Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

Ya arkadaslar niye bukadar sert yorumlar yapıyosunuz bende biliyorum koy gitsin demeyi ama sonucta bu adamlar evliligin esigindeler yıkmaya diil yapmaya calısıyorum ben konussunlar bi bırakın emek vermisler oraya kadar gelmisler ne diyim simdi ya seninle hem ben niye tartısıyorum ki istedim yorumu yaparım saaaa.naa.neeeee

tartışmıyoruz, fikirlerimizi aktarıyoruz
eğer kırdıysam çok özür dilerim
yorumlarımın sert gibi algılanmasını istemezdim

Son düzenleme:
Lütfen kendinize gelin hepiniz.
Burada kavga ve hakaret yasaktır.

Ara ara yine kavgalarımız olurdu guven probleminden ama, cok onemsemezdim acıkcası, bir yere cıkarken bile yarım saat didiklerdi, ama o erkekmis yapabilirmis
tabii o erkek. o bir tanrı. o bir majeste. y kromozomu var ya. o kadınlardan üstün.
o olymposta ölümsüz,sen de bir kadın olarak bir ölümlü,zavallı bir insan.
yemişim nişanlının çifte standartını. barışmaman hayırlısı. son yazılanları okumadım,denam ediyorumm okumayada şu mesaj beni deli etti.

Oyle ama otobanda or.pu gibi yuruyorsun su haline bak diyince cıktım cileden, birde o evde neler olduysa diyor, imalı imalı..
sen elinden geleni yapmışsın ve o ne biçim kelimeler hele ki nişanlıyken.. üzüldüm ama bence bi daha takma yüzüğü parmağına.. nişanlıyken böyleyse evlenince ne güvensizlikler çıkaracak Allah bilir

arkadaşım şu lafı nasııl yutarsın sen zaten. yutmada. Alah bilir o evde ne oldu demeği istersen sana bir açayım.
o evde annen baban seni pazarlıyor. satıyor. sende bu işi yapıyorsun demiş kısacası. sen bu laftan sonra bu adamla barışırsan bu lafı bir güzel kabul etmiş olursun.

aman ya bırak sana koca mı yok hem bundan bi cacık olacağı yok ayrıca anneme babama laf edicek ben susucam
aaa eski eşim babama laf dediğinde koltuğun üstüne çıkıp herife dalmıştım ananımı pazarladı diyee

hoşş boşadım adamı

ohaaaa. yuhh. bırakk defettttt. ayy iğrenç pislikler.
arkadaşım sen iyimisin. bunlar şeytan ya.

yalnız adamın son konuşmasından sonra sizin bu pollyanna bakışınız nasılda gülümsetti beni. diyorum ya. lütfen pollyannacılığı bırakalım. kötü hareketlerden olumluluk çıkarma yolları aramayalım.

Son telefonla kendilerini güya haklı çıkardılar. Keşke buna hiç fırsat vermeseydiniz.

ben en çok "o ewde neler olduysa artyık" demesine takıldım...

diğer aşamalarda 2nizde fevri davranmışsınız....

ama onu sölemesi bi kızın çok gururuna dokunur.. hadi bşy olsa neyse dersin ama olmamış...

belliki çok kıskanç bi adam.. o zaman sende nabza göre şerbet verecektin canım....

neyse sen arama bakalım ama hissediyorum arycak ya da mesaj atacak sana =)

Bir bucuk senedir aman is bozulmasın diye diye kendimi bitirdim zaten, bir daha mı aslaa onunla aynı evi paylasmak mıı aslaa

ohaaaa. yuhh. bırakk defettttt. ayy iğrenç pislikler.
arkadaşım sen iyimisin. bunlar şeytan ya.

Valla cok iyi olmadıklarını hep biliyodum da boyle seytan cıkıcaklarını ay hic dusunemediim, iyide oldu bunları soyledikleri bundan sonra kafam hiic karısmaz onun hakkında, bir bucuk senem gozune dizine dursun onun, omrum gidiyodu az kalsın vallahiii gozumde yaratıktan baska birseyy degiill

Bu arada kendisi bana mesaj atmıs gece aynen yazıyorum ' ahhh ershd aaahhh, sen cinayet işledin haberin yok ' yazmış

Birde kro çıktı başıma iyimi hahahahha

kıskançlık güvensizliği getirmiş peşine gibi geldi bana bir de inatlaşınca ister istemez sonuç ayrılığa gitmiş.evlendiğinde de güvensizlik olursa pek sağlıklı bir ilişki olmaz.iyi düşünmek lazım belki de ikinizin içinde hayırlısı budur.

Aslında böyle adamları arşivlemek lazım kk'da kimlik fotokopileriyle beraber uzak durulacaklar listesiyle.

Sen nasıl bir sapıksın ki eve gelen misafirlle grup seks yapılacağını düşünüyorsun. Kendi evlerine bi kız gelse, ailecek odaya çekiveriyolqr demekki pislikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…