- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
anaokulu öğretmeniyim☺
Devletle özeli bir tutamazsınız.Ayrıca yıllarca emek vermiş okumuş etmiş kpssden 82 almış atanmış eş kişisi için niye vazgeçsin yıllarca verdiği emeklerden.Sanki yarın bir şey olsa kocasından boşansa kocası ona işini emeklerini geri mi verebilecek.Özelde çocuklara abla mı olsun eşi için.Atanmayı bekleyen bir sürü genç var.Ben gitmezdim.
Kadın erkek olarak bakmıyorum olaya, yani benim işim gücüm varsa kocam da okumaya, çalışmaya vs gitmemeli. Yani biz bir hayat kuruyorduk aslanım birlikte, hayırdır inş? Derim.
Anaokulu öğretmenisiniz, özelde de zilyon tane iş imkanı vardır diye düşünüyorum şehrinizde de.
nişanlınız değil ki resmi eşiniz işte. gitmek istemiyorsanız gitmeyebilirsiniz düzen kuracak hayatı yaşayacak sizsinizresmî nikahımız kıyıldı
Vallahi atansam kosarak giderimHerkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Ayrica o es kisisinin ailesi sana tabi gitme diyecek boyle evlilikmi olur diyecekler. Ki bayamlarda bir tepsi baklava yapip evlerini temizleyecek. Es kisisi mantikli dusunse zaten bunu sana sunmaz. Kpssyle atanmissn sana adaklar adayip kapinda kesmesi lazim. Buraya konu acman bile senin suphede kaldigini gosteriyor. Bana kalirsa seni ikna edecekler gibi.insallah pisman olmayacagin seyler yaparsin
GideceğimGiderim.
Eşiniz herhalde "nasıl olsa atanamaz yaaa, lafta destek olayım da kötü görünmeyeyim" diye he he demiş size. Sonradan cayması ondan.
Şunu şuraya iliştireyim:
“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı ” Mehmet Aslantuğ
Böyle adamlar lazım azizim.
Başka türlüsü güç.
Gidin. Ayaklarınızın üstünde durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?