Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bakalım gittiği yere kadar ama ben sonuna kadar gitsin istiyorum yarın yine protein sonra sebze protein tavuk yanına bolca sebzelerden meze yapmayı düşünüyorum :)))

shirataki pirinci

bu nedir yaaa
tariflerde var.
nerden bulunur

pirinç yasak değil mi
Gurmenetten bulunuyor. Bu yasak değil çünkü değişik bir şey, normal pirinç gibi değil, karbonhidrat pek yokmuş içinde. Asyaya özgü bir yiyecek. Tadını genelde pek beğenmiyorlar ama ben denemedim.

anladım kızlar saolun.
yarın iş yerinde yiyebileceğim tarif arıyorum.
tatlandırıcım yok o yüzden tuzlu lması gerek ama bulamadım

bazı tariflerde süt tozu var pınarın falan.
bunu ney için kullanıyorlar yağsız süt serbestte.

O süt tozu süt olsun diye değil, yoğunlaştırma için katı bir şey olarak kullanılıyor canım. Mesela kedi dili bisküvisinin sadece dört malzemesi var. Süt tozu, tatlandırıcı, yumurta ve vanilya aroması. Burdan da anlayabileceğin gibi un gibi kullanılıyor.

shirataki pirinci

bu nedir yaaa
tariflerde var.
nerden bulunur

pirinç yasak değil mi

adı pirinç ama karbonhidratı ve kalorisi nerdeyse hiç olmayan bi sebze..ben gurmenetten aldım denedim..haşladım, evde kavurduğum soğanlı, kıymalı, salçalı bir karışımla karıştırıp yedim..inanılmaz doyurucu bi yemek oldu..pirincin kendi lezzeti yok, yanındaki yemeğin tadını alıyor..sadece ağızdaki hissi biraz ilginç, hafif plastiğimsi bi yapısı var..ama ben beğendim açıkçası ve deli gibi doydum bir porsiyonla..

Bu arada bir şey soracağım gurmenetin aramolarında alkol var mı ? Markettekilerde alkol var da

takita formtat60 beni mahvediyor gazdan..direkt çöp oldu bir-iki kez kabak tatlısı yapmıştım, gazdan öldüm bittim..kabağa suç bulmuştum, takitanın gaz yaptığını bilmiyodum o zaman..splenda candır diyorum kesinlikle..

Ben takitanın tadını da beğenmiyorum zaten splenda kadar. Splendada şeker olmadığı bile farkedilmiyor.

10 kaşık kepeğe 2 kaşık yoğurt 2 yumurta biraz kabartma tozu koydum
birazda peynir .top yapamadım zıvık oldu ama şekilsiz şekilsiz koydum.
tad pek yok ama yoğurtla yedim 1 tane.
kepek çok ama günde 1 yemeği düşünüyorum.

bolll bolll yağlı nutellalı ekmek,sabah poğaça simit yemeğe alışkınım.sanki gözümde bi buğulanma var başım ağır

Aaaaah ah hangimiz alışık değiliz ki onlara O yüzden buradayız zaten Regl dönemindeyim zaten nutellalar dans ediyor gözlerimin önünde.

kızlar 1 günde 1.5 kilo az çıktım
aslında atak bitince tartılcaktım ama denk geldi bu sabah tartıldım

bu 1.5kiloyu verdiğimi düşünmüyorum.
yani bilmiyorum.
su kaybı mı acaba
bu gün daha çok içicem suyu.dün daha az içmiştim

bayanlar merhaba. araştırma yaparken tesadüfen gördüm. bende bir zamanlar dukan yaptım çok güzelde sonuç aldım. ama sonra ne kadar istesemde yapamadım. yulaf kepeği midemi bulandırıyo yiyemiyorum.üstelik yiyecek pek bişey bulamnıyorum.bi zamanlar bu şekilde 70 e düşmüştüm şimdi 82 yim bana da yardımcı olur musunuz

Tavuktan gına geldi.çok severdim eskiden.ancak az sarımsaklı yogurtun icine didikleyip kirmizi pul biberle yiyebiliyorum.seyirin 4 günü bugun ne yiyecegimi dusunmekten yememegi tercih eder bir hale geldim iyi haber spora yuruyusle basladim ins devami gelecek sevgiler

Atakta verilen hizli kilolar su ve yag... odemi söküyor vucuttan

Sen ataktasın ya zaten atakta verilenin çoğu sudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…