Dul olmak kızdan daha zor dedi

Annenizin ve dayinizin butun bunlari esinizin yaninda soylemesi daha kit6u olmis

Ne alakası var yahu. Benim çok sevdiğim arkadaşım da boşandı. Küçük oglu ile teee Kastamonu dan İstanbul'a taşınıp kendine çok güzel bir düzen kurdu. Oğlu ve annesi ile yaşıyor ama annesi eski köy kadını ne emeklisi var birşeyi, sadece oğluna bakıyor arkadaşım çalışırken. Desteği var diyeceksin ama kadın tek başına bakkala bile çıkamıyor. Yani arkadaşım hem kendine hem oğluna hem de annesine bir hayat kurdu çekip çeviriyor. Alnında "boşanmış" mı yazıyor sanki? Ki yazsa da ne olacak yani sen yine aynı sensin. Annen ayıp etmiş . Sen kimseye değil, sadece kendine güven kendi kendinin dostu, yol göstereni ol. Allah büyük

Teşekkür ederim yorumunuz için içime su serptiniz böyle güzel sonu iyi biten hikayeler içimi rahatlatıyor

Evet eşimin yanında söyledi

Peki boşandınızmı eşinizden, şuan birikimin yok ama altınlar var elimde

Anneniz dul dul nasıl gezmiş acaba sokaklarda? Çarşıya pazara gitmeden buldu sanırım yeni kocasını da...
Eşimin yanında beni bu denli düşüren anneye çok net bunu derdim.

Annen ilk başta gelip seni alacağını söylemiş.
Acaba eşin, onlar gelmeden bu şekilde söylemeleri için onları aramış, ayarlamış olabilir mi?
Eğer değilse, eşinin yanında söylenenler çok talihsizce olmuş, çok kötü.
Yazık bu tür kafalara.

Annene sor bakalım dul kaldıktan sonra nolmuş?
Bence gayet güzel şeyler olmuş evlenmiş tekrar.

Annenizin tabiriyle kendisi de babanızdan boşanınca dul kalmış.Peki anneniz ne yapmış dul kalınca? Hiç kapı dışarı çıkmamış mı, kimseyle görüşmemiş mi? O zaman 2.kocayı ne yaparak bulmuş acaba? Bu zihniyetteki insanların alayının allah belasını versin.

Teşekkür ederim yorumunuz için içime su serptiniz böyle güzel sonu iyi biten hikayeler içimi rahatlatıyor
Ohoo daha neleri var bu ne ki:) önemli olan kararlı durmak ve kendinden emin olmak. Mutsuz olduğun bir yerde durup hak etmedigin sözler isitmektense kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin. Allah kadınları doğuştan güçlü yaratmış. Ama işte bunun bilincinde olmayarak bizi yetiştirdikleri için biz de fark edemiyoruz çoğu Zaman

Peki boşandınızmı eşinizden, şuan birikimin yok ama altınlar var elimde
Yok boşanmadım ama benim sıkıntım eşimin bana nefes aldırmayan ilgi ve alakasıydı. Boşanma olaylarında bile kendi annesi, benim annem ve ablamlar alabildiğine çirkinleşirken hepsini susturdu. “ ne olursa olsun, sen benim nikahlı karımsın hala, kimseye bişey söylemek düşmez” diye. Yurtdışına yalnız gitmiştim, herşeye herkese iyi geldi galiba.

Allah aşkına yanii bu boşammayla alakalı ilk konunuz değil ta 1.5 aylık evliyken bile boşanmak istiyorum demişsiniz sonra hep sürekli böyle konular. Zaten defalarca boşanma konusunu annenize söylemişsiniz bu konudaki gibi sürpriz olmamış annene. Biletimi aldım sınav sonrasına gidicem demişsiniz başka konuda yani bu tartışmayı bahane göstermeyin siz hiç evliliğinize ısınamamış yapıcı olmamışsınız çaba göstermemişsiniz ki oldurmaya çalışmamışsınız daha ilk aydan bu zamana kadar hep boşanma.. Bence annenizin geldiğinde artık eşinizin buyrun alın evlendiğinden beri ayrılmak istiyor demesi gerekirdi ki ortada anlattığınız birşey de yok. Nişanlıyken de nişan atmışsınız zaten! madem evliliğe uyum sağlayamayacaktınız neden evlendiniz?

Anneme ilk defa boşanmak istediğimi açtım eşimede öyle ilk defa konuşuldu evet ilk aydan beri mutsuzum

Çünkü bizim ilk aylardan başladı sorunlarımız eşimin eve gelmemesi flan... Vs vs. Işte inanın o kadar kötüyüm ki artık konuşmaya takatim kalmadı derler ya o durumdayım

3 yıl önce boşandım. Kimseye danışmadım.
Valizimi topladım. Babamın evine gittim. Babam kapıyı açıp elimde valizle beni gördü, hayırdır kızım dedi.
sana geldim baba dedim. Hoşgeldin gel yemek yiyoruz bizde dedi.
neden geldin, neoldu evine git 1 tek kelime etmediler.

Bu arada Şanlıurfalıyız .

Yıl olmuş 2019 kızını yiğenini mutsuz evliliğe mahkum eden aileler var bir yetişkin olarak kararlarınızı kendiniz alın ve kimsenin onayını beklemeyin. Önce eşiniz ile konuşun kendiniz anlaşın ki başkasına laf bırakmayın. Ayaklarınızın üzerinde durun bunu yaparsınız önce inanın. annenizinbu tavrı çok yanlış mesafenizi ona göre koyun yeni bir dünya kuracak olursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…