Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dikkat ettiysen harika canim🥰

Emziriyorsun ve regli olmussun cok ac birakma kendini derim ben.Cok ac kalinca o aclik hissiyle daha cok yiyoruz.

Ayy canim nasil oldu saclarin? 🥰

Canim Filizim tum iyi dilek ve dualarina tesekkur ederim.Sende benim guzel dileklerim ve dualarimdasin hep.😘

Allah Allah neden o kadar gec bir zamana veriyorlar randevuyu..😞

Az kalori almissin canim oyuzden karbonhidratlara bir sey demedim🤭Nasilsin gunun nasil gecti?

Tebrik ediyorum azmini canim👏
Şalgam içtim tuttu o beni
Çok üzüldüm ya bu kadar önemli birşey için bir ay bekletilmene. Sen kendine dikkat et canım. Spor filan azalt hatta bence, en azından 9 eylule kadar. Geçen menundeki spora baktım valla benden 3 kat fazlaydı boncukcum. Bu sıra yorma nolur o kadar kendini

Tahir&güney kuaför diye bir yerde yaptırdım. Google maps yorumlarindan buldum onları. Baya iyi oldu bence. Sen de mi buralardasin?

Saglikci olduğunu hatırlıyorum evet. Bilmem ki yazmayınca heralde yıllık iznini kullanıyorsun sanmistim canım. Bence kesinlikle denemeye gir ve daha sık gel 🙏🥰
oralıyım ben de canım

menüm
15.30: 3 dilim chia tohumlu ekmek+ 3 yumurta+ 7 zeytin 1 dilim peynir 1 kaşık tahin pekmez
17.00: 1 fincan Türk kahvesi
19.00: 1 bardak acısız şalgam
2 litre su
Emzirmeye devam
Yarım saat vakumlu koşu bandı
4.300 adım
IMG_8422.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar yarın benden tartı fotoğrafı gelmeyecek maalesef spontane misafirliğe diye geldiğimiz yerde yatılı kalıyoruz :( ama bugün tartıldım 79.6 çıktım. Pazartesi tartıda 81.4 diyordu, fark -1.8 kg

Dikkat ettiysen harika canim🥰

Emziriyorsun ve regli olmussun cok ac birakma kendini derim ben.Cok ac kalinca o aclik hissiyle daha cok yiyoruz.

Ayy canim nasil oldu saclarin? 🥰

Canim Filizim tum iyi dilek ve dualarina tesekkur ederim.Sende benim guzel dileklerim ve dualarimdasin hep.😘

Allah Allah neden o kadar gec bir zamana veriyorlar randevuyu..😞

Az kalori almissin canim oyuzden karbonhidratlara bir sey demedim🤭Nasilsin gunun nasil gecti?

Tebrik ediyorum azmini canim👏
Evet dikkat ettim bu sefer uykusuzluk gec3 isi ödem yapacak🤦‍♂️

7 Ağustos menüm
Sabah maden suyu limonlu
8 de
6 kayısı çekirdeği, 3 badem,

11 de
Haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmegi yarisi kaşarlı ,bir dilim kavun
12 d3
bir bardak kefir

Öğleden sonra gün toplantısı

14 buçuk

3sıkım çiğ köfte, bir kase salata, iki marul,tadımlık börek, yarim dilim kıbrıs tatlisi
Ara sade kahve bir ceviz

Akşam 18 de
tadımlık paça, tadimlik bulgur pilavi,2 badem, bir c3viz

Akşam 10 bin adım, yuryusde acıktığını hissettim hemde bayagi😊 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush
Screenshot_20250807-225443_Samsung Health.webp

Back
X