Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

En azından ileride olabilecekleri düşünmüşsün. Mantıklı karar vermişsin.

Direk oyle demis canim malesef. Sen bu gereksiz kiskancliklarin saygisizliklarin seni ezip kendi istedigini yapmalarin neyine alistin neden alistin allah askina bi sor kendine. Bunlara alistiysan boyle hadsiz bi insanin yokluguna da onun yerine sana deger verecek birini beklemeye de alisirsin. Hic bosuna bekleme yolunu ciz çünkü bu adam gelirse bence sen geri doneceksin. Ha bide tekrar diyorum bu kadar az zamanda bunlari yapan piskopat ruhlu insan evlenince perdeleri actirmaz. benim iliskim 4 senelk ve sevgilim bana her gecen yil daha olumlu daha degerli yaklasiyo bana. Boyle olmasaydi birbirimizin şikayetçi oldugu seyleri duzeltmeseydik de yurumezdi bu zamana kadar. Insan sevgilisini zaman gectikce daha iyi tanir daha cok deger verir ama senin nisanlin evlenmeye adim atablmesine ragmen bunun koşullarina uyamamis. Es adayina neler yakıştırmis. Kimse size deger vermek zorunda degil ama siz kendinize deger vermek zorundasiniz. Bu da size deger vermeyen insanları hayatinizdan çıkarmayı gerektirir. Sevgi yok ona karsi his kalmadi diyosunuz ama aliskanligi bahane ediyosunuz. Lutfen kendinizi toparlayip daha mantikli dusunun. Seviyorum engel olamiyorum deseniz bi nebze anlicam. Size kolay gelsin seçim tabi ki sizin.

Yu

Yuuuh şoktayım şuanda.!

Arkadaslar iyi aksamlar hepinize, benim nisanlı musvettesi aradı beni, nasılsın napıyosun dedi, iyiyim sen nasılsın dedim.
Pismanmısın dun yaptıklarından dolayı dedi, nevrim dondu, bagırmaya basladım hayvan neyine pisman olucam ailenin namusuna kadar ben mi bok attım dedim, o da ben bok atmadım dogruları soyluyorum o gun o evde noldugunu bilmiyorum elinde varmı kanıtın yalancı dedi, sen aptalmısın eve gelen gidenden imza mı toplayım dedim, gerekirse evet yapıcaksın dedi, yok ya sen ne sanıyosun kendini pavyonlara gidip alem yaparken kafa dagıtıyorum ayagına sehir dısına gidip gidip alem yapıyosun benim evime misafir gelince namussuz damgası yapıstırıyosun dedim, ben sana kanıt sunamam benim hayatımda olmak istemiyosan olmazsın bu kadar basit, senin pesinde donup duramam ben artık dedim, yarın oburgun evlenince nolucak dedim, nasıl nolucak ben karımı milletin icinde gezsin diye mi aldım dediiii koptum zaten cıglık attım ne halin varsa gor evlenmiyorum ben seninle evi bosalt istemiyorum senin hicbiseyini dedim, bosalttım zaten dedi tak kapattım. Annemi aradı annesi, kızın benim oglumu aldatmıs biz evi mevi bosalttık, sizden hicbisey istemiyoruz kızınız oglumdan uzak dursun yıpratmasın dedi, annemde dellendi, senin kılları beyazlamıs ogluna mı kaldı benim kızım kanı bozuklar dedi kapattık.

bu kadar çirkinleşmeden kapanaydı iyiydi be..ne bu böyle..bir gün baltaya hakiki bir namussuza vuracak haberi yok zekadan yoksun kılıksız yaratık..boşver arkadaşım.

Artık daha az üzülmelisin.daha iyi görmüşsundur nasıl hasta ruhlu biriyle az daha evleneceğini

arkadaşım sadece bir konuya üzüldüm sana iftira atmasına ama o adamdan kurtulduğun için ve gerçek yüzünü gördüğün içinde sevindim bir lafa çok inanırım kişi kendinden bilir işi adamın kendisi namuzsuz ayrıca bugün sana bunu diyen yarın hayatını cehenneme çevirir üzülücen kırılıcan ama aradan 1-2 ay geçsin oh be kurtuldum dicen emin ol

Adam nasil bi manyak oldugunu senin icinde kalmadan ispatlamis bravo ona. Allahin sevdiği kuluymussun yoksa iyi niyetinin kurbani olabilirdin. Gecmis olsun insallah en kisa zamanda en az hasarla atlatirsin. Daha cok sinirlerinin yipranmamasi icin ne sen ne ailen onunla ve ailesinin hic bi uyesiyle iletisime geçmeyin. Allah kurtarmis aileni ve seni sukretmen lazim uzulmekten cok. Daha iyileriyle karsilasacaksin bundan fenasi olamaz heralde.

Sizin adiniza sevindim biliyor musunuz, 3 ay sonra bunlar olsaydi o zaman daha cok yipranacaktiniz, Allahin sevgili kuluymussunuz. O haysiyetsiz de paranoyakmis kendi kucuk beyninde kurdugu yalana 1 senedir inanip neler dusunmus, isi iftiraya getirmis. Yatin kalkin sukredin bu insan musvettesinden kurtuldugunuza

bu kadar çirkinleşmeden kapanaydı iyiydi be..ne bu böyle..bir gün baltaya hakiki bir namussuza vuracak haberi yok zekadan yoksun kılıksız yaratık..boşver arkadaşım.

Bacılar inanırmısınız gram uzulmuyorum hala, inanılmaz hırslıyım sadece, 1bucuk senemi boyle bir hayvana yedirdigim kendimden odun verdigim icin, 3-4 ay sonra olsaydı hayatım biticekmis guzelim meslegimi bile yapamıcaktım kesin.. ayy allah koruduu beniii vallahii son anda

Bende sevindim, 1bucuk senem gitti ama simdi bu olay olmasaydı 3 ay sonra butun hayatım gidicektii son anda iyi kurtuldum

Bende sevindim, 1bucuk senem gitti ama simdi bu olay olmasaydı 3 ay sonra butun hayatım gidicektii son anda iyi kurtuldum
Umarim layigini bulur ve umarim siz de hakettiginiz mutlulugu yakalarsiniz bundan sonra

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Ve en önemlisi yeni hayatın hayırlı olsun canım Çok daha güzel günler seni bekliyor, emin ol

Öncelikle sizi tebrik ediyorum Bu akşam sinirli geçecek, ama yarın sabah güzel, mutlu ve huzurlu günlerinizin başlangıcı olacak. Bu manyaktan kurtulduğunuz için bugünü her sene kutlamalısınız.

İnanın nasıl korkuyordum sizi arayıp da özür diler, hatamı anladım, bir daha yapmayacağım, beni affet der diye...

Ama inanın asla asla ve asla "dün yaptıklarından pişman mısın" diyeceğini 10.000 yıl düşünsem aklıma bile getiremezdim.
Üstelik hala "o gün ne oldu elinde kanıtın var mı" demesi... Bu bir insan mı ya ?!?!

Hele hele hele annesinin arayıp "Kızın oğlumu aldatmış, oğlumdan uzak dursun" demesi... tamam... sözün bittiği yerdeyiz şu anda..

Cidden soruyorum, bunlar insan mı ya !?!?! Gerçekten de bunlarla aynı atmosferde aynı nefesi mi alıp veriyoruz

Bu azmi devam ettirin lütfen.

Hala sesi kulagımda, gulerek pisman mısın bari yaptıklarından dedi ya, yok artık dedim duramadım yerimde evin icinde tepinerek konusuyodum artık cileden cıkınca cıglık attım sesim hala kısık valla ruh hastası oldugunu dun anladım ama bu kadarını hakkaten beklemedim birde suc bana kaldı aldatan kotu kız oldum iyimi

Aaa terbiyesiz iftira atıyor birde doğru gibi annesine soylemiş yuh nasıl insanlarmış bunlar. Bende nişanlın çok pişman olacak yaptığı eşeklik için ozur dileyecek sanıyorum. Aman iyiki kurtulmuşsun o bu kafayla artık kiminle evlenirse evlensin. Kurtulduğun için çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…