Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Salut les filles:3:
yeni bir hafta yeni bir baslangic ,hava cok guzel burda
af2flowere008mv9.gif

Egocugum:oncelikle tesekkur ederim evet ben kazandim,birinciyim ama yarisa doymuyorum hep yaris olsun bende yarisayim diyorum...ama bu kilo verme yarisinda birinci olmam zor ya hayirlisi...ssen bakma bana isine gucune bak sen zira kolay degil 2 cocukla bir evi cekip cevirmek ee birde ders calisiyorsun normal yani..ben bile burda cok vakit gecirdigimden hicbirisimi halledemedigimi farkettim sanirsam
benimde bir sure internetten uzak durmam gerekecek zira evisleri beni bekliyor
f0458cd.gif
313116su6dz.gif
31383hc4ds.gif

olaya el atmazsam evi B....goturecek..

sen yinede arasira firsat buldukca ugra mahrum birakma kendinden bizi.

cyy im seni anliyoruz hasret gideriyorsun kocisinle sana soyleyecek hicbir lafim yokuz askin keyfini
cikar

312jo90.gif

yaptigin 2 dublecik kacamak cok kacamak olmaz endiselenme canim..zira ayran olarak algilamis olabilir onu:1:onun disinda yediklerin zaten hepsi bize uyuyor.
kocisine simdiden mutlu yillar olsun
hbday20wm6.gif
..heryasiniz her dogum gununuz hep birlikte askdolu olsun.hediyesini begenecektir eminim zira sevgiliden gelen her hediye guzeldir.hele spa fikrinizi buralardan hissettim sicak sicak...

cigdeeeeem,balikci guzeli
af1fishsealife013tu5.gif
bitti demek balik sefaniz.acik hava cenene vurmus yine :1:oku opku bitiremedim.ama valla bende seni ozlediiiim ama ozlemis olmam sana kizmayacagim anlamina gelmiyor..kacamagin dibine vurmusun sen yaaa..tamam kacamakta sen bayagi bayagi yemissin dukanin katletmissin
245em.gif
hani nerde kaldi dukan kurallari.zaten herkeste genel bir rehavet goruyorum hedefe yakinlasmis olmanin verdigi birrahatlik sanirim bu ama dukan ne diyor iste bu asama herseyi mahveden ..neyse iyi karar vermissin 3 gun saf beyaz yapacak olmakla...

zeyno,bu artik rahat rahat son takilmalarin herhalde zira devletin tozlu yollarina dusunce buralara pek ugrayamazsin herhalde.bu arada senin kocis mecburi hizmeti sizin evde yapiyor sanirim
pjrlaugh9bc.png

Winnicigim sen nasilsin
animation72va1oc.gif

ayyy ne guzel hepiniz burdasiniz yavrularim benim
a109bg.gif

Merhaba Kızlarr :3:

Pazartesi yoğunluğu pek yazamadımmm.. Ben hala artılara sinir olmuş şekilde devam ediyorum..
Sizleri okuyorum ama fazla yazamıyorum elim varmıyor açıkçasıı :43:
Çünkü feci artılardayımmm regl bitti güya ama tartıda değişiklik yok hala +:25:

1 gün trambolin, 1 gün leslie dönüşümlü yapıyorum.. Kas mı yaptım analamdımmm..:41:

Bu ara peynirin yağına pek dikkat etmiyorum %10 civarı yiyorum.. Belki ondandır..

Birde Kaçamak olarak bir parça çikolata yedimmm ama sabah 68'i bir gördüm tartıda ağlayacaktımm.. Reva mı bu bana :19:

Gerçi wc problemi var şu aralar..

Hibisküse devam cla ya devam.. Ama karbonatı kestimm..

Neyse çok takmamaya çalışıyorum.. Çevremden aldığım iltifatların gazı ile devam ediyorum dukana..
Biz iyi olalım da gerisi teferruatt :16:Öptümm çook:54:

Selam Kızlar,
Dün akşam kimsecikler uğramamış buraya
Gece de baktım bir ara kimse yoktu
Anlaşılan herkesler meşguldü dün
bende eve gidip temizlik ve yemek yaptım
birkaç gündür hibiskusu kestim wc problemim başladı
bugün eve gidince Allah nasip ederse içeceğim
Bugünkü menüm yine tavuk
öğlen kabaklı tavuk, ayran
akşam da ızgara tavuk, yoğurt, salata
su olayını azalttım yine bu ara
buna bir çözüm bulmam lazım

Günaydıııınnn
dün akşam saatlerinde beyazımı bozdum dukanella yaptım yedim ah bana ahhh Sabah sabah üşenmedim bugün nöbetçiyim diye kocaman bir ekmek yaptım mikroda mis gibi koktu içine birkaç damla tereyağı aroması da koydum. İki yumurta haşladım, beyaz peynir ve labneylen bugünü geçirmem lazım akşamada kantine bi bakacağım tavuk varsa az da tavuk eklerim yanına bugünü atlatırsam yarın kalıyor bu şekilde dünü bozduğum için perşembe de beyaz günüm kızlarrrr. Umarım cumaya 77 göreceğim az kaldı savulun geliyorummmm. Hibiskusumu demleyimmmm...

Günaydıııınnn
dün akşam saatlerinde beyazımı bozdum dukanella yaptım yedim ah bana ahhh Sabah sabah üşenmedim bugün nöbetçiyim diye kocaman bir ekmek yaptım mikroda mis gibi koktu içine birkaç damla tereyağı aroması da koydum. İki yumurta haşladım, beyaz peynir ve labneylen bugünü geçirmem lazım akşamada kantine bi bakacağım tavuk varsa az da tavuk eklerim yanına bugünü atlatırsam yarın kalıyor bu şekilde dünü bozduğum için perşembe de beyaz günüm kızlarrrr. Umarım cumaya 77 göreceğim az kaldı savulun geliyorummmm. Hibiskusumu demleyimmmm...

scocum seninle paralel gidiyoruz :)
bende dün akşam bir kasecik tarhana çorbası içtim, dayanamadım walla napayım
pişman mıyım? hayır galiba :)
çok özlemişim
bugün tavuğa devam

hibiskusumu eve gider gitmez bende demleyeceğim yoksa wc yine problem olmaya başladı bende
o da işe yaramazsa tozu içeceğim

111yz1up9mw.gif

yavrulariiim
a109bg.gif

ne habersiniz bakiyim..sizleri cook ozledim soyle oturup iki lafin belini kiramiyoruz ..lakin ben cok yogunum bu aralar
k0354sv.gif
hayatima yeni heyecanlar sokmakla mesgulum..bilenler bilmeyenlere aciklasin ayy cook heyecanladim ve stres yaptim insallah ustesinden gelirim.hani on parmaginda on marifet olan hatunlardan olsam icim yanmayacakta benim gibi acemi bir asci olunca tirsmamak elde degil:18:diyet yapmaya yapiyorum onda sorun yok fakat cookmu dikkatliyim hayiirr:27:sozde 63 bildirmeyi hedeflemistim persembeye reglde bitti fakat bilemiyorum kac cikacagim:18:gunde iki ogun yiyorum yine bir turlu 3 ogun kurallini oturtamadim ben ya..bana kalsa tek ogunle bile bitirecegim ya gunu dukana ayip olmasin diye iki yapiyorum zorla ve ben yemek yemedigimde kilo veremiyorum ..
36142sx4.gif

hepinizi cook opuyorum
767317ollygikok0.gif

Son düzenleme:
Kız hayaletin caper ım.. Kolay gelsin güzelimmm.. :16:

Bu arada nereden anladığımı söyleyeyim..
Aşağıda 2 kullanıcı okuyor diyorr ama birtek benim ismim var.. Yani oradan içeride bir hayalet olduğunu anlıyorummm..
Tabi ki ismi görünmüyorr.. Tamamen çalışıyor merak etme şekerimmm..

Kız hayaletin caper ım.. Kolay gelsin güzelimmm.. :16:

Bu arada nereden anladığımı söyleyeyim..
Aşağıda 2 kullanıcı okuyor diyorr ama birtek benim ismim var.. Yani oradan içeride bir hayalet olduğunu anlıyorummm..
Tabi ki ismi görünmüyorr.. Tamamen çalışıyor merak etme şekerimmm..

cid03597bac018c4e64a50aym1.gif
siz yinede her casperi ben sanmayin
17vd1.gif

Bu arada selam kızlarr..

Lisacım değişik konulara yelken açtı.. Yemek yarışmaları vs. derken uzaklardaa..
Büyük cesaret arkadaşım valla tebrik ediyorum senii.. :46:

Çiğdemcim ile face üzerinden çene yapmaktan buralara pek yazamadımm.. Kendisi kilo verme döngüzünde çook güzel ilerliyorr :nazar::nazar: Maşallah diyeyimmm

Ego desen onu da arada face den görüyorum lakin iki cimcime ile yoğun diye pek ellemiyorummm

Cyy kocişi ile dukanı bir arada yürütme işinde..

Zeyno desen milli eğitim yollarındaymış.. Zaten güçlendirmede geçti solladı hepimizi :32:

Ben mi valla ben de reglden sonra yapışan artıları atma çalışmalarındayımm.. :25:

Trambolin/Leslie 3 mil ile dönüşümlü spora devam.. Cla ve hibisküse devammm..

Bir de araştırmalarına devam ettiğim ozon sauna konusuna dalacağım ama.. :30: Cıbıl cıbıl elin salonunda nasıl olur bilmiyorumm.. Ne bileyim huy oldum kıl oldumm..

Ama çalışmalarım devam edecek.. Ya bu kilolar gidecek ya gidecekkk.. :8:

Özledim hepiniziii Kocaman :54:

111yz1up9mw.gif

yavrulariiim
a109bg.gif

ne habersiniz bakiyim..sizleri cook ozledim soyle oturup iki lafin belini kiramiyoruz ..lakin ben cok yogunum bu aralar
k0354sv.gif
hayatima yeni heyecanlar sokmakla mesgulum..bilenler bilmeyenlere aciklasin ayy cook heyecanladim ve stres yaptim insallah ustesinden gelirim.hani on parmaginda on marifet olan hatunlardan olsam icim yanmayacakta benim gibi acemi bir asci olunca tirsmamak elde degil:18:diyet yapmaya yapiyorum onda sorun yok fakat cookmu dikkatliyim hayiirr:27:sozde 63 bildirmeyi hedeflemistim persembeye reglde bitti fakat bilemiyorum kac cikacagim:18:gunde iki ogun yiyorum yine bir turlu 3 ogun kurallini oturtamadim ben ya..bana kalsa tek ogunle bile bitirecegim ya gunu dukana ayip olmasin diye iki yapiyorum zorla ve ben yemek yemedigimde kilo veremiyorum ..
36142sx4.gif

hepinizi cook opuyorum
767317ollygikok0.gif
Ali enişte gelsin de ben seni göreyim geç yatıyorsun geç kalkıyorsun bacım erkenden kalkıp bişiler yesen olacak da neyse... Bugün kahveden de son anda kurtardık seni bilmeyorum artık kurtarabildimmi pek ikna olmuşa benzemiyordun.

Bu arada selam kızlarr..

Lisacım değişik konulara yelken açtı.. Yemek yarışmaları vs. derken uzaklardaa..
Büyük cesaret arkadaşım valla tebrik ediyorum senii.. :46:

Çiğdemcim ile face üzerinden çene yapmaktan buralara pek yazamadımm.. Kendisi kilo verme döngüzünde çook güzel ilerliyorr :nazar::nazar: Maşallah diyeyimmm

Ego desen onu da arada face den görüyorum lakin iki cimcime ile yoğun diye pek ellemiyorummm

Cyy kocişi ile dukanı bir arada yürütme işinde..

Zeyno desen milli eğitim yollarındaymış.. Zaten güçlendirmede geçti solladı hepimizi :32:

Ben mi valla ben de reglden sonra yapışan artıları atma çalışmalarındayımm.. :25:

Trambolin/Leslie 3 mil ile dönüşümlü spora devam.. Cla ve hibisküse devammm..

Bir de araştırmalarına devam ettiğim ozon sauna konusuna dalacağım ama.. :30: Cıbıl cıbıl elin salonunda nasıl olur bilmiyorumm.. Ne bileyim huy oldum kıl oldumm..

Ama çalışmalarım devam edecek.. Ya bu kilolar gidecek ya gidecekkk.. :8:

Özledim hepiniziii Kocaman :54:
Beni de özledin mi? Seni bugün çok lafa tuttum ben ay eziyet oldum kızın üstüne yaa. Ama kurtuluşun yok winnie benden daha çok araştırma görevlisisin sen yavvvv...

scocum seninle paralel gidiyoruz :)
bende dün akşam bir kasecik tarhana çorbası içtim, dayanamadım walla napayım
pişman mıyım? hayır galiba :)
çok özlemişim
bugün tavuğa devam

hibiskusumu eve gider gitmez bende demleyeceğim yoksa wc yine problem olmaya başladı bende
o da işe yaramazsa tozu içeceğim

Askım paralel gidelim de benim bu beyaz günlerim ağır geçmeye başladı yaavvvvv bugün evde olsaydım kesin bişiler yapardım ben. Bisküvilerim bitti evde onları yapacağım cuma günü inşallah çünkü dayanamıyorum yapınca yiyorum birde buzdolabında dinlendirince baya bildiğin kek oluyorlar soğuk soğuk sütle nefis gidiyorlar ay ağzımın suyu aktı ben bişiler yiyim en iyisi

Beyaz günlerde birde üzerine spor ekleyince kilo alabilen tek varlık benim heralde kızlar. Çok güldüm sabah sabah tartıda ya bugün yüzmeye gideceğim inşallah bakalım bakalım saatine ne zaman uygunmuş yarına bu fazlalıklar gitmeli birde tozu öğledensonra içmeye karar verdim ki wc olayını akşam saatlerinde çözümlendireyimmm bakalım birde böyle deneyeceğim eeeee kimsecikler uğramamış buralara neler ettiriveriyorsunuz artık yazıverin bi bakalım...

Günaydın kızlarrr; :16:

Dün dayanamadım 3 tane kuru kayısı yedim.. Beyaz gün yapacaktım turuncu oldu :9: Neyseki wc problemine de çözüm oldu..:32:
Geçen haftaya göre hala artılardayım 66.8 gördüm sabah ama düne göre -500.. Bir şekilde toparlayacağımmm.. Anamm yarın perşembee :30:

Bugün de dayanabilirsem beyaz gün yapacağım.. Gerçi dışarda yemem gerekecek akşam öğünümü..
Akşama kızlar toplantısı var 10 kişi kadar buluşacağız..
Beni 2-3 senedir görmeyen zayıf halimle bilenler de var yakın zamanlarda görüştüğüm kilolu halimle bilenler de..
Bakalım bakalım tepkiler nasıl olacak, çok heyecanlıyım :52:

Bu arada sanırım CLA da bir şeyler yapmaya başladı.. Sabah mahmurluğu değildiyse yağların idrarla çıktığını gördüm.. Yada bu bir rüyaydı bilmiyorumm :26:

Ayrıca Çiğdemcim ben hiç sana öyle şeyler der miyim.. Hem ben de çene yapmak istemesem yazmam ki.. Takılma öyle şeylere birtanemmm :29:

Güzel bir gün olsun canlarımmm :54:

Kayısı kayısı yoooook benimkiler kilo aldıran beyazlar olarak kalmalı bi deneyelim bakalım bugün pzt yi saymıyorum 2. günümm yarın son öğlene omlet getirdim ama benim onu hemen yemem lazım öğlen yokum çünküüüü

Selam Kızlar,
dün yine kalçamaklı bir gündü
son 3-5 gündür doymak bilmiyorum, çıldıracağım
sanırım doğum kontrol hapı etkisini göstermeye başladı
o hormonlarımla oynadıkça bende açlık, abur cubur isteği tavan yapıyor
ne yapacağımı şaşırdım
bana bir akıl verin nolur

ayrıca da cumartesi akşamından beri yine wc yok
bu sabah 74 kilo geldim
eve gider gitmez tozu içeceğim ki sabaha ancak kendime gelirim

Selam Kızlar,
ne yapacağımı şaşırdım

bu sabah 74 kilo geldim

Hoş geldin canımm :16:

Doymuyorsan proteini abartabilirsin canım, kendine kek gibi atıştırmalık da yapabilirsinnn..

Birde yoğurt ve ayranı iştah kesmek için çok kullanıyorlarmış, face deki gruptan okuyorum hep..

Ben de akşam ilkayın bisküvilerinden yapıp arasına dukanella sürüp süte batırdım.. Canım nasıl tatlı çektiyse artık..

İçtiğin doğum kontrol ilacı iştah arttırıyor olabilir ama kendi deneyimlerimden söyliyeyim gece sporları da iştahı baya açıyor :26:

Gunaydin kizlar:3:

Beyaz günlerde birde üzerine spor ekleyince kilo alabilen tek varlık benim heralde kızlar. Çok güldüm sabah sabah tartıda ya bugün yüzmeye gideceğim inşallah bakalım bakalım saatine ne zaman uygunmuş yarına bu fazlalıklar gitmeli birde tozu öğledensonra içmeye karar verdim ki wc olayını akşam saatlerinde çözümlendireyimmm bakalım birde böyle deneyeceğim eeeee kimsecikler uğramamış buralara neler ettiriveriyorsunuz artık yazıverin bi bakalım...
cigdo sanirim seninle vucutlarimizin tepkileri ayni bak nescafe ikimizede yaramiyor spor yapip arkasina + goren bir benmiyim acaba diye cok dusunmustum (gerci spor yapildiginda ciddi boyuttaysa eger kaslar su tutuyormus)
Günaydın kızlarrr; :16:

Dün dayanamadım 3 tane kuru kayısı yedim.. Beyaz gün yapacaktım turuncu oldu :9: Neyseki wc problemine de çözüm oldu..:32:
Geçen haftaya göre hala artılardayım 66.8 gördüm sabah ama düne göre -500.. Bir şekilde toparlayacağımmm.. Anamm yarın perşembee :30:

Bugün de dayanabilirsem beyaz gün yapacağım.. Gerçi dışarda yemem gerekecek akşam öğünümü..
Akşama kızlar toplantısı var 10 kişi kadar buluşacağız..
Beni 2-3 senedir görmeyen zayıf halimle bilenler de var yakın zamanlarda görüştüğüm kilolu halimle bilenler de..
Bakalım bakalım tepkiler nasıl olacak, çok heyecanlıyım :52:

Bu arada sanırım CLA da bir şeyler yapmaya başladı.. Sabah mahmurluğu değildiyse yağların idrarla çıktığını gördüm.. Yada bu bir rüyaydı bilmiyorumm :26:

Ayrıca Çiğdemcim ben hiç sana öyle şeyler der miyim.. Hem ben de çene yapmak istemesem yazmam ki.. Takılma öyle şeylere birtanemmm :29:

Güzel bir gün olsun canlarımmm :54:

gun turuncu olmusta :9:wc olayida onemli bir durum + gormede en azindan onu halletmis olmanda iyi:34:

arkadaslarin cok sasiracak cunku artik gercekten verdigimiz kilolar herkesce farkedilir duzeyde:21:bana artik marketteki calisandan tutunda eczaci kadina kadar alisveris yaptiklarim beni taniyanlar vaay nasilda kilo vermissiniz diyorlar:nazar:o yuzden seninkide farkedilecektir ,biz fotolardan gorduk farki onlar daha fazlasini gorecek yanliiiiiz sen simdi kiz kiza takilirsin ya sakiiiin sarap falan isine gireyim deme:4:hatirla 1.5-2 ay onceki seni nasil mahvettigini:20:

Selam Kızlar,
ne yapacağımı şaşırdım

bu sabah 74 kilo geldim

cyy,yemegi abartabilirsinde madem istahin acik ama winni ninde dedigi gibi izinli seylerden yemeye calis hep..atistirmaliklar hazirla simlanin siteden elinin altinda olsun hep onlari tuket..sebze paketin olsun hep cantanda (havuc,salatalik..)acikatikca onlari yemeye calis yada sekerli tuzlu biskuviler yap..

Merhaba kızlar:3:,
Yarın yola çıkacağım hayırlısıyla:10:...
Yıkadım ütüledim ne var ne yoksa:62:...
Eşim ve büyük kızım evde kalacağından her şey tamam olsun diye uğraşıyorum,çok iş olmasın kocişime:34:...
Birazdan da bavulları hazırlayacağım:21:...

Benim beyaz günlerde sizinkilerden çok farklı değil :17: ama şükür ki sabah çizelgedeki kiloyu gördüm sonunda:32:...
Umarım bugün sorunsuz geçer de yarın sabah daha az bi kilo görürüm:31:...

Yarın sabah yolda olacağım, sabah erkenden bildirim yapamaya çalışacağım ya da artık varınca bildiririm :126:...
Bakalım ilk defa küçük kızla :emir_bebek: otobüs yolculuğu yapacağım, 7-8 saat kadar, umarım güzel bir yolculuk olur :13:...

Canlarım öpüyorum sizleri:54:...
Kalan işlerimi de halledeyim:8:, gelmeye çalışacağım:40:...

Merhaba kızlar:3:,
Yarın yola çıkacağım hayırlısıyla:10:...
Yıkadım ütüledim ne var ne yoksa:62:...
Eşim ve büyük kızım evde kalacağından her şey tamam olsun diye uğraşıyorum,çok iş olmasın kocişime:34:...
Birazdan da bavulları hazırlayacağım:21:...

Benim beyaz günlerde sizinkilerden çok farklı değil :17: ama şükür ki sabah çizelgedeki kiloyu gördüm sonunda:32:...
Umarım bugün sorunsuz geçer de yarın sabah daha az bi kilo görürüm:31:...

Yarın sabah yolda olacağım, sabah erkenden bildirim yapamaya çalışacağım ya da artık varınca bildiririm :126:...
Bakalım ilk defa küçük kızla :emir_bebek: otobüs yolculuğu yapacağım, 7-8 saat kadar, umarım güzel bir yolculuk olur :13:...

Canlarım öpüyorum sizleri:54:...
Kalan işlerimi de halledeyim:8:, gelmeye çalışacağım:40:...

oncelikle cizelge kilosu iciinn :46::46::46: ve adettendir :nazar::nazar::nazar:

ayy buyuk kizida goturseydin zor olmayacakmi babayla :26:

simdiden iyi yolculuklar canim arkadasim guzelce dinlen ama sakiiiiin kacamak yapma:20: yoksa :4:

seni coook opuyoruuum aradada yaz haberler ver bize
:54::54::54:

Hoş geldin canımm :16:

Doymuyorsan proteini abartabilirsin canım, kendine kek gibi atıştırmalık da yapabilirsinnn..

Birde yoğurt ve ayranı iştah kesmek için çok kullanıyorlarmış, face deki gruptan okuyorum hep..

Ben de akşam ilkayın bisküvilerinden yapıp arasına dukanella sürüp süte batırdım.. Canım nasıl tatlı çektiyse artık..

İçtiğin doğum kontrol ilacı iştah arttırıyor olabilir ama kendi deneyimlerimden söyliyeyim gece sporları da iştahı baya açıyor :26:

Gece sporunda fazla efor sarfetmemek lazım hehe:)doğum kontrol ilacı kişiden kişiye değişir ben yasminle 8 kilo vermiştim :33:

Back
X