• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Selam kızlar ben biraz uzak olabilirim yakın zaman için nedenini az çok biliyorsunuzdur. Ben şimdiden söyleyim de şaşırmayın uzun zamandır beklediğim bir mesele inşallah bugün benden yana bitecek bugünki yediklerimi yazayım
Sabah: krep, peynir
Öğlen: Az tavuk haşlama, peynir
Akşam: köfte, yoğurt, ve tatlım (bir bardak kadar geçende fotosunu yüklediğim)
canım babamın doğumgünüydü bugün en güzel pastalardan alındı servis yapıldı afiyetle herkesin yemesi seyredildi sonra kendi tatlım yenildi. Kızlar acele acele yazıyorum öteki tarafa geçmek için herkesi çok seviyorum haydi bakalım sonuca göre Allah'a emanet olun...

Selam kızlar ben biraz uzak olabilirim yakın zaman için nedenini az çok biliyorsunuzdur. Ben şimdiden söyleyim de şaşırmayın uzun zamandır beklediğim bir mesele inşallah bugün benden yana bitecek bugünki yediklerimi yazayım
Sabah: krep, peynir
Öğlen: Az tavuk haşlama, peynir
Akşam: köfte, yoğurt, ve tatlım (bir bardak kadar geçende fotosunu yüklediğim)
canım babamın doğumgünüydü bugün en güzel pastalardan alındı servis yapıldı afiyetle herkesin yemesi seyredildi sonra kendi tatlım yenildi. Kızlar acele acele yazıyorum öteki tarafa geçmek için herkesi çok seviyorum haydi bakalım sonuca göre Allah'a emanet olun...

yaaaaaaa :14:sen gidersen biz ne yapariz sonra..5 i bir yerdeler oksuz kalir..yapma dur ,bekle biraz bir yerden cikacaktir

Çiğdem ne oluyor aşkolsun???kabanlı fotoğraflarını ben görmedim artık kısmet gelinlikli fotoğraflarına yok yok küsüyorum senden.... Cidden küdüyorum
Kız Allah seni emi, gülüm winnie ve isabel onlineydi öylece gönderivermiştim sanada gönderirim de bi bakayım fotolar okulda kaldı datluuuum. Dur dur bulmaya çalışayım, hem sen beni neyapcan yarın cocan geliyor aşkitom heyecanını ona sakla :34: gönderiyorum bulunca hemen

Kız Allah seni emi, gülüm winnie ve isabel onlineydi öylece gönderivermiştim sanada gönderirim de bi bakayım fotolar okulda kaldı datluuuum. Dur dur bulmaya çalışayım, hem sen beni neyapcan yarın cocan geliyor aşkitom heyecanını ona sakla :34: gönderiyorum bulunca hemen

Bu ne Çiğdem inceciksin süper olmuşsun kaban yıkılıyor kızım ben balık burcuyum alınganım huy işte..:)son günlerde dıygusalımda kocam geliyor annemlere bura ona yakın evet gözüme uyku girmiyor çok özledim ALlah kimseyi gördüğünden etmesin,koca evin direğiymiş gerçekten..ama ben özüme döndüm burda eski halime geldim anam bana iyi geldi dönüşü düşünüyorum...:):):(

Bu ne Çiğdem inceciksin süper olmuşsun kaban yıkılıyor kızım ben balık burcuyum alınganım huy işte..:)son günlerde dıygusalımda kocam geliyor annemlere bura ona yakın evet gözüme uyku girmiyor çok özledim ALlah kimseyi gördüğünden etmesin,koca evin direğiymiş gerçekten..ama ben özüme döndüm burda eski halime geldim anam bana iyi geldi dönüşü düşünüyorum...:):):(
gordun demi cigdemi :nazar::nazar::nazar:oy bilirim ben senin alinganligini baligim benim :9:hadi gozun aydin kocis geliyor :38: eee artik sende spor falan yaparsin hedefine az kaldi spor sart :8:

ana başta taç imiş her derde ilaç imiş
bir evlat pir olsada anaya muhtaç imiş

Egooos :3::3:iyi geceler canim,opuyorum seni :54:yat uyu dinlen yoruldun sende bugun

ben dukanla 5 günde 3 kilo verdim.aradan 8 ay falan geçti geri aldım kilolarımı.şimdi tekrar dukan diyeti deniyorum ama veremiyorum yani 2.bir dukan diyeti işe yaramıyor

ben dukanla 5 günde 3 kilo verdim.aradan 8 ay falan geçti geri aldım kilolarımı.şimdi tekrar dukan diyeti deniyorum ama veremiyorum yani 2.bir dukan diyeti işe yaramıyor

cok normal degilmi geri alman vede 2. de verememen?dukan 5 gunluk bir diyet degilki..sanirim sen sadece 5 gun atak yaptin 3 kilo kaybettin diyet bitti..nerde bunun seyir ,guclendirme ve koruma evresi?zaten 3 kilo icin dukan yaptiysan sorun burda basliyor dukani suclama yani arkadasim..

Kız sizin bakışınız güzelde beni öyle incecik görüyorsunuz değilim aşkım değilim hala kalınlık var bedende bakma ben zorluyorum o kabanı yoksam önü kasıyor ama giycem inadına giycem bollaştığını içinde farketmek istiyorum olacak inşallah tatlım hepimiz başarıyoruz Allah'ın izniyle. Herkese muradını tez zamanda kavuştursun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun. Zeynooooo pek bir duygusala bağladın kız sen anlaşılıyor ay ay ay kocan gelince ağlarsında sen şimdi (ben ağlamıştım) ay ay ay hadi inşallah kavuşmuşsundur şu saat itibari ile...
gordun demi cigdemi :nazar::nazar::nazar:oy bilirim ben senin alinganligini baligim benim :9:hadi gozun aydin kocis geliyor :38: eee artik sende spor falan yaparsin hedefine az kaldi spor sart :8:

ana başta taç imiş her derde ilaç imiş
bir evlat pir olsada anaya muhtaç imiş
Ya ya amma kalori yakacak o şimdi varya bakalım haftaya o hedefe gelipte sollayıp geçerse şaşmayalım. :17:

kızlar birde bir krep yaptım sabahki sormayın yeme de yanında yat bak bak aşık ol ağzım son hecesine kadar sulana sulana bir hal oldu yaaaaavvvvv. Muhakkak denenmiş anlatılmış birşeydir ama ben işte yeni yaptım çok hoşuma geldi şu kepek galeta karışımından yaptım normalde ondan 3 kaşık hakkım vardı 2 kaşıkla yaptım akşama bir kaşık hakkım daha var olllleeeeey yine yapacam nasılmı

1 taze soğan (fazlalaştırılabilir)
Maydonoz
tuz
kabartma tozu
pulbiber
yumurta
süt
su
2 kaşık kepek (ben karışım yaptım ama normal sade de olabilir) hepsini bi güzel çırp karıştır karıştır karıştır Allah karıştır... Sonra kızgın tavaya dök kabartma tozu olduğu için kabarı kabarı pişiyor tersine çevir yine pişir sonra peynirlen ye. Offff offfff nasıl bir güzelliktir o yarabbiiiiimmm. Sabah gelirken oğluşla cocama kapalı pide almıştım geldim bir yandan da patates salatası yaptım normalde bakmam lazımdı onların tabağına ama zerre dönüpte bakmadım o derece yani bayanlar hemen deneyin

Merhaba canlarım,
benim düzen bozuldu ama olsun, ders çalıştığım için içim çok rahat :9:
gece ders,öğlene kadar uyku, öğleden sonra ev işi derken günler geçiveriyor...
Çalıştığım yanıma kar çünkü 2 ay sonra işe dönüyorum...Tembellik ve tatil bitecek yakında:50::52:
Hem üzülüyorum hem seviniyorum...Sosyal hayatım sıfır son 2 yıldır...İş yerinde en azından insan yüzü görüyoruz...:53:

Bugün de yoğun bi gün geçirdim...
Halıları sildim kazıya kazıya...
En azından biraz içim rahatladı...
Koltuk kılıflarını da yıkadım şimdi gidip ütülüyeceğim...
Şu velet de büyüsün de inşallah atacağım hepsini ama ne yapayım temizlemesi daha kolay...

Çiğdem ben neden göremiyorum canım o kabanı :19:
Arkadaş mı ayırıyon bakim sen :20:, bacaklarını ayırıveririm ona göre :41:
Hem sen bi önce- sonra gönderecektin bana :34:

Viniciğin önce-sonrasını gördünüz mü bu arada :30:
Canım çok farketmiş yaaa...
Ben daha 7,5 kilodayım..
10 kilo olunca benim de daha iyi fark edilecek inşallah...

Zeynep, Allah kavuştursun canım :38:
Bu arada benimki de 1 haftadır yok yarın geliyor :34:
Artık beraber yürüyüşe gideriz :9:

Lisa, ben farkettim ki senin kaşlar tatu sanırsam ya da kontur artık adına ne deniyorsa:53:..
Son birkaç yıldır ben de düşünüyorum canım ve işe başlar başlamaz (tamamen duygusal yani) yaptırmayı düşünüyorum...
Önerir misin canım:26: Ama ben var olan kaşlarımın altına istiyorum olur değil mi canım?

Bu arada kendime muhallebi yapayım demiştim, sütü çok olmuş...
Sıcak çikolata keyfi yaparak yazıyorum şuan..mis mis..:7:

Akşam yemeği yeseydim önce iyiydi ama canım çok çekti valla:17:...
Biraz geç yiyeceğim sanırım bu akşam ama merak etmeyin 8 den sonraya bırakmam ..
Hoş kalsa da gece daha uzun olduğundan sorun yok...Nasıl olsa sabaha kadar ders çalışacağım:68:...
Şimdilik çekiliyorum canlarım:42:..
Ütüden sonra da uğrarım. Öpüldünüz :54:

Merhaba canlarım,
benim düzen bozuldu ama olsun, ders çalıştığım için içim çok rahat :9:
gece ders,öğlene kadar uyku, öğleden sonra ev işi derken günler geçiveriyor...
Çalıştığım yanıma kar çünkü 2 ay sonra işe dönüyorum...Tembellik ve tatil bitecek yakında:50::52:
Hem üzülüyorum hem seviniyorum...Sosyal hayatım sıfır son 2 yıldır...İş yerinde en azından insan yüzü görüyoruz...:53:

Bugün de yoğun bi gün geçirdim...
Halıları sildim kazıya kazıya...
En azından biraz içim rahatladı...
Koltuk kılıflarını da yıkadım şimdi gidip ütülüyeceğim...
Şu velet de büyüsün de inşallah atacağım hepsini ama ne yapayım temizlemesi daha kolay...

Çiğdem ben neden göremiyorum canım o kabanı :19:
Arkadaş mı ayırıyon bakim sen :20:, bacaklarını ayırıveririm ona göre :41:
Hem sen bi önce- sonra gönderecektin bana :34:

Viniciğin önce-sonrasını gördünüz mü bu arada :30:
Canım çok farketmiş yaaa...
Ben daha 7,5 kilodayım..
10 kilo olunca benim de daha iyi fark edilecek inşallah...

Zeynep, Allah kavuştursun canım :38:
Bu arada benimki de 1 haftadır yok yarın geliyor :34:
Artık beraber yürüyüşe gideriz :9:

Lisa, ben farkettim ki senin kaşlar tatu sanırsam ya da kontur artık adına ne deniyorsa:53:..
Son birkaç yıldır ben de düşünüyorum canım ve işe başlar başlamaz (tamamen duygusal yani) yaptırmayı düşünüyorum...
Önerir misin canım:26: Ama ben var olan kaşlarımın altına istiyorum olur değil mi canım?

Bu arada kendime muhallebi yapayım demiştim, sütü çok olmuş...
Sıcak çikolata keyfi yaparak yazıyorum şuan..mis mis..:7:

Akşam yemeği yeseydim önce iyiydi ama canım çok çekti valla:17:...
Biraz geç yiyeceğim sanırım bu akşam ama merak etmeyin 8 den sonraya bırakmam ..
Hoş kalsa da gece daha uzun olduğundan sorun yok...Nasıl olsa sabaha kadar ders çalışacağım:68:...
Şimdilik çekiliyorum canlarım:42:..
Ütüden sonra da uğrarım. Öpüldünüz :54:
ellerine saglik canim iyi bir temizlik yaptin.aslina temizlik yapmak rahatlatiyor insani hem temiz temiz iyi oluyor hemde temizlik terapi gibi geliyor bazen..ayy batirsin senin o kucuk sirin tatli sey ..:emir_bebek:buyuyecekler nasil olsa..calismak gercekten daha iyi ben kafayi yiyecegim bide ben baslasam calismaya...gerci turkiye donusu okula gidecegim ya oda oyalar beni bir sure..
evet canim benim kaslar kontur..tavsiye ederim hem seninki daha iyi olur gercek kaslarinin altina yaptirirsan daha dogal durur..benim kaslarim cok sekilsizdi sonra bir gun ben onlari yoldumki daha gur ciksinlar diye ama onlar bana kustu ve cikmadilar :14:sonra bende kontur yaptirdim turkiyede yeniletecegim yine.hatta bir gun ektirmeyi dusunuyorum :9:millet sac ektirir ben kas :9:herseyin gercegi dogali guzel..dokundugun hicbir sey gercek orjinal gibi olmuyor..ama seninki iyi fikir kas altina yaptirabilirsin.
bende gordum winni yi super degisim gercektende ,kendisi gormesede biz gorduk harika degisimi ,zira cigdemde oyle..cok ilginc zayiflayan kisi cok goremiyor degisimi ama cevredeki insanlar iyi farkediyor..arkadasim,esim bana super oldun inanilmaz verdin dedikce ben abarttiklarini dusunuyorum..gerci dusununce 15 kilo az degilki...ama sanirim istedigimiz kiloya ulasana kadar biz memnun olamayacagiz hallerimizden,,:54:

Son düzenleme:
birazdan mekik çekecem bugünki hedefim hazır olun yazıyorum 12 lisa kuzum heryerinle gülmüşsündür sen buna ama olsun bana yeticek gibi valla karnım acımış biliyormusunuz dünki 10 taneden sonra bile. Egotrik kuzu halı silmek çok güzel bir egzersiz gerçi bu egzersizlere içinizde en çok benim ihtiyacım var da neyse bir bel var benden geride aaaaah ah çok korkuyorum kitlenecem diye ama bende bugün ellerimle sildim yerlerimi heryerleri dezenfekte ettim desem yeridir kızlar ben temizlik yapabiliyorum ya artık önceden iki süpürge yapsam 1 saat yatmak zorunda kalıyordum diyet, spor ve moral bu üç şey benim fıtıkı da yenecek heralde.
Yalnızız bugün minik paşayla eşim arkadaşlarıyla çıkacak ben buralardayım yani hadi gelinde dedikodu yapalım...

birazdan mekik çekecem bugünki hedefim hazır olun yazıyorum 12 lisa kuzum heryerinle gülmüşsündür sen buna ama olsun bana yeticek gibi valla karnım acımış biliyormusunuz dünki 10 taneden sonra bile. Egotrik kuzu halı silmek çok güzel bir egzersiz gerçi bu egzersizlere içinizde en çok benim ihtiyacım var da neyse bir bel var benden geride aaaaah ah çok korkuyorum kitlenecem diye ama bende bugün ellerimle sildim yerlerimi heryerleri dezenfekte ettim desem yeridir kızlar ben temizlik yapabiliyorum ya artık önceden iki süpürge yapsam 1 saat yatmak zorunda kalıyordum diyet, spor ve moral bu üç şey benim fıtıkı da yenecek heralde.
Yalnızız bugün minik paşayla eşim arkadaşlarıyla çıkacak ben buralardayım yani hadi gelinde dedikodu yapalım...

:60::60::60:gul dedin guldum bende yaa evet aslinda 10 -12 mekik komik geliyorda sekerim ama senin mazaretin var..bunu diger 5 i bir yerdelerin biri soylese her yerimle gulerim..ama seni anlayisla karsiliyor ve bravo diyoru m:46:fitigin en buyuk dusmanidir kilo bunu sende cok iyi biliyorsundur..uzerinde ne kadar agirlik olursa sinire yaptigi basida o denli fazla oluyor ve aci veriyor.o yuzden fitik hastalarina hep ilk once zayiflamak onerilir.kilo gercektende kisitlayici bir durum herseyi..ben hamileligimde yemin ederim dusta egilemiyodum,ayak parmaklarima oje suremedigim icin agladigimi bilirim..gerci hamilelikte karin sert oluyor icindeki canavardan dolayi kiloda daha yumusak bir karin ama yine kisitlayici bir cok seyi..ben ilk diyete basladigimda spor yapmamla simdiki cok farkli..rahat rahat yapiyorum..o yuzden seninde coook rahatlayacagina inaniyorum.sen yinede cok yuklenme beline..

38 beden giyorum bugün hem pantolon hem etek aldım 38 elbisenin 38 ine girdim ama 40 ı iyi oldu. Demekki diyete devam

cyy yi gormuyorum kacgundur,dugun telasindami acaba..

heyyy kizlar hani gelin konusalim dedinizde nerdesiniz canlar..

Ben burdayım canım...
biraz önce facedeydim...gördüm çidoyu ...harika olmuş yaa.
ben inanamadım görünce, daha 2 gün önce görmiştüm fotolarını malum..

Kızlarla " yatın artık " kavgası yapıyorum yine...
Ben yatmadıkça bunlarda yatmıyor yahu...

Lisa seni bulmuşken tecrübelerinden faydalanmak istiyorum canım.
benim gözeneklerim doğal olarak eskiye oranla genişledi.
arada kil maskesi yapıyorum...
T bölgem yağlı diğer kısımlar normal...
ne önerirsin canım...Güzellik merkezinde yapılan işlemler işe yarıyor mu cidden gözeneklerde?

Back
X