- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Bırakmayacağım çok teşekkür ederimSizin durumunuzda olan birçok insan var. Eşim dediğiniz insan size destek olmak yerine 'dizimin dibinde otur evimin işini yap, cinsel yönden beni tatmin et' diye bakıyorsa ben o evliliği de sorgulardım. Kimse için de işimi bırakmazdım zira kendisi de bırakmıyor. Esnaflığı çok değerli ama sizin mesleğiniz değersiz mi? Çok pişman olursunuz bırakırsanız.
Atanmadan önce konuşmadınız mı bu konuları? Yaşadığımız şehire olmazsa atama ne yaparız gibi...
Bu arada siz düğün işini ne yaptınız?
BIZ EVLIYIZ NEYIN NE OLDUGUNU BIZ COK IYI BILIORUZ BURAYI ISTER OKUSUN ISTER OKUMASIN SAKIN ONU DINLEME. BAK BILDIGIMIZ BIRSEY VARKI DINLE DIYORUZ MESLEGINI SEC SENI TANIMIYORUZ ETMIYORUZ YALAN SOYLEYECEK HALIMIZ YOK EN IYIMIZ BILE BES SENE SONRA EN KUCUK LAFI KALDIRAMAZ HALE GELEBILIYORUZ NICE KADINLAR VAR BURDA AGLIYOR KESKE MESLEGIM OLSAYDI DIYE. BUYUK YAZIYORUMKI BIDE FERYADIMI GORRHerkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Daha ne olsun bence ikileme gerek bile yok,tamam uzaktan evlilik kolay değildir yakından bile ilk yılları kaosanaokulu öğretmeniyim
Zamanında kabul ettiyse caymasın. Gerekirse o da İstanbula gelsin bir kaç sene o iş yapsın. Esnaflık dışında yapabileceği bir iş bulsun, bir kaç sene değişiklik olur ona da.yemeksiz konusunda anlaştık
Sadece düğün olacak
Atanmadan önce konuştuk ama o zaman ben 55 almıştım KPSS den atanmam imkansızdı çalıştım 82 aldım atandım. O da şok oldu bende. Atanmadan önce ara ara konuştuk ama şimdi eski düşüncesinden caydı gitme diyor
10 kocayı işe değiştirmem,gitmezseniz çok pişman olursunuzHerkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Kimse kimsenin kariyerini engellememeli.Eş de önemli ama atanmışım niye kalayım ki.Özelde öğretmenlik yap ne demek?Atanmış insanın ne işi var özelde.Valla benim eşim eminim git atandığın yerde çalış derdi.K.bakma seni bugünlere ne eşin ne de eşinin ailesi getirdi.Okudun ettin atandın.Şimdi bu duygusal baskı neyin nesi?Ailenin emekleri senin emeklerin ne olacak?Canım mantıklı ol.Sen eşini terk etmiyorsun sonuçta.Bu senin mesleğin kimse senin emeklerine hayatına karışamaz,eşin bile olsa.Eşine okutcakmışsın ya bence de okut bunları.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?