Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Sabah 1 fincan nescafe
Ara 2 yeşil çay
Öğle tavuk,yoğurt
Ara adaçayı, yulaflı bisküvi
Akşam yoğurtlu köfteli çorba, tavuk, 1 kase yoğurt
1 litreden biraz fazla su

Tavuktan bıktım artık
yarın balık yemeyi düşünüyorum
zorlanıyorum bu günlerde
Allah sabır versin inşallah
Biraz daha sabretmem lazım

Canım en çok pilav istiyor
3. evreye bir geçsem ilk yiyeceğim şey pilav :)

kesinlikle haklisin dunya kadar cesit var ama biz cok degerlendiremiyoruz..sebzeyle cesitlendirmak gerekiyor aslinda.mesela bilmiyorum canin ne pilavi cekiyor ama bulgur cekiyorsa karnabahari rondodan gecir kucuk kucuk bulgur gibi olsun sonra onu salcali,soganli pisir :26:ayni birebir lezzet olmaz ama belki bir nebze nefsini koreltirsin.gerci bak senin hedefin 75 di ve 75 i gordun ama sen onu 70 e cektin (kesinlikle onayliyorum) ve kaldi 5 kilocuk.onlarda bitince sonra istedigimizi yiyebilecegiz canim.biraz daha sabirli olalim..
sen soyleyince bende dusundum benim canim ne istiyor acaba diye :26:ben en cok tuzlu cekirdek yemeyi ozledim.zira rejim oncesi en cok tukettigim seydi ama simdi rejim sonrasi hem az tuketecegim hemde artik tuzsuz olanini tercih edecegim.zira tuz ile ben vucudumu mahvetmisim( odem ve selulit) simdi tuzsuz besleniyorumda gram selulutde odemde kalmadi:46:

kesinlikle haklisin dunya kadar cesit var ama biz cok degerlendiremiyoruz..sebzeyle cesitlendirmak gerekiyor aslinda.mesela bilmiyorum canin ne pilavi cekiyor ama bulgur cekiyorsa karnabahari rondodan gecir kucuk kucuk bulgur gibi olsun sonra onu salcali,soganli pisir :26:ayni birebir lezzet olmaz ama belki bir nebze nefsini koreltirsin.gerci bak senin hedefin 75 di ve 75 i gordun ama sen onu 70 e cektin (kesinlikle onayliyorum) ve kaldi 5 kilocuk.onlarda bitince sonra istedigimizi yiyebilecegiz canim.biraz daha sabirli olalim..
sen soyleyince bende dusundum benim canim ne istiyor acaba diye :26:ben en cok tuzlu cekirdek yemeyi ozledim.zira rejim oncesi en cok tukettigim seydi ama simdi rejim sonrasi hem az tuketecegim hemde artik tuzsuz olanini tercih edecegim.zira tuz ile ben vucudumu mahvetmisim( odem ve selulit) simdi tuzsuz besleniyorumda gram selulutde odemde kalmadi:46:

benim en çok istediğim şey şehriyeli pirinç pilavı ve tarhana çorbası

diyetten önce makarna delisiydim
her gün yesem bıkmazdım
şimdi nedense bir pirinç pilavı kokusu burnumdan gitmiyor
inşallah o günler de gelecek
en fazla 1 ay sonra yiyeceğim
15 şubata 5 kilo gitmez belki ama 73 ü falan görsem güzel olacak
İzmir'e giderlen tartımı da götüreceğim
15 gün tatilde tartılmazsam çatlarım

cyy :burda:3:

etateta:burda:3:

egotrik:burda:3:

winni:burda:3:

zeynep:yok:4:

cigdem:yok :4:

iki kacaksiz oturumu baslatiyorum..varolanlarla yeterli oy cogunlugunu saglamis bulunuyoruz :9::9:

Son düzenleme:
cyy :burda:3:

etateta:burda:3:

egotrik:burda:3:

winni:burda:3:

zeynep:yok:4:

cigdem:yok :4:

iki kacaksiz oturumu baslatiyorum..varolanlarla yeterli oy cogunlugunu saglamis bulunuyoruz :9::9:

zeyno hanım hem toplanmayı istedi hem yok
tez cezası kesileeeeeeeeeeeeee

Merhaba kızlar:3:
Vee Lisa oturumu açtııııııı:46::46::46::46:
Öncesinde hemen sölimm de kızmayın sonra :20:
Benim veletler daha yatmadığından geçici olarak oturumdan uzaklaşma ihtimalim yüksektir bilgilerinize efem :42:
Malum bilgisayar her daim açık olduğundan sonra niden yazmıyon demeyin haaa :34:

Bugün ne yedim acaba hemen onu yazayım...

Sabah: krep ve dukenalla + yeşil çay
Öğlen: pırasa ve pazılı tavada yumurta + yoğurt
Ara: yeşilçay
Akşam: yoğurtlu çorba

bi yeşil çay daha içsem iyi olacak...
1-1,5 lt de su tüketmişimdir...

perşembe akşamı okuldan bayanlar gelecek
biz 2 kişi dukan yapıyoruz, diğer 3 ü normal
ne yapsam acaba ikram için

perşembe akşamı okuldan bayanlar gelecek
biz 2 kişi dukan yapıyoruz, diğer 3 ü normal
ne yapsam acaba ikram için

oyle bir sey yapki iki is olmasin herkesin yiyecegi birseyler olsun.mesela butun bir tavuk alip firinda kizartabilirsin,yada but alip yine sebzeli falan pisirebilirsin firinda...yada balik yapabilirsin yine firinda..bol yesil salata yaparsin ..hatta baslangica guzel bir kabak corbasi olabilir yada domates,yada tavuk corbasi,sonra ana yemek ,sonrada tatli olarak sutlu bir tatliyi tercih et dukan puding falan olabilir .herkes icin farkli seyler yapmaya ugrasma herkesin yiyecegi ortak seyler olsun hatta 3 e 2 azinlik oldugunuzdan onlara ekstradan tavugun yanina pilav yapip sizlerde gozlerinizi kapatabilirsiniz :9:ama sanirsam balik yaparsan sadece salata ile servis edersin daha kolay olur hepinize

Ceycey , yani cyy
konuşma diliyle yazdığımdan cyy derken zorlanıyorum kısaca ceycey diyorum:9:
Valla lisa çok güzel önerilerde bulunmuş, katkım yok bu menülere...

Bence balık en pratik ve en güzel menü salata ve istenilirse çorbayla beraber...Tabi herkes balık seviyorsa:26:

Yahu benim veletler benim çorbamı, krebimi , ekmeğimi herşeyimi yemek istiyorlar yaaa :84::84::84:..

Zaten yediler bitirdiler beni :53::53::53:

oyle bir sey yapki iki is olmasin herkesin yiyecegi birseyler olsun.mesela butun bir tavuk alip firinda kizartabilirsin,yada but alip yine sebzeli falan pisirebilirsin firinda...yada balik yapabilirsin yine firinda..bol yesil salata yaparsin ..hatta baslangica guzel bir kabak corbasi olabilir yada domates,yada tavuk corbasi,sonra ana yemek ,sonrada tatli olarak sutlu bir tatliyi tercih et dukan puding falan olabilir .herkes icin farkli seyler yapmaya ugrasma herkesin yiyecegi ortak seyler olsun hatta 3 e 2 azinlik oldugunuzdan onlara ekstradan tavugun yanina pilav yapip sizlerde gozlerinizi kapatabilirsiniz :9:ama sanirsam balik yaparsan sadece salata ile servis edersin daha kolay olur hepinize

tatlım yemekten sonra gelecekler
ikram için ne yapsam diyorum

Ceycey , yani cyy

Bence balık en pratik ve en güzel menü salata ve istenilirse çorbayla beraber...Tabi herkes balık seviyorsa:26:

Yahu benim veletler benim çorbamı, krebimi , ekmeğimi herşeyimi yemek istiyorlar yaaa :84::84::84:..

ayy cok tatlilardir ya soylemistin ama unuttum:26:kactane ve kac yaslarindalar..sakla sen ekmegi,krebi falan:34:

Ceycey , yani cyy

Buradayım bensiz olmaz gelmeyen şişer dedim geldim elit arkadaşlarım,kokoşlar,bilgi patlaması yaşıyoruz burda adeta çok heyecan verici bir konu tartışıyoruz bakalım kim 5kilo verecek evet kıyasıya rekabet var.....eee napıyosunuz???:52:

tatlım yemekten sonra gelecekler
ikram için ne yapsam diyorum

hiiiim o zor iste :26:seni hemen simla nin sitesine yonlendiriyorum orda binbir cesit var kesinlikle birseyler bulursun.hatta yarin hazirlamaya baslaki persembe zor olmasin:34:

ordaki sut dilimini yapabilirsin mesela,super gorunuyor,yada tiramisu yapabilirsin cayla ,kahveyle super olur..

Son düzenleme:
Buradayım bensiz olmaz gelmeyen şişer dedim geldim elit arkadaşlarım,kokoşlar,bilgi patlaması yaşıyoruz burda adeta çok heyecan verici bir konu tartışıyoruz bakalım kim 5kilo verecek evet kıyasıya rekabet var.....eee napıyosunuz???:52:
bir saat gecikmeli geldiginden sen biraz sismissindir sanirim :51:ayy yoksa sen fransa saatiylemi 22 dedin :34:ne yapalim son surat nasil 5 kilo verecegimizi tartisip duruyoruz :9:ben spora verdim kendimi sabah,aksam,gece demeden sporun hercesidini deniyorum :9:

Ya ya ya :118:şa şa şa :66::124:
Zeynepfurkan çok yaşa :21::66:
Hoşgeldin canım...

Ceycey,
ben biri bana geldiğinde onlarla beraber yiyebilmek için tavuklu salata yapıyorum canım..
biraz beyaz, biraz kırmızı lahana ve havuçla...Bu tarz bişey yapabilirsin:40:...
Diğerleri içinde tatlı ve tuzlu eklersen yanına yeterli bence...
Simlanın sayfasında kurabiyeler de var bi bak onlara...
Hatta biri sadece lor yumurta ve tatlandırıcı ile lorlu kurabiye yapıyordu dene bence..herkese uygun ayrıca...
Ben çok merak ediyorum onu deneyeceğim ...
ilkay,edadukancan ve alevin dukan yemekleri sayfalarına bak hem onlar hem senin için seçenekler bulursun canım..

Lisacım benim kızların biri 8e diğeri 2ye girecek yakın zamanda inşallah...

Hoşgeldin canım...

Ceycey,
ben biri bana geldiğinde onlarla beraber yiyebilmek için tavuklu salata yapıyorum canım..
biraz beyaz, biraz kırmızı lahana ve havuçla...Bu tarz bişey yapabilirsin:40:...
Hatta biri sadece lor yumurta ve tatlandırıcı ile lorlu kurabiye yapıyordu dene bence..herkese uygun ayrıca...
ilkay,edadukancan ve alevin dukan yemekleri sayfalarına bak hem onlar hem senin için seçenekler bulursun canım..

allah bagislasin canim :nazar::nazar::nazar:

sen feys :))) kullaniyormusunsekerim,kullaniyorsan eklerim senide :16:

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım...

Ceycey,

Spor yapamıyorum kocam yok :emir_bebek:o çocuklara bakıyordu ben yapıyordum:27:çevir kazı yanmasın:13:kızımın ateşi var onunla uğraşıyorum çocukların düzeni bozulmayacak arkadaş zor oluyor yavrulara

Spor yapamıyorum kocam yok :emir_bebek:o çocuklara bakıyordu ben yapıyordum:27:çevir kazı yanmasın:13:kızımın ateşi var onunla uğraşıyorum çocukların düzeni bozulmayacak arkadaş zor oluyor yavrulara

:9::9::9:spor yaparken birilerinin yardimci olmasi cok onemli gercektende :27:aileniz icin en dogru karari verdiniz bence :34:cocuklari dusunmek gerekiyor boyle durumlarda onlar herseyden onemli tabiki :emir_bebek:

allah bagislasin canim :nazar::nazar::nazar:

Amin canım...
Darısı başına:16:

Evet canım haklısın ...
Biz bile kolay kolay alışamıyoruz böle durumlara...:50:
Allah yardımcın olsun tez zamanda sizi kavuştursun..
Kızının önemli bi durumu yoktur inşallah
Kaç ki ateşi :26:

Back
X