Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Benim evdeki pc gezmeye gitti :1:

O yüzden ben de cepten girebiliyorum..

Bu arada biri kanıma girdi dukanella yaptım yidimm..

Aa unutuyordum nerdeyse annem hemen peyniri denemiş valla güzel oldu diyor.. Tekrar sağol lisacım..

Kızz İzmir de misin sen bakimm??

Cepten Özel mesaj okuyabiliyor musun?

winniecim İzmir e geldim de kardeşim geliyor Sakarya'dan, sabah 6 gibi gelecek, onu alıp ödemiş e gideceğiz düğünümüz var da
haftaya ancak kesin dönüş yaparız

Simdi huzurlarinizda bir soz veriyorum:

bir daha asla persembe bildirimi disinda,benimle ilgili bir mesaj cevap vermek disinda , asla ve asla diger tarafa hic bir sey yazmayacagimda,yayinlamayacagimda.:47:ne halleri varsa gorsunler :37:her koyun kendi bacagindan asilir.hazimsiz insanlarla isim olmaz...:51:

Lisacım, arkadaşım ne oldu
niye kızdırdılar seni
boşver salla gitsin
yapma zaten
biz bize yeteriz
ben bu topik açıldığından beri toplasan 10 yorum yazmamışımdır oraya
perşembe kilo bildirimi yapar, dely e teşekkür eder çıkarız
sıkma canını

sagol canim,bende tam onu diyecektim:9:gercekten cok riskli bir durum insan durup durup yemek istiyor dolapta oldugunu bilmek insani kiskirtiyor :47:sanirsam en iyisi bu tariftende diger tariflerdende olculeri azaltarak tek porsiyonluk hazirlamak..:27:

evet sekerim aynen hiic takmiyorum artik umrumdada degiller ben sevdigim arkadaslarimla :13:sohbet muhabbet diyetimi yapar gecerim..

bu arada cyy i biliyoruzda ne cigdem ,ne zeyno nede egotrik hiiic ugramadilar bugun..:14:..eda teyze ben hep gelemeyebilirim dedigi icin onuda biliyoruz (ozlesekte )

huuuuuuuu kislar nerdesiniz:4:

ben bile buradayım
babamın wınn ına el koydum tatil süresince
sırf sizden kopmamak için
görün kızlar sizin muhabbetinize dahil olmak için plan yaptım uyguladım ve sağolsun kırmadı babam beni :)

Hoş geldin ve iyi yolculuklar o zaman :16:

Ay şimdi ne güzeldir düğün telaşı.. Heyecanlı heyecanlı..
Allah mesut etsin.. Bol bol göbek atmayı da unutma canım..
Biliyorsun her türlü sporu teşvik ediyoruz :1:

Hoş geldin ve iyi yolculuklar o zaman :16:

Ay şimdi ne güzeldir düğün telaşı.. Heyecanlı heyecanlı..
Allah mesut etsin.. Bol bol göbek atmayı da unutma canım..
Biliyorsun her türlü sporu teşvik ediyoruz :1:

evt walla aynen öyle
inşallah sağ salim, bol eğlenceli bir şekilde tamamlarız düğünümüzü
ve inşallah güzel kuzenim hep çok mutlu olur
perşembe kına cumartesi düğün var
Allah nasip ederse bol bol oynarız inşallah

ayrıca bu düğün için yaz sonu alıp kenara koyduğum tuvaletim bu hafta tadilata gitti ve 2,5 beden küçültüldü
mutluyum :)

babamı görmeyeli 1 ay falan olmuştu
bugün eve girdim,
"ne olmuş sana, küçücük kalmışsın, ben sevmiyom bu kadar zayıf" :) dedi
"daha 5 kilo vermek istiyorum." deyince
"sakın ha, bu bile çok olmuş" demez mi :)
çok hoşuma gitti

ayrıca okuldan iki bayan arkadaş dün evde iddaya girmişler
ben mi inceyim, onlardan biri mi diye
bu sabah okula gidince yan yana geçtik, diğerleri baktı, 1 çocuk annesi oldukça da zayıf görünen arkadaş benden daha kalınmış :)
herkes öyle dedi
arkadaşım da "senin belin kırılacak gibi incecik, maşallah, sen benden de incecik hale geldin" dedi

ona da çok sevindim
herkes gıpta ediyor irademe ve dukan amcaya
maşallah :nazar:

Benim evdeki pc gezmeye gitti :1:

O yüzden ben de cepten girebiliyorum..

Bu arada biri kanıma girdi dukanella yaptım yidimm..

Aa unutuyordum nerdeyse annem hemen peyniri denemiş valla güzel oldu diyor.. Tekrar sağol lisacım..

:9::9::9:cigdem hep bizim kanimiza girerdi birkerecikte ben gireyim olmazmi :47:rica ederim canim insallah guzel peynir olur gerci yagsiz sutle yapacagimiz hicbir peynir yaglisi gibi tat vermeyecektir,yada sert kalip gibi olmayacaktir yag olmadigindan dolayi belki o lor halindekiler yapisip kalip gibi olmayabilir bilmiyorum:26:bende deneyecegim ama zira burda yagsiz peynir yok ya evde yapmaktan baska caremde yok..bende iyi bir tarif bulursam veririm sana yine..

ben bile buradayım
babamın wınn ına el koydum tatil süresince
sırf sizden kopmamak için
görün kızlar sizin muhabbetinize dahil olmak için plan yaptım uyguladım ve sağolsun kırmadı babam beni :)

:16::16:vallahi senden umudum yoktu 15 gun senden mahrum kalacagiz sanmistim gelmissin bile ..babana sevgiler,selamlar..anneciginede tabiki.kim derlerse dukandasim dersin :9:bende muhtesem yuzyil bakiyodum..ibrahim pasa oldu ya cok uzuldum yaaa:14:

Kızlar ben de katılabilirmiyim ? çok mu geç kaldım.:26:
merhaba
biz dukan diyeti yapan birkaç arkadaşız,
burayı kendimize 15 şubata kadar koyduğumuz bir hedef için yol alırken rahat rahat sohbet edip bilgi paylaşımı yapmak için kurduk
eğer dukan diyeti yapıyorsanız dukan diyeti deneyimleri başlığında diyetimiz ile ilgili bilgi bulabilirsiniz
ama dukan diyeti yapmıyorsanız bize sadece misafir olabilirsiniz
çünkü dukan başlıbaşına farklı bir beslenme ve diyet çeşidi

Kızlar ben de katılabilirmiyim ? çok mu geç kaldım.:26:

sohbete hicbir zaman gec kalmadiniz ama yarisa malesef cunku az kaldi zaten.adi yarista bizde girgir samata goturuyoruz iste..eger dukan yapacaksaniz ve yeni basliyorsaniz diger topikte olmaniz size daha fayda saglayacaktir :26:

babamı görmeyeli 1 ay falan olmuştu
bugün eve girdim,
"ne olmuş sana, küçücük kalmışsın, ben sevmiyom bu kadar zayıf" :) dedi
"daha 5 kilo vermek istiyorum." deyince
"sakın ha, bu bile çok olmuş" demez mi :)
çok hoşuma gitti

ayrıca okuldan iki bayan arkadaş dün evde iddaya girmişler
ben mi inceyim, onlardan biri mi diye
bu sabah okula gidince yan yana geçtik, diğerleri baktı, 1 çocuk annesi oldukça da zayıf görünen arkadaş benden daha kalınmış :)
herkes öyle dedi
arkadaşım da "senin belin kırılacak gibi incecik, maşallah, sen benden de incecik hale geldin" dedi

ona da çok sevindim
herkes gıpta ediyor irademe ve dukan amcaya
maşallah :nazar:

masallah arkadasima :nazar::nazar:boyle seyler insani hem inanilmaz mutlu ediyor ama bir yandanda gevsetebiliyor aman dikkat..nasil olsa artik zayifim diye dusunup koyverme,zira daha birkac kilo daha vermek istiyorsun..bencede hazir bu moddaykende ver verebildigin kadar..bunaldigindada guclendirmeye gecer ordada 2-3 verirsin belki 60 li kilolar bile gorursun canim..

Ay çok seviniyorum bu küçülen bedenlere.. İnsan daha bir motive oluyor.. Kilo verdikçe insan kendini daha bir güzel hissediyor.. Ah birde şu yaşları biraz geri çekebilsek :1:
Şaka bir yana maşallah arkadaşım
Şimdi ilk gördükleri için belki yadırgıyorddur baban ama emin ol bir süre sonra alışacaktır,

:9::9::9:cigdem hep bizim kanimiza girerdi birkerecikte ben gireyim olmazmi :47:rica ederim canim insallah guzel peynir olur gerci yagsiz sutle yapacagimiz hicbir peynir yaglisi gibi tat vermeyecektir,yada sert kalip gibi olmayacaktir yag olmadigindan dolayi belki o lor halindekiler yapisip kalip gibi olmayabilir bilmiyorum:26:bende deneyecegim ama zira burda yagsiz peynir yok ya evde yapmaktan baska caremde yok..bende iyi bir tarif bulursam veririm sana yine..

:16::16:vallahi senden umudum yoktu 15 gun senden mahrum kalacagiz sanmistim gelmissin bile ..babana sevgiler,selamlar..anneciginede tabiki.kim derlerse dukandasim dersin :9:bende muhtesem yuzyil bakiyodum..ibrahim pasa oldu ya cok uzuldum yaaa:14:

sağol arkadaşım
seni anlattım şimdi anneme, o da sana selam söyledi
bu hafta her gün böyle giremem nete düğün hazırlıkları varken tabi ama akşamları en azından yazarım bişeyler size
eşim internete falan girecek olursa onu da görmek asıl niyetim

Kızlar benim koca uyumuşş.. Oğlan desen cin gibi.. Gideyim bir de ben deniyeyim uyutmayı.. Uymazsam gelirim ama söz veremiyorum.. Öpeyim şimdiden iyi geceler :16:

winni cik sende benim aklima soktun ya peynir isini,bende simdi internette arastirip duruyorum,anacigim o bahsettigin mayali peynir isi cok zormus yaa o bizi asar sekerim..bir ara sende bak istersen oyle ince ,puf noktalar ,oyle malzemeler lazimki ben yapamam vallahi :18:yogurt tamamda peynir iiii:19:

kızlar peynir öyle kolaay yapılmaz
ama bizim çerkez peynirimiz (lora benzer)
evde yapılabiliyor ve süper oluyor :)
deneyin bence

kızlar peynir öyle kolaay yapılmaz
ama bizim çerkez peynirimiz (lora benzer)
evde yapılabiliyor ve süper oluyor :)
deneyin bence

sekerim tarif lazim ,verirsen hemen deneyelim haftasonu zira peynir yok evde :5:gerci zamanin yok senin artik dondukten sonra aliriz sorun degil..yada internetten cerkez peyniri diye arayayim ben..:28:

Ay çok seviniyorum bu küçülen bedenlere.. İnsan daha bir motive oluyor.. Kilo verdikçe insan kendini daha bir güzel hissediyor.. Ah birde şu yaşları biraz geri çekebilsek :1:
Şaka bir yana maşallah arkadaşım
Şimdi ilk gördükleri için belki yadırgıyorddur baban ama emin ol bir süre sonra alışacaktır,

kızım duyan da 70 li yaşlarda sanacak seni ,
yaş kaç
benim 29 :) mayıs ta 30 olacağım inşallah

sekerim tarif lazim ,verirsen hemen deneyelim haftasonu zira peynir yok evde :5:gerci zamanin yok senin artik dondukten sonra aliriz sorun degil..yada internetten cerkez peyniri diye arayayim ben..:28:

hemen anlatıyorum
annem yanımda zira :) tarifin aslı onda

1)sütü kaynatıyoruz, kaynarken ekşi yoğurt (ekşimiş yoğurtla yoğurdungök suyu ekleniyor) eğer yoksa limon tuzunu suda eritiyorsun ya da limonlu su su yapıp koyuyorsun kaynayan tencerenin kenarından, ortaya değil kenara dolaştıra dolaştıra döküyorsun
2)kaynamaya devam eden süt lorlanmaya başlıyor,
5 dk içinde hazır oluyor.
makarna süzgüsüne sütü dökerek çerkez peynirini süzgüde topluyoruz, istersen tuz ekle, hemen tüketirim, tuzsuz isterim diyorsan tuz ekleme
süzgüde iyice sıkıştır, soğut, sonra ters çevir bir tabağa çıkar, afiyetle ye :)

benden bu kadar
annemle oturayım biraz
kendinize iyi bakın
bol - kilolu sabahlara inşallah

Back
X