• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Kızlarla " yatın artık " kavgası yapıyorum yine...
Ben yatmadıkça bunlarda yatmıyor yahu...

Lisa seni bulmuşken tecrübelerinden faydalanmak istiyorum canım.
benim gözeneklerim doğal olarak eskiye oranla genişledi.
arada kil maskesi yapıyorum...
T bölgem yağlı diğer kısımlar normal...
ne önerirsin canım...Güzellik merkezinde yapılan işlemler işe yarıyor mu cidden gözeneklerde?

ee sana yatak yollari gorundu desene..evet cigdeme bende cok sasirdim:53:degisim muthis..

canim evet iyi yapiyorsun kil maskesi iyidir haftada 1-2.. icine limon suyuda katabilirsin.kil maskesi cildi kurutabilir dikkat et ve nemlendiricini sur maskenin arkasina..evde yapacagin seyler oncelikle cildini hep temiz tut,nemlendirici mutlaka sur.gul suyu toniklerden kullanabilirsin.yuzunu soguk suyla yikamaya ozen goster.sonra haftada 1 peeling yapabilirsin.guzellik merkezlerinde biz sivilceler,siyah noktalar icin,gozenekler icin kimyasal peeling yapardik oldukcada ise yariyodu.ama kimyasal peelingi bir doktorun yapmasi onemli.cunku onlarin belli bir suresi var bilincli iyi bir doktor yapmazsa yanabilir cildin.sonucta asitle yapiliyor..ama iste asidin gorevini evde ne yapar limon suyu,elma sirkesi,soda ....

ee sana yatak yollari gorundu desene..evet cigdeme bende cok sasirdim:53:degisim muthis..

canim evet iyi yapiyorsun kil maskesi iyidir haftada 1-2.. icine limon suyuda katabilirsin.kil maskesi cildi kurutabilir dikkat et ve nemlendiricini sur maskenin arkasina..evde yapacagin seyler oncelikle cildini hep temiz tut,nemlendirici mutlaka sur.gul suyu toniklerden kullanabilirsin.yuzunu soguk suyla yikamaya ozen goster.sonra haftada 1 peeling yapabilirsin.guzellik merkezlerinde biz sivilceler,siyah noktalar icin,gozenekler icin kimyasal peeling yapardik oldukcada ise yariyodu.ama kimyasal peelingi bir doktorun yapmasi onemli.cunku onlarin belli bir suresi var bilincli iyi bir doktor yapmazsa yanabilir cildin.sonucta asitle yapiliyor..ama iste asidin gorevini evde ne yapar limon suyu,elma sirkesi,soda ....

Sağol canım...
Dediğin gibi haftada 1-2 yapmak gerekliymiş ama ben hatırlarsam anca haftada 1 yapabiliyorum...
Bana 30 dan sonra bişiler oldu...Malum cilt değişmeye başlıyor ve insan yavaş yavaş geriye doğru gittiğinin farkına varıyor...
Ben de kendimle bozdum kafayı...Aslında her bayanın yaptığı şeyler bunlar ama bazen şaşırıyorum kendime...
eskiden çok takmazdım belki nasıl göründüğüme ama şimdilerde daha çok önemsiyorum...
Kiloyu vermekle bitmiyor iş, başka tarafları da genç ve sağlıklı tutmak gerekiyor...

Öptüm canım:54:...
Kızlardan kaçıp geldim ama rahat vermeyecekler anlaşıldı...:53:

Sağol canım...
Dediğin gibi haftada 1-2 yapmak gerekliymiş ama ben hatırlarsam anca haftada 1 yapabiliyorum...
Bana 30 dan sonra bişiler oldu...Malum cilt değişmeye başlıyor ve insan yavaş yavaş geriye doğru gittiğinin farkına varıyor...
Ben de kendimle bozdum kafayı...Aslında her bayanın yaptığı şeyler bunlar ama bazen şaşırıyorum kendime...
eskiden çok takmazdım belki nasıl göründüğüme ama şimdilerde daha çok önemsiyorum...
Kiloyu vermekle bitmiyor iş, başka tarafları da genç ve sağlıklı tutmak gerekiyor...

Öptüm canım:54:...
Kızlardan kaçıp geldim ama rahat vermeyecekler anlaşıldı...:53:

merak etme yanliz degilsin hepimiz ayniyiz,birde yas ilerledikce bir yaslanma korkusu sariyor hepimizi..aa bu onceden varmiydi ,yenimi oldu,aa kirisikligim basladi,sacim beyazliyor falan....icinizde en yasli benim (gerci kendimi 20 li yaslarda hissediyorum enerji olarak) o yuzden en cokta ben korkmaliyim sanirimm..kadin milletinin 20 sindede 70 indede hep guzellik uzerine endiseleri olacaktir..:12:

bu arada bir arkadasimin yaptigi bir maske vardi cok memnun kalmisti misir nisastasi ile (bak dukanada uygun:9:)ona baktim internette ,kadinlar kulubunde ama bulamadim..bir kac yil once bir arkadasim uygulamis cok memnun kalmisti ama hatirlayamadim.bulursam soylerim:26:

Son düzenleme:
ben gunde 3 ogun beslenemiyorum kislar :18:zamanim olmuyor cunku.uyaninca yiyemiyorum bekleyince biraz oglen ile sabah birlesiyor sonrada aksam yemegi ve iki ogunle kapatiyorum gunu..biliyorumki az az SIK SIK yemek lazim bir donem 1-2 hafta uyguladim ama simdi yine basa dondum..

sabah-ogle: dukan ekmekli tost+1 dilim tavuk fume+1 yumurta

aksam:firinda tavuk& Ratatouille+ayran

3 lt su+3 yesil cay+1 nescafe+2 turk kahvesi+30 dak.karin egzersizi

aslinda ratatouille fransiz tarifi diye gecerde bizim bildiginiz turlu ve oldukcada lezzetli oldu ...sebzelerini kizartarakta yapan var ama bence boylesi daha guzel ve hafif..

firinda tavuk& Ratatouille tarifi:

-4 tavuk but

-1 patlican

-1 kabak

-1 kirmizi sogan

-1 yesil biber

-1 kirmizi biber

-1 sari biber

-2 domates

-1 kasik zeytinyagi

-1 kasik domates salcasi

-3 dis sarimsak

patlicani,kabagi biraz iri kup gibi dogruyoruz,biberleri biraz buyuk parcalar halinde dogruyoruz,sogani ve domatesleri 8 parcaya boluyoruz.bir sarimsagida parcalar halinde dogruyoruz ..salcayi 1 bardak su ile sulandiriyoruz. butun malzemeyi firin pisirme kabinda yarim kasik yag ,salcali suyun yarisi ,tuz ve karabiberle iyice harmanliyoruz.ustune derisi cikarilmis butlari yerlestiriyoruz.sarimsaklari ikiye bolup tavugun ustune suruyoruz kokusu gecsin diye surdugumuz sarimsaklarida sebzeye katabiliriz.sonra salcali suyun kalan yarisini tavuklarin uzerine dokuyoruz.sonrada butun hepsinin uzerine kekik dokup firin kabinida aliminyum folyo ile kapatip onceden isitilmis 180 derece firinda yarim saat folyo ile yarim saatte folyosuz sebzeler yumusayincaya kadar pisiriyoruz..fotolarda teknik bir sorun yasadigimdan
yukleyemiyorum :26:

Merhaba canlarım,
benim düzen bozuldu ama olsun, ders çalıştığım için içim çok rahat :9:
gece ders,öğlene kadar uyku, öğleden sonra ev işi derken günler geçiveriyor...
Çalıştığım yanıma kar çünkü 2 ay sonra işe dönüyorum...Tembellik ve tatil bitecek yakında:50::52:
Hem üzülüyorum hem seviniyorum...Sosyal hayatım sıfır son 2 yıldır...İş yerinde en azından insan yüzü görüyoruz...:53:

Bugün de yoğun bi gün geçirdim...
Halıları sildim kazıya kazıya...
En azından biraz içim rahatladı...
Koltuk kılıflarını da yıkadım şimdi gidip ütülüyeceğim...
Şu velet de büyüsün de inşallah atacağım hepsini ama ne yapayım temizlemesi daha kolay...

Çiğdem ben neden göremiyorum canım o kabanı :19:
Arkadaş mı ayırıyon bakim sen :20:, bacaklarını ayırıveririm ona göre :41:
Hem sen bi önce- sonra gönderecektin bana :34:

Viniciğin önce-sonrasını gördünüz mü bu arada :30:
Canım çok farketmiş yaaa...
Ben daha 7,5 kilodayım..
10 kilo olunca benim de daha iyi fark edilecek inşallah...

Zeynep, Allah kavuştursun canım :38:
Bu arada benimki de 1 haftadır yok yarın geliyor :34:
Artık beraber yürüyüşe gideriz :9:

Lisa, ben farkettim ki senin kaşlar tatu sanırsam ya da kontur artık adına ne deniyorsa:53:..
Son birkaç yıldır ben de düşünüyorum canım ve işe başlar başlamaz (tamamen duygusal yani) yaptırmayı düşünüyorum...
Önerir misin canım:26: Ama ben var olan kaşlarımın altına istiyorum olur değil mi canım?

Bu arada kendime muhallebi yapayım demiştim, sütü çok olmuş...
Sıcak çikolata keyfi yaparak yazıyorum şuan..mis mis..:7:

Akşam yemeği yeseydim önce iyiydi ama canım çok çekti valla:17:...
Biraz geç yiyeceğim sanırım bu akşam ama merak etmeyin 8 den sonraya bırakmam ..
Hoş kalsa da gece daha uzun olduğundan sorun yok...Nasıl olsa sabaha kadar ders çalışacağım:68:...
Şimdilik çekiliyorum canlarım:42:..
Ütüden sonra da uğrarım. Öpüldünüz :54:

Kolay gelsin Egocum..:16:
Ve teşekkür ederim.. 11 kilo fark var ama benimde 3 kilom dukan öncesi verilmişti..
Dukanla toplamda daha 8 deyimm..

Benim kilolar biraz yavaş gitti çünkü görüldüğü üzere şekil toparlanması oldu bende.. Yani elma tipinden, daha tam olamasamda kum saatine yaklaştım.. (üstü geniş altı dar kum saati :9:)

Başlarda yavaş kilo vermeme çok takıyordum ama sonra bu değişimi bende anlayınca sustum..

Son bir ayda belimde yaklaşık 8 cm kalça ve göğüste 2 cm incelme olmuş.. Bacak çevresi de 1 cm di.. Yani dukancım belimden daha çok kemirmiş sağolsun :46:

cyy yi gormuyorum kacgundur,dugun telasindami acaba..

heyyy kizlar hani gelin konusalim dedinizde nerdesiniz canlar..

Cyy bende merak ettim.. Düğün nasıl geçti acaba?? :44:

Bu arada Zeynepçim seni de 38 beden için tebrik ederimmm :46:

Lisacım bende gelecektim ama dün akşam annemlere gittik sadece cepten biraz okuyabildim sizi, cevap yazamadım..
Bu arada annemde dukancı olduğundan onlarda yemek yemek rahat oluyor.. :1:

Çiğdemim nerde peki?? Kabanı mı kutluyorlar acep? Onu da pek göremedim buralarda.. :26: Şaka şaka temizlikten canı çıkmış akadaşımın okudum hepsini..:29:

Ee bende sabah herkesler uyuyorken fırsat bu fırsat biraz yürüyüş yapıp geleyim..:21:

Öptüm sizi 5'i 1 yerdeler.. :16:

Son düzenleme:
Lisacım bu arada dün ben de 2 öğün gibi yaptım..

Sabah kahvaltısı geç yapıldı, arada biraz yeşil çay soda su derken dışarı çıkıverdik.. Vee ancak akşam tekrar yiyebildim..

Menüm Şöyleydi:

Sabah Kalkınca: 1Bardak sirkeli su
Kahvaltı: Yumurta yoktu :)) Tavuk Jambon 4 dilimdi sanırım:53: Beyaz peynir, Dukan ekmeği, Dukanella da sürdüm biraz:17: Demleme yeşil çay
Ara: Nescafe, soda, :53:bir kaşık dukanella :20:ve bir yeşil çay daha

Öğlen: Oğlana brüksel lahanası yapmıştım.. :56: Ona yedirmeden önce piştimi diye kenarından 1 çatal aldım sadece..

Ara: Annemlerle dışardaydık türk kahvesi, su.. Yanındaki Lokumu oğlana verdim :33:

Akşam: Karnıyarık(dukan usulü) Yoğurt, Salata (Annemin PS günüymüş bende takıldım artık)

Birde eşim gelmişti işten sonra.. Oturup bira içtiler.. :7:Ben mi hayırrr dedim :52:

Biraz öncede 1 saat kadar yürüdüm geldim.. :21:Bakalım Pazar nasıl geçecek..

İyi pazarlar kızlarrrr :54:

Lisacım bu arada dün ben de 2 öğün gibi yaptım..

Sabah kahvaltısı geç yapıldı, arada biraz yeşil çay soda su derken dışarı çıkıverdik.. Vee ancak akşam tekrar yiyebildim..

Menüm Şöyleydi:

Sabah Kalkınca: 1Bardak sirkeli su
Kahvaltı: Yumurta yoktu :)) Tavuk Jambon 4 dilimdi sanırım:53: Beyaz peynir, Dukan ekmeği, Dukanella da sürdüm biraz:17: Demleme yeşil çay
Ara: Nescafe, soda, :53:bir kaşık dukanella :20:ve bir yeşil çay daha

Öğlen: Oğlana brüksel lahanası yapmıştım.. :56: Ona yedirmeden önce piştimi diye kenarından 1 çatal aldım sadece..

Ara: Annemlerle dışardaydık türk kahvesi, su.. Yanındaki Lokumu oğlana verdim :33:

Akşam: Karnıyarık(dukan usulü) Yoğurt, Salata (Annemin PS günüymüş bende takıldım artık)

Birde eşim gelmişti işten sonra.. Oturup bira içtiler.. :7:Ben mi hayırrr dedim :52:

Biraz öncede 1 saat kadar yürüdüm geldim.. :21:Bakalım Pazar nasıl geçecek..

İyi pazarlar kızlarrrr :54:

sen hadi haftaici calisiyorsun haftasonu gec uyanman kahvaltiyi falan gec yapamn normalde ben hergun bu sekilde yapinca olmuyor :20:erkende uyansam bir bakiyorum oglen olmus ve ben birsey yememisim hala..ama bugun uc ogun duzenli az az yemeye calisacagim..

tebrikler canim karsi koyabildiklerin icin:46:iradeli olmamiz lazim kurtulabilmemiz icin bu kilolardan..inan bana sende cook fark var canim.o yuzden simarmak hakkin dedim :34:zayiflamayi basariyoruz tabiki simaracagiz ..

bende hafif bir kahvalti yapip spor salonuna gittim 30 dak yuruyus bandinda yurudum(250 kalori) sonra bacak,kalca,karin gurubuna 45 dak katildim..eve geldim bir turk kaahvesi icip 30 dak. karin egzersizimi yapacagim..spor yaparken aynalardaki goruntumude begendim buarada bayagi zayif gorunuyordum:32:inceltici ayna degilse :33:

hepinize iyi pazarlar :54::54::54:

sen hadi haftaici calisiyorsun haftasonu gec uyanman kahvaltiyi falan gec yapamn normalde ben hergun bu sekilde yapinca olmuyor :20:erkende uyansam bir bakiyorum oglen olmus ve ben birsey yememisim hala..ama bugun uc ogun duzenli az az yemeye calisacagim..

tebrikler canim karsi koyabildiklerin icin:46:iradeli olmamiz lazim kurtulabilmemiz icin bu kilolardan..inan bana sende cook fark var canim.o yuzden simarmak hakkin dedim :34:zayiflamayi basariyoruz tabiki simaracagiz ..

bende hafif bir kahvalti yapip spor salonuna gittim 30 dak yuruyus bandinda yurudum(250 kalori) sonra bacak,kalca,karin gurubuna 45 dak katildim..eve geldim bir turk kaahvesi icip 30 dak. karin egzersizimi yapacagim..spor yaparken aynalardaki goruntumude begendim buarada bayagi zayif gorunuyordum:32:inceltici ayna degilse :33:

hepinize iyi pazarlar :54::54::54:

Gerçek kız gerçek o aynalar.. :21: İnan artık yeni görüntüne.. :16:

Benim ilk kilo aldığım zamanlarda oluyordu.. Hani fotolarda kötü çıkmışım modu.. Aaa ben aslında böyle değilim diyordum kabullenemedim kilolu halimi bir türlü..

Sen de artık kabullen zayıfladığını.. Valla da zayıfsın billaha da zayıfsın.. :29:

merak etme yanliz degilsin hepimiz ayniyiz,birde yas ilerledikce bir yaslanma korkusu sariyor hepimizi..aa bu onceden varmiydi ,yenimi oldu,aa kirisikligim basladi,sacim beyazliyor falan....icinizde en yasli benim (gerci kendimi 20 li yaslarda hissediyorum enerji olarak) o yuzden en cokta ben korkmaliyim sanirimm..kadin milletinin 20 sindede 70 indede hep guzellik uzerine endiseleri olacaktir..:12:

bu arada bir arkadasimin yaptigi bir maske vardi cok memnun kalmisti misir nisastasi ile (bak dukanada uygun:9:)ona baktim internette ,kadinlar kulubunde ama bulamadim..bir kac yil once bir arkadasim uygulamis cok memnun kalmisti ama hatirlayamadim.bulursam soylerim:26:

Sevinirim canım...Linkleri okuyorum, kafam karışıyor...Haftada 1-2 peeling ve maske yapın deniyor ya yanlış anlamıyorsam...Ben sadece kil maskesi yapıyorum..Peeling olarak ne yapabilirim o zaman...Limon suyu, elma sirkesi falan dedin ama...Neye katayım onları?

ben gunde 3 ogun beslenemiyorum kislar :18:zamanim olmuyor cunku.uyaninca yiyemiyorum bekleyince biraz oglen ile sabah birlesiyor sonrada aksam yemegi ve iki ogunle kapatiyorum gunu..biliyorumki az az SIK SIK yemek lazim bir donem 1-2 hafta uyguladim ama simdi yine basa dondum..

Ben de aynı senin gibiyim canım...Genelde hep 2 öğün...Geç kalkınca sabah -öğlen muhakkak birleşiyor..Sonra da akşam...
Ama öncesinde de ben öyleydim...Erken kalksam da sabahları yemeden dolanan bir tipim...çalışırken de aynıydı...okuldayken de...
Kötü bir alışkanlık aslında:20:...Metabolizmayı baltalıyoruz elimizle...:50:
Büyük kızım da aynı benim gibi kalktıktan anca 2-3 saat sonra bir şeyler yer, ufaklık ise tam tersi kalkar kalkmaz :emir_bebek: mutfağa gider :1:

Bu arada eline sağlık canım, döktürdün yine ...
Ama foto isteriz ...Olmaz böle kuru kuru...:33:

Kolay gelsin Egocum..:16:
Ve teşekkür ederim.. 11 kilo fark var ama benimde 3 kilom dukan öncesi verilmişti..
Dukanla toplamda daha 8 deyimm..

Benim kilolar biraz yavaş gitti çünkü görüldüğü üzere şekil toparlanması oldu bende.. Yani elma tipinden, daha tam olamasamda kum saatine yaklaştım.. (üstü geniş altı dar kum saati :9:)

Başlarda yavaş kilo vermeme çok takıyordum ama sonra bu değişimi bende anlayınca sustum..

Son bir ayda belimde yaklaşık 8 cm kalça ve göğüste 2 cm incelme olmuş.. Bacak çevresi de 1 cm di.. Yani dukancım belimden daha çok kemirmiş sağolsun :46:
Cyy bende merak ettim.. Düğün nasıl geçti acaba?? :44:

Bu arada Zeynepçim seni de 38 beden için tebrik ederimmm :46:

Lisacım bende gelecektim ama dün akşam annemlere gittik sadece cepten biraz okuyabildim sizi, cevap yazamadım..
Bu arada annemde dukancı olduğundan onlarda yemek yemek rahat oluyor.. :1:
Çiğdemim nerde peki?? Kabanı mı kutluyorlar acep? Onu da pek göremedim buralarda.. :26: Şaka şaka temizlikten canı çıkmış akadaşımın okudum hepsini..:29:

Ee bende sabah herkesler uyuyorken fırsat bu fırsat biraz yürüyüş yapıp geleyim..:21:

Öptüm sizi 5'i 1 yerdeler.. :16:

Canım ben de dukandan önce 2 kilo verdim..Dukanla 7,5...Toplam da 9,5 oldu...Fark ediyor tabi ama öyle ciddi bi fark yok bende senin ki gibi...
Ben de elma tipi vücuda sahibim...Özellikle karın bölgesi çok geniştir...Ailesel tabi biraz da..Annem ablam hep aynı tipiz...Bir de benim omuzlarım çok geniş bir de çok göğüslüyüm maşallah...Göğüs olsa sadece yine iyi göğüs kafesim de geniş erkek tipi gibi...Bazen aynanın karşısına geçip pozlar veriyorum vücut geliştirmeciler :41: gibi cidden kafamı ve göğüsü yok saysanız erkek sanırsınız :9:
Mezuniyet fotolarımın içinde en son halim var zaten...Neyse 10 kilo sonra daha iyi görüneceğimi düşünüyorum inşallah...
Yavaşta olsa kilo veriyoruz ya önemli olan o canım...Bazen demoralize oluyorum ama sonra devam etmeseydin bu kadar bile kilo veremeyecektin diyorum kendime...Nitekim geçtiğimiz yazı hatırlatıyorum kendime...Geçen sene mayısa kadar yine zar zor 69a düşmüş sonra tez meselesi sebebiyle diyete konsantre olamamıştım...Savunma sınavı, tez teslimi, ramazan derken; bayram sonrası (ortalama 3-4 ayda) 9 kilo almış olarak 78 de buldum kendimi tekrardan..İşte bu kadar hızlı alabiliyorum...Kendimi bildim bileli de devamlı diyet modunda olduğumdan da zor veriyorum tabi...Kararlıyım bu sefer kesinlikle sonuna kadar gideceğim...:nazar:

Cyy, dönüş yolunda olabilir...Kayınvalideleri de onunla gelecekti...
Belki şimdi yoldadırlar...:10:

Görüşürüz kızlar...
Yine yazdım, kaçıyorum:34:...
Öpüldünüz :54:

Sevinirim canım...Linkleri okuyorum, kafam karışıyor...Haftada 1-2 peeling ve maske yapın deniyor ya yanlış anlamıyorsam...Ben sadece kil maskesi yapıyorum..Peeling olarak ne yapabilirim o zaman...Limon suyu, elma sirkesi falan dedin ama...Neye katayım onları?

Ben de aynı senin gibiyim canım...Genelde hep 2 öğün...Geç kalkınca sabah -öğlen muhakkak birleşiyor..Sonra da akşam...
Ama öncesinde de ben öyleydim...Erken kalksam da sabahları yemeden dolanan bir tipim...çalışırken de aynıydı...okuldayken de...
Büyük kızım da aynı benim gibi kalktıktan anca 2-3 saat sonra bir şeyler yer, ufaklık ise tam tersi kalkar kalkmaz :emir_bebek: mutfağa gider :1:

Canım ben de dukandan önce 2 kilo verdim..Dukanla 7,5...Toplam da 9,5 oldu...Fark ediyor tabi ama öyle ciddi bi fark yok bende senin ki gibi...
Ben de elma tipi vücuda sahibim...Özellikle karın bölgesi çok geniştir...Ailesel tabi biraz da..Annem ablam hep aynı tipiz...Bir de benim omuzlarım çok geniş bir de çok göğüslüyüm maşallah...Göğüs olsa sadece yine iyi göğüs kafesim de geniş erkek tipi gibi...Bazen aynanın karşısına geçip pozlar veriyorum vücut geliştirmeciler :41: gibi cidden kafamı ve göğüsü yok saysanız erkek sanırsınız :9:
Mezuniyet fotolarımın içinde en son halim var zaten...Neyse 10 kilo sonra daha iyi görüneceğimi düşünüyorum inşallah...
Yavaşta olsa kilo veriyoruz ya önemli olan o canım...Bazen demoralize oluyorum ama sonra devam etmeseydin bu kadar bile kilo veremeyecektin diyorum kendime...Nitekim geçtiğimiz yazı hatırlatıyorum kendime...Geçen sene mayısa kadar yine zar zor 69a düşmüş sonra tez meselesi sebebiyle diyete konsantre olamamıştım...Savunma sınavı, tez teslimi, ramazan derken; bayram sonrası (ortalama 3-4 ayda) 9 kilo almış olarak 78 de buldum kendimi tekrardan..İşte bu kadar hızlı alabiliyorum...Kendimi bildim bileli de devamlı diyet modunda olduğumdan da zor veriyorum tabi...Kararlıyım bu sefer kesinlikle sonuna kadar gideceğim...:nazar:

Görüşürüz kızlar...
hayatim peeling icin ev yapimi peeling tarifleri var internette onlara bakabilirsin...peeling gorevini yapmasi icin bu tur maskelerin iclerinde tuz,seker yada karbonat gibi seyler olur..peelingte amac cildin olu derisini temizlemek.haftada bir yapmak sana yetecektir .zaten peelingle yuzunu ovup sonra hemen ilik su ile yikiyorsun..uyumadan once yap kremini sur uyu.senin cildin karma dedin ya haftada bir yeter..yada ugrasmayayim diyorsan al bir urun onunla yap..
cilt gozeneklerini SIKILASTIRMAK icinde sunlari yap
yarim limon suyunu 2-3 kasik sirke ile karistir yuzune sur biraz bekle ama yanma hissedersen pamukla sil.yada bir 2-3 dakika beklet ve yuzunu yika.bide internnette soyle birsey var bunuda yapabilirsin:

• 1 şişe maden suyu
  • 1 büyük limon
  • buz kalıbı ve kap
Maden suyunu bir kabın içerisine döktükten sonra önceden suyun çıkardığımız limon suyunu ekleyerek karıştırıyoruz. Burada maden suyunun soğuk olmasına gerek yoktur. Hazırlamış olduğumuz bu karışımı buz kalıplarına dökerek buzluğa koyarak donmasını sağlıyoruz. Daha sonra her sabah güne başlarken ufak bir kalıp buz karışımını alarak cilt gözeneklerinin geniş olduğu bölgelerde dolaştırıyoruz. Biliyorsunuz ki gözenekler sıcakta genişler ve soğukta ufalır. Bu ufalma esnasında limon ve maden suyunun içerisindeki madensel ürünlerden faydalanarak kalıcı bir gözenek sıkılaştırma işlemi gerçekleştirmiş oluyoruz. Eğer hassas cildi olanlar varsa limon yerine maden suyu + elma sirkesini de kullanabilirler.

dün uyuyakalmışım, ağrım var bugün kulak ilacı pazartesiye kaldı maalesef ama iyice azıttı zonkluyor ondan hiç bişi istemedi canımç Eşim mutfakta balıklar fırında ben burda sizmerak ettim herşey yolunda ne güzel, evim tertemiiiiiz ama canım sıkıldı benim ya neden bilmiyorum hayrolsun inşallahç
Sabah aç karna pazar alışverişi 1 saat kadar sürdü soğukta cabasıydı tam dukana uygun
11i geçiyordu kahvaltı, krebimi dünki gibi yaptım, peynir ve çayla yedim
arada az tavuk haşlama bol çay ve yeşil çay içtim ablama gitmiştim
akşama kokular geliyor fırın levrek ve yoğurt yerdimde balıklar sanırım biraz...
kızlar babamlarda yulafa başladı onlar şimdilik kahvaltıda krep gibi başladılar yani ekmekde yıyorlar ama yavas yavas kesicekler inşallah yada kepek ekmeği yapacak annem evde devamlı onlar zayıflama amaçlı değil şekere iyi geliyormuş bildiğiniz başka bitkisel bişiler varmı şeker için babacıkın şekeri full tatlısız olmasına ragmen 140ın altına düşmüyor

dün uyuyakalmışım, ağrım var bugün kulak ilacı pazartesiye kaldı maalesef ama iyice azıttı zonkluyor ondan hiç bişi istemedi canımç Eşim mutfakta balıklar fırında ben burda sizmerak ettim herşey yolunda ne güzel, evim tertemiiiiiz ama canım sıkıldı benim ya neden bilmiyorum hayrolsun inşallahç
Sabah aç karna pazar alışverişi 1 saat kadar sürdü soğukta cabasıydı tam dukana uygun
akşama kokular geliyor fırın levrek ve yoğurt yerdimde balıklar sanırım biraz...
kızlar babamlarda yulafa başladı onlar şimdilik kahvaltıda krep gibi başladılar yani ekmekde yıyorlar ama yavas yavas kesicekler inşallah yada kepek ekmeği yapacak annem evde devamlı onlar zayıflama amaçlı değil şekere iyi geliyormuş bildiğiniz başka bitkisel bişiler varmı şeker için babacıkın şekeri full tatlısız olmasına ragmen 140ın altına düşmüyor

valla bende seni merak ettim cunku dun aksam yanliz takilacaktin burda olurum sohbet ederiz demistin,biz ettikte sen yoktun..megerse kotuymus durumlar..ilacsiz olman kotu olmus..bazen olur oyle ic huzursuzluklar kotuye yorma,hayrolsun...

yulaf kepegi gercektende herkes icin cok faydali..ben artik hep tuketmeyi dusunuyorum...sizinkilerde aslinda hafif bir dukan yapabilirler.yada guclendirme evresindeki gibi beslenebilirler..diyabet icin bildigim bitkisel birsey yok canim ama dr.ibrahim saracoglunun bitkisel tedavilerini tavsiye ederim..bir onu arastir bakalim..cok gecmis olsun bu arada sanada babaciginada..

Geçmiş olsun canım.. Kulak ağrısı hiç bir şeye benzemez biliyorum.. İçindeki sıkıntı hayır olur inşallah.. Belki kulağına üzüldün onun sıkıntısı vurmuş olabilir..

Benim annemde de şeker vardı doktorun diyeti ile düşmüştü.. Şimdilerde dukanla devam ediyor..

Bliyorsun bazen meyve de şekeri yükseltebiliyor illa tatlı yemek şart değil.. Yine de doktoruna sorsun canım.. Umarım en kısa zamanda toparlar..

valla bende seni merak ettim cunku dun aksam yanliz takilacaktin burda olurum sohbet ederiz demistin,biz ettikte sen yoktun..megerse kotuymus durumlar..ilacsiz olman kotu olmus..bazen olur oyle ic huzursuzluklar kotuye yorma,hayrolsun...

yulaf kepegi gercektende herkes icin cok faydali..ben artik hep tuketmeyi dusunuyorum...sizinkilerde aslinda hafif bir dukan yapabilirler.yada guclendirme evresindeki gibi beslenebilirler..diyabet icin bildigim bitkisel birsey yok canim ama dr.ibrahim saracoglunun bitkisel tedavilerini tavsiye ederim..bir onu arastir bakalim..cok gecmis olsun bu arada sanada babaciginada..

Geçmiş olsun canım.. Kulak ağrısı hiç bir şeye benzemez biliyorum.. İçindeki sıkıntı hayır olur inşallah.. Belki kulağına üzüldün onun sıkıntısı vurmuş olabilir..

Benim annemde de şeker vardı doktorun diyeti ile düşmüştü.. Şimdilerde dukanla devam ediyor..

Bliyorsun bazen meyve de şekeri yükseltebiliyor illa tatlı yemek şart değil.. Yine de doktoruna sorsun canım.. Umarım en kısa zamanda toparlar..

ya çocuk gibi oldum elim kulağımda dolanıyorum yarın sabah olsada şu damla bir hazırlansa o da hemen kesivermiyor da bari kaşıntıyı alıyor kaşıyınca da felaket ağrı oluyor işte böyle böyle idare ediyorum bugün. Winniecim meyve falan da bir porsiyonu geçmez babamın tek bir suçu var su içmeyi sevmiyor onun dışında devamlı kontrol altındalar zaten biri kalp biri hiper tansiyon hastası ne bileyim işte böyle bitkisel şeylere daldı araştırıyor devamlı da bilgisayar işini çözemedi daha ben bakıyorum onun yerine bol bol kulaktan dolma şeyler denesin istemiyorum

Scholar, geçmiş olsun canım...
Lisa, üşenmemiş bir sürü tarif yazmışsın yine teşekkür ederim...
Wini sen nasılsın ?
Cyy sen nerelerdesin?
Zeynep, artık hafta içi görüşürüz inşallah...

Çok yazamıyorum...
Arada girdim:34:...

Görüşürüz kızlar...

foto isterim demissin yemek dun yenildi bitti ama fotolar iste :33:

$1.webp$2.webp $photo (3).webp

Son düzenleme:
ya çocuk gibi oldum elim kulağımda dolanıyorum yarın sabah olsada şu damla bir hazırlansa o da hemen kesivermiyor da bari kaşıntıyı alıyor kaşıyınca da felaket ağrı oluyor işte böyle böyle idare ediyorum bugün. Winniecim meyve falan da bir porsiyonu geçmez babamın tek bir suçu var su içmeyi sevmiyor onun dışında devamlı kontrol altındalar zaten biri kalp biri hiper tansiyon hastası ne bileyim işte böyle bitkisel şeylere daldı araştırıyor devamlı da bilgisayar işini çözemedi daha ben bakıyorum onun yerine bol bol kulaktan dolma şeyler denesin istemiyorum

En sağlıklısı doktora danışmak canım.. O kulaktan dolmalar bazen ters tepebiliyor biliyorsun dikkatli gitmekte fayda var.. Bir de tam bilmiyorum ama 140 sanki çok yüksek değildi.. Ben benim kayınpederde 200 leri hatırlıyorum.. Gerçi bin bir çeşidi var açlık şekeri, tokluk şekeri yok gizlisi falan.. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Scholar, geçmiş olsun canım...
Lisa, üşenmemiş bir sürü tarif yazmışsın yine teşekkür ederim...
Wini sen nasılsın ?
Cyy sen nerelerdesin?
Zeynep, artık hafta içi görüşürüz inşallah...

Çok yazamıyorum...
Arada girdim:34:...

Egocum iyiyim canım.. Sana da kolay gelsin iki veletle işin zor valla.. Ben biri ile kafayı yiyorum burda..
Bu arada profilini bir daha inceledim de biz sankim senle çoook yakınız :1: Ben bornova da oturuyorum da :9:

Yine döktürmüşsün bebeğim.. :16: Birde şu sunuma şu fotoğraflardaki özene bakar mısınız?

Ellerine sağlık lisacımm..

Kız sizin bakışınız güzelde beni öyle incecik görüyorsunuz değilim aşkım değilim hala kalınlık var bedende bakma ben zorluyorum o kabanı yoksam önü kasıyor ama giycem inadına giycem bollaştığını içinde farketmek istiyorum olacak inşallah tatlım hepimiz başarıyoruz Allah'ın izniyle. Herkese muradını tez zamanda kavuştursun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun. Zeynooooo pek bir duygusala bağladın kız sen anlaşılıyor ay ay ay kocan gelince ağlarsında sen şimdi (ben ağlamıştım) ay ay ay hadi inşallah kavuşmuşsundur şu saat itibari ile...

Ya ya amma kalori yakacak o şimdi varya bakalım haftaya o hedefe gelipte sollayıp geçerse şaşmayalım. :17:

Tecrübeyle sabit lisacım:):)kaloriyi yaktık ,kocayı uğurladık ama zorlamıycam bu durumu özlemişiz ve özleyeceğiz birbirimizi bu süreç te tez zamanda geçecek...arkadaşlar benim vücüt manyaklaştı sabah 60kiloydum bu ne yani ???neyse Erzurum dukana uygun bir memleket çağ kebap yiyorum ve diyeti hiç bozmadım çokta lezzetli gitmeden kadayıfta yiyecem...çok kalori harcadım:)harcıyorum kızım emiyor hala günde 500kalori ordan gidiyorrnuş

Tecrübeyle sabit lisacım:):)kaloriyi yaktık ,kocayı uğurladık ama zorlamıycam bu durumu özlemişiz ve özleyeceğiz birbirimizi bu süreç te tez zamanda geçecek...arkadaşlar benim vücüt manyaklaştı sabah 60kiloydum bu ne yani ???neyse Erzurum dukana uygun bir memleket çağ kebap yiyorum ve diyeti hiç bozmadım çokta lezzetli gitmeden kadayıfta yiyecem...çok kalori harcadım:)harcıyorum kızım emiyor hala günde 500kalori ordan gidiyorrnuş

once gozun aydin sonra allah kavustursun :38:kesinlikle iliskilerde arasira boyle ayriliklar yasamak gerekiyor daha bir heyecanla devam ediliyor iliskiye..buda tecrube ile sabit :34:ikiniz icin vede aileniz icin hayirlisi olsun herseyin...

ya sen erzurumda babaocagindasin ya kilo vermeni beklemiyoruz zaten..bide sen asllinda kafandaki kiloya ulastin ya ilk hedefine onun rahatligida var.ben simdi turkiyeye gidecegim ya ne yapacagimi kara kara dusunuyorum.ekmek yapip alacagim yanima..cozutmasam iyi...

senin denge sati gercekten neyse cok zorlama kendini kadayifida yede aklinda kalmasin:9:kocanin diger gelisine kalan fazlaliklari verirsin artik..:8:

Heheheh izni kopardıııııımmmm. Oğlanı götürdüm işe bir hocanın suratına baktım birde oğlana 'hocaaaaam koycak yer yok aneannemiz dedemiz yok bu hafta lütfen alabilirmiyim dedim' baktı yapacak bişi yok az biraz oğlanı sevdiler sonrada imzayı attılar kendileri... Yaaa iki haftalık izin alabilirmiyim mücadelesini kazandım kızlar. Hazırlıklar yapılıyor sabahtan beridir 2 de olsa 3 de olsa birkaç günlük tatili hakettim çok şükür eşimi de ikna ettim sabah ben yarın termallerin sıcacık sularında balina misalı bata çıka yüzüp duru olcam... Ütüler ve ev toplama sonra oğlanı oyalama işleri halledilip akşam yemeyi yendikten sonra 4 adet krep yapılacak (eşim ikna olursa 4 gün istiyorum) peynir iş dönüşü alındı bir kutu süt de alınacak yanıma veeeee ben hazırııııımmmmmm... Salamı eti tavuğu otel yapsın dimi ama kahvaltı benden... Hoş ben yemek falan istemiyorum yüzeceğiiiiim ooollllllyyyyyy..

Lisam ratatuyu ben çizgi filmden biliyordum sayende bizzatihi görmüş bulunmaktayım. Akşama acaba şöyle yumurtalı köfteylen becerebilirmiyimki diye düşünüyorum da aaaaa ben saf proteindeyim bugün. Daha kahvaltı yapmadım az peynir biraz süt bir de işyerinden çayla duruyorum...

Winnieeeeemmmm şeker 140 en düşüğü tabi yüksek rakamları anmak bile istemiyorum da hikayesi şeker ölümleri ile dolu olan bir aile mensubu olaraktan bu olaydan baya baya korkuyorum babam 4 yıl önce 60000 bakımını full yaptırdı yanıbaşımda kalp krizi geçirdi şeker hastası olduğu için hiç bişi hissetmedi balkonda nefeslenmek için çıkmış içeri giremedi de sırtladım da soktum kötü anılar bunlar sonra ellerimle yerleştirdim ambulansa tek hatırladığım ayakları çıplaktı ve dışarda ablam çığlık atıyordu... Çok şükür kendine geldiğinde o Akdeniz Tıpa ameliyata ben Isparta Tıpa fıtık için aile çok fena dağılmıştı. Kötü anılar hala bir ambulans sesi duyduğumda babamın sedye ucunda sallanan ayaklarını hatırlıyorum tekce yüzüne bakamıyordum bile. Günde 12 hap kullanıyor mide koruyucular, kan sulandırıcılar, sakinleştiriciler, şeker ve tansiyon hapları ve bunların yanında az da olsa kendiliğinden şekeri bari bertaraf etmek için bişiler arıyor kendince yani bilinçli yapmasını istiyorum bazı şeyleri ama asker inadı var işte bakalım yulafa başladık 6 haftalık kür uyguluyor inşallah bırakmazsa kilosundaki azalmayı da görür ve şekeri de bir parça dengeye girer. Tatlım dertlendim biraz ondan böyle bir kusma gibi oldu ama sen anlarsın beni işte nazım geçer size diye yazdım yoksa çenemde düşükte ne bileyim işte öyle. Ben ağlamaya gidiyorum kızlar ayyyy fena oldum yine. Ütülerimin başında biraz gözyaşı dökeyim :34: Bakarsınız eşim gelirde ben halledeyim tatlııııım sen ağlama der..

Back
X