- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.916
- 798
Ayrıca sabah 8 akşam 6 çalışıp, hala oğlunu nasıl takip ettiğinide çok merak ettim. Geçeceksin o işleri hanfendi, birinin ahını aldın mı mutlu olamıyorsun.Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemeler
Peki sizce neden bu adam kendinden olmayan bir çocuk için nafaka ödüyor? Bir erkek hayatta yapmaz bunu, ödemez kendinden olmayan çocuğa nafaka falan, ne yapar eder başkasının çocuğu olduğunu kanıtlar ve bir kuruş bile nafaka ödemez. Yalan söylüyor adam çok belli. Çocukla görüşmemesi doğalsa nafaka ödemesi de mi doğal?kızlar herkes adamın çocuğuyla görüşmemesine takılmış ama konu sahibi belirtmiş kadın ÇOCUK SENDEN DEĞİL demiş ve o yüzden ayrılmışlar... bu durumda çocukla görüşmemesi doğal değil mi bana mı öyle geliyor ? olumsuz bi durum yoksa baban babannen vs kabul etmiş zaten anneni ikna yoluna gitmeye çalış ama sırf annen istemiyor diye vazgeçme.. mutluluklar
Sizi kınıyorum düşüncenizden ve çocuğunu arayıp sormayanları normal görmenizden.merak ettim de acaba çocuğunuz var mııııı?!!!!
kızlar herkes adamın çocuğuyla görüşmemesine takılmış ama konu sahibi belirtmiş kadın ÇOCUK SENDEN DEĞİL demiş ve o yüzden ayrılmışlar... bu durumda çocukla görüşmemesi doğal değil mi bana mı öyle geliyor ? olumsuz bi durum yoksa baban babannen vs kabul etmiş zaten anneni ikna yoluna gitmeye çalış ama sırf annen istemiyor diye vazgeçme.. mutluluklar
Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemeler
Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Aynen yaa çok hoş olmuş:dYANLIŞLIK OLMUŞ DEMEKKİ İŞTE YORGUN ARGIN GELİNCE BÖYLE OLUYOR NE MUTLU GÜLDÜYSEN BİRİNİ TEBESSÜM ETTİRDİYSEM:)
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Bacım bırak kocayı sevgililer eşkıya kesiliyor kıskançlık durumlarında ya hu! Adama git ben senden başkasıyla beraberim de bakayım, tamam canım ayrılalım deyip yoluna mı gidecek? 10 erkekten 9'u gitmez, burnundan fitil fitil getirir. He savunur muyum bu durumu, hayır ama ülkemizin erkekleri böyleyken, hem aldattım hem de başkasından çocuk peydah ettim dersen bitirirler seni ya! Bu adamda evliya sabrı olmadığı da aşikar, demek ki doğru değil bu olanlar.Yazdiklarimin yanlis anlasilmasini istemem ama kürt bir erkegin karsisina gecip "bu cocuk senden degil" diyeceksin ve üstüne bir de nafakani da alacaksin... Hee zeynep hee oldu
Mümkün mü böyle bir sey ya kaldi ki bizim ülkemizde türk kürt farketmiyor namusa asiri önem veriliyor, ve nerdeyse her gün namus icin cinayet isleniyor. Bu eski eş ya öldürülmeyi göze alacak kadar cok cesaretliymis ya da senin sevgilin cok fena salliyor. Bence 2.si daha gercekci.
Bu cocuk senin degil demek ne demek ya adamin totosundan kan alirlar hangi kadin der boyle bir seyi asiret gibi kalabalik aileye?
Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?