Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Benden de her gün -200 -300 gitmeye başladı.. :nazar: :32::21::8:

3 Seçeneğimiz var Hibisküs, Karbonatlı su yada CLA.. 4. şıkta hepsi :9:

Bir de öbür forumda trombolin furyası gördüm.. Deneyen var mı acaba? Ben pek dağılmayayım artık diyorum ama.. Bilemedimm..:26:

Sanırım trombolin kalça için daha yaralı.. Benim göbek teki erimeyi hızlandırmam gerekiyor.. :44: Siz ne dersiniz kızlar?

Kalça mı ??hemen alıyorum kalçamı eritsin de!!38 beden oliyim kızlar kaç beden giyorsunuz yazın bakem???

Maşallah tatlım inşallah daha da gidecek bu arada bende hedefimi 70 yapsammıki dedim sonrada aman yok bide veremem rezalet olur dedim kendi kendime ama 75i görme tarihime göre düşürebilirim hele bi gelecek ay olsun da bende claya başlayacağım inşallah bendede güzel etkiler verebilir.

Zeynep, Winnie bende çok merak ediyorum o trambolin olayınıda benim ev küçük yürüyüş bandını aldım koyacak yerler aradım resmen bide şöyle bir durum anam o şey dayarmıki beni diye de merak ediyorum. İşin kötü yanı bi başlıyorum sonra hevesim kalmıyor bırakıyorum yürüyüş bandı öyle oldu mesela bıraktım demeyi de itiraf edemiyorum kendime de ama baya baya ihmal ediyorum kendilerini, bak pişmanlık duydum bugün spora da gitmeyeceğim bi yürüyeyim ben onla kilo vermeye başladım yaaaa canım benim pek bir boynu bükük kalmıştır özlemiştir beni ooooo ay ağlayacağım bide böyle huyum var benim maddeye insan muamelesi yapıyorum hep.

Benden de her gün -200 -300 gitmeye başladı.. :nazar: :32::21::8:

3 Seçeneğimiz var Hibisküs, Karbonatlı su yada CLA.. 4. şıkta hepsi :9:

Bir de öbür forumda trombolin furyası gördüm.. Deneyen var mı acaba? Ben pek dağılmayayım artık diyorum ama.. Bilemedimm..:26:

Sanırım trombolin kalça için daha yaralı.. Benim göbek teki erimeyi hızlandırmam gerekiyor.. :44: Siz ne dersiniz kızlar?

ne hibiskusum var,ne karbonatim nede CLA am :5:bir lorum var kasik kasik yedigim sonrada mide kazinmasindan geberdigi m:27:ben simdi hepinizle gorusen biri olarak kesin sonuca ulastim ise yarayan sey yani bu 200-300 gramlik eksilmenin tek bir sebebi var hibiskus..kullanan sen ;cyy;ve cigdem ucunuzdede ayni etkiyi gosteriyor birde kullanmayanlara bakin zeyno,ben,ego ve kazen:26:bizde yok boyle 200-300eksilmeler gunluk hemde..yani anlasiliyorki hibiskus yapiyor bunu..trombolin ile ilgili bir fikrim yok bilmiyorum nasil bir ise yariyordur ziplamak ama kullananlar mutlu:8:ip atlamakta oyledir ya:34:

gelelim gobege ben hep soylerim yine soyleyecegim mekik baska caresi yok evet yaptigin bunlarin yaninda gunluk yapacagin mekik gobekte 1 ayda seni bayagi sasirtacak sonuclar verecek:8:

Kalça mı ??hemen alıyorum kalçamı eritsin de!!38 beden oliyim kızlar kaç beden giyorsunuz yazın bakem???

zeyno,ben 38 bedenim sekerim altta ustte 38 e rahat giriyorum bir 5 kilo sonra oda bol gelebilir:34:

aksama ne yemek yapmayi dusunuyorsunuz:26:fikre ihtiyacim var karar veremedim bir turlu...aklimda karniyarik yada hunkarbegendi var ama birde size sorayim istedim:34:tavuk olmasin dun yedik :33:

Bu ara benim canım yumurtalı şeyler çekiyor..

Yumurtalı ıspanak gibi yada kıymalı yumurta gibi..:27:

Gerçi bizim evde de tavuk var.. Ama hafta sonu sebzeli birşeyler düşünüyorum..
Mesela kabak yada biber dolması da olabilir.. Bir kısmına kıyma bir kısmına da lorlu iç yaparak deneyeceğim..
Geçen hafta sonu annem yapmıştı lorlusunu çok beğendimm... :56:

Bu ara benim canım yumurtalı şeyler çekiyor..

Yumurtalı ıspanak gibi yada kıymalı yumurta gibi..:27:

Gerçi bizim evde de tavuk var.. Ama hafta sonu sebzeli birşeyler düşünüyorum..
Mesela kabak yada biber dolması da olabilir.. Bir kısmına kıyma bir kısmına da lorlu iç yaparak deneyeceğim..
Geçen hafta sonu annem yapmıştı lorlusunu çok beğendimm... :56:

bende severim ispanak falan..hele kiymali yumurtaya aci biber ve ayran ile bayiliyorum:56:

oyle seyler yapmaliyimki kociste yemeli zira benim bey kolay ve zor peynir ekmekte yer ama asla yemedikleride vardir(cig sogan,agir soslu seyler,fazlalimon,yogurt,sut,yaprak sarma,biber dolma.....uzaaar gider)bize ait en cok patlican yemeklerini seviyor :16:senin lorlu dolmayi kendime yapabilirim birara tarifi verebilirmisin canimcim:34:

Tarif Hemen Geliyor..

Ben pirinçlisini çoook yapardım eskiden; bu tarifi annemden aldım hafta sonu ben de deneyeceğim..

Lorlu Biber Dolması:

Malzemeler:
8-10 Dolmalık Biber
2-3 Domates orta büyüklükte
1 Demet maydanaz, dere otu
Varsa 2-3 dal taze soğan yoksa 1 orta boy kuru soğan da olur
1-2 diş sarımsak
8 yemek kaşığı (pirinç ölçüsü gibi düşünün) lor peyniri
1 Kaşık zeytin yağı
Tuz, Tercih edilen baharatlar (karabiber, kekik ve pul kırmızı biber benim yakıştırdıklarım)

Dolmayı bizim buralarda çiğden yaparlar.. Siz damak tadınıza göre isterseniz soğanları kavurabilirsiniz, salça ekleyebilirsiniz. Biz genelde beyaz ve çiğden yapıyoruz..

Hazırlanışı:
Dolmalık biberlerin içini temizleyip domatesten her birine kapak yapıyoruz, kalan domatesleri rendeliyoruz..
Dukan usulü olduğu için loru bir bibere 1 kaşık olacak şekilde karıştırma kabına alıyoruz. Biberler küçükse tatlı kaşığı kullanabilirsiniz.
Tüm diğer malzemeleri ince ince doğrayıp harç yapıyoruz. Biraz yoğurup lezzetlerinin karışmasını sağlıyoruz.
Hazırladığımız biberleri içlerinde yarım parmak boşluk kalacak şekilde dolduruyoruz.. (Normalde pirinç için bu boşiluk 1 parmak gibi ama lor pek şişmiyor)
Domatesten kapakları kapatıyoruz doğru ocağa..

Suyu Unuttum :26:(2 parmak da su koyalım tencereyee) 20-30 dk kadar pişiriyoruz..

Ocakta piştikten sonra tercihen fırın kabına alarak 180-200 derecede 15 dk üstlerini kızartabilirsiniz..

Afiyet olsuun :56:

Tarif Hemen Geliyor..

Ben pirinçlisini çoook yapardım eskiden; bu tarifi annemden aldım hafta sonu ben de deneyeceğim..

Lorlu Biber Dolması:

Malzemeler:
8-10 Dolmalık Biber
1-2 diş sarımsak
1 Kaşık zeytin yağı
Tuz, Tercih edilen baharatlar (karabiber, kekik ve pul kırmızı biber benim yakıştırdıklarım)

Dolmayı bizim buralarda çiğden yaparlar.. Siz damak tadınıza göre isterseniz soğanları kavurabilirsiniz, salça ekleyebilirsiniz. Biz genelde beyaz ve çiğden yapıyoruz..

Hazırlanışı:
Dolmalık biberlerin içini temizleyip domatesten her birine kapak yapıyoruz, kalan domatesleri rendeliyoruz..
Dukan usulü olduğu için loru bir bibere 1 kaşık olacak şekilde karıştırma kabına alıyoruz. Biberler küçükse tatlı kaşığı kullanabilirsiniz.
Tüm diğer malzemeleri ince ince doğrayıp harç yapıyoruz. Biraz yoğurup lezzetlerinin karışmasını sağlıyoruz.
Hazırladığımız biberleri içlerinde yarım parmak boşluk kalacak şekilde dolduruyoruz.. (Normalde pirinç için bu boşiluk 1 parmak gibi ama lor pek şişmiyor)

Suyu Unuttum :26:(2 parmak da su koyalım tencereyee) 20-30 dk kadar pişiriyoruz..

Ocakta piştikten sonra tercihen fırın kabına alarak 180-200 derecede 15 dk üstlerini kızartabilirsiniz..

Sagol benim guzeller guzeli winnim:16::16::16::16::16:

ilk firsatta deneyecegim kesin ..zati bu gunlerdeki en favorim lor onunla ilgili her tarife acigim:34:annecigin ellerine saglik:16:

ne hibiskusum var,ne karbonatim nede CLA am :5:bir lorum var kasik kasik yedigim sonrada mide kazinmasindan geberdigi m:27:ben simdi hepinizle gorusen biri olarak kesin sonuca ulastim ise yarayan sey yani bu 200-300 gramlik eksilmenin tek bir sebebi var hibiskus..kullanan sen ;cyy;ve cigdem ucunuzdede ayni etkiyi gosteriyor birde kullanmayanlara bakin zeyno,ben,ego ve kazen:26:bizde yok boyle 200-300eksilmeler gunluk hemde..yani anlasiliyorki hibiskus yapiyor bunu..trombolin ile ilgili bir fikrim yok bilmiyorum nasil bir ise yariyordur ziplamak ama kullananlar mutlu:8:ip atlamakta oyledir ya:34:

gelelim gobege ben hep soylerim yine soyleyecegim mekik baska caresi yok evet yaptigin bunlarin yaninda gunluk yapacagin mekik gobekte 1 ayda seni bayagi sasirtacak sonuclar verecek:8:

zeyno,ben 38 bedenim sekerim altta ustte 38 e rahat giriyorum bir 5 kilo sonra oda bol gelebilir:34:

Ben hibüsküs içyorum 38 beden haaa vay anasını ben zor giriyorum içine boyum168 aramızda 7kilo var bu ne yaa??hiç adil değil neyse napiyim olmuyor

Ben hibüsküs içyorum 38 beden haaa vay anasını ben zor giriyorum içine boyum168 aramızda 7kilo var bu ne yaa??hiç adil değil neyse napiyim olmuyor

Ciğer ayran dukan ekmeği ve tavuk sote seç beğen ye tatlım benim vücut löp et anladım 50kilo olmadan bana yemek haram hedefim 50manken olucam chatwalk yapıcam yeteeerr

Selam Kızlar,

İnananamayacağım bir şey oldu

bombayı patlatıyorum

Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şaşkınlık ve mutluluktan çıldıracağımmmmmmmmm

Selam Kızlar,

bombayı patlatıyorum

Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çook sevindim canım.. Sürpriz yapmış eşinn ne güzelll :38:
Ama en büyük sürpriz senden.. Görünce eminim eşin çook şaşıracak ve sevinecektirr..:21::34:

Çook sevindim canım.. Sürpriz yapmış eşinn ne güzelll :38:
Ama en büyük sürpriz senden.. Görünce eminim eşin çook şaşıracak ve sevinecektirr..:21::34:

evet arkadaşım
72 olsam iyi olacaktı ama oldu artık
bana güçlendirme yolları gözüktü artık
güçlendirmede kilo verir miyim ki?

evet arkadaşım

Verirsin canım neden veremiyesin ki :34:
Hem güçlendirmede/korumada 2-3 kilo verenleri hep okuyorum orada burada..
Ama naçizane.. Biraz dikkatli gitmende fayda var.. 1 Öğün abartıyorsan tutabileceğin diğer öğünlerden kısmaya bak..
En azından emeklerin boşa gitmesin değil mi?

Son düzenleme:
Verirsin canım neden veremiyesin ki :34:
Hem güçlendirmede/korumada 2-3 kilo verenleri hep okuyorum orada burada..
Ama naçizane.. Biraz dikkatli gitmende fayda var.. 1 Öğün abartıyorsan tutabileceğin diğer öğünlerden kısmaya bak..
En azından emeklerin boşa gitmesin değil mi?

Bu kadar zaman emek verdim ve bu kadar güzel bir sonuca ulaştım

umarım korumayı da başarırım ki Allah nasip kısmet ederse devam edeceğim

Selam Kızlar,

bombayı patlatıyorum

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:cyy im gozun aydin arkadasim yaa cook sevindim ayrilik bitiyor desene:34:biz boyle sasirmisken seni dusunemiyorum harika bir haber bu senin icin..hem bak kayinvalidenelerde sende birlikte karsilayacaksiniz ailecek...birlikteliginiz hep daim olsun arkadasim..asil soku o yasiyacak seni gorunce :34:
evet arkadaşım
hiic dert etme guclendirmedede vereceksin kilolari 2-3 veren oluyormus winninin dedigi gibi ama sen yinede dikkatli git olurmu bu kadar emege yazik olmasin...birde diger konuyu dusun :34:ondada dikkat et:34:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:cyy im gozun aydin arkadasim yaa cook sevindim ayrilik bitiyor desene:34:biz boyle sasirmisken seni dusunemiyorum harika bir haber bu senin icin..hem bak kayinvalidenelerde sende birlikte karsilayacaksiniz ailecek...birlikteliginiz hep daim olsun arkadasim..asil soku o yasiyacak seni gorunce :34:

hiic dert etme guclendirmedede vereceksin kilolari 2-3 veren oluyormus winninin dedigi gibi ama sen yinede dikkatli git olurmu bu kadar emege yazik olmasin...birde diger konuyu dusun :34:ondada dikkat et:34:

güzel arkadaşım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
umarım bu kadar çaba gösterdiğime değer de eşim de şaşırır

bu arada sana özel mesaj attım malum konuyla ilgili yardımına ihtiyacım var
mesajım gelmediyse bir daha yazayım

güzel arkadaşım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
umarım bu kadar çaba gösterdiğime değer de eşim de şaşırır

bu arada sana özel mesaj attım malum konuyla ilgili yardımına ihtiyacım var
mesajım gelmediyse bir daha yazayım

canim aldim mesajinida aksam cevap yazayim yemek hazirliyorum "hunkar begendi"..koca hunkar begenmiste Alain (kocis olur) begenecekmi allah bilir:9:

Tarif Hemen Geliyor..

Lorlu Biber Dolması:

Malzemeler:
8-10 Dolmalık Biber
1-2 diş sarımsak
1 Kaşık zeytin yağı

Hazırlanışı:

Pazar günü mini mini dolmalık biberleri alıp hemen lorum bolken uygulamalıyım ağzım sulandı ayooooolllll hele hele bugün biber dolmasına yumulan eşimi görünce aaaaah ah ben neden bunun sade köftelisini yapmadım dedim hoş biberlerini ben yedim oğlanınkinin az biraz bastırdım ama olsun
Akşam bol bol lorlu dukanella ve biber yedim yanında da biraz tavuk (domates ve tuzla mikroda pişti) heheheheh mide çok dolu ama kilo kontrolde tartıldım yine ama kıyafetli hiç de moralim bozulmadı yarına da düşüş olucak inşallah ve ben yeni tickerimle karşınızda olacam inşallah

canim aldim mesajinida aksam cevap yazayim yemek hazirliyorum "hunkar begendi"..koca hunkar begenmiste Alain (kocis olur) begenecekmi allah bilir:9:

Kociş beğendi de güzel isim hani.. Beğendi için un yerine kepekle yapabiliriz sankimm.. İkinci adı da dukan beğendi olabilirrr :9:

Pazar günü mini mini dolmalık biberleri alıp hemen lorum bolken uygulamalıyım ağzım sulandı ayooooolllll hele hele bugün biber dolmasına yumulan eşimi görünce aaaaah ah ben neden bunun sade köftelisini yapmadım dedim hoş biberlerini ben yedim oğlanınkinin az biraz bastırdım ama olsun
Akşam bol bol lorlu dukanella ve biber yedim yanında da biraz tavuk (domates ve tuzla mikroda pişti) heheheheh mide çok dolu ama kilo kontrolde tartıldım yine ama kıyafetli hiç de moralim bozulmadı yarına da düşüş olucak inşallah ve ben yeni tickerimle karşınızda olacam inşallah

Kilo almamışsındır kuzum merak etmeee..
Biberle patlıcanla kabakla ne ile canın çekiyor ise bu şekilde doldurup pişirebilirsinn kuzummm :16: Hmmm :56:

Kocişleri biber yemeyen arkadaşlara da tencereye bir iki patlıcan koymaları tavsiye edilebilirrr...

Geçen haftasonu balık günümüzde topluca.. Bu hafta sanırım dolma günü olacakk :39:

Bu arada bugün işyerinde 2 hatunla karşılaştım sohbette dukan geçince hemen bende muhabbete daldımm.. Valla ne kadar çok dukancı varmış.. :29:

Verdiğim kiloyu duyunca demezler mi ama sen o zaman dukandan önce de çok kilolu değilmişsin diye.. Ne diyeyim zayfladın zayıfladın diye iltifatlardan sonra sonra bu da yeni tür bir iltifat gibi geldi :27:

Back
X