yoliiii kastamonulumusun anam sende bizdenmişsindökülün hemşolarrrr
ahhh ahhh bende kastamonudan bir yar sevdim sevmez olaydım:97:
herkese mutlu neşeli akşamlar kızlarrrrr nassınız bekem gerçi bütün sayfalar okudum çok şükür yaramaz bişey görmedim hepimiz iyiyiz galiba ben size diyom ama pazar günü hiç girmedim eşim kk yı çok kıskanıyor bütün günü dizinin dibinde geçiriyom dün geceden beride sıcaktan kudurmuş vaziyetteyim yolanda senin gibi benimde evim çatı katı allaha biraz yakınız ama bu sıcak ev beni öldürecekkkkkkk
yoliiiiiiiiiiii benim odamda karga mokunu yemeden güneşi tepeme dikiyo 6 da bir fırlıyom yataktan kendimi mutfak balkonuna dar atıyom ora öğlen başlıyo yanmaya ay napcazzz yaaa bilemiyom kız yolimm benim kilo vermem trans inişe geçti köyde yaptığım kaçamaklardan sonra sürekli inişteyim bugün kilom 66.8 di artık günsonunda 67.2 oluyor düz 66 olim tikkırımı değişek he yolimm kekide bir önce tatda bizede tarif ver merak ediyom
evet hemşocanım..
ama biz hepimiz dukanistanlıyız demii hehehe
ayrıeten bu çok fena aşık olduğun kastamonulu bi çocuk mu:44::44:
öff zeynep abla benim yatakodası akşam güneşi yiyo akşam o oda rsmen fırına dönüyo.benim terasım var aslında dışarısı gayet serin oluyo bizim apartmanın önü açık etrafta apartman filan yok o yüzden serin rüzgar esiyo ama yatakodam hitlerin gaz odası gibi valla boguluyorum. dün akşam yatagımı ıslattım üstümdekileri ıslattım ıslak t shirt lü bo derek misali anca öle uyudum
yarın için yemeklerimi yaptım bide tarçınlı bi kek gibi bişi denedim kızlar "aralarda yiyoz" diyince canım çekti bende pişirdim biraz. yiyip size bildiricem tamamı ile uydurma yaptım içine bugday kepee yeni aldıım yulaf kepe buday ruşeymi koydum gurmenetten bi akradaşım benim için sipariş etti bende ona ücretini verdim dukana başlıyali ilk kez yulaf kepee yiycm ama bu sanki kepek deil un gidi yaa. rusheim marka kullananlar yorum plizz
yoliiiiiiiiiiii benim odamda karga mokunu yemeden güneşi tepeme dikiyo 6 da bir fırlıyom yataktan kendimi mutfak balkonuna dar atıyom ora öğlen başlıyo yanmaya ay napcazzz yaaa bilemiyom kız yolimm benim kilo vermem trans inişe geçti köyde yaptığım kaçamaklardan sonra sürekli inişteyim bugün kilom 66.8 di artık günsonunda 67.2 oluyor düz 66 olim tikkırımı değişek he yolimm kekide bir önce tatda bizede tarif ver merak ediyom
evet hemşocanım..
öff zeynep abla benim yatakodası akşam güneşi yiyo akşam o oda rsmen fırına dönüyo.benim terasım var aslında dışarısı gayet serin oluyo bizim apartmanın önü açık etrafta apartman filan yok o yüzden serin rüzgar esiyo ama yatakodam hitlerin gaz odası gibi valla boguluyorum. dün akşam yatagımı ıslattım üstümdekileri ıslattım ıslak t shirt lü bo derek misali anca öle uyudum
yarın için yemeklerimi yaptım bide tarçınlı bi kek gibi bişi denedim kızlar "aralarda yiyoz" diyince canım çekti bende pişirdim biraz. yiyip size bildiricem tamamı ile uydurma yaptım içine bugday kepee yeni aldıım yulaf kepe buday ruşeymi koydum gurmenetten bi akradaşım benim için sipariş etti bende ona ücretini verdim dukana başlıyali ilk kez yulaf kepee yiycm ama bu sanki kepek deil un gidi yaa. rusheim marka kullananlar yorum plizz
benim bugün doom günüm olması sebebiyle arkadaşlarım pasta almışlar kıramadım maalesef ufacık bir dilim yedim onunda kremalarını ayıkladım içinden umarım kötü etkilemez yumruk esnasında
cino ve yasemiiinn doğum gününüz kutlu olsuuuuunnn
yeni yaşınız kutlu olsun.size incecik bi ömür ve tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim
Sevgili Cino ve Yasemin, ben de doğum gününüzü kutluyor ve sağlıklı, ince ve çok mutlu ömürler diliyorum.
cine ve yasemin doğum gününüz kutlu olsun.iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız.iyi ki bizimlesinizgoldenim sana da ömür boyu mutluluklar özledik valla
cino ve yasemin doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlık yıllar .ak saçlı nineler olana kadar uzun ömürlerr.isteyene pasta isteyene dukan usulü tavuk
evet hemşocanım..
evet hemşocanım..
aaa bende bendeee yaşasıııın hemşo buldum kendime
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere ömür boyu fit kalman dileğiyle
Eki Görüntüle 227057 Eki Görüntüle 227058 Eki Görüntüle 227059 Eki Görüntüle 227060 Eki Görüntüle 227061 Eki Görüntüle 227062 Eki Görüntüle 227063
dukandan önceki eski ben,eski ben ,dukan yapan ben ,bugünkü ben ... dukan+ bilgisayar+siz+yeni ben
bu arada sayfalara bakıyodum da 1500 küsür sayfa içinde bi kaç tane bizim gibi grup gelmiş geçmiş, bizlerinde kalan hedeflerine baktım sadeca, yazyağmuru, vuvuu, berrin, yollyy, ben ve kalan kilosu 3 ilaa 5 arasında olanlar bizde mi bir grubu kapatıcaz yakında ne dersiniz, hüzünlendim bi anda şimdi bi de yeni üye olanlar var falan kendimin ilk üye olduğum ve diyete başladığım heyecanımı düşündüm, güçlendirmeye geçsek bile kopmayız herhalde bu topikten dimi yaaa
bu arada sayfalara bakıyodum da 1500 küsür sayfa içinde bi kaç tane bizim gibi grup gelmiş geçmiş, bizlerinde kalan hedeflerine baktım sadeca, yazyağmuru, vuvuu, berrin, yollyy, ben ve kalan kilosu 3 ilaa 5 arasında olanlar bizde mi bir grubu kapatıcaz yakında ne dersiniz, hüzünlendim bi anda şimdi bi de yeni üye olanlar var falan kendimin ilk üye olduğum ve diyete başladığım heyecanımı düşündüm, güçlendirmeye geçsek bile kopmayız herhalde bu topikten dimi yaaa
Günaydın kıslarrrrrrr,
Öncelikle dün doom gününü kutlayan arkadaşlara tüm sevdikleri ile birlikte nice nice doom günleri diliyorum.. Sağlık , huzur , kısmet hep onlarla olsun.
Geçen haftaki tatil dağıtmalarımdan sonra tartıldım ve 2 kg ile olayı kurtarmışım ( Allaha şükür). Dün itibariyle tekrar toparlandım ve YÜRÜYÜŞE BAŞLADIMMMM. Bundan sonra kimse tutamaz beni:86:
Sıcaktan bunalan ve hatta uyuyamayan arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ah hele o İzmir' in sıcağı:84: Klimasız atlatmak zor sanırım.
Hepimize sevgi ve iyilik dolu bir gün diliyorum.. Ha gayret Dükan askerleri!!!!!
günaydın cnmm...evet sahiden feci sıcak benim evim kuzey cephe olmasına rağmen sıcak valla güneş alan evleri düşünemiyorumm...bu arada tepe vant,latörü aldık geçen yıl çok memnunuz gece en düşük seviyede çalışıyo bunalmadan ve çarpılmadan uyunuyo...klima beni anında hasta ediyo onun soğuğunu sevmiyorum...herkese bende sabır diliyorumm
Sadeca cım ne güzel kilolar verdin yaaaw... Seni tebrik ediyorum canı gönülden... Bambaşka bir kadın olduğuna eminim... Gardrop yenilemek de en tatlı kısmıdeğil mi???
yolandacım ben de izmirde sıcaktan bayılıyorum, salonda klima var ama ben yatağımdan başka yerde yatamam ondan odamdayım uyurken, tavan vantilatörü koydurttuk o oldukça işe yarıyor bi de ben çiçek sulama aletine veya sprey gibi başlığı olan kolanya şişesine su koyup buz dolabında bekletiyorum, yatarken alıyorum yanıma sıcakladıkça uykuya dalana kadar üzerime fışkırtıyorum fena değil, yatak ya da çarşaf ıslatınca insan tutuluyor.hep dukan yemek tarifi mi vericez biraz da hayata dair öneriler işte..
yolicim bo derek benzetmene bayıldığımı söölemeden geçemiciiiiimbi de ben de aldım ru sheimden..hakkaten un gibi, bundan önceki doğalsandı benim, sanki daha mı iyiiydi ne, kısır bilenem yaptıydım...şimdik bunla zor
canım bende rusheim marka aldım, doğalsandan vericektim sipariş kararsız kaldım baktım rusheim istanbulda daha hızlı gelsin diye ordan aldım benimki de unumsu gibi nişantaşı zencefil aktardan aldığıma çok benziyor bununla kısır falan olur mu bilmiyorum anlatılan gibi ama kek ekmek oluyor, myskyın gönderdiği bence gerçek yulaf kepeğiydi ama o da aşırı pahalıydı 250 gr 9 küsür tl gibi bişey para yetişmez yanibu arada benimde kekler dediğin gibi içi yumuşak oluyordu hafif ıslak sünger gibi bu kez içine mecbur fazla koydum kepeği birazda yulaf ezmesi döktüm piştikten sonra da fırında beklettim 15 dk falan içi kuru güzel oldu vuvucumuunnn tavsiyeleri tabi bunlar sağolsun
küser giderim sonra zorla sevseydim dersin
gitme sana ve oklavalarına muhtacız biz hele hele bugünden itibaren kesinlikle ihtiyacım varzorla oklava istiyorum yaaa
evet hemşocanım..
evet hemsom yaaa kastamonulu:97:
wauuwww hemşoyuz demekvalla ben hem anne baba tarafından hemde koca tarafından sinopluyum asla karadeniz erkeğiyle evlenmem diyordum ama büyük konuşmuşum sanırım
sen neresindensin bakayım ??
valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsakben boyabatlıyım canım.
yok yok kopmayız canım.burasıda evim gibi oldu valla girmeyince eve geç kalmış gibi hissediyorum
Günaydın kıslarrrrrrr,
Öncelikle dün doom gününü kutlayan arkadaşlara tüm sevdikleri ile birlikte nice nice doom günleri diliyorum.. Sağlık , huzur , kısmet hep onlarla olsun.
Geçen haftaki tatil dağıtmalarımdan sonra tartıldım ve 2 kg ile olayı kurtarmışım ( Allaha şükür). Dün itibariyle tekrar toparlandım ve YÜRÜYÜŞE BAŞLADIMMMM. Bundan sonra kimse tutamaz beni:86:
Sıcaktan bunalan ve hatta uyuyamayan arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ah hele o İzmir' in sıcağı:84: Klimasız atlatmak zor sanırım.
Hepimize sevgi ve iyilik dolu bir gün diliyorum.. Ha gayret Dükan askerleri!!!!!
senin adına sevindim canım,çünkü iyi bilirim insan kendini toparlayamıyor tatilden den sonra..şekil A ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?