Dul olmak kızdan daha zor dedi

Kadın denilince alınanlar var

"Aa ben kadın değilim." falan

O an böyle "beğğğğğğğğğğ" oluyorum

Ne diyek Mahmut mu diyek kadınsın işte

Tartışmalarımızı diğer Konularımda hep bahsettim bana göre ceviz kabını dolduracak şeyler değil ama tabi sizlerinde görüşüne ihtiyacım var birde sevgi yok sevgi bitti bende

Igreniyorum bu zihniyetten ..
Allah islah etsin Ailenizi ..
Kendi ayaklarinizin üstünde durun lütfen .. size baska kimseden fayda görüldügü gibi ..

Tartışmalarımızı diğer Konularımda hep bahsettim bana göre ceviz kabını dolduracak şeyler değil ama tabi sizlerinde görüşüne ihtiyacım var birde sevgi yok sevgi bitti bende
Onun yaninda iken sevmediginizi saniyorsunuz ama biraz uzak durun birbirinzden kafa dinlemeye gidin esin kabul ederse eger ozlerseniz bosanmazsiniz. Sevgi yok değildir azalmistir yada vücut o sizi uzdugu icin gardini almıştır ondan böyle hissediyosunuzdur. Bende bosanma asamasindayim neler oldu neler aldatildim kabul ettim yine tekrarladi onun yanindayken bosanacam yüzünü görmek istemiyorum diyen ben utanarak söylüyorum sesini bile özlüyorum onu yanimda asla istemiyorum ama cok özlüyorum bu sekilde de hissedebilirsiniz yani

Öncelikle yaşadıklarına ve yalnız hissetmene çok üzüldüm. Canım annen ayrılmış ve dul olarak yaşayıp kendine başka bir hayat arkadaşı bulmuş ve evlenmiş. Aynı hakkı bana neden tanımıyorsun diye sorsaydın keşke??? Ayrıca çalışıyorsan ve ayaklarının üzerinde durabileceğine inanıyorsan ki yapabilirsin, o zaman annenin veya dayının seni desteklemesine hiç gerek yok. Hayata 1 kere geliyoruz ve gerçekten çok kısa... Bunu da istemediğin sana kötü davranan bir adamla beraber geçirmen çok anlamsız. Ve senin hayatın kimseyi ilgilendirmez.

Umarım en kısa zamanda mutluluğa erişirsin.

Ne yapacaksin tek basina basina ayakta duracaksin, annenden hayir yok, insan kizinin yaninda olur, insanligini sorgulasin

Dul olunca ne oluyor orospu mu butun dullar illa basina bir is mi gelicek ne kadar cahil milletiz ya ve anne baba sahip cikmali gercekte cikmasada o kocan olacak adamin yaninda seni savunmali ona goz dagi vermeleri gerekirken adamin ekmegine yag surmusler sonra kocam beni dovuyor diyen kadinlar oluyoruz doverler tabi bakiyor koruyan kollayan yok benden baska gidecek yeri tutunacak dali da yok o benim malim gozuyle bakiyor sozde muslumaniz ama muslumanliktaki kadina hurmet bizim toplumumuzda farkli algilanmis tipki cok eslilik gibi herkes isine geldigi gibi yorumluyor. Cocugunuz yoksa baska bir sehre gidin herkesi herseyi ardinizda birakin ise girin calisin ve bekarda yasanacagini gosterin. Dogurmakla gercekten anne olunmuyor

Yazıklar olsun bu zihniyete. Hiç kimsenin sizi gelip almasına, arkanızda durmasına ihtiyacınız yok. Ne güzel çalışıyormuşsunuz da kendi ayaklarınızın üzerinde durum böyle bir zihniyetle aynı evde yaşamayın ister anneniz olsun ister başkası. Kendi kendinize yeni bir hayat kurun kimseye muhtaç olmadan. Ayrıca siz dul değil bekar oluyorsunuz. Kendisi ayrılmış üstüne tekrar evlenmişken annenizin sizi anlayamamış olmasına gerçekten ne denir bilmiyorum

Bir anne kendi evladına şen dul eve gelsen seni çarşıya pazara arkadaşına göndermem nasıl diyebilir aklım almıyor gerçekten. Ne yani evlendiniz bosandiniz diye her görene atlayacak mısınız? Biz evlendik de kurdurduk mu? Anlamıyorum. Kaç yasinda insansınız bir de izin mi alacakmissiniz? Hiç takmayin onları. Elalem ne der diye de düşünmeyin. Elalem her zaman diyecek bir şey bulur. Bosanin cekmeyin o adamın kahrını. Çocuk da yokmuş çalışın gerekirse tek göz odada yaşayın ama muhtaç olmayın.

Gerçekten bu zihniyete ve annenize yazıklar olsun. Kadın kadını destekleyeceğine seninle ne yapıcam diyor, gerçekten sizin adınıza üzüldüm.
Biri işiniz, geliriniz varsa hiç düşünmeden bu ortamdan uzaklaşın bence ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız yeni bir hayat kurun biran önce ( tabi boşanmakta kesin kararlı ve eminseniz)

Anneme babama abilerime ablama binlerce kez şükrettim. Kurban olurum onlara.
Boşanalı 1,5 sene oldu, daha bir kere ağızlarından ne dul kadın kelimesi duydum ne de dul kadın muamelesi gördüm.

Bu nasıl bir zihniyet yahu. Üzgünüm ama annene yazıklar olsun.

Niye, çarşı dolmuşları annenizin eve yakın yerden geçmiyor mu ki? Yoksa okuma-yazma bilmiyorsunuz da kaybolursunuz diye mi korkuyor? Ya da alnınızda boşanma sonrası “Ben dulum, aranıyorum.” lekesi oluşacak herhalde. Bu saçmalığın tek açıklaması bu olmalı.

Bu söylediklerimi kesinlikle yanlış anlamayın ama sahip çıkılacak bir insan olmayın. Koca olmazsa anne baksın bana demeyin. Siz yetişkin bir bireysiniz. Hayatınız için elinizi tasin altina koyun ve iyi kötü bir işle başlayın çalışmaya. Kimseye eyvallahinin olmaması o kadar tatlı bir şey ki...

Mantıklı düşünün artısı ve eksi leri ile aldatma yoksa hiç bi evlilik 4 dörtlük degil illa sorunlar var akılcı olun. Bu size ders olsun bu hayatta sade siz varsınız anne baba dayı teyze boş... Siz boşansanız da boşanmasanız da bu hayatı siz yaşıyorsunuz ona göre karar alın cocugunuz var mı evliliği yürütmeme nedeniniz nedir

Konu sahibinin annesinin söylediği şeylerin aynısını daha nazik bir şekilde ifade etmişsiniz. Ceviz kabuğunu doldurmayacak şey nedir size göre mesela ne yapsa eşinizden boşanırsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…