Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Iyi geceler dukaniceler. Ay burasifda bagimlilik yapti valla. Bi deyeyimlerim sayfasi bir burasi. Bu arada nolduki? Umarim bir sorun yoktur sayfayla ilgili.birazkizmissiniz galiba. Ama forumlarda bu tur seyler oluyor.bazen soylemek istedigimiz seyleri yaziyla ifade edince yanlis anlaasilabiliyor.mesela ben su an telden yazdigimdan gulucuk neyin de gonderemiyom. Siz yine de kizmayin bize ballar sekerler. Hepimiz kadiniz hepimizin hedefi zayiflamak hepimiz bi sekilde paylasim yapiuoruz iste.
sanada iyi geceler canim istedigin zaman gel sekerim ..yeni olan bisey yok canim eskiden kalma bir durum devam ediyor..cokta onemli degil.tabiki hepimizin tek bir amaci var zayiflamak ama iste biz bu zayiflama kuru kuruya olmasin geyikte yapalim istedik:9:
Çocuğu yapmadan önce sor bana gecesine cinsiyetini söylerim valla şaka deil:40:
vallami soyle kiz aylar oncesinden soyle bakayim tutacakmi :16:

Iyi geceler dukaniceler. Ay burasifda bagimlilik yapti valla. Bi deyeyimlerim sayfasi bir burasi. Bu arada nolduki? Umarim bir sorun yoktur sayfayla ilgili.birazkizmissiniz galiba. Ama forumlarda bu tur seyler oluyor.bazen soylemek istedigimiz seyleri yaziyla ifade edince yanlis anlaasilabiliyor.mesela ben su an telden yazdigimdan gulucuk neyin de gonderemiyom. Siz yine de kizmayin bize ballar sekerler. Hepimiz kadiniz hepimizin hedefi zayiflamak hepimiz bi sekilde paylasim yapiuoruz iste.

Deneyimlilerin sayfası hangisi şu çömezlere kalan sayfamı yoksa kızlar sayfa mı yapmış.ben diyete çok alıştım yuh daha mı alışmiyim ama kilom sabit 5kilo daha allahım sonra sabit olsun canım sağolsun:47:

Koca gitti,,,,hayırlısıyla dönsün inş...ben erzurumdayım girdim buraya amma siz yoktunuz...ben bugün tavuk şiş ve ayran yedim,kavurma ve ayranla devam ettim 1 Lt karbonatlı su 2 Lt normal su ve yeşil çay Çiğdem cim menüm:32:

Afiyet bal şeker olsun canım benim tavuk şiş hımmmm bak bunu böle değişik şekillerde değerlendirebilirim yarın, benim derdim yarın ne yesemki... Yoksa kavurma da olabilir ayyy acıktımmı ne ben bi gidip dişlerimi fırçalayım bari bugünün faslını kapamalıyım yoksa gece uzun gibime geliyor. Allah kavuştursun canım, eşin gurbette olması zor bir durum benimki de geçen yıl 6 ay kadar yoktu, zor zenaat hele birde ufaklık çok özlüyordu gittiği yerde Kazakistan internet olayı da Türkiyenin 4 misli gerisinde bağlantı bile kuramamıştık 1 ay görüntülü oğlana babasının fotosunu ekrandan gösteriyordum öyle uyuyordu Allahtan küçük anlamıyordu da idare ettim bu sene gözünün içine bakıyorum buralarda kalsın diye...

Deneyimlilerin sayfası hangisi şu çömezlere kalan sayfamı yoksa kızlar sayfa mı yapmış.ben diyete çok alıştım yuh daha mı alışmiyim ama kilom sabit 5kilo daha allahım sonra sabit olsun canım sağolsun:47:
aman neyse bosver iste orada bizim burada bizim her yer bize ...:33:2.5 sen karbonatla verirsin :34: ee 2.5 ta normal dukanla olduda bitti masallah koca dondugunde gozlerine inanamaz :53:

Lisa hadi şanslısın bak bir seferlik ultrason masrafını bizden hallediyorsun cinsiyet meselesi tamam.
Deneyimlilerin sayfası artık burası oldu heralde deneyimlerin sayfası o taraf. Ya aslında kızmalık bir durum yok yeni arkadaşlara tavsiye veriyoruz arkasından aynı tavsiyelere dendan konuluyor neyse bu sorun değil de insanlara kitap oku diyorum mesela türkçem bozuk diyor ama maşallah forumda ki herşeyi çözüyor ben bunu anlayamıyorum kitap mı zor olan yoksa dukana harfiyen uymak mı böyle... Birde ben şuna kızıyorum insan kaçamak yapınca biraz hayıflanmalı yani bu tamam nefis meselesi ama adı var sonuçta diyet yapıyoruz değilmi, tamam yaptın diyelim biraz pişmanlık duyulması lazım birileri şunu yedim bunu yedim diye anlatıyor birileri de bunu şakşaklıyor ben bunu anlamıyorum birkaç sayfa önce başıma geleni anlattım mesela yumuşacık bir azar işitmiştim ama bu bende etkili sonuçlar doğurmuştu böyle olması doğru değilmi sizce ben ona sinirleniyorum...

Kızlar benim dizim de başladı ayyy bağımlılığım diyebilirim bir erkek bir kadın çok seviyorum ben bunları ya, bazen zeynoya fena benziyorum önüme gelen tersliğe öküz diyorum birde telafuzu çok hoşuma gidiyor bu kızın ya

Lisa hadi şanslısın bak bir seferlik ultrason masrafını bizden hallediyorsun cinsiyet meselesi tamam.
Deneyimlilerin sayfası artık burası oldu heralde deneyimlerin sayfası o taraf. Ya aslında kızmalık bir durum yok yeni arkadaşlara tavsiye veriyoruz arkasından aynı tavsiyelere dendan konuluyor neyse bu sorun değil de insanlara kitap oku diyorum mesela türkçem bozuk diyor ama maşallah forumda ki herşeyi çözüyor ben bunu anlayamıyorum kitap mı zor olan yoksa dukana harfiyen uymak mı böyle... Birde ben şuna kızıyorum insan kaçamak yapınca biraz hayıflanmalı yani bu tamam nefis meselesi ama adı var sonuçta diyet yapıyoruz değilmi, tamam yaptın diyelim biraz pişmanlık duyulması lazım birileri şunu yedim bunu yedim diye anlatıyor birileri de bunu şakşaklıyor ben bunu anlamıyorum birkaç sayfa önce başıma geleni anlattım mesela yumuşacık bir azar işitmiştim ama bu bende etkili sonuçlar doğurmuştu böyle olması doğru değilmi sizce ben ona sinirleniyorum...
valla ne sansliyim ya cinsiyet belirleyen arkadaslarim var ee varsa bide ikiz ucuz olmasi gibi bir sansim bide onu yollasaniz :13:ama hala ultrason raporlarini gondermediniz:26:
soylediklerine kesinlikle katiliyorum :46:her kelimesine her harfine.cok fazla bilincsizce yapan insan cikti onlari alkislamalari benimde gozumden kacmadi.dogru uyari ile bizde cok eksigimizi kapatttik yapici olan her elestiriye acigim valla laf olsun diye yapilana degil:20:

Kızlar benim dizim de başladı ayyy bağımlılığım diyebilirim bir erkek bir kadın çok seviyorum ben bunları ya, bazen zeynoya fena benziyorum önüme gelen tersliğe öküz diyorum birde telafuzu çok hoşuma gidiyor bu kızın ya
o dizi varya supeeeer bisey cok komik ve cok gercek.orjinali fransiz aslinda yarim yamalak fransizcamla 3-4 yil once bakip guluyordum..fransizlarin oscar kazanan jean dujardin ve simdiki esi birlikte oynuyorlardi..sonra hatta ben oyle cok begendimki bizimkiler niye yapmasin dedim ve acuna bir mesaj attim (valla billaha )dedimki boyle bir dizi var uzerinde durun diye sonra bir baktim yapmislar ama acun mu yaptirdi baskasimi bilmiyorum:26:

Lisa Acun tanıyonmu kız?

yok sekerim ne taniyacagim o zaman varmisin yokmusuna basvurmustum :9:acunun siteye uyeydim birde samimi efendi gelirdi o adam bana (karisini aldatmadan onceydi :47:) bide kendi sirketini kurunca ona onermek istedim bu diziyi..o kadar yani..:51:

Hımmm bende tanıyorsan Türk aklı işte ablaa bizi bi önersenee ablaa bi torpil ha diyecektim :))))

Eveeeet bayanlar ben kaçar... Kocacığım yeter artık der şekilde yüzüme bakıyor eeee sabah saatlerini ve saat 8den sonraki mesaimi baz alırsak baya baya günün yarısını forumda geçirdim eh iyi de oldu hasret giderdim :)))) İnşallah yarın tartıyı eksiye doğru yönlendirebilirim. Yediğim balıktan umudum var, hele birde şimdi bişiler atıştırmazsam çok süper olacak Allah huzurlu uykular versin inşallah hepinize yarın tartıda -lerde görüşmek dileğiyle geri kalan 3.600 gr şubat 15 e az kaldı

Hımmm bende tanıyorsan Türk aklı işte ablaa bizi bi önersenee ablaa bi torpil ha diyecektim :))))

bacim meshurmu olmak istiyonki sen:26:hangi alanda yemekler yarisiyor olabilir yada 15 subata kadar kim 5 kilo verecek:9:

Yok meşhur olmak istemiyom ya ödülleri istiyorum sadece meselaaaa bi arabam yenilense fena mı olur :)))))

hayatim sen bizim gonlumuzun meshurusun zaten biiiir :29:kendini yeniliyorsun araba yenilense ne demek iiikiiiii:55:

Son düzenleme:
hayatim sen bizim gonlumuzun meshurusun zaten biiiir :29:kendini yeniliyorsun araba yenilense ne demek iiikiiiii:55:

Kız ben kopamıyorum burdaaaan ve senden :) şimdi cevaplaya basacam ve kapayacam teammıııı hadi biiiir ikiiii üüüüüüççççç iyi geceleeeerrrr

ayy zeynep gorundu kayboldu kacak:4:egotrik misafirden bir ara girip soyle bir okudu gitti :10:bende uykuya gidiyorum..iyi geceler canim,bol eksilerle uyanalim insallah yeni gune ,yeni haftaya.coook :54::54::54:

selam kizlar
hala izmirdeyim nasipse sabah 8 gibi yola cikip 11 deki derse yetisecegim
dun kayipsiz bir gundu
ama bugun zorunlu kacamak oldu
umarim sali sabahi cumaya gore - cikarim.

bugun dukan ekmegi peynir ve sutle hahvaltiyi hizlica yapip kuzenimin ceyiz serme toreni denilen gereksiz bir suru muhabbetin oldugu yere gidip gorup duyduklarimla kopurup kendimi sokaga attim.
oglan tarafi yemek olarak tavuk corbasi ve kiymali pide yaptirmis.
minik bir kase tavuk corbasi 2 parca kiymali pide yedim.
yolda icim fena oldu bir avuc leblebi yedim.
eve gelince de light sutun icine bebe biskuvisi atip yedim
bir avuc da patlamis misir yedim.
yuhhhh cyy dediginizi duyuyorum.
diyin.hatta sacimi basimi yolun.
ama walla billa sinir stres beni mahvetti bugun.

ayy zeynep gorundu kayboldu kacak:4:egotrik misafirden bir ara girip soyle bir okudu gitti :10:bende uykuya gidiyorum..iyi geceler canim,bol eksilerle uyanalim insallah yeni gune ,yeni haftaya.coook :54::54::54:

Çocukların biri kucağımda biri eteğimde,annem başımda hiç susmuyor,misafir hiç bitmiyor bizim çay servisimiz size benzemez:(ne kaybolması bacım gönlüm seninle ayrıca uydurma seni tanıyan bilir bu saatte uyumazsın neyse......:(hayırlusu:53:

Back
X