DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Bu ne ya? Eşi çocuk senden değil demiş adamda sorgusuz sualsiz kabullenmişmi bu durumu? Dna testi diye birşey var,insan nasıl merak etmez yani çocuk kendininmi degilmi? Kadina kimbilir neler etti,kadında çocuğundan uzak durması ićin söyledi belkide. Yada adam size öyle bir kılıf uydurdu,çocuğunu görmeyen vicdansız baba demeyin diye. Anneniz hakli bence,bir kez daha düşünün bu adamla evlenmeyi.

Ayrıca sabah 8 akşam 6 çalışıp, hala oğlunu nasıl takip ettiğinide çok merak ettim. Geçeceksin o işleri hanfendi, birinin ahını aldın mı mutlu olamıyorsun.

Peki sizce neden bu adam kendinden olmayan bir çocuk için nafaka ödüyor? Bir erkek hayatta yapmaz bunu, ödemez kendinden olmayan çocuğa nafaka falan, ne yapar eder başkasının çocuğu olduğunu kanıtlar ve bir kuruş bile nafaka ödemez. Yalan söylüyor adam çok belli. Çocukla görüşmemesi doğalsa nafaka ödemesi de mi doğal?

Sizi kınıyorum düşüncenizden ve çocuğunu arayıp sormayanları normal görmenizden.merak ettim de acaba çocuğunuz var mııııı?!!!!

Dün akşam hanımefendiye bunu biz de sorduk. Kendimi tanıdığım için evlenmiyorum dedi.

Çocuk senden değil demişse neden 1 trilyon nafaka istemiş? Madem çocuk ondan değil niye milletin çocuğuna para versin? Konu sahibi daha sonra çocuğun başkasından olmadığını, sevgilisinin olduğunu belirtti.

Seviyesizlik yaka paçaaa.. Benim sana yorumum bu kadar iyi günler.

Yazdiklarimin yanlis anlasilmasini istemem ama kürt bir erkegin karsisina gecip "bu cocuk senden degil" diyeceksin ve üstüne bir de nafakani da alacaksin... Hee zeynep hee oldu

Mümkün mü böyle bir sey ya kaldi ki bizim ülkemizde türk kürt farketmiyor namusa asiri önem veriliyor, ve nerdeyse her gün namus icin cinayet isleniyor. Bu eski eş ya öldürülmeyi göze alacak kadar cok cesaretliymis ya da senin sevgilin cok fena salliyor. Bence 2.si daha gercekci.

Bu cocuk senin degil demek ne demek ya adamin totosundan kan alirlar hangi kadin der boyle bir seyi asiret gibi kalabalik aileye?

Kadin belki de cok cekti,aldatildi,siddet gordu... Cocugunu elinden almasin diye,onlari rahat biraksin diye,senden degil demis olabilir...

Hadi dedi,hangi baba emin olmak icin dna testi yaptirmaz. " hee benim degil mi,de haydi gidin o zaman" demis olamaz herhalde... Bi arastirmasi emin olmasi lazimdi. Kolay mi oyle bi lafa cocugunu birakmak???

Bana tekin biri gibi gelmedi...

Konuyu tam olarak netlestirmeden cocuguyla gorusmemesi,onun iyi bir baba ve es olamayacagini gosterir.

Bende dul biriyle evliyim ve baştaki anlatmaları evlendikten sonra yalan çıktı o yüzden ben ettim sen etme 1.5yıllık evliyim ailemin uzulmeyeceğni bilsem çevremin laf etmeyecğğni bilsem bir dk durmaz ayrılırm

bu nasıl bi tezat ya' kızını kabul etmiyor çünkü annesinden nefret ediyor' diye bişey olabilirmi? bu adam baba olamamış senden olacağa babalık yapmasını nasıl bekliyeceksin, insanlar tabiki ayrılır ama annesiyle kötü ayrıldı diye evladına hemde iki yaşında bi çocuğa nasıl tavır alır baba dediğin
yok kadın çocuk senden değil demiş madem öyle adam herşeyinden nefret ettiği kadına niye nafaka ödesin gider mahkemeye der bu çocuk benden değilmiş ben nafaka falan vermem,bence aşk sizin gözlerinizi perdelemiş biraz dışardan bakmaya çalışın söylediklerinizin elle tutulur yanı yok,..

İlk önce çocuğuyla görüşmüyor diye bu adamdan koca olmaz diye düşündüm ama sonra kadının çocuk senden değil demiş olmasıyla adamın geçerli bir sebebi olduğunu anladım. Bence hiç bir kadın böyle bir şeyi doğruluk payı olmadan söylemek, iyi adam yine nafaka veriyormuş.
Annen seni düşünüyor ve değer verdiğinden, üzülmeni istemediğinden onay vermiyordur. Evlenip boşanmış adam benim kızımı da alır boşar diye düşünüyor olabilir. Ama sen bu adama güveniyorsan sana sevgide saygıda kusur etmiyorsa elinden geleni yap anneni de ikna et bence. Genelde babalar zor olur ama baban onay verdiyse en azından bi taraftan destekçin var.

:dYANLIŞLIK OLMUŞ DEMEKKİ İŞTE YORGUN ARGIN GELİNCE BÖYLE OLUYOR NE MUTLU GÜLDÜYSEN BİRİNİ TEBESSÜM ETTİRDİYSEM:)
Aynen yaa çok hoş olmuş
Garibim masum üye de neye uğradığını şaşırmış siz beni guldurdunuz allah ta sizi guldursun inşaallah

Benim eski eşim; alkol, şiddet herşey vardı.. Boşandık, kızım var ve görüşmüyorlar, üstelik zorla gönderdiğim zamanlarda da git bir daha gelme seni istemiyorum diyordu kızıma.. Nafaka falanda vermiyor.. Ben de hiç uğraşmak istemiyorum onunla bu konuda..

Ayrılık sebebimizi benim maddi üstünlüğüm olduğu için havalanıyormuşum ve onu aldatmışım gibi şeyler olarak anlatmışlar çevreye... Alakası yok halbuki...

Şimdi benim eski eş evlense nasıl bi koca olur acaba???? Olacak olsaydı bana koca, kızıma baba olurdu.....

Bu nasıl bir üslup hanımefendi. Böyle hemcinslerim olduğunu gördüğümde çok üzülüyorum. Ne müsasebet, yanındayken bakacak, yanında değilken bakmayacak. Afedersiniz ama eşşek gibi bakacak çocuğuna...

Konu sahibi, siz de lütfen evlenmeyin bu insanla... annelerin içine her zaman en doğrusu doğar çünkü... Kaldı ki, adam çocuğuna bakmıyormuş. bir de eski eşi dinlemek lazım, gerçekten öyle bir laf sarfetti mi ya da sarfettiyse neden sarfetti.

Çocuk onun çocuğu olduğu belli, nafaka ödüyor çünkü....

Bacım bırak kocayı sevgililer eşkıya kesiliyor kıskançlık durumlarında ya hu! Adama git ben senden başkasıyla beraberim de bakayım, tamam canım ayrılalım deyip yoluna mı gidecek? 10 erkekten 9'u gitmez, burnundan fitil fitil getirir. He savunur muyum bu durumu, hayır ama ülkemizin erkekleri böyleyken, hem aldattım hem de başkasından çocuk peydah ettim dersen bitirirler seni ya! Bu adamda evliya sabrı olmadığı da aşikar, demek ki doğru değil bu olanlar.
Ben bir keresinde bir erkek arkadaşıma sormuştum eşin aldatsa naparsın diye, çok mülayim de bir çocuktu bak. Ne dedi biliyor musun? Bir iyi döver, el aleme ibret olsun diye de eşyasız falan kapının önüne atarım dedi. Bilmiyorum ya, kimse kolay kolay sakin kalmaz bu durumda. Bir de etnik kökeni sebebiyle, ki kalabalık bir aile, koca ellemese, bir sürü kaynı var bu kadının birinden biri bir şey yapardı.

Ne olmuş burda, eller bele konup çatlada patla, ohhhhh diye diye kavga ediliyor.
Biraz üsluplara dikkat edin lütfen.

Sakın evlenme benim akraba evlendi dul biriyle kendi bekardi herkes karşı çıktı dinlemedi adam tam bir pislik çıktı kız ne kadar iyi olmaya calistiysada olmadı şu an bir yıl dolmadan ayrılmıyorlar boşanma davaları sürüyor işin kötü tarafı kız
hamile

Sende az değilsin evlenme gör gününü
Yazık ki çocuklarını gormeyen babalarin yeni hatunlariyla mutluluklarını savunuyorsun
İlk es sen olsaydın senin çocuğuna babası ilgilenmeseydi ne hissederdin

benim eşimde kürt. ailesinde tek rahatsız olduğum sey dediğin gibi yanımda bazen kürtçe konuşuyor olmaları bu benı gerçekten rahatsız ediyor. eşimi uyardım aslında ama yinede bazen alışkanlık diyor konuşuyor. evet kültür farkımız çok fazla var ben mesela açık ve rahatım ama eşimin ailesinin yanına giderken uzun kollu hırka etek hatta köylerine gidersem başörtü takmak zorundayım. burda mesela gelinliğim strablezken (nikahım istanbuşda oldu) onların memleketinde o gelinliği boğaza kadar kadar kapalı tabi türbanlı gelinlik giydim ailesi öyle istedi diye. aileler tabiki önemli ama önemli olan sizsiniz zorluklara kültür farklılığına nasıl göğüs gereceğiniz ben mesela çok kendimden verdim mutluluk için vermek zorundayım pişmanmıyım hayır ben eşimle mutlu olacaksam tabiki yaparım. ama işin gerçeği şuki aynı şehirde olsaydık ailesiyle işim çok zor olur ve içlerinde hep yabancı hissederdim diye düşünüyorum. şuan onları seviyorum allaha şükür bir problem olmadı (tabi ben herşeyi kabullendiğim için olabilir) her şeyi iyi düşünmelisin derim.

evet birde ç

evet birde ortada çocuğu gçrmeyen bir baba var diyorsun. çok şüpheleniyorsa dna yaptırır ama o çocuktan vazgeçmez bence vicdanlı bir insan bu konu çok hassas sakın hafife alma. çocuğuna sırt dönen bir insan ben olsam büyük konuşmak istemiyorum ama olmaz olsun öyle erkek derim. eski eşe ne kadar düşman olursa olsun o kendi canı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…