herkese mrb;
benim bu diyette 7. günüm; 74,5 kilo ile başladım şuan 72,5 kiloyum sanırım biraz az verdim 5 günlük atak evresinde ama neyse. ben şuanda seyir evresindeyim; yulaf kepeğini bugün aldım. kızlar benim sormak istediğim bu tarifleri yaparakda gerçekten kilo veriyorsunuz dimi. ben cok katı davranıyorum sanırım bu diyet konusudna sadece peynir, süt, yoğurt, haşlanmış et tüketiyorum. birde çiğ sebze yedim dün. burdaki tarifler okadar güzelki harika
ama sanki bunları yediğim zaman kilo vermem mümkün değil gibi geliyorbunları yiyerek de veriyoruz dimi kızlar
bütün tarifler için ellerinize ve emeğinize sağlık
işte ilk mesajım bunlardan tekrar yaptıkça foto çekip koyayım ben ayy hepsi çok güzel oluyo yaa deneyin mutlaka
İki kaşık yulaf kepeğine 2-3 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir, dereotu, çörekotu ve kıvam alana kadar yaklaşık 1-1,5 kaşık yoğurt koyup iyice homojen hale getiriyorum. (yoğurt yerine yumurta da olabilir) Fırın tepsisine yağlı kağıt serip birer kaşık hamurdan koyup yassı hale getiriyor ve 200 derecede 12-13 dakika pişiriyorum. Afiyet olsun :)
Size bir sorum olacak cevaplarsanız çok seviniriim... ben öğrenciyim ve dukan diyetini yapıyorum şuan atak aşamasındayım bırakmamak ve düzenli uygulamak için yardıma ihtiyacım var. okula yanımda ne götürebilirim atakta pek bir şey yok tavuk balık götüremeyeceğime göre ne yapmalıyımm açta kalamam sınavlarım var ne yesem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?