ben 15 şubata kadar 5 kilo vermek istiyorummmmmmmmmmmmm
bugün 9 ocak 2013 ve ben tam 77.000 kiloyum
bakalım 15 şubatta 72.000 kilo olabilecek miyim?
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
10 ocak 2013 persembe 14 Subat 2013 persembe
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Isabel: [/TD]
[TD]69.0 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep: [/TD]
[TD]60.3 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty: [/TD]
[TD]85.8 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy: [/TD]
[TD]76.8 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
5 haftalik yaris baslaaaaadiiiiiiiizor degil kizlar basarabiliriz haftada 1 kilo vermek yetecekki biz daha iyisinide veriyoruz zaten...valla dely gibi guzel bir tablo yapamadim ama bunla idare edecegiz artikin
Oha oha diyorum bebek gibim kaldınız kız siz benim yanımda tamam hırs yaptım bugün eve gidince 23 mekik çekeceğim (denedim yarım ölçekli dün 22 yapabildiydim bugün +1 yapmayı vaadediyorum) Oooyyyy şubata 80 küsürü göreyim başka ne isterim yaaa
arkadaşım yalnız değilsin,
ben de senin gibi hacimliyim
tam 2 ay önce senden fazlaydım, bu da demek oluyor ki sende 2 ay sonra benim şu anki halimden daha ince olacaksın
biz biraz boylu ve iri kemikliyiz anlaşılan
hedefimiz 15 şubata kadar 5 kilo
Allah yardımcımız olsun inşallah
birbirimize gaz vererek başaracağız sanırım
bu arada siz Isparta'da yaşıyorsunuz sanırım değil mi?
bende burdur eğitim mezunuyum da...
teyzesi topigimiz daha bebek ya ondan gorememissindirOha oha diyorum bebek gibim kaldınız kız siz benim yanımda tamam hırs yaptım bugün eve gidince 23 mekik çekeceğim (denedim yarım ölçekli dün 22 yapabildiydim bugün +1 yapmayı vaadediyorum) Oooyyyy şubata 80 küsürü göreyim başka ne isterim yaaa
zaten boylarimiz oldugundan vede kilo alirken bu esit olarak hermetrekareye yayildigindan ( benim gobek metrekaresine biraz fazla dusmusIsparta'damısın dediğinde varya Allah dedim biri bana yakın :26: Ama değilmiş olsun netten yakın hissetmekte önemli benim için. Bende sdude arş. görüm inşallah bitecek birbuçuk seneye doktoram. Ah tatlım boyun var göstermiyorsun diye diye diye beni 98'e kadar çıkardılar eşimden 10 kilo fazlaydım ya düşünebiliyormusun inşallah temennilerin gerçek olacak ve bende narin bir hatun olacağım çizelgede sarardım bile şimdiden ama yetmiyor yetemiyor 80'i bir kırsam varya adaklar adadım
Isparta'damısın dediğinde varya Allah dedim biri bana yakın :26: Ama değilmiş olsun netten yakın hissetmekte önemli benim için. Bende sdude arş. görüm inşallah bitecek birbuçuk seneye doktoram. Ah tatlım boyun var göstermiyorsun diye diye diye beni 98'e kadar çıkardılar eşimden 10 kilo fazlaydım ya düşünebiliyormusun inşallah temennilerin gerçek olacak ve bende narin bir hatun olacağım çizelgede sarardım bile şimdiden ama yetmiyor yetemiyor 80'i bir kırsam varya adaklar adadım
şimdi ben 12 kilo kadar verdim ya
hala herkes aynı şeyi söylüyor
"senin boyun var daha fazla zayıflama"
ne geldiyse başımıza bu boydan geldi zaten
benim eşimde şu an 80 kg civarı en fazla olduğu 85ti ki o zaman da tığ gibi maşallah
82 ile gitti gemiye şimdi 79-80 arasıyım diyor
bende ona ilk kez senden zayıfım diyorum ama pek inanmıyor bence
beni görüp çok şaşırmasını istiyorum
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
şubat sonu ya da uzarsa mart sonunda gelecek
o zamana 70 olsam var ya süper olacak
kaldı 7 kilom
inşallah
teyzesi topigimiz daha bebek ya ondan gorememissindirkucuk oldugu icin arada kayniyor askolsun hepimiz siskoyuzki burdayiz ,seninde hedefin 60 degil en azindan .bende hedeflenen zamanda 64 olsam baska ne isterim ki ama olacagiz ben inaniyorum.
zaten boylarimiz oldugundan vede kilo alirken bu esit olarak hermetrekareye yayildigindan ( benim gobek metrekaresine biraz fazla dusmus
) kilo aldikca cok rahatsiz olmadik ve kimsede bize sisiyorsun dur demedi.taki son noktaya geldigimizde ben ne olmusum boyle diye biz kendimiz uyandik..ay bacim uyandik en azindan iyide veriyoruz cok sukur.sen yinede cok buyuk adaklar adamasaydin 80 in bile altini goreceksin cunku (bir arkadasim vardi zamaninda deve adadi bir dilegi icin,dilegide olunca nasil alip kesecegim bu deveyi diye kara kara dusunmus sonrada diyaneti arayip adagimi kucultsem olmazmi diye sormustu )
valla ben hic dinlemiyorum insanlari ben biliyorum benim icin ideal olan ,beni mutlu edecek kiloyu.kocan cok sasiracak bence.dusunsene seni karsisinda yaklasik 20 kilo eksik gorecek.cok buyuk bir surpriz bence.olacaksin ben inaniyorum.ama sorun o geldikten sonra guclendirmeye gececen ya o surecte dikkatli olup verdiklerini almaman lazim seker..
Deve memur adama ters hayatım o kadarı da iyi gider neticede deve eti yersem yağsızdır o bol bol ooooh devam eder giderim diyete :) ama yok deveyi kesersem eşim bana yaklaşık 12 sene dukan yaptırır silah zoruyla :) Bu arada balkabağı aldım ben nasıl yapacam nasıııl hiç denememiştim sevgili arkadaşlar topikimize aykırı olmazsa birkaç tarif verirmisiniz böyle baharatlı olanından tatlısını zaten yapacam çok canım çekti :))))
evet şaşıracak,
ve bende onu bu konuda şaşırtmak istiyorum, üzerime giydiğim her şey yakışsın istiyorum, daha güzel görünmek istiyorum.
laf aramızda bana bir kez "sen zayıflayamazsın, abur cuburu çok seviyorsun" demişti
"işte bende zayıflayabildim" demek istiyorum.
inşallah
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özel mesaj kutun dolmuş
özelden mesaj yollayamıyorum sanaaaaaaaaaaaaa
temizle bakayım şu mesaj kutunu :)
Eki Görüntüle 601771
Sabah yoğurt, jambon bir iki yudum süt sonrası şuan yediklerim bunlar beni akşama kadar bomba tutuyor
bayanlar bende geldim aranızaa :) 60ım bende ama boyum kısa hemen şey yapmayın55 olsam süper olcak benide yazın ve bu benim ilk dukan deneyimim yarın başlıyorum bkalım nolcak hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?