- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Bir de şunu ekleyeyimArkadaşım iki bebeğini yanına alıp Muğla dan Bingöl e gitti 3 yıl eşinden ayrı, memedeki bebeğine bakıcı tutup çalışarak atandı, eşi de her fırsatta atlayıp uçakla yanina gitti destek oldu, Denizli- İstanbul arası nedir ki? günaşırı bile gidilir, olmaz diyorsa eşinin sevgisini saygısını sorgula derim
Aynen ya çok ilginçtir eş ailesi nasıl karışabiliyor?Sanki kendileri okuttular.Bakalım kızın ailesi ne diyecek bu duruma.Ben kızıma emek vercem okutcam kızım başarılı olacak atanacak eşinin ailesi de damdan düşer gibi eşini bırakamazsın diyecek.Siz kimsiniz pardon daha dün girmişsiniz hayatına kızınAyrica o es kisisinin ailesi sana tabi gitme diyecek boyle evlilikmi olur diyecekler. Ki bayamlarda bir tepsi baklava yapip evlerini temizleyecek. Es kisisi mantikli dusunse zaten bunu sana sunmaz. Kpssyle atanmissn sana adaklar adayip kapinda kesmesi lazim. Buraya konu acman bile senin suphede kaldigini gosteriyor. Bana kalirsa seni ikna edecekler gibi.insallah pisman olmayacagin seyler yaparsin
Nişanlıni bırak.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Sakin devlet işini bırakma özelde öğretmenin kazancı da değeri de yok. 3 sene sonra eş durumu tayini istersin ailen seni okutmuş mükafatını almışsın. Karar vermek ona düşmez sana ve seni okutanlara düşer lütfen iyi düşün.Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Bence gidin. o kadar çok eşinden ayrı zaman geçirenler var ki. Birbirinizin yanına gidip gelirsiniz hem özlem aşkı canlı tutar. Eşinize rest çekerek değilde tatlı dil ile ifade edin durumu yani bak gidicem ama şöyle şöyle yaparız gibisinden zaman şu gibi akar inanın. Ders sayınızı az ayarlarsınız atıyorum 3 gün okul yaparsiniz kalan dört gün yine Denizli'ye gelip gidersiniz eşiniz de gelir.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?