Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Sabah sabah nasıl yediysem artık nasıl bir mide bulantısı sormayın gitsin az önce rahatlamak zorunda kaldım zorunlu. Saat 3 de havuza gidiyoruz inşallah benim sabah bulantım yüzünden sabah seansını kaçırdık kahvaltıda maydonoz, pul biber ve hakiki zeytin yağlı lor yaptım yedim sade sade bisürü çaylan alışmışım sabahları sadece çay içmeye mideme fazla geldi. Akşamın yemekleri de hazır (helva kabune olacak ziyafetimiz bugün ıspartaya has bir menüdür, kuru fasulye, pilav, düğün çorba, irmik helvası) winniem dolma yapmak istiyorum birde ama bu lor bulantısı yüzünden yapamayacağım sanırım dediğim gibi ben fazla kaçırdım bu ara lor işini ama sanırım yüzmeden gelince canım bişi çekmeyecek benim bir parça haşlanmış tavuk ve ahaliye yapcam ya artık kendimede biraz dukan helva yaparım aaaaaa benim kepeğim bitiyor biliyormusunuz ve kipada bulamadım bu hafta sanırım netten gelesiye ben biriki gün kurabiyelerimle idare etmek zorunda kalacam Allahtan doldurdum dün saklama kaplarımı.
Lisammm nasıl durum hala birincimisin tatlışım, bak hediyelerlen bize güzel bir sofra kuracaksın ona göre. Önceki gün çok güzel birşeyi hatırlattı eşim yaza İzmirde düğün var teyzelerinin torunu sünnet olacak ve ben bir veya iki günlüğüne İzmire gidecem yaniiiiiii winniemmm ve tabi egoooommmm sizlerle kesin görüşmek istiyorum sanırım ağustos ayı içerisinde olacak daha çok var ama olsun heyecana kapıldım şimdiden tabi bu daha çok ego için geçerli çünkü o vakte kalmadan winnie ıspartaya gelecek dimiiiiii yani tatlımmmmm hala kahve falı sözün var

Geçmiş olsun çiğdemcim.. Umarım en kısa zamanda toparlarsın arkadaşım..

Ben buzluktaki biberlerden lorlu dolmayı yaptım bile.. Biraz yeşilliklerle uğraştım ama olsun haftasonu yapmazsam hiç yapamayacaktımm..

Dıştan görünüşü aynı bildiğiniz zeytinyağlı dolma...

Akşam eşim gelince fırında üstünü de kızartacağımm vaktim olursa o zamanda foto çekmeye çalışşacağımm..

Selam Kızlar,

Kahvaltıda adaçayı içip lor yedim, bir kaşık balla çörekotu da yedim ki şu regl olayım olsun diye ama sancı var ses yok hala :)

şimdi biraz evi süpüreceğim spor niyetine

kayınvalidemler gitti biraz önce

sağolsun bir tencere sarma yapmış sabah bize

dukan köftelerimi de kepekle yoğurdu ve buzluğa attık

Allah razı olsun

Akşama da köfteli yoğurtlu çorbam var onu yerim, belki salata da yaparım

Heyecanla eşimden gelecek haberi bekliyorum

Sözüm söz canım.. Antalya tarafına giderken uğrayacağızz ama izmire geldiğinde de mutaka ama mutlaka bekliyorumm.. Sende söz verdin bak anlamammm :))

Egom bir işe başlasa ben onu da dürteceğim de şimdi ufaklıklarla evde cebelleşiyor diye fazla zorlamıyorummm..

Yaza Cyy de izmire gelecekti aslında ayarlasakta hepberaber yapsak süper olurdu şu buuşma işini..

Lisam ve zeynomda gelebilse süperr olurr

winniecim ellerine sağlık
süper görünüyor
bir ara tarifini istiyorum

winniecim ellerine sağlık
süper görünüyor
bir ara tarifini istiyorum

Hehe heyecandan sen atlamışsın tarifi hemen vereyimm tekrar.. Ay çook az kaldı valla
İstersen eşine pirinçli yaparken kendine lorlu yapabilirsin..
Gerçi benim adam pek itiaz etmiyor diye hepsini lorlu yaptımm ..

Şimdi ben başlarsam dukana atak olacağı için 15 marta kadar 5 kilo veririm heralde dimi

Hehe heyecandan sen atlamışsın tarifi hemen vereyimm tekrar.. Ay çook az kaldı valla
İstersen eşine pirinçli yaparken kendine lorlu yapabilirsin..
Gerçi benim adam pek itiaz etmiyor diye hepsini lorlu yaptımm ..

gerçekten görmemişim arkadaşım tarifi
teşekkür ederim
ellerine sağlık
bende ilk fırsatta deneyeceğim
inşallah

Şimdi ben başlarsam dukana atak olacağı için 15 marta kadar 5 kilo veririm heralde dimi

Canım maalesef yeni katılımcıları yarışa almama kararı aldık.. Hem yarışımız başlayalı da bir hayli oldu..
Diyetin için "Dukan diyet deneyimleri" topiğini takip edebilirsin, zaten biz orada da yazıyoruz ama burayı yarı yarış yarı birbirimize destek olarak son kilolarımızı vermek için kullanıyoruz.
Sen madem daha yolun başındasın diğer topiği takip etmen daha uygun olacaktır..

Canım daldım topiğinize ama amacım zaten yarış değildiHani listeye katılayım diye değil diyet listesi araştırıyorumda dolmayı görünce muhabbet amaçlı yazmıştım kusura bakmayın yemek çekti başarılar

Muhabbete her zaman kapımız açık, istediğin zaman gelip muhabbet edebilirsin tabi kiiii

sana bisey diyeyimmi simdi midemizde buzuldu bizim capi kuculdu yani,eskiden iyi yerdik ama diyetle beraber eskisi kadar cok yemiyoruz yesekte gereksiz seylerle cok doldurmuyoruz gerci 1 kasik yulafin 25 fazla su cektigini dusunursek midede sistikce siser ama dedigin gibi bende bir gun biraz fazla kacirsam yediklerimi inan cikarma geregi duyuyorum fazlasini redeiyor artik..bence buda iyi bisey fazla yeme diye alarm veriyor sonrasi icin ozellikkle:26:bende bir girdim eczaneye dukana ait ne var ne yok aldimaslinda dukanin kendi sitesinden siparis vermek istiyorum ama oyle bir kargo ucreti isteniyorki nerdeyse aldiklarinin tutari kadar kargo odemek zorundasin o yuzden siparis vermedim cuma gunude eczanede dukan reyonu gorunce yulaf kepegi,bugday kepegi,kethcup,mayonez,salata sosu,biskuvi,dukanella ....doldurdum aldimayyy o dukanella nasil guzel anlatamam bir kavanoz ,biskuvide yine oyle cok hosuma gitti kahvenin falan yanina..dur resmini cekeyimde koyayim..

yaaaa ama siz bulusacaksiniz ben buralarda kaldim ya banane banane bende gelmek istiyorum..kimse ayri gorusmesinvalla oynamam bakbir bulusma gunu ayarlayalim ilk kez hep birarada goruselim sonra isteyen yanliz gorussun..herkesin gelecegi en merkezi yer neresi sanirim istanbul:26:

sekerim simdilik birinciyim ama yarin ne olur onu bilemiyorum..dengeler degisebilirde boylede surebilir..askolsun arkadasina destek icin bile olsa insan girip bakmazmi

cig hali bile gel beni ye diyor kesinlikle yapilacak bu dolma

canim masallah cok sanslisin cok hos bir kayinvaliden var her detayi dusunen nazik,dusunceli bir anne..gerci benimkide ayni oyle ama sen anlatinca inan cok hosuma gitti.belkide tamam benimki fransiz yapinca normlade biz turk kaynananlarin adi cikmis ya o yuzden boylesini gorunce sasiriyoruz..adacayini 3 fincan icmeye calis bak sokecektir..streste yapma oyle durumlarda gelecegi varsada gelmiyor:18:

dedim bak beni bekleyin yoksa

eger baslarsan kesinlikle 15 marta kadar 5 kilo verirsin bence:26:ama dogru sekilde uygularsan.baslamak istersen gerekli bilgileri,yonlendirmeleri yapariz yeterki baslamak iste emin sekilde ben zayiflamak istiyorum de...ama sen zaten kitabini okumussun,diyeti biliyorsun baslamaissin ve birakmissin eger bir kez daha baslarsan bu son sansin olur cunku hayatin boyunca sadece 2 kez uygulama sansinin oldugu bir diyet bu

İstanbul güzel olur ama yazın izmire gelirim bensiz de olmaz yolarım sizi

İstanbul güzel olur ama yazın izmire gelirim bensiz de olmaz yolarım sizi

bana hepsi uyar ama sanirim hepimize en uygun izmir oluyor..yaza izmir diyoruz oyleyse hatta tarih falan kararlastiririz..benim muglada kardesim var ona gidecektim zaten iyi olur

Lisaaaaaaaaaaaaa
naber
işlerimi bitirdim artık kendime bakım yapmam kaldı ama biraz sohbet edesim var sizinle
bakım olayını sonraya bırakabilirim

ya hala regl olamadım çatlayacağım
stres yaptıkça olmuyo of

Cyyyiyim canim,,klasik bir pazar esim evde o bilgisayarda calisiyor ben burda takiliyorumdisarisi cok soguk ve kar yagiyor o yuzden eve tikanip kaldik bizdededim ya stres yapma canim yaptikca olmaz cunku bosver oluruna birak herseyi takma onemli olan esinin gelecek olmasi yastiga birlikte baskoyabilmek,geceleri yanliz uyumamak yada onun yaninda uyanmak ,kahvaltiyi birlikte yapabilmek,aksam yemeginde ayni masada olmak,yolda elele yuruyebilmek,televizyon izleyebilmek,konusabilmek veeee daha bir suru sey.....

arkadaşım dediklerine aynen katılıyorum
regl olayını da o açıdan kafama takmıyorum
karnım tef gibi şiş, suratım sivilce doldu
olsa da göbeğim inse, yüzüm insana benzese :)

karşısına göbekli çıkmak istemiyorum

kesinlikle bende seni anliyorum canimgercekten bu kadar zayiflamisken gobegin sis olmazsa keske ama merak etme bugun en gec yarin olursun regl ve iner sisligin dedigim gibi sicak sicak bir dus almayi adacayini icmeyi ihmal etme kolayca olacaksin ve inecek sisligin

kızlaaar burda da buldum sizi ben biraz geç kaldım ama 1.5 kilosu atakta gitti bile belki bi ihtimal benimde 21 marta kadar 3.5 kilo daha gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…