Dul olmak kızdan daha zor dedi

Ben toplumun kelimeye yüklediği anlamdan nefret edıyorum bu gayet normal. Siz de açıklamalarını da haklısınız fakat toplumun yüzde kaçı oyle? Korkmak degıl iğrenmek. Hatta ben toplumdan ıgrenıyorum. Keşke herkes siz ve babanız gıbı olsa. Ben bekar olduğum halde toplumda dul kelimesiyle insanlara başka bakılmasından çok rahatsızım.

Ben sadece Bi boşanma lafı ettim olay ablamın eşi enişteme bile yorum yapma hakkı doğdu herkes Bi yandan atıp tutuyor nefes alamıyorum

Kadından kızdan önce İNSANIZ. ya bizde insanız bizi de erkeği yaradan yarattı 2cm ilk bir zardan ibaret değiliz ya insanız kalbimiz beynimiz düşüncelerimiz hayallerimiz ideallerimiz var

Ay çok saçma yaa ben olsam çıldırırdım!!! Dulken neden acaba ne çarşıya arkadaşlarına gidebilirmişsin?! Sebebi şu, yani onların örümcekleşmiş beyinlerindeki sebep şu: çünkü dulsun bakire değilsin, çarşıya çıkıcaksın hımm dur şu adamla bi sevişiyim diyceksin, arkadaşlarına gitceksin hımm dur şunla da bi sevişiyim diyceksin, çünkü dullar dul oldukları için her gördükleriyle sevişirler başlarında bekleyen bi nöbetçi olmazsa eğer onları kimse tutamaz. Tüm sebep bu. Yazık ya yazık. Ne denir ki? Kendi annen bunu derken başkalarının ileri geri konuşması çok normal. Boşanmakta kesin kararlı olursan kimseyi dinleme, sen bir bireysin çalışır paranı kazanır hayatını idame ettirirsin annene de babana da ihtiyacın yok. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Allah yardımcınız olsun
kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz
çocuğunuz yok dimi

Kusura bakma ama böyle aile olacağına hiç olmasın yalnız ol bir başına hayatta kal. Başka şehre taşınırsın veya başka ilçede kendine yeni hayat kurarsın. Eğer mutsuzsan kimseyi dinleme gücün varsa ayaklarının üstünde dur mutsuz olacağın hayatı yaşama

Aynısı benim başımdan da gecti. Gercekten içinde art niyet olmayan teyzelerim evliliğin hakkında beni eş ailesine köle etmeye calıstılar annemde dahil. Aile sorunumuzda teyzelerim kv kp eşimin yanında iyiliğimi ister gibi olur böyle şeyler diyerek hep eş ailesini dinleyip benim üstüme geldi. Madem arkamda durmuyorsun eşimin ailesinin yanında olur böyle seyler diye konusmasınlar daha cok yüz bulup daha cok problem yasıyorum bunun arkasında kimse durmuyor diye. Ama annem bana kızsa bile eşimi tek bulup biz kızımızın arkasındayız sorun olursa cekip alırım adam akıllı gencinin ben kızıma da yüz vermiyorum evliliğin de problem cıkmasın diye konusur. Çekip almasa bile. Suanda bahsettiğim teyzeleri hayatımdan sildim. Bunları konusmak yerine tamam boşanmayın demeleri güzel şey ama senin arkanda durduğunu da göstermeleri lazm. Her evlilikte problem olur önünden her boşanın diyen senin arkanda durmuş olmuyor. Ama senin aile tarafın boşanmayın dese bile damada ayar çekmeleri lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…