Dul olmak kızdan daha zor dedi

Sizin icin cok uzuldum , ne kadar korkunc bir cevrede yasiyorsunuz

Cok sasiracaksiniz ama ulkenin bir bolumunde bosanan kadinlara hic boyle seyler denmiyor ve kadinlar tek baslarina gayet ve mutlu huzurlu yasiyorlar

İnsallah bu gelismislik duzeyi sizi de yakalar kisa surede

Nasıl yani annenizde babanızdan bosanmıs? nasil size böyle bir cümle kurabiliyor?

Konu sahibinin annesinin söylediği şeylerin aynısını daha nazik bir şekilde ifade etmişsiniz. Ceviz kabuğunu doldurmayacak şey nedir size göre mesela ne yapsa eşinizden boşanırsınız?
Ayy birsuru yazmistim telefon kapaninca silinmis.

Kosaca soykeyim aldatma siddet hajaret kisacasi hayati zindan ediyorsa sadece o koni sahibine ayrilsin ama bu didismeler karsilikli ise tekrar oturulup dusunulmeli

Bu ülkede kadın olmak ne zor ya. Annen dayınları sen boşanma lafı edemeyesin diye getirmiş. O aileden de ne köy olur ne kasaba. Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan boşan al başını git.

Cevreden kastiniz nedir anlayamadim benim cevremde bu yok ben genel olarak söyledim. Ki bende bosanma asamasinda bir kadinim ve kimsenin lafini sözünü takmiyorum en azindan ben duymuyorum istediğim gibi girip cikiyorum evliyken daha kisitliydim mesela.

Gelismislik insanin icinde baslar ben de bu duyguyu insanlarin icine teker teker koyamam öyle degil mi?

Boşanmış bir kadın olarak annenizin böyle düşünmesi çok ilginç, kendini unutuyor demekki insan.

Eşi ölmüş kimseye "dul" denir.
Bunun karşılığı bu kelime. Aslında bu kadar kelimeye takılacak birşey olmamalıydı.
Ama bu memlekette nedense evvel ezelden beri kocası ölmüş veya kocasıyla ayrılmış kadına (bakın özellikle kadına! ) bu sıfat söyleniyor üstelik aşağılayarak, hor görülerek söyleniyor o yüzden de itici hale gelmiş durumda. Asıl manasından epey uzak.
Özellikle küçük yerlerde hala bunu mesele eden zihniyetler var.
Oysa herşey insanlar için. Ölümler ayırlıklar.. Nefret edilesi zihniyet. Kadına yapılan en büyük haksızlık bu, onu medeni halinden vurmak.
Bunu bir de anneniz yapmış. Bir de eşinizin yanında sanırım. Ne yazık.

Kendiniz hakkınızda hayırlı olan kararı verin ve uygulayın derim. Boşanmaksa boşanmak, başka bir şehirde kurarsınız hayatınızı. Allah yardımcınız olsun, başkası yok madem......

Hayır çocuk yok

Ben de başka bir şehirde hayat kurmayı düşünüyorum şuan bu şehirde çok bunaldım insanların kadına bakış açısı özellikle boşanmış kadına bakış açısı beni çok korkutuyor Du ama şuan sanırım herşeyi göze alabilecek güçte hissediyorum kendimi

Lutfen uzulmeyin. Benim ailemin bakis acisi da sizinkiler gibi. Ama kendi maddi gucunuz varsa size bu sozleri yasatmalarina izin vermeyin. Gercekten degerli bir insan oldugunuzu dusunun, onlarin kucuk ve asagilayici yargilarinin sizle bir alakasi yok. Aileniz de olsa herkes kendi hayatini bir basina yasiyor. Bosanmis olmanin hicbir kotu tarafi yok. Bu millet ne zaman 'dul' olmus bir insanin seks objesi olmadigini anlayabilecek kadar medeni olacak bilmiyorum. Ama sizin miletten once dusunmeniz gereken biri var, o da kendinizsiniz.

ay ben olsam sen dul ken neler yaptinda herkesi kendin gibi saniyosundur derdim o anneye.
tirnagin varsa başını kaşı arkadaşım calismiyorsan calis duzenini kur o ailenden de uzak bir hayay kur kendine mumkunse

Bu yüzden ,böyle zihniyetli aileler yüzünden erkekler azıtıyor zaten diyor gidecek yeri yok ,ne yaparsam yapım vs vs

Hala bu kafada olan insanlari anlamiyorum. Ustelik anneniz de bosanmis bir bayan. Eger kararliysaniz tek basiniza yapabilcek bir maasiniz var ise ve cozulmeyecek problemler ise yeniden baslayin. Hayat kisa kimse icin zehretmeye gerek yok.

Hala bu kafada olan insanlari anlamiyorum. Ustelik anneniz de bosanmis bir bayan. Eger kararliysaniz tek basiniza yapabilcek bir maasiniz var ise ve cozulmeyecek problemler ise yeniden baslayin. Hayat kisa kimse icin zehretmeye gerek yok.
Evet hayat kısa gerçekten peki annemle görüşmeye devam etmelimiyim ben dünden beri konuşmak istemiyorum

Evdeki çileyi berabermi çekiyorsunuz da anne,dayı fikir sahibi olabiliyor... valla ben olsam arkamda durmayan ana ,babaya zerre saygı duymam,görüşmemde... yaptıkları tek şey damat beye yüz vermek olmuş... hayat sizin ne yapmak istiyorsanız onu yapın nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın

Evet hayat kısa gerçekten peki annemle görüşmeye devam etmelimiyim ben dünden beri konuşmak istemiyorum
annenizle gorusmeyin diyemem. Ama kirildiginizi uygun bir dille soyleyebilirsiniz. Kendisinin de bu sekilde ayrilmak zorunda kaldigini, Sizin icin de zor oldugunu anlatabilirsiniz. Uygun bir dille tabi. Simdi annenizle olan mesele biraz sogsun derim. Siz kararinizi verip hayatiniza yön vermeye calisin. Onemli olan sizsiniz.

Annenin zihniyeti güzelmiş.
Doğru, carşıya giden "dul" kadin 64748389292 kişiyle cinsellik yaşıyor ve geliyor. Hergün. Hemde catur cutur.
Bu kafadaki kadinlarin beyninin icini bilmek istemiyorum. Demekki akli fikri bacak arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…