Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

İyi geceler kızlarr valla uyumuşş kalmışım yeni kalktım.. Gerçi hala bilgisayar gelmedi cepten takılıyorum..

Kavitasyon iyiydi başta ama bu ay belim incelmemiş.. Belkide inatçı göbek yağlarım direniyor bilemedim.. Ben zayıflarken destek olsun diye başlamıştım, ve şu fırsat sitelerinden aldım hani ucuz ucuz.. Ama ucuz ya belki de tam yapmıyorlar..

Bu arada hibisküs sanırım ödem attırıyormuş kızlar su oranım baya düşmüş.. Bende hibisküsten diye düşündüm.. Deneyip bakacağım..

Ben toplam 2 ay Kavitasyona gittim yağ oranım baya düştü artı kas oranım da arttı.. Gerçi bunlar dukanın da etkileri.

Cla ya da yeni başladm bakalım sonuçları gün gün paylaşırım.

Uyuyakalanlar iki oldu oğlanla oynaşırken ağzım açık dalmış gitmişim o derece eşim üstümü örtmüş gece bi baktım eşim gitmiş uyumuş oğlan anneannesine gitmiş... Rahatsız etmemek için ellerinden geleni yapmışlar da yatış pozisyonunu da değiştirselermiş pek güzel olacakmış malum ben dün regl olmuştum :26: Yaranamıyorlar azizim yaaaa... Neyse baya baya dinlendim birkaç günlük yorgunluk ve tekrar spora başlamamın etkisiylen yakında opa gangnam style pozisyonuna girecez haberini aldık sabah tartıdan da winniem sayesinde buluştum ya şu hibiskusla o da çok etkili muhakkak saol canım tekrardan ehhh birde gelecek ay şu cla olayına başlarsam ben podyumlara falan çıkarım heralde bu sene sonunda :)

Vardı bir yorgunluk zatii benim için iyi oldu.. Gece o mesajdan sonra tekrar uyumaya devam ettim ben :53: hehe

Bugünde toplantıydı yok iş yoğunluğu derken ancak kendime gelebildimmm.. :35:

Yalnız şirketçe yemeğe çıktık toplantıdan sonra...

Yağsız yoğurtlu döner ve ayranla kapattım derkenn yemek üstüne tatlı söylediler.. :14:
Canınızı çektirmeyeyim ismi bende saklı bol kalorili bomba birşey desem kafi sanırım..

Neyse çay söyleyip tatlandırıcı attım içine ki normalde çayı hiçç tatlı içemem..
O anı kurtardım ama iş yerine gelince kendime beyaz dukanella yaptım..

Light labne, sıvı tatlandırıcı, limon aroması, birçay kaşığı granül kahveyi sütle eritip içine karıştırdım en sonda kıvam alsın diye az süttozu..

Şu an onu tırtıklıyorum... Umarım tatlı işi bana pahalıya mal olmazzz.. :43:

Eferin diyorum da başka bişi demiyorum bende önceki gün ağrım olduğu gün eve gider gitmez toplamda 3 kaşık kepekten bir tepsi tuzlu ekmek bir tepside kakaolu bisküvi yapmıştım onları tırtıklıyorum hatta öğlene kıymalı omlet getirmiştim bir kaşık kepekli onun yanında bir tane tuzlu ekmekimi yedim biraz öncede çayla kakaolu bisküvimi yedim kızlar akşam yemeğiyle yatma saatinin arasını iyice açınca etkili oluyor birde ciddi ciddi o arada bişi yememek gerekiyor yarına herkesi hadi hooooopppp gangnama davet edebilirim hazırlıklı olun bugün tam sınırdaydım az daha eksik kıyafetle çıksaydım görmüştüm de neyse numara yapmayım dedim :)

Eferin diyorum da başka bişi demiyorum bende önceki gün ağrım olduğu gün eve gider gitmez toplamda 3 kaşık kepekten bir tepsi tuzlu ekmek bir tepside kakaolu bisküvi yapmıştım onları tırtıklıyorum hatta öğlene kıymalı omlet getirmiştim bir kaşık kepekli onun yanında bir tane tuzlu ekmekimi yedim biraz öncede çayla kakaolu bisküvimi yedim kızlar akşam yemeğiyle yatma saatinin arasını iyice açınca etkili oluyor birde ciddi ciddi o arada bişi yememek gerekiyor yarına herkesi hadi hooooopppp gangnama davet edebilirim hazırlıklı olun bugün tam sınırdaydım az daha eksik kıyafetle çıksaydım görmüştüm de neyse numara yapmayım dedim :)
masallah kizlar :nazar::nazar::nazar: hepiniz cook iyi veriyorsunuz :46:ben tingir mingir gidiyorum :55:bakalim yarina ne cikacagim cok fazla buyuk bir rakam gorecegimi sanmiyorum ama bakalim bu gece birileri gelip benim yaglari cekip gitmezse :9:eve giren hirsiz yaglarimizi alip goturse ya :26:hep beraber gangnam yapariz insallah yada siz yapin gangnamda bende arkadan gobek atayim olmazmi:8:insallah 65 in altinda rakamlar gordugumde bende katilirim size.suan 65 li biseylerim.:32:

Vardı bir yorgunluk zatii benim için iyi oldu.. Gece o mesajdan sonra tekrar uyumaya devam ettim ben :53: hehe

Bugünde toplantıydı yok iş yoğunluğu derken ancak kendime gelebildimmm.. :35:

Yalnız şirketçe yemeğe çıktık toplantıdan sonra...

Yağsız yoğurtlu döner ve ayranla kapattım derkenn yemek üstüne tatlı söylediler.. :14:
Canınızı çektirmeyeyim ismi bende saklı bol kalorili bomba birşey desem kafi sanırım..

Neyse çay söyleyip tatlandırıcı attım içine ki normalde çayı hiçç tatlı içemem..
O anı kurtardım ama iş yerine gelince kendime beyaz dukanella yaptım..

Light labne, sıvı tatlandırıcı, limon aroması, birçay kaşığı granül kahveyi sütle eritip içine karıştırdım en sonda kıvam alsın diye az süttozu..

Şu an onu tırtıklıyorum... Umarım tatlı işi bana pahalıya mal olmazzz.. :43:

winnicigim o bombadan yemediysen endiselenme canim ve iradene :46::46:sen gayet saf masumca dukan tatlini yemissin iste ondan bir zarar gelmezki :34:

masallah kizlar :nazar::nazar::nazar: hepiniz cook iyi veriyorsunuz :46:ben tingir mingir gidiyorum :55:bakalim yarina ne cikacagim cok fazla buyuk bir rakam gorecegimi sanmiyorum ama bakalim bu gece birileri gelip benim yaglari cekip gitmezse :9:eve giren hirsiz yaglarimizi alip goturse ya :26:hep beraber gangnam yapariz insallah yada siz yapin gangnamda bende arkadan gobek atayim olmazmi:8:insallah 65 in altinda rakamlar gordugumde bende katilirim size.suan 65 li biseylerim.:32:

Haha diyene bakk.. Kızz ben ancak tickerimi yakaladımm diye seviniyorum seninkide bişey mii :))

Haha diyene bakk.. Kızz ben ancak tickerimi yakaladımm diye seviniyorum seninkide bişey mii :))

ay bu arada baktimda ikimizinde hedefe kalan kilo ayniymis :7:6.7 ve 6.8 ..ama sen daha kolay ulasacaksin bak gor hibiskusu iciyorsun,cla aliyorsuneee bide pasif supeeer.21 marta seninde baharin olacak bence cunku 21 marta engec 30 marta tamamsin sen.bak demedi deme.sen yine o bomba tarzi seylere karsi koyacak bu iradeyle devam et sonrasi hedef :34:benim mazeretim var o yuzden bana bakma sen:34:

bu arada dukanda sonlara yaklasirken en ideal dukanellayi artik kesfetmis bulunuyorum:21:.daha onceleri labneylede yapmistim,toz tatlandirici ilede ama en guzeli bence bugun yaptigim lor ile olan oldu..birde siddetle tavsiye ediyorum elinizdeki toz tatlandiricilari kaldirin atin birtarafa kesinlikle sivi kullanin herseye.o nasil guzel bir sey ya.bir damlasi yetiyor ve verdigim tat gercekten super :34:

winnicigim o bombadan yemediysen endiselenme canim ve iradene :46::46:sen gayet saf masumca dukan tatlini yemissin iste ondan bir zarar gelmezki :34:

Öyle ama Lisacımmm o dukanellalar duraklattı hep beniii.. :50: Gerçi bu seferki kakaosuz olanı :34:

İrade irade de benim bünyede de yağları bırakmama iradesi var.. Gerçi ben daha güçlüyüm :41::9:

Vee sıvı tatlandırıcı konusuna da katılıyorumm.. İşyerinde kullanımı kolay diye almıştım, bugün denedim tat mükemmele yakın..
Karıştırma erime derdide :8: yok sıvı olduğu için çok güzel karıştı :46::46:

Öyle ama Lisacımmm o dukanellalar duraklattı hep beniii.. :50: Gerçi bu seferki kakaosuz olanı :34:

İrade irade de benim bünyede de yağları bırakmama iradesi var.. Gerçi ben daha güçlüyüm :41::9:

Vee sıvı tatlandırıcı konusuna da katılıyorumm.. İşyerinde kullanımı kolay diye almıştım, bugün denedim tat mükemmele yakın..
Karıştırma erime derdide :8: yok sıvı olduğu için çok güzel karıştı :46::46:

aslinda haklisin canim,benide duraklatmislardi vede o saf masum gorunen yillarca deli gibi tuketip asla bir zarari olmadigini dusundugum nescafeler :4:dukanelladaki duraklatan sey kakao dedigin gibi kakao yoksa sorunda yok..senin ibre kimildamaya basladi ya arkasi gelecektir..ben bundan sonraki yasantimdada o sivi tatlandiriciyi kullanmayi dusunuyorum:32:zaten cayi falan sekersiz icerim boyle tatli tarzi seylerede ondan katacagim artik.ama once hemen google amcadan bir genis capli arastirma yapmasini isteyecegim ..aspartamda dune kadar saf ve temizdi sonra olay oldu..bunda bakalim ne olumsuzluklar var uzun sureli kullanimda:26:

Aksam cikista toptanciya gittim oglanin okula alinacak gofretler icin iiki gitmisim baya uygun fiyatlar her ne kadar bana uygun birtek lor bulabilsemde markette derin arastirmalar icin musait bir gun ariyrum artik ama lor stogu tamam 5 kiloluk kutu aldimda kasikladim resmen simdi okudummm dukanellaya tam uygun bir tat var bu seferki lorumda winniemin bahsettigi tatli lordan olabilir ama adi normal lor ama tadi cooook guzel neyse stok tamam simdilik bu ara butun favori tariflerimi lorada uygulamistim umarim yeye tiksinmemde aciktim ben tutuyorum kendimi yarina gangnam style muhakkak yailmaliiiiii optum hepinizi gec oldu gelisim ama esimin halasina gittik ancak geldikkkk yarin buyuk gun atolyeye inilecek ebru kargoya verilecek ve bu yapilarken ogrencilerden kacilip amaca bu sefer kesin ulasilacak sozzzzz egoooommmm

Selam Kizlar
Ancak yazabildim
Misafirlerim geldi bugun
Bir sure cepten yazarim sanirim size

Hemen menumu vereyim
Sabah bisey yok
Ogle tavuk yogurt
Ara adacayi Aksam tavuklu kepekli Cerkez corbasi yogurt
Hibiskusumy da ictim
Aksam yemegini 5 gibi yedigim icin su an cok acim.
Bakalim sabah kac cikacagim
Bugun yine wc yok

Selam Kizlar
Ancak yazabildim
Misafirlerim geldi bugun
Bir sure cepten yazarim sanirim size

Hemen menumu vereyim
Sabah bisey yok
Ogle tavuk yogurt
Ara adacayi Aksam tavuklu kepekli Cerkez corbasi yogurt
Hibiskusumy da ictim
Aksam yemegini 5 gibi yedigim icin su an cok acim.
Bakalim sabah kac cikacagim
Bugun yine wc yok
valla wc olayı bende de yok normalde de neyseki o toz var olmasa benimde halim harap canım yaaaa yeme yeme sakın bişi yeme sabret emi yarın bildirim yapcaz güzelgüzel eksileceksin bugün merak etmeeee

Mesajımı görennn gangnama kalksın kızlaaaaaarrrrrrrr hopa gangnam style 300 500 300 500 300 500 Bildirimmmmm 79,8 yandaaaaaan göbekteeeeeen sağdaaaaannnn soldaaaaaannnn dılılıllılılılılılıllılılılılılı

79,8 olleeeeyyyyyy 70li kilolardayımmmmmm 98lik hatunnnnnn 79,8 deeeeee ayyyyyy ne güzeeeeelllll günün ayın yılın armağanı hopa gangnam style

Gunaydin Kizlar
Bildirim yapmak istiyorum

Bu sabah itibariyle 74.300 geldim cok sukur
Hemde wc ye girmedim 1,5 gundur

Haftaya regl haftam bu kadar kilo veremem ama buna cok sukur
Rabbim hepimize istedigimiz kiloyu ve gonlumuzden gecen tum guzellikleri nasip etsin.Amin.

Günaydın Kızlarr :16:

Güncel kilommm: 66.5 :32::21::32:

Wc olayı çözülmeden tartılmıştım.. :9:Biraz önce de 2 günlük wc çözüldü :8:
Umarım herkes güzel kilocuklar vermiştirr.. Ben 3 haftalık duraklamayı ancak kırdım.. :41:
Çiğdem :4: peşindeyimm canımm :10::1:

Lisacım şimdiden ellerine sağlık.. :46:

Bu arada yemek yarışmasında da başarılar kızlarr :54:

Umarım herkes güzel kilocuklar vermiştirr.. Ben 3 haftalık duraklamayı ancak kırdım.. :41:

Lisacım şimdiden ellerine sağlık.. :46:

Bu arada yemek yarışmasında da başarılar kızlarr :54:

Bildirimi bildiriyorum:58 !!!58.8 tim geçen hafta 1 ileri 2geri gidiyorum itiyorum kakıyorum öyle işte yemek yarışmasında oyum çiğdeme bayıldım balığına sazan olması beni etkiledi sanırım:):)aferin size kız tığ olduk tığ maşşallah bize

Mesajımı görennn gangnama kalksın kızlaaaaaarrrrrrrr hopa gangnam style 300 500 300 500 300 500 Bildirimmmmm 79,8 yandaaaaaan göbekteeeeeen sağdaaaaannnn soldaaaaaannnn dılılıllılılılılılıllılılılılılı

79,8 olleeeeyyyyyy 70li kilolardayımmmmmm 98lik hatunnnnnn 79,8 deeeeee ayyyyyy ne güzeeeeelllll günün ayın yılın armağanı hopa gangnam style

Kızım artık seni kimse tutamaz :52::52::52:
Tebrikler :46:.

Gunaydin Kizlar
Bildirim yapmak istiyorum

Bu sabah itibariyle 74.300 geldim cok sukur
Hemde wc ye girmedim 1,5 gundur

Haftaya regl haftam bu kadar kilo veremem ama buna cok sukur
Rabbim hepimize istedigimiz kiloyu ve gonlumuzden gecen tum guzellikleri nasip etsin.Amin.

Ceycey, az kaldı hedefine ulaşmana yavrum :34:
Tebrikler :46:...

Winican, kırılmış duraklaman hayırlı olsun canım :46:
Haftaya 64-65 leri göresin inşallah...

Bildirimi bildiriyorum:58 !!!58.8 tim geçen hafta 1 ileri 2geri gidiyorum itiyorum kakıyorum öyle işte yemek yarışmasında oyum çiğdeme bayıldım balığına sazan olması beni etkiledi sanırım:):)aferin size kız tığ olduk tığ maşşallah bize

Maşallah zeynocum...-800 gr iyi bi rakam...
Bu hızla gidersen tahmininden daha iyi bi sonuç alabileceksin gibime geliyor...
hadi hayırlısı...

Lisa sen ne alemdesin, gülüm:26:

Kızlar, bildiğiniz gibi ben kaçamak yapmıştım :17:
Bu hafta ortalama her gün küçük çaplı yaptım valla...
Ama yine de iyi bi rakam gördüm...Umarım uzun soluklu bi duraklama görmem :50:
Son durum; 66,9 kg...+200 ile haftayı kapattım..Buna da şükür :52:

Link nerde yaa?Nasıl oy verecem ben?:53:

Back
X