demek bloftu hiimmm...bravo sana canim ne yaptin ettin ya girdin o kabanin icine

ay eskilerden kalma ivcine girmeye calistigimiz cook sey var bazen oyle komik oluyorki ceke ceke oldurmaya calisiyorum cok sevdigim parcalari ama bir yerden yukari cikmayinca tamam henuz zamani degil ama bir ay sonra girerim diyip gerisin geri uzulerek cikariyorum.su an oyle bir donemdeyimki adeta giyecek birseyim yok gibi,kilo almadan once kiler olmuyor henuz kilo aldiktan sonrakiler bosbol geliyor simdi sadece gecen ay zorla icine girdigim bir pantolan almistim bugun artik ona rahatlikla giriyorum bende

birde kizlar eski bolllari giyince veridigimiz kilolar cok gorulmuyor pantolon kicimizdan duserken bizi verdigimiz kilo kadar gostermiyor.dun o dar kotu giydimde ne guzel zayiflamissin lafini defalarca duydum..yani su 5 kilo nelere kadir iste sen kabanina rahatlikla gireceksin ben sevdigim bir pantolonum var ona girecegim hepsi 5 kiloya bakiyor valla

ha gayret bacilar vercegiz 5 kiloyu

bende o krepten ekmekten vazgecemiyorum ben adeta sabah kahvaltisinda o ekmegin hatirina zevkle yiyorum ve tokta kaliyorum uzunca sure.O yuzden SIKILACAGIMIZI sanmiyorum sahsen..himmm pirasali iyi fikir valla bende deneyecegim(senden duyupta denmeyecegim dedigimde yok buarada

)

bunlar
'böno köbalk şuup' icin..bu fransizca uydurmayida ancak senden beklerdim.
yap bakalim "Soupe au potiron " birde et bulyon katilarakta guzel olurmus.fransizlarin klasik corbasi sebzeyi hasla beldirdan gecir sivi kremayi ekle iste sana soupe..sen denede terbiyeli sonra soyle bakalim nasil oldu:26:

yok canim allahima sukurler olsunki dogurganligim var.hamile kalabiliyorum yasadiklarim tamami ile benim disimda olan seylerdi.ilk gebeligim cok saglikli gecti hersey yolundaydi sonra dogdu ama oldu 2011 ekimde.otopsi raporu vasa previa dedi.yani kordonun plesantaya baglandigi yerdeki bir damar problemi ..cok nadir gorulen birsey ama iste benide buldu.talihsizlik yani.kaderci bir insan oldugumdan hep bebegimin alacak nefesi yokmus diye dusundum.sonra iste bu diyete baslamadan yani 3 ay once ben yine 3 aylik hamileydim bu kezda ikiz olacakti oda yine anlam veremedigim bir sekilde baslayan kanama ile dusukle sonuclandi.onada sanssizlik dedi yine doktor cunku iki gebelikteki durumlar tamami ile birbirinden farkli seylerdi.sonrasinda hem kendime zaman vermek hemde zayiflamak icin diyete basladim.kilo verdikten sonra yine deneyecegiz insallah.....