Gurmenetten bulunuyor. Bu yasak değil çünkü değişik bir şey, normal pirinç gibi değil, karbonhidrat pek yokmuş içinde. Asyaya özgü bir yiyecek. Tadını genelde pek beğenmiyorlar ama ben denemedim.shirataki pirinci
bu nedir yaaa
tariflerde var.
nerden bulunur
pirinç yasak değil mi
shirataki pirinci
bu nedir yaaa
tariflerde var.
nerden bulunur
pirinç yasak değil mi
O süt tozu süt olsun diye değil, yoğunlaştırma için katı bir şey olarak kullanılıyor canım. Mesela kedi dili bisküvisinin sadece dört malzemesi var. Süt tozu, tatlandırıcı, yumurta ve vanilya aroması. Burdan da anlayabileceğin gibi un gibi kullanılıyor.anladım kızlar saolun.
yarın iş yerinde yiyebileceğim tarif arıyorum.
tatlandırıcım yok o yüzden tuzlu lması gerek ama bulamadım
bazı tariflerde süt tozu var pınarın falan.
bunu ney için kullanıyorlar yağsız süt serbestte.
shirataki pirinci
bu nedir yaaa
tariflerde var.
nerden bulunur
pirinç yasak değil mi
Hiç bilemiyorum.Bu arada bir şey soracağım gurmenetin aramolarında alkol var mı ? Markettekilerde alkol var da
Büyük marketlerde oluyor. Ama ben takita formtat60 yerine splenda markasını öneririm. Takita gaz yapıyor biraz. Migrosta var mesela. Eczanelerde de olabiliyor. Splendanın bir tozu bir tableti var. Başka çeşidi yok o yüzden yanlış yapmaktan korkmadan alabilirsin.
Bu arada bir şey soracağım gurmenetin aramolarında alkol var mı ? Markettekilerde alkol var da
Teşekkür ediyorum demek ki bulunmuyor. Yoksa alkolü yazmak zorundalariçindekilere baktım şimdi..sadece şu yazıyor: doğal ve doğala özdeş aroma bileşenleri yazıyor..alkolden söz etmiyor..
Ben takitanın tadını da beğenmiyorum zaten splenda kadar. Splendada şeker olmadığı bile farkedilmiyor.takita formtat60 beni mahvediyor gazdan..direkt çöp oldubir-iki kez kabak tatlısı yapmıştım, gazdan öldüm bittim..kabağa suç bulmuştum, takitanın gaz yaptığını bilmiyodum o zaman..splenda candır diyorum kesinlikle..
Aaaaah ah hangimiz alışık değiliz ki onlara10 kaşık kepeğe 2 kaşık yoğurt 2 yumurta biraz kabartma tozu koydum
birazda peynir .top yapamadım zıvık oldu ama şekilsiz şekilsiz koydum.
tad pek yok ama yoğurtla yedim 1 tane.
kepek çok ama günde 1 yemeği düşünüyorum.
bolll bolll yağlı nutellalı ekmek,sabah poğaça simit yemeğe alışkınım.sanki gözümde bi buğulanma var başım ağır
Atakta verilen hizli kilolar su ve yag... odemi söküyor vucuttankızlar 1 günde 1.5 kilo az çıktım
aslında atak bitince tartılcaktım ama denk geldi bu sabah tartıldım
bu 1.5kiloyu verdiğimi düşünmüyorum.
yani bilmiyorum.
su kaybı mı acaba
bu gün daha çok içicem suyu.dün daha az içmiştim
Sen ataktasın ya zaten atakta verilenin çoğu sudur.kızlar 1 günde 1.5 kilo az çıktım
aslında atak bitince tartılcaktım ama denk geldi bu sabah tartıldım
bu 1.5kiloyu verdiğimi düşünmüyorum.
yani bilmiyorum.
su kaybı mı acaba
bu gün daha çok içicem suyu.dün daha az içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?