Ya arkadaslar niye bukadar sert yorumlar yapıyosunuz bende biliyorum koy gitsin demeyi ama sonucta bu adamlar evliligin esigindeler yıkmaya diil yapmaya calısıyorum ben konussunlar bi bırakın emek vermisler oraya kadar gelmisler ne diyim simdi ya seninle hem ben niye tartısıyorum ki istedim yorumu yaparım saaaa.naa.neeeeeyok tam tersi hiç gerilmedim, hatta mesajı yazarken gülerek yazdım
ve hala gülüyorumdaha inandırıcı olsun diye gülme ifadesi de ekledim bakın
uzuuun uzuuun size en baştan beri ilk sayfadan son sayfaya olanları anlattım belki okumamışsınızdır diye, ama siz yok ben çok iyi okudum deyip nasıl o mesajı yazabildiniz ?!
konuyu en baştan takip edip de: "kıskanıyor çünkü seni çoook seviyor, seni bu kadar sıkması normal, sen evlilik hazırlıklarına odaklan" demenize hala hala anlam veremiyorum. yani bunlar normal mi ?
Ya arkadaslar niye bukadar sert yorumlar yapıyosunuz bende biliyorum koy gitsin demeyi ama sonucta bu adamlar evliligin esigindeler yıkmaya diil yapmaya calısıyorum ben konussunlar bi bırakın emek vermisler oraya kadar gelmisler ne diyim simdi ya seninle hem ben niye tartısıyorum ki istedim yorumu yaparım saaaa.naa.neeeee
Haha haaa sen bi sirke gitsene ya burda harcanıyonBazılarına göre normalmiş.
Kocanın o.... dediği yerde gül biter, bilmiyor musunuz...
TesekkürlerLütfen kendinize gelin hepiniz.
Burada kavga ve hakaret yasaktır.
tabii o erkek. o bir tanrı. o bir majeste. y kromozomu var ya. o kadınlardan üstün.Ara ara yine kavgalarımız olurdu guven probleminden ama, cok onemsemezdim acıkcası, bir yere cıkarken bile yarım saat didiklerdi, ama o erkekmis yapabilirmis
sen elinden geleni yapmışsın ve o ne biçim kelimeler hele ki nişanlıyken.. üzüldüm ama bence bi daha takma yüzüğü parmağına.. nişanlıyken böyleyse evlenince ne güvensizlikler çıkaracak Allah bilirOyle ama otobanda or.pu gibi yuruyorsun su haline bak diyince cıktım cileden, birde o evde neler olduysa diyor, imalı imalı..
arkadaşım şu lafı nasııl yutarsın sen zaten. yutmada. Alah bilir o evde ne oldu demeği istersen sana bir açayım.[
Ayrıldıgımıza uzuluyorum degilde, 1 bucuk senelik bir iliski alıstım, alıskanlıgı nasıl atıcam diye dusunuyorum, cunku su an hakikaten ne gormek ne sesini duymak istiyorum, her tartısmamız kıskanclıktan, ama kendisi her hafta is icin sehir dısına gider, aksamına da alem yapar, erkek ya o cunku o yapabilir. Dun kendimi baya asagılanmıs hissettim, masada otururken ben hala ne diye bunun karsısında oturuyorum napıyorum ben dedim duramadım sonra, ben donmek istemiyorum işin aslı, ona karsı bir his beslemiyorum su an. Zaten adam hem bana hem aileme bok atıyor, allah bilir ne oldu o evde diyor, sanki ben haltı yedim ailem basımda beklemis gibi resmen or.pu demeye getirdi bana kalırsa..
ohaaaa. yuhh. bırakk defettttt. ayy iğrenç pislikler.Arkadaslar iyi aksamlar hepinize, benim nisanlı musvettesi aradı beni, nasılsın napıyosun dedi, iyiyim sen nasılsın dedim.
Pismanmısın dun yaptıklarından dolayı dedi, nevrim dondu, bagırmaya basladım hayvan neyine pisman olucam ailenin namusuna kadar ben mi bok attım dedim, o da ben bok atmadım dogruları soyluyorum o gun o evde noldugunu bilmiyorum elinde varmı kanıtın yalancı dedi, sen aptalmısın eve gelen gidenden imza mı toplayım dedim, gerekirse evet yapıcaksın dedi, yok ya sen ne sanıyosun kendini pavyonlara gidip alem yaparken kafa dagıtıyorum ayagına sehir dısına gidip gidip alem yapıyosun benim evime misafir gelince namussuz damgası yapıstırıyosun dedim, ben sana kanıt sunamam benim hayatımda olmak istemiyosan olmazsın bu kadar basit, senin pesinde donup duramam ben artık dedim, yarın oburgun evlenince nolucak dedim, nasıl nolucak ben karımı milletin icinde gezsin diye mi aldım dediiii koptum zaten cıglık attım ne halin varsa gor evlenmiyorum ben seninle evi bosalt istemiyorum senin hicbiseyini dedim, bosalttım zaten dedi tak kapattım. Annemi aradı annesi, kızın benim oglumu aldatmıs biz evi mevi bosalttık, sizden hicbisey istemiyoruz kızınız oglumdan uzak dursun yıpratmasın dedi, annemde dellendi, senin kılları beyazlamıs ogluna mı kaldı benim kızım kanı bozuklar dedi kapattık.
yalnız adamın son konuşmasından sonra sizin bu pollyanna bakışınız nasılda gülümsetti beni. diyorum ya. lütfen pollyannacılığı bırakalım. kötü hareketlerden olumluluk çıkarma yolları aramayalım.Erkeklerde haklı canım bu devirde evlenilecek insan bulmak zor onlarda ince eleyip sık dokuyolar artık bosanmalar cugaldı bide simdi evlilik heycanı var tabi onun seni bukadar sıkması normal ama evlenince düzelir emin ol tabi güven saygı bunlarda evliligin temeli seni kıskanıyo cünkü seni coookkk seviyo bence hadi üzülme mutlu ol sevmese pesinden gelmezdi dimi umursamazdı otobanda yürüyen bi kadına hangi erkek kızmaz o senin hatan hayır öle bi erkek varsa erkekliginden süpe ederim onun suan sana kızgın sadece ama arıycak hiç sıkma canını tatlım sen evlilik hazırlıklarına odaklan
ben en çok "o ewde neler olduysa artyık" demesine takıldım...
diğer aşamalarda 2nizde fevri davranmışsınız....
ama onu sölemesi bi kızın çok gururuna dokunur.. hadi bşy olsa neyse dersin ama olmamış...
belliki çok kıskanç bi adam.. o zaman sende nabza göre şerbet verecektin canım....
neyse sen arama bakalım ama hissediyorum arycak ya da mesaj atacak sana =)
ohaaaa. yuhh. bırakk defettttt. ayy iğrenç pislikler.
arkadaşım sen iyimisin. bunlar şeytan ya.
Arkadaslar iyi aksamlar.
Bu sabah nisanlımla beraber doktora gittik, 10 dakikada isimiz bitti, cıktık, ben tahlil vs olur diye yemek yememistim, yemek yiyelim dedik.
Neyse gittik oturduk, yemek yedik, onun işleri hakkında konuştuk biraz, ondan sonra ben 5 gun sonra yurtdısından ilkokul arkadasımın gelicegini soyledim.
Gecen seneki gibi olmasın dedi..
Gecen sene yasadıgımız olayı ozet geceyim, iliskimizin 3.ayında falan annemin arkadası kalmaya bize gelmisti, o da ogluyla geldi, ogluda 23 yasında, modellik yapıyor. Bende ikinci kez gordum oglunu, hic samimiyetim yok, servis yapıp cekildim koseye, nasılsın iyisin vs muhabbeti o kadar. Benim nisanlım da bana resim gonder, telefona ver vs gibi seyler soylemisti, bende hayır dedim yollamadım resim falan.
Neyse; ondan sonra iste bu sefer yollarım resim tanıstırıcam zaten birlikte yaparız bisey dedim, istemiyorum dedi, hala gecen seneki olayın yalan oldugunu dusunuyorum, o evde benim bilmedigim bisey oldu bence dedi, soru isaretleri var kafamda hep dedi, bende o zaman soru isareti varsa guvenmedigin biriyle neden evleniyosun neden birliktesin dedim, cok guzel bir soru sordun dedi, dusunucem bunu dedi, benim tepem attı tuvalete gittim, 5 dk sonra pesimden kadınlar tuvaletine geldi iyimisin diye seslendi, cık burdan dedim, kapıda bekledi, cıktım. Masada cantam vardı cantamı aldım gittim, arkamdan geldi kolumdan tuttu rezillik cıkarma icecegim bitsin bırakırım dedi, istemez taksiye binicem dedim, burda taksi bulamazsın dedi, otoban gibi bir yerdi, 3-5 restoran ve oteller vardı sadece ordada, az ileriside havaalanı, dinlemedim tabi cıktım 15 dk yurudum, arabayla yanımda durdu, bu ne or.pu gibi otobanda yuruyosun dedi arabaya bindirdi, hic konusmadım, eve geldik ayrılmak mı istiyosun hakkaten dedim, evet dedi, peki dedim yuzukleri cıkardım verdim, indim, ne bir mesaj ne baska birsey..
Napıcam ben kızlar neden boyle olduk
O ne demek kiiBu arada kendisi bana mesaj atmıs gece aynen yazıyorum ' ahhh ershd aaahhh, sen cinayet işledin haberin yok ' yazmış
Birde kro çıktı başıma iyimi hahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?