane beyazlar gıymıs suslenmıs ortada gobek atan gorsem derım kı gelın mutoz bölunme yasamıs
kApris yapacak başka şey bulamadınız mı?ne alakası var başkası beyaz giyemez falan ..Ya ama istemiyodum başka renk mi yoktu beyaz almış sırf kıskançlıktan yani bir gün degilmi sonuçta ondada benim dediğim olsa ne olurdu
gelinde sıkıntı yok damat karışmasın allah muhafazaHayatiniz cidden bu kadar bpşmu
Görümcenin düğünde ne giyecegini önemseyecek kadar.
Yahu dügün zamanımda 3 görümcemin ne giydiğini duğün günü gördüm.
Ayrıca istedigini giysin.
Merak etmeyin herkes biliyor sizin esas gelin olduğunuzu.
Ona bakarsanız erkeklerin hepsi takim giyiniyor.bir düğünde kac kişi ayni takimi giyiyor.
Ne biliyim dert bile değil anlamsız boş..
Benim diğer dertlerim sizi hiç alakadar etmezooo bu meşhur öpücük sahibiymiş ya
güzel kardeşim senin elbisenin renginden çok daha büyük dertlerin var onlara odaklan elbise nedir yahu
Benim düğünümde 4-5 kişi vardı beyaz giyinen. Kimse de gidip altını onlara takmadı, gelinliği ayırt edebildilerben de bu düğünümde benden başka kimse beyaz giyemez takıntısını anlamıyorum.
gelinlikle normal abiyeyi nasıl bir tutuyorsunuz?
o zaman damattan başka kimse takım elbise giymesin çünkü damatlıklar takım ebliselere daha çok benziyor.
Zaten bende beni ayırt edebilir mi diye sormuştum dimiBenim düğünümde 4-5 kişi vardı beyaz giyinen. Kimse de gidip altını onlara takmadı, gelinliği ayırt edebildiler
Saçma bi takıntı bence, giyinsin ne olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?