- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz İzmir de misin sen bakimm??
Cepten Özel mesaj okuyabiliyor musun?
Simdi huzurlarinizda bir soz veriyorum:
bir daha asla persembe bildirimi disinda,benimle ilgili bir mesaj cevap vermek disinda , asla ve asla diger tarafa hic bir sey yazmayacagimda,yayinlamayacagimda.ne halleri varsa gorsunler
her koyun kendi bacagindan asilir.hazimsiz insanlarla isim olmaz...
![]()
sagol canim,bende tam onu diyecektimgercekten cok riskli bir durum insan durup durup yemek istiyor dolapta oldugunu bilmek insani kiskirtiyor
sanirsam en iyisi bu tariftende diger tariflerdende olculeri azaltarak tek porsiyonluk hazirlamak..
evet sekerim aynen hiic takmiyorum artik umrumdada degiller ben sevdigim arkadaslarimla :13:sohbet muhabbet diyetimi yapar gecerim..
bu arada cyy i biliyoruzda ne cigdem ,ne zeyno nede egotrik hiiic ugramadilar bugun....eda teyze ben hep gelemeyebilirim dedigi icin onuda biliyoruz (ozlesekte )
huuuuuuuu kislar nerdesiniz
Hoş geldin ve iyi yolculuklar o zaman
Ay şimdi ne güzeldir düğün telaşı.. Heyecanlı heyecanlı..
Allah mesut etsin.. Bol bol göbek atmayı da unutma canım..
Biliyorsun her türlü sporu teşvik ediyoruz![]()
Benim evdeki pc gezmeye gitti
O yüzden ben de cepten girebiliyorum..
Bu arada biri kanıma girdi dukanella yaptım yidimm..
Aa unutuyordum nerdeyse annem hemen peyniri denemiş valla güzel oldu diyor.. Tekrar sağol lisacım..
ben bile buradayım
babamın wınn ına el koydum tatil süresince
sırf sizden kopmamak için
görün kızlar sizin muhabbetinize dahil olmak için plan yaptım uyguladım ve sağolsun kırmadı babam beni :)
merhabaKızlar ben de katılabilirmiyim ? çok mu geç kaldım.:26:
Kızlar ben de katılabilirmiyim ? çok mu geç kaldım.:26:
babamı görmeyeli 1 ay falan olmuştu
bugün eve girdim,
"ne olmuş sana, küçücük kalmışsın, ben sevmiyom bu kadar zayıf" :) dedi
"daha 5 kilo vermek istiyorum." deyince
"sakın ha, bu bile çok olmuş" demez mi :)
çok hoşuma gitti
ayrıca okuldan iki bayan arkadaş dün evde iddaya girmişler
ben mi inceyim, onlardan biri mi diye
bu sabah okula gidince yan yana geçtik, diğerleri baktı, 1 çocuk annesi oldukça da zayıf görünen arkadaş benden daha kalınmış :)
herkes öyle dedi
arkadaşım da "senin belin kırılacak gibi incecik, maşallah, sen benden de incecik hale geldin" dedi
ona da çok sevindim
herkes gıpta ediyor irademe ve dukan amcaya
maşallah![]()
cigdem hep bizim kanimiza girerdi birkerecikte ben gireyim olmazmi
rica ederim canim insallah guzel peynir olur gerci yagsiz sutle yapacagimiz hicbir peynir yaglisi gibi tat vermeyecektir,yada sert kalip gibi olmayacaktir yag olmadigindan dolayi belki o lor halindekiler yapisip kalip gibi olmayabilir bilmiyorum:26:bende deneyecegim ama zira burda yagsiz peynir yok ya evde yapmaktan baska caremde yok..bende iyi bir tarif bulursam veririm sana yine..
vallahi senden umudum yoktu 15 gun senden mahrum kalacagiz sanmistim gelmissin bile ..babana sevgiler,selamlar..anneciginede tabiki.kim derlerse dukandasim dersin
bende muhtesem yuzyil bakiyodum..ibrahim pasa oldu ya cok uzuldum yaaa
kızlar peynir öyle kolaay yapılmaz
ama bizim çerkez peynirimiz (lora benzer)
evde yapılabiliyor ve süper oluyor :)
deneyin bence
Ay çok seviniyorum bu küçülen bedenlere.. İnsan daha bir motive oluyor.. Kilo verdikçe insan kendini daha bir güzel hissediyor.. Ah birde şu yaşları biraz geri çekebilsek![]()
Şaka bir yana maşallah arkadaşım
Şimdi ilk gördükleri için belki yadırgıyorddur baban ama emin ol bir süre sonra alışacaktır,
sekerim tarif lazim ,verirsen hemen deneyelim haftasonu zira peynir yok evdegerci zamanin yok senin artik dondukten sonra aliriz sorun degil..yada internetten cerkez peyniri diye arayayim ben..