Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yememişim değil aşkım yiyememişim olacak çok yoğun bir gündü ama işe geç gittim evde kahvaltı yaptım işte eee dünün mide sarsıntısını da düşünecek olursak bunlar fazla bile diyebilirim midem fenaydı yaa. Aaaa yarın perşembe dimi ben valla onu da unuttum tatlımı yiyorum şimdi oyyyyyy büyük keyif
Kızlar ben şimdilik kaçar uyuyup kalmazsam gideceğim inşallah ilerleyen saatlerde tatlının ağırlığı çökmedi desem yalan olur hani
Çiğdemcim; Sen de üzülme canım.. Bak toparlamışsın zaten.. Boşver biz erimemize bakalım..
Zeynepçim sen de çok olgun davrandın gerçekten tebrik ediyorum seni
Lisa kız içme o sigaraları valla bırak artık bebeğim.. Bak hedefler var
Cyy canım gerildinse hemen bir sıcak duş al, bende işe yarar hemencik getirir kırmızıları..
Egotrik beni de ekleyebilirsin canım özelden atarım sana mesaj..
Valla ne yalan söyleyeyim bende sinirli tuhaf bir gün geçirdim..
Sabah yumurta haşlarken yumurtaları yakarak tarihe geçtim.. Düşünün ne kadar dalmışım..
Sonra gün içinde işte zar zor toparladım bir şeyler karışıyordu son anda yakaladım allahtan.. Neyse şimdi daha iyiyim
Sabah: 1 Dilim Dukan ekmeği, biraz light labne, 2 dilim hindi füme
Ara : Sütten kocaman bir neskafe içtim 2 tatlandırıcılı
Öğlen: Hindili, kaşarlı turşulu protein salatam, 1 Soda
Ara: 1 Hindi Füme, Küçük bir kase yoğurt, Yeşil çay, 2 Neskafe (Kafam bozuk nerden anlaşılacak)Dukanella yaptım yedim iş yerinde
Akşam: Kuşbaşı etle domatesli, soğanlı dukan kebap.. 1 dilim ekmeği ince dilimleyip üstüne d eçakma kebabı koyup, yanında az yoğurtla yedim..
Biraz daha yeşil çay içerim.. Belki birazda ight gazoz yada kola..
Öğlen 10, Akşam 20 dk yürüyüş..
Bugün çok ağrım var spor işini ne yapıcam işte onu bilmiyorum
Birde gün içinde bir ağlama krizi geldi ki sormayın, zor tuvalete kaçtım.. Bu regl beni çok sarstı bu sefer..
Gidip biraz Süliman izlicem şimdi.. Benim adamla çocuk dışarıdalar az keyif yapayım..![]()
Eveeeet öyle görsel beklemeyin emi anca bu kadar oluyor meyvesi benim değil tabi eşimin
Eki Görüntüle 620733 Eki Görüntüle 620732 Eki Görüntüle 620728 Eki Görüntüle 620731
tatları çoooook güzel ölçüsü
3 subardağı light süt
1,25 yk nişasta
1 yk kakao
1 tk sıvı tatlandırıcı
2 yk süt tozu
çırptım çırptım karıştırdım kaynattım kaynattım döktüm keklerin üzerine iyi oluyormuş böyle bayanlar ya artanları dondurucuya atmak poğaça deneyesim var benimmm.... Hımmmm neler denendi.
sebze ogreten, makarna, poğaça, kek, çorba, salata, tatlı eeee ben hani diyet yapıyordum aaaaa evet evet yapıyordum ama ben bu diyeti çok seviyorum yaaaa
Perşembe unutulur mu hiç
Tabi ben geçen haftadan malumunuz suçluyummerakla bekliyorum yarın ki rakamı :18:
Yalnız senin yemek fotolarından sonra içim nasıl kıyılıyor anlatamam
Et istiyorum :84: acı biber istiyorum :84: yanına da bol köpüklü bir ayran istiyorum :84:
Ayy bi tuhaf oldum, hemen bi çare bulmalıyım
...Bari yoğurt yiyeyim yaaa
![]()
kek ??????:26:ama ben keki gormedim,duymadim,bilmiyorum ....Eveeeet öyle görsel beklemeyin emi anca bu kadar oluyor meyvesi benim değil tabi eşimin
Eki Görüntüle 620733 Eki Görüntüle 620732 Eki Görüntüle 620728 Eki Görüntüle 620731
tatları çoooook güzel ölçüsü
3 subardağı light süt
1,25 yk nişasta
1 yk kakao
1 tk sıvı tatlandırıcı
2 yk süt tozu
çırptım çırptım karıştırdım kaynattım kaynattım döktüm keklerin üzerine iyi oluyormuş böyle bayanlar ya artanları dondurucuya atmak poğaça deneyesim var benimmm.... Hımmmm neler denendi.
sebze ogreten, makarna, poğaça, kek, çorba, salata, tatlı eeee ben hani diyet yapıyordum aaaaa evet evet yapıyordum ama ben bu diyeti çok seviyorum yaaaa
Selam Kizlar
nihayet regl oldum ama tabi siskinligim ilk anda bitmez tabi
cumadan beri tartilmadim
bakalim kac kilo cikacagim sabah
bugun de 1 kase tarhana corbasi ictim
diger ogunlerimde sorun yok ama
her sey dukan a uygundu
proteinimi de yulafimi da aldim
inatla 72 yi gormeden guclendirmeye gecmeyecegim diyorum ya hayirlisi
evime gidip dukanimi kendimce yapmak iatiyorum
insallah
yalniz size bir sir vereyim mi tatil donusu kayinvalidemler bana gelebilir hemde 15 gunlugune
insallah doner donmez gelmeyip 1 hafta sonra gelirler de 1 hafta evimde dukan a uygun bir sekilde dinlenirim
Lidacigimin bir ustteki mesajda dedigi gibi -goremedim nerefeyse aglayacagim
Gecen persembe 75.4 olan ben bu sabah 76.1 geldim
Gece regl oldum ama hala gelen giden yok
Sisligim inemedi yani
Gicik oldum
Cok uzuldum
Millet - olur ben +
Tatilden nefret ediyorum
Evimde olmak istiyorum
Keki bir ara tramisu yapmıştım ben tatlım vermişimdir tarifini muhakkak vermediysem de atmasyondu ya kenarlarına krema aksın diye kesmiştim 2şer santim kekin onları atmamıştım dondurucuya koymuştum böyle bir avuç kadar falan onları çıkardım mikroda ısıttım onu kullandım. Onu koymasamda olurmuş ama öylede güzel oldu krebi bitirememiştim bile dün ondan yedim iyi oldu. Yok bulamadım tramisuyu dersen brownilerim vardı ya benim onu yap onları ufala ben şekersiz gibi yapmışım keki üzerinede az kahve serpiştirdim yine içine azda labne katsaymışım tramisu gibi olacakmış. Ama bak üzerindeki kalp varya onun için baya uğraştım iki saat makas aradım evde bulamadım kağıdı elimle kestim koydum süt tozu serpeledim baya bir uğraştım süsleyecem diye kivi olsaydı onuda koycaktım ama yoktukek ??????:26:ama ben keki gormedim,duymadim,bilmiyorum ....
Aaaah ah bende zorlanmıştım yemek konusunda bizimkiler bendeyken ama şöyle ben kayınvalidem var diye spora gitmiştim akşamları o açıdan iyi olmuştu eve gelir gelmez hemen yemek yemem gerekiyordu onun için markete uğrayıp tavuk sote yiyordum genel olarak. Giderler canım sen kendi yemene bak zaten kahvaltıda sorun çekmezsin akşamlara da ya çorba yersin yada et balık falan ayarlarsın hergün biraz biraz eeeee neticede eşinin ailesi, Türk aklı işte ağır yemekler etsiz olmaz mantığı.Selam Kizlar
nihayet regl oldum ama tabi siskinligim ilk anda bitmez tabi
cumadan beri tartilmadim
bakalim kac kilo cikacagim sabah
bugun de 1 kase tarhana corbasi ictim
diger ogunlerimde sorun yok ama
her sey dukan a uygundu
proteinimi de yulafimi da aldim
inatla 72 yi gormeden guclendirmeye gecmeyecegim diyorum ya hayirlisi
evime gidip dukanimi kendimce yapmak iatiyorum
insallah
yalniz size bir sir vereyim mi tatil donusu kayinvalidemler bana gelebilir hemde 15 gunlugune
insallah doner donmez gelmeyip 1 hafta sonra gelirler de 1 hafta evimde dukan a uygun bir sekilde dinlenirim
Patavatsız adam üzmüş prensesi,Gunaydin benim elit,guzel,sirin,samimi ....arkadaslarim
bende bugun - gordum veee 66.8 ciktim
veeee asil neye sevindim biliyormusunuz ben bu sabah itibari ile artik 38 bedenin icine giriyorumeskilerden cok sevdigim 38 beden pantolonumu hep deniyordum en kilolu oldugum zamanlardada ama degil icine girmek bacagim bile girmiyordu...
ama her hafta bikmadan usanmadan denedim o pantolonu ve gecen hafta icine girebildim fakat kapanmadi dugmeler amaaaa bu sabah giydim kapadim dugmeleri
evet 1-2 kilo sonra dahada rahat olacak ama simdi bile giymeye baslayacagim ...
ben 55 kiloydum 5 yil oncesine kadar ama iste buraya yerlesmek,alismak,yanlizlik,hareketsizlikle 70 kiloya cikmis onun ustunede hamilelik 90 kilo olmustum..dogum sonrasi 84 ..diyete basladigimdada 82 kiloydumsonra gecen agustosta ben ilk kez turkiyeye gittim..ailem beni eskilerden taniyanlar ilk kez gormustu ve herkes buyuk cok yasamisti
o guzelim hatun,incecik hatun ne olmustu oyle..ozellikle istanbulda eski kuaforume gittim saclarimi boyatmaya ve adam oyle laflar ettiki icime oturdu..en agirinida o konustu ve bana sen benim hayallerimdeki ideal kadindin ne yaptin sen kendine boyle diye hem kendine hem bana buyuk bir sok yasatmisti..
yaninda calisan estetisyen kizada sen bunu gorseydin manken gibiydi dedi..ve devam etti :bir sonraki gelisinde eskilerden bir fotografinida getirde gorsun aradaki farki dedi..ayy nasil icime oturdu anlatamam..ama soz verdim kendime ben yine gidecegim ve eski halimdeki gibi olacagim dedim ..simdi 6 ay sonra ben yine gidecegim istanbula ve kuaforume..evet hala 55 degilim su halde bile eskiye yakinim..bide sanki eskiye gore 66 li kilolardadan daha ince duruyorum..bunuda cok duydum dukan yapanlardan varolan kilodan daha ince gosteriyor..esim dalga gecip duruyor senin kuafor gorsunde sok olsun diyor ,yani ona bile dert oldu adamin soyledikleri ve oda gostermek icin bende daha sabirsiz
![]()
Gunaydin benim elit,guzel,sirin,samimi ....arkadaslarim
bende bugun - gordum veee 66.8 ciktim
veeee asil neye sevindim biliyormusunuz ben bu sabah itibari ile artik 38 bedenin icine giriyorumeskilerden cok sevdigim 38 beden pantolonumu hep deniyordum en kilolu oldugum zamanlardada ama degil icine girmek bacagim bile girmiyordu...
ama her hafta bikmadan usanmadan denedim o pantolonu ve gecen hafta icine girebildim fakat kapanmadi dugmeler amaaaa bu sabah giydim kapadim dugmeleri
evet 1-2 kilo sonra dahada rahat olacak ama simdi bile giymeye baslayacagim ...
ben 55 kiloydum 5 yil oncesine kadar ama iste buraya yerlesmek,alismak,yanlizlik,hareketsizlikle 70 kiloya cikmis onun ustunede hamilelik 90 kilo olmustum..dogum sonrasi 84 ..diyete basladigimdada 82 kiloydumsonra gecen agustosta ben ilk kez turkiyeye gittim..ailem beni eskilerden taniyanlar ilk kez gormustu ve herkes buyuk cok yasamisti
o guzelim hatun,incecik hatun ne olmustu oyle..ozellikle istanbulda eski kuaforume gittim saclarimi boyatmaya ve adam oyle laflar ettiki icime oturdu..en agirinida o konustu ve bana sen benim hayallerimdeki ideal kadindin ne yaptin sen kendine boyle diye hem kendine hem bana buyuk bir sok yasatmisti..
yaninda calisan estetisyen kizada sen bunu gorseydin manken gibiydi dedi..ve devam etti :bir sonraki gelisinde eskilerden bir fotografinida getirde gorsun aradaki farki dedi..ayy nasil icime oturdu anlatamam..ama soz verdim kendime ben yine gidecegim ve eski halimdeki gibi olacagim dedim ..simdi 6 ay sonra ben yine gidecegim istanbula ve kuaforume..evet hala 55 degilim su halde bile eskiye yakinim..bide sanki eskiye gore 66 li kilolardadan daha ince duruyorum..bunuda cok duydum dukan yapanlardan varolan kilodan daha ince gosteriyor..esim dalga gecip duruyor senin kuafor gorsunde sok olsun diyor ,yani ona bile dert oldu adamin soyledikleri ve oda gostermek icin bende daha sabirsiz
![]()
Kızlar merhabalar,
uzun zamandır yazmak nasip olmadı ne yazıkki , yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama yazmak konusunda pek aktif olamadım
dilerim bundan sonra
bu arada ben birkaç kere kaçamak yapmama rağmen 84 kiloyu gördüm inşallah 15 şubata kadar daha da verebilirim![]()
yavrum begenilmeyecek gibi degilsinki sen guzelsin bizde begendikKızlar, kızlar nasılsınız?
Bugün facede beni beğenme komasına sokan arkadaşlarımat
eşekkür ederim.. Onlar kendilerini biliyorlar
Ben daha iyi gibiyimyalnız dukan tatlılarını biraz kaçırdım sanırım
Akşama da çok pis spor yapasım varumarım eve gidene kadar geçmez bu hevesim
![]()
Lisa canım 55 ne ki sen şu an çook daha zayıf görünüyorsun..
Ben de senin kuaför adama kızdım ama belkide iyilik yaptı sana.. Bilmeden de olsa seni gaze getirdi bak.. Sen de eski vücuduna kavuşuyorsun..
Ben biraz polyanacı bir tipim sanırım.. Herşeyde bir hayır vardır diyenlerden
Eşim kiloluyken banaaa böyle de güzelsin dedikçe kızdım ona..Kızsın bana da kilo vereyim diye
![]()
ozgekrd ,merhaba canim...ya kusura bakma kafama karisik biraz;sen dukan diyeti deneyimlerine takiliyormusun?
yavrum begenilmeyecek gibi degilsinki sen guzelsin bizde begendikallah kocisine ve yakisikli oglusuna bagislasin seni..ama senin kalbinde guzel bitanem..bana bak simarma hemen guzelsinn dedikte ne o tatlilar falan
zayiflayacagiz daha guzel olacagiz unutma
madem yedin tatliyi cezalisin sporu yapacaksin
sekerim sen terazisin,yeryuzundeki pozitifligin,iyi niyetin,sevginin temsilcisi ...sana bir sir vereyimmi (allah biliyor ben hep bir kizim olsun istemistim vede terazi olsun istemistim )gerci fikirlerim degisti artik hayirlisini istiyorum...
bende sen gibiyimdir aslinda (yukselenimin terazi olmasinin etkisi sanirim) bende pozitif bakar heriste bir hayir olduguna inanirim..iste biz kilo alirken aslinda uyarilsaaydik belki yol yakinken onlemimizi alirdik.ama yinede gec kalmis sayilmayiz..
oyyy yerim ben onu allah bagislasin..kiz ne zaman hamile kaldin soylede sporu ona gore yapalimBenim kızım terazi burcu çok tatlı teyzesi maşallah tavsiye ederim