- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Adam zaten hinlik peşinde olmasaydı mahcubiyetini arabayı nişanlısının üstüne yaparak ya da ortak yaparak kapamaya çalışırdı. Sırf bu yüzden bile belli uyanıklıktan başka bi'şey olmadığı yapılanın.
ayyyy nerden tutsan insanın elinde kalıyo çığlık çığlığa bağırasım geliyo kızım kendini yakma diye ama biliyorum ki konu sahibi şu an anlattığımız herşeyi uç örnek olarak görüyo benim başıma gelmez biz çok aşığız diye düşünüyo, ne yapılır ki sanaldan, ooof offff işte kızlar böyle ateşe atılıyolar
kendide rahat değil ki konu açmış, yoksa biz nerden bilecektik bu olayları, şimdiden için rahat değil be canım ne olacak sanıyosun araba ortak ol-acak, borçlar öden-ecek...gelecek zaman kipi, yarın iş yapmaya gelince erkek kısmı hayatım ayrı gayrı mı var der çıkar işin içinden, dahada ısrar etsen paragöz olursun amaaaaaaaaaaaan ne desek boş
ayyyy nerden tutsan insanın elinde kalıyo çığlık çığlığa bağırasım geliyo kızım kendini yakma diye ama biliyorum ki konu sahibi şu an anlattığımız herşeyi uç örnek olarak görüyo benim başıma gelmez biz çok aşığız diye düşünüyo, ne yapılır ki sanaldan, ooof offff işte kızlar böyle ateşe atılıyolar
kendide rahat değil ki konu açmış, yoksa biz nerden bilecektik bu olayları, şimdiden için rahat değil be canım ne olacak sanıyosun araba ortak ol-acak, borçlar öden-ecek...gelecek zaman kipi, yarın iş yapmaya gelince erkek kısmı hayatım ayrı gayrı mı var der çıkar işin içinden, dahada ısrar etsen paragöz olursun amaaaaaaaaaaaan ne desek boş
konu sahibi gayet insani olarak şöyle düşünüyo olabilir, herşeyi ben yaptığıma göre kv kp eş adayı falan bana karşı ılımlı olacak ben üstün olucam gibi, bilmem demek istediğimi anlatabildim mi, ama öyle olması Türkiyede mümkün değil
konu sahibini tenzih ediyorum ama bazı konu sahipleri bu kadar yorumdan sonra gelip beni kıskanıyosunuz diyebiliyo yani
Benden herkese birer bardak soğuk su
Ben dünden beridir yazıyorum dilimde tüy bitti
Arkadaş hala araba ikimizin adına olacak diyo
Olsa olurdu, alınmış zaten araba
Bir de çiçek çikolata parasını bile benden isteyen adamla bi gelecek düşünemem ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?