Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

Bende ararda kafamı karıstırır dedim ama sagolsun ne kadar dogru bi karar verdigimi o da bana gosterdi, iyi oldu boylesi aslında, direk ben buyum dedi, hic soru isareti kalmadı karsımda nasıl bir seref yoksunu oldugunu gordum.

aman yakanı bıraksın da, aldatan kötü kız sen ol, varsın olsun, yeter ki bulaşmasın

gerçekten ruh hastasıymış, iyi gizlemiş kendini. toplumda var böyle kendini gizleyen ruh hastaları, bir tanesi sana denk gelmiş. arkadaşım hiç yanma 1,5 senene boşver, ya evlendikten sonra anlasaydın bu adamın manyak olduğunu. hani denir ya verilmiş sadakan varmış. telefonunu değiştir, sana asla bir daha ulaşamasın. onun bütün fotoğraflarını falan da sil, ona ait herşeyi at çöpe. kafan rahat eder. hırsını da alırsın.

Tam bir paranoid şizofren..ağır klinik vaka....Allah seni kurtarmış...evlendiğinde olacakları tahmin bile edemezsin...geçenlerde genç bir bayan konu açmıştı..onun ki hiç belirti vermemiş kızcağız balayında anlamış ilk olarak...kıskançlığından 3 gün odanın perdelerini bile açtırmamış dışarı çıkarmamış vede şiddet uygulamış...sende evlensen yaklaşık şeyler yaşayacaktın...bu adam gerçekten hasta ve tedavisi şart...bu tarz insanlar aramızda dolanıyor inan ki....Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun....bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah...

Ayrılık konusunda kararlı olmanıza çok sevindim. Şu durumunuzda bunları yapan insan evlendiğinizde kim bilir neler yapardı düşünmek istemiyorum.

Lütfen 1.5 yılım boşa gitti falan diye düşünmeyin, siz önünüzdeki koca bir hayatı kazandınız aslında. Çünkü eski nişanlınız gerçekten klinik vakaymış.

Suç bastırmaya çalıştığı belli zaten de, size hâlâ "sen beni aldattın" diyebilmesi bile korkunç. O da neden, evinize gelen misafirinize "arkadaş kusura bakma nişanlım şu an evde ailece grup seks yaptığımızdan şüpheleniyor, emin olması için seninle telefonda konuşması lazımmış, bi alo der misin?" demediğiniz için.

"Pardon kardeş, siz şu an çıplak mısınız, kurana el basarken çekilen fotoğrafını da yollar mısın?" diyecekti herhalde. Gerizekalı.

Son düzenleme:
Vay bee adama bak aldattı damgası vurmuş ha şrefsiz. Ne insanlar var eh geçmiş olsun tebrik ederim doğru karar vermişsiniz.. Allah hayırlı birini çıkarır karşınıza inşallah doğru zamanda. Hayırlı olsun.

Canım okudumda yazdıklarını Allah kurtarmış gerçekten Şizofren, psikopat ruhlu insandan

Erkeklerde haklı canım bu devirde evlenilecek insan bulmak zor onlarda ince eleyip sık dokuyolar artık bosanmalar cugaldı bide simdi evlilik heycanı var tabi onun seni bukadar sıkması normal ama evlenince düzelir emin ol tabi güven saygı bunlarda evliligin temeli seni kıskanıyo cünkü seni coookkk seviyo bence hadi üzülme mutlu ol sevmese pesinden gelmezdi dimi umursamazdı otobanda yürüyen bi kadına hangi erkek kızmaz o senin hatan hayır öle bi erkek varsa erkekliginden süpe ederim onun suan sana kızgın sadece ama arıycak hiç sıkma canını tatlım sen evlilik hazırlıklarına odaklan

iyiki evlenmeden gercek yuzunu gormussun.. bu ne adiliktir ya.. sinirlendim baya...
fotograf istemesi bile cok sacmayken sana yapilan bir hakaretken bunun daha kac kati hakaretler etmis iftira atmis sana bir de....
Tam bir amerikan oyuncu edasinda : cani cehenneme demek istiyorum

Konuyu en baştan okudunuz değil mi
Konu evlilik heyecanı, sıkmak, tatlı kıskançlık, hele hele sevgiyle hiç alakalı değil.
Bu konuda konu sahibine "senin hatan" diyebilmeniz beni şok etti

Kızcağız ailesinin evinde, evlerine annesinin misafiri geliyor, adam telefondan yayın istiyor. Böyle bir saçmalığa hayır diyen kızımıza ise bana bir kanıt gösteremedin, o akşam sizin evde bir şeyler oldu, ailen de sizin bekçiliğinizi yaptı diyor. Kız sen bana ve aileme ne demek istiyorsun deyince de evet onu demek istiyorum diyor. Anladınız değil mi!

Evlendikten sonra ben karımı millete göstermem diyor, ailenle görüşmene izin vermem diyor. Kızımızı karşı cinsten kimseyle konuşturmuyor. Arkadaşlarıylayken hatta ailesiyleyken bile problem çıkarıyor.

Yani bu kızımız peki efendim sepet efendim deyip kendini perdeleri sıkı sıkı kapatılmış bir odaya hapis mi etmeli.

Üstelik onca itaatine rağmen sonunda kızımızın adını aldatan kişiye çıkarıyor. Neymiş, o gün eve misafir gelmiş, misafirin oğluyla aynı çatı altında kalmışlar. Yani otomatikman kızımız onu aldatmış. Kızımız evdeyken eve misafir gelmesi yasak olmalı.

Vay be,artik kk'de bunuda gördük. Oruspu kelimesi sevgi gösterisidir,hatta bunu söylemeyen adam,adam degilmis.

Yuh yani yuh! Baska birsey söyliyemiyorum artik, gercekten migdem bulandi bu cevaptan.

Canım benim ben konuyu gayet iyi okudumda sen benim cevabı okumadın sanırım iyi ben o yönden tabiki arkadasa hak veriyorum benim senin hatan dedim sey otobanda yürümesiydi tatlis sen niye gerildin bukadar anlamadım ya bi sakin ol bidaha oku cvbıda ohooooo ucmusun bacım ya

Vay be,artik kk'de bunuda gördük. Oruspu kelimesi sevgi gösterisidir,hatta bunu söylemeyen adam,adam degilmis.

Yuh yani yuh! Baska birsey söyliyemiyorum artik, gercekten migdem bulandi bu cevaptan.

Ne diyosun sen be ben onun icin normal demiyorum bi kadının otobanda yürümesi yanlıs diyorum lafı nerden anlıyon acaba sana yuh bilip bilmeden konusuyosun

yok tam tersi hiç gerilmedim, hatta mesajı yazarken gülerek yazdım
ve hala gülüyorum daha inandırıcı olsun diye gülme ifadesi de ekledim bakın

uzuuun uzuuun size en baştan beri ilk sayfadan son sayfaya olanları anlattım belki okumamışsınızdır diye, ama siz yok ben çok iyi okudum deyip nasıl o mesajı yazabildiniz ?!

konuyu en baştan takip edip de: "kıskanıyor çünkü seni çoook seviyor, seni bu kadar sıkması normal, sen evlilik hazırlıklarına odaklan" demenize hala hala anlam veremiyorum. yani bunlar normal mi ?

yazdığınızı unuttunuz belki şöyle:

Bu arada kızımızı zaten aradı. Ama kızımızın ondan özür dilemesi için aradı. Neden özür dileyecek: bir kadın kendisine o..spu ve ailesine de p...venk diyen kişinin yüzüne bir saniye daha bakmaya dayanamadığı için kendini bulundukları mekandan dışarı atıp bir an önce taksi bulup ailesinin yanına dönmek istediği için özür dileyecek.

Üstelik bu hareketi de"otobanda yürüdün or.pu gibi"oluyor. ne yapacaktı kendisine ve ailesine söylenirken erkekinin lafını dinleyip onun yanından ayrılmayıp, onu kınadığı ailesinin evine bırakmasını mı beklemeliydi.

Son düzenleme:

Bazılarına göre normalmiş.

Kocanın o.... dediği yerde gül biter, bilmiyor musunuz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…