- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
yanlıs hatırlamıyorsam bır konu daha vardı gelınden once gelın yolundan beyaz elbısesıyle salona gırıs yapmıstı gorumce mı eltı mı ne esıyle gelın sanmıslardı konuklarya rezıllık resmen
ay eveto eltı ne kıskanc bır kadındı ya baya sac aksesuarı falan şoka gırmıstım gorunce ıkı dugun aynı anda olmus gıbıydı
benım dugunumde de esımın kuzenı beyaz kalem elbıse gıymıstı gayet hostu ama beyaz abıye gıyse bu ne ya derdımİşte onlar görgüsüzlükyani normal beyaz bir elbise ,böyle taşlı simli abartı kabarık vs elbisenin yarattığı etkiyi yaratmıyor bende
Aynen ya bende merak ettim şimdiNe güzel siz resimleri görmüşsünüz. Ben kaçırmıştım, konu sahibi silmiş o zamanlar göremedim. Hala daha çok merak ediyorum valla.
benım dugunumde de esımın kuzenı beyaz kalem elbıse gıymıstı gayet hostu ama beyaz abıye gıyse bu ne ya derdımgorumce ya kesın gorumce topuzu yaptırır makyajıda abartır beyaz abıye de gıyınce tam tüy dikmıs olur
beyaz abıye her zaman gıyılen bırsey degıl ya ekstra dıkkat cekıyor ogunlerde duz kalem elbıse olsa etkı etmez de abıye olunca baska :)
Tatlim merak etme sen gelin olarak yıldiz gibi parlayacaksin....kimse sallamaz beyaz abiye giydi diye..sallama gül geç tiiye al ki sinir olsunSelam kızlar allah nasip ederse bir ay sonra düğünüm var bundan önce laf arasında görümcem ben düğünde beyaz giymek istiyorum demişti bende defalarca uyardım düğünümde başkasının beyaz giymesini istemiyorum diye konu orda kapandı sandım ki kapanmamış kv anneme x de düğün için beyaz abiye aldı demiş fotoğrafını göstermiş baya taşlı bembeyaz bir elbiseannem bunu sonra soyledi ben o zman yanlarinda değildim kuaförde iki gün yanimda gelecek zaten eşarbını yaptıracak yani kızlar defalarca uyarmasam bilmeden almış diyecem ama neden beni bu kadar yok sayıyor? Kendisi benden 2 yaş küçük hiç bir şey söylemedim soylememde ama içim içimi yiyor keşke elimden bisey gelse sizce yapılabilecek bir şey var mi yoksa terbiyesiyle onu baş başa mi birakayim
elbıseler bırbırıne uyumlu olunca nedımeler gıbı oda guzel durabılıyorBende tam tersine düğünümde ahretliklerime beyaz gitmelerini rica etmiştim :) başka beyaz giyen oldumu hatirlamiyorum da biz mahşerin 4 atlısı gibi beyaz beyaz gezindik tüm gece :)
Aynen ya bende merak ettim şimdi
elbıseler bırbırıne uyumlu olunca nedımeler gıbı oda guzel durabılıyor
kuzenımde dugununde en yakın 4 kız arkadasına acık renk pudra elbıse tercıh etsenız keske demıstı dugunun konseptıne de uygundu bırbırıyle uyumlu oldugunda gorsel şölende olmustu sık durmustu, ama bu konular gıbı konularda yanı sızınkılerı tenzıh edıyorum sızınkı talep oldugundan gorsel uyum var . bu konuda gorumce deyınce aklıma gelen ortada kendını gostermek ıcın delı delı oynayan koca kabarık saclı mor goz farı kıpkırmızı ruj surmus dısının onune kırmızı ruj bulasmıs 15 cm lık koca platform ayakkabılı kadın gelıyor
Şu 13 yaşındaki gorumceyi
Beyaz giyen eltiyi
Gelinden önce salona giren elti/ görumce yi fena merak ettim bilen gören varsa üstüme link atsın
Allah rızası icin
buda dogruEn guzel gununu bunun icin mi mahvedeceksin? Beyaz giyerse milletten tepki alacak o. Birak giysin ya. Sen 'an'ın tadini cikar. Bir kere yasanacak bir olay icin en guzel gununu zehir ediyorsun.
Bu kadar kucuk meseleler yuzunden hayati kendine zehir ediyorsan bu evliligin yukunu nasil kaldiracaksin? Henuz hazir degilsen hic bu ise girme. Daha neler neler yasayacaksin. Evlilik dedigin bu iste, anladin mi? Gorumcesi ayri dert, kayinvalidesi ayri dert. Herkesle ugrasacaksin. Sadece kocayla mi evlendigini saniyorsun?
Bu kafayla davet edilmediginiz yerede gidersiniz bariz belliYani konu sahibi kadınımızın düğününe beyaz giyip gidesim geldi ne bu takıntı anlayamadım gitti .Size tavsiyem aşağılık kompleksinizden bir an önce kurtulmanız.
Düğün benim düğünümse ve giyecek olan benim en yakınımsa tabiki bana soracakKaprise bak. Isteyen istedigi rengi tercih eder. Size mi danisacaklar?
Yapar. Ölümüne kankayızÖzelden aynısını yazmış olmam bizi ruh eşi yapar mı ki?
Ay allah aşkına Ne kafası ?? Allah herkese senin kafadan nasip etsin .Neymiş efendim görümcem beyaz giyecekte zart zurt .Bence sen görümcenin giydiği beyaz elbise senin giyeceğin gelinlikten daha çok yakışacak diye sorun ediyorsun başka açıklaması olamazBu kafayla davet edilmediginiz yerede gidersiniz bariz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?