Düğünümü kendim yaptım, girmesinler havaya...

Her şeye tamam ama hiçbir masrafa karışmaması tuhaf gerçekten.Eş adayı çok rahat gibime geldi.Sizin paranızdan ailesine göndermeler falan... Böyle şeylerin birlikte yapılması taraftarıyım.
hadi masrafları da geçtim. İnan bana araba ne renk olsun diye en az 3 ay düşündü, düğün salonuna 1 haftada karar verdi.

cevaplarım tabi ki problem değil.
valla işte yaklaşık 2,5-3 yıllık bir ilişkiydi. Hani desen ki o zamanlarda hiç mi anlamadın? evet anladım aslında, paraya değer verdiğini biliyordum. iyi para tutuyordu, ama sonunun buralara varabileceğini düşünmedim. çünkü işine gelince herşeyin iyisini almayı da biliyordu.
ben ailemden ayrı yaşıyorum. maaşımı hiç sormazlar. ben söylerim biriktirdiğimi, o kadarını bilirler. bu fikirleri hep ikimiz konuştuk. aileler girmedi pek araya
Merhaba, ben merak ettim de çok çok öncelerden takip etmiştim bir süre konunuzu. Sizin ortak hesabınız falan vardı yanılmıyorsam onları nasıl hallettiniz ayrılınca, sizin paranızdan ailesine göndermişti o ne oldu?

Valla kesinlikle hata yaptigini düşünüyorum asla sana madalya takmayacaklar hatta belki cok Afedersin enayi gozuyle bakacaklar bedavaya kiz al tumm masraflqribona yukle falan..sana yazik..o para senin geleceğine yatirim keske hic bilmeseydi..senin yerinde olsam napar eder hesaplarimi ayirirdimnherkes üstne düşeni qlsin derdim..o ucbinin ustunede su ic bacim. . Akıllı ol kendini kullandirma..simdi anlamazwin qma ilerde vah dersin. . Enn en en iyisi bile bubkadar rahatlığı haketmiyor hamama giren terlermis azcik zorlansin daha tatlı olursun emin ol

hay maşallah :KK48: yok canım barışmadım. başka bi şehre taşındım, ara ara konuştuk, bir ara tamam sen ne dersen o olsun dedi ama çok geç kalınmış bir mesajdı. bi cevap bile verme gereğinde hissetmedim kendimi.
olmayınca olmuyo bazi şeyler, ben bu sınırı fazlasıyla zorladım zaten. iyi dileklerin için sağol canım, çok sağol:KK68:

Ayy yok konuyu ben hortlatmadim sadece şu an hala birliktemisin diye merak ettim..barıştık deseydin sonuna kadar zorlayacaktim. .:KK53:Ben okurken fenalik gecirdim sinir oldum..neyse gecmis gitmis adina sevindim..umarim cook mutlu olursun:KK68:

Merhaba, ben merak ettim de çok çok öncelerden takip etmiştim bir süre konunuzu. Sizin ortak hesabınız falan vardı yanılmıyorsam onları nasıl hallettiniz ayrılınca, sizin paranızdan ailesine göndermişti o ne oldu?
Merhaba, evet bir ara ortak hesap nasıl oluyo falan diye sormuştum ama açtırmadım. Zaten evlendikten sonrası için düşünüyordum ortak hesabı, o yüzden gerek kalmadı. O gönderdiği 3 bini geri verdi. Hani ailesi sözde bana bilezik takmıştı ya, onu bozdurdum parasını aldım, kalanı da peşin verdi.
öle oldu işte tatlım.o_O

Ayy yok konuyu ben hortlatmadim sadece şu an hala birliktemisin diye merak ettim..barıştık deseydin sonuna kadar zorlayacaktim. .:KK53:Ben okurken fenalik gecirdim sinir oldum..neyse gecmis gitmis adina sevindim..umarim cook mutlu olursun:KK68:

önemli değil canım :KK54:
sen birde benim geçirdiğim fenalıkları hesap et:KK69: inşallah canım çok teşekkür ederim

sayfalar çok uzun hepsini okuyamadım kusura bakmayın.
3,000 tl yi ailesine neden verdi. sana takımı alacaklar senin paranla (oğullarının sanıyorlar zaten o parayı)
biri bana deyiversin arkadaşlar lütfen bunun cevabını.
ve arabayı sonra alsaydınız aceleniz ne ki her şeyi senin yapman çok saçma onu söylememe gerek bile yok

sayfalar çok uzun hepsini okuyamadım kusura bakmayın.
3,000 tl yi ailesine neden verdi. sana takımı alacaklar senin paranla (oğullarının sanıyorlar zaten o parayı)
biri bana deyiversin arkadaşlar lütfen bunun cevabını.
ve arabayı sonra alsaydınız aceleniz ne ki her şeyi senin yapman çok saçma onu söylememe gerek bile yok

ailesinin ihtiyacı olmuş. bundan istemişler. bu da kredi ödüyor tabi, senden gönderebilir miyim dedi? tamam olur dedim bende, nasıl olsa geri verirler diye düşündüm. zaten boşta bekleyen bir paraydı sıkıntı yoktu başlarda. Ama sonradan "nasıl olsa bize altın yapacaklar " demeye başladı. e bende bilmiyorum ki ne kadar altın yapacaklar. hani deseler baştan biz size 10binlik altın yapıcaz, 3 binde borçları var toplam 13bin eder diyeyim.
sözüm ona ailesi verelim oğlum paranı demiş, bu da demiş ki "gerek yok o parayla altın yapın" artık eğrisini doğrusunu bilemiyorum. Ama onun yerine altın alsınlar lafı geçmeye başlayınca huylanmaya başladım, yavaş yavaş mırıldanmalar başladı bende tabi.
arabayı da alalım aradan çıksın diye düşündük, ama benim düşüncem farklıydı tabi, olay çok farklı yerlere geldi

ailesinin ihtiyacı olmuş. bundan istemişler. bu da kredi ödüyor tabi, senden gönderebilir miyim dedi? tamam olur dedim bende, nasıl olsa geri verirler diye düşündüm. zaten boşta bekleyen bir paraydı sıkıntı yoktu başlarda. Ama sonradan "nasıl olsa bize altın yapacaklar " demeye başladı. e bende bilmiyorum ki ne kadar altın yapacaklar. hani deseler baştan biz size 10binlik altın yapıcaz, 3 binde borçları var toplam 13bin eder diyeyim.
sözüm ona ailesi verelim oğlum paranı demiş, bu da demiş ki "gerek yok o parayla altın yapın" artık eğrisini doğrusunu bilemiyorum. Ama onun yerine altın alsınlar lafı geçmeye başlayınca huylanmaya başladım, yavaş yavaş mırıldanmalar başladı bende tabi.
arabayı da alalım aradan çıksın diye düşündük, ama benim düşüncem farklıydı tabi, olay çok farklı yerlere geldi

Şimdi anladım canım. bence nişanlına söyle ailesine sıkıştım 3000 i geri verin desin. sonra 3000 binlik altın takarlarsa sana çok bozulursun söyliyim. düğünü ve tüm eşyaları sen mi yapıyorsun cidden sadece tek başına :KK43::KK43:

Şimdi anladım canım. bence nişanlına söyle ailesine sıkıştım 3000 i geri verin desin. sonra 3000 binlik altın takarlarsa sana çok bozulursun söyliyim. düğünü ve tüm eşyaları sen mi yapıyorsun cidden sadece tek başına :KK43::KK43:
konum eski.. 1 senelik konu. biz nişanı attık. 3 bini de geri aldım. :KK66:

Nişanı atmışsın senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı olsun.

Back
X