- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canimEllerine sağlık canım süper enfesss görünüyorrr![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba canimiyiyiz ya sen
yemek yarismasinda herkes oy kullanabiliyor canim ve oylama yarin baslayacak her kisinin bir oy hakki var bizim disimizdada baska yarismacilarda var onlarada bakin onlardanda begendiginiz olursa onlarada kullanabilirsiniz haksizlik olmasin kimseye
sen yanlis yere gitmissin verdigim linki acinca asagilarda yapilan btun tarifler var ordan bulabilirsin..hadi kos bak bakalim begenecenmi bizimkileri
CLA ile ilgili sana mail atarim ben ise yarayan bir mucize gibi dusunuyoruz simdilik
![]()
Ellerine sağlık bu ne ya:):)süper süper yarasın kilo olmasın ama arkadaşıma:):)Ellerine sağlık canım süper enfesss görünüyorrr![]()
![]()
![]()
![]()
Ürküüünnnnçççç fakültede kimse yok ders yapılıyor öğrenci sesi de yok herkes derste olunca ışıklar kapalı vs. işin kötüsü araba da yok ayyy netcez ürkmeyle kilo verilirse ben baya bir eridim kızlar burda![]()
sen soyleyince bende urktum canim :18:esin almaya gelecektir herhalde :26:seni oralarda birbasina birakmaz ya yoksa sabaha seni bir deri bir kemik bulabiliriz yada bulamayabiliriz![]()
Ya siz nerdesiniz???kızıyorum size artık topik topik geziyorsunuz:)bi oturun yerinize iki muhabbetin belini kıralım:):)evet müjde veriyorum gününden önce verdi Rabbim şükür kırmızılar bizde geldi ohhhhh
sayın eşime sevgilerimi sunuyorumnohhhhhhhhh
sekerim yemegin yaptik basinda beklemek gerekiyor ne yapalimYa siz nerdesiniz???kızıyorum size artık topik topik geziyorsunuz:)bi oturun yerinize iki muhabbetin belini kıralım:):)evet müjde veriyorum gününden önce verdi Rabbim şükür kırmızılar bizde geldi ohhhhh
sayın eşime sevgilerimi sunuyorumnohhhhhhhhh
Sevgili arkadaşlarım...
Ben dün yine kaçamak yaptım açlıktan tabi ki..
Neyse bugün ve yarın sp yapıyorum..
Bu hafta yerimde saysam başka bişi istemem...
Tavuktan tiksinmemden sonra biraz köfteyle devam etmeye karar verdim..
Özlüyecek kıvama gelene kadar tavuk beklemede...
Cla işini çok araştırmıştım..işe yarıyormuş ama spor yaparken etkili diye biliyorum..
Eee ben de spor ne gezer, o yüzden bekleme de ...
Belki de işe başlayıp, atm de bakiye ibaresinin karşısında "0" yazmadığında alırım...
(ohh ben de itiraf ettim rahatladım, dermişim)
Bugün epilasyondaydım...Uğrayamadım buralara...
Bakalım kurtulacağım hepsinden inşallah, az kaldı...
Vini kavitasyon işe yarıyor mu canım ya..
Malum işe başlayınca, yaptıracağım ve yapacağım çok şey olacak, listeye onu da eklerim işe yarıyorsa
Canım sağol bu arada, dün uzun uzun yazmışsın bana cevaben, çok mersi
Lisacan sana da teşekkür ederim canım...
Yine kavga etmekteyiz kızlarla.
Her akşam aynı terane bu ne ya..
Yok yok ben saldım kendimi iyice her konuda, evde disiplin misiplin hak getire
Öpüldünüz canlar...
canimSelam Kızlar,
Yarın misafirlerim geliyor o yüzden koşturmakla geçti bugünüm
Sabah 1 bardak süt
Öğlen tavuk, yoğurt
Akşam tavuk, yoğurt, salata, zero
Günün güzel haberi sabah 74,500 geldim maşallah, Allah nazardan saklasın
Umarım perşembeye kadar 100 gram daha gider
Görüşmek üzere
canim
masallah iyi veriyorsun arkadasiminsallah boyle devam eder.gerci yedigin biseyde yok ya ortada
cyy im cok az beslenmiyorsun sekerim:26:
ben sana yarin bir mail atacagim birara bakarsin olurmu![]()
sekerim yemegin yaptik basinda beklemek gerekiyor ne yapalimmisafirler gelirde bizi evde bulamaz kapida kalirlarsa ayip olur
ee hadi gozun aydin senindene bu ya etraf kan golune dondu resmen
topik regl olandan gecilmiyor
esin pek sevinemeyecek bu duruma
![]()
canim
masallah iyi veriyorsun arkadasiminsallah boyle devam eder.gerci yedigin biseyde yok ya ortada
cyy im cok az beslenmiyorsun sekerim:26:
ben sana yarin bir mail atacagim birara bakarsin olurmu![]()
Senin hamileliğine sevineceZ önce hehehe:)çatlasın sayın eşim..egocum spor yapmasakta işe yarıyormuş o meret ben şimdi netten aldım bana almak olsun zaten :):)evet kızlar başka sırrı olan varsa söylesin kapatalım vu at şu kilo problemini :)benim vücudum manyamuş 38dar geliyor aylardır bu ay 38 beden bol olacak başka çarem yok