Benden de her gün -200 -300 gitmeye başladı..![]()
![]()
3 Seçeneğimiz var Hibisküs, Karbonatlı su yada CLA.. 4. şıkta hepsi
Bir de öbür forumda trombolin furyası gördüm.. Deneyen var mı acaba? Ben pek dağılmayayım artık diyorum ama.. Bilemedimm..:26:
Sanırım trombolin kalça için daha yaralı.. Benim göbek teki erimeyi hızlandırmam gerekiyor.. :44: Siz ne dersiniz kızlar?
Kalça mı ??hemen alıyorum kalçamı eritsin de!!38 beden oliyim kızlar kaç beden giyorsunuz yazın bakem???
Maşallah tatlım inşallah daha da gidecek bu arada bende hedefimi 70 yapsammıki dedim sonrada aman yok bide veremem rezalet olur dedim kendi kendime ama 75i görme tarihime göre düşürebilirim hele bi gelecek ay olsun da bende claya başlayacağım inşallah bendede güzel etkiler verebilir.
Zeynep, Winnie bende çok merak ediyorum o trambolin olayınıda benim ev küçük yürüyüş bandını aldım koyacak yerler aradım resmen bide şöyle bir durum anam o şey dayarmıki beni diye de merak ediyorum. İşin kötü yanı bi başlıyorum sonra hevesim kalmıyor bırakıyorum yürüyüş bandı öyle oldu mesela bıraktım demeyi de itiraf edemiyorum kendime de ama baya baya ihmal ediyorum kendilerini, bak pişmanlık duydum bugün spora da gitmeyeceğim bi yürüyeyim ben onla kilo vermeye başladım yaaaa canım benim pek bir boynu bükük kalmıştır özlemiştir beni ooooo ay ağlayacağım bide böyle huyum var benim maddeye insan muamelesi yapıyorum hep.