Dumur olmuş durumdayım..:((

cıngar çıkartmış resmen

Cıngar mı yuh yani beni kendi seviyenizle karıştırmışsınız :) Birde bana olumsuz yapılan yorumların altına tek tek sizde yorum yapmışsınız bravo bana baya etkilemişim sizi
 
Neden bavula eşyaları eşinizin koymasını beklediniz? ne giyeceğini siz bilirsiniz gösterirsiniz bunları giyer misin diye koyarsınız ben koyarım demiş tamam demişsiniz ben hazırlarken eşiminkileri de alırım o da bilmez ne yanına alacağını ben belirlerim yani bu ilk anlamsızlık.

İkincisi sadece 15 dk geç çıkmışsınız evden zaten 5 te çıkarız diye konuşmuşsunuz 5 te arkadaşlarda oluruz diye değil öyle olsa hadi mesafe var 5 te arkadaşlarınızda olacaktınız ama ancak daha 5.15 de evden çıktınız derdim de 15 için de bu kadar laf edilmez yani. Ayrıca bir bavul bir bagaja kaç değişik şekilde konabilir ki çok zaman harcadı diyorsunuz alt tarafı 15 dk yani. Arkadaşlarınıza pek sabırsızmış insanlık hali insan uyanamayabilir de eşiniz haklı ne güzel gezmeye giderken daha sabahtan burnundan getirmişsiniz. İlla aksilikler filan çıkar yani.
 

Sırf cevap yazmak için cevap yazmak..
Hep bekletirim hiç beklemem bir şeyi
Hatta otobüsü metroyu bile bekletirim,
Ne diyim bu güzel(!) huyunuzla böyle güzel nice tatillere o zaman
 
Sırf cevap yazmak için cevap yazmak..
Hep bekletirim hiç beklemem bir şeyi
Hatta otobüsü metroyu bile bekletirim,
Ne diyim bu güzel(!) huyunuzla böyle güzel nice tatillere o zaman
 
Cıngar mı yuh yani beni kendi seviyenizle karıştırmışsınız :) Birde bana olumsuz yapılan yorumların altına tek tek sizde yorum yapmışsınız bravo bana baya etkilemişim sizi
siz olumsuz yorumlara baya takmış durumdasınız eğer ki burada konu açıyorsanız olumlu yahut olumsuz yorumlara açık olabilmeniz gerekmektedir.sizinle seviye kisvesi altında bir sohbete girmeyeceğim . eğer sadece olumlu yorum çekiyorsa canınız bunu en başta belirtseydiniz de biz de ona göre yorum yapsaydık madem .beni etkilemiş olmanızı düşünmeniz de ayrıca düşündürücü baya özlem özden modlarına girmişsiniz
 

E yorum okuyun diyen yok ki size benim yazdığım konuyu okusanız bile yeterli bunu anlayabilmek için..size de hayırlı günler..
 

Bekliyorlarda sokakta değil ya evlerinde bekliyorlar hanımefendi saatlerce bekletmiyorsunuz ki 15 dk bekleseler ne olur zaten 5 de çıkacakmışsınız ve sadece ve sadece 15 dk geç kalmışsınız hemen telefona mı sarılmışlar sanki işe yetişeceksiniz de patron kızacak ne var bunda ancak giyindik hazırlandık çıktık deseniz ne olur ki.
 
Eğer tatile grup olarak çıkılacaksa o zaman gurur yapmayıp kendiniz hazırlayacaktınız bavulu akşamdan.. eşinizin huyunu biliyorsunuz bile bile lades demişsiniz.. eşinize ders verilecek zaman değilmiş yani özetle..

çok ciddi bir öfke kontrol sorununuz var, yazdığınız mesajlardan bile anlaşılıyor.. o hırsla virajları dönerken birine çarpsanız ne olurdu düşünebiliyor musunuz? dua edin sadece tekerleği yırtmışsınız.. hele sokaklarda koşmanıza hiç anlam veremedim..

ben de çok dakik bir insanım, geç kalmaya ya da bekletilmeye tahammülüm yok.. o konuda sizi anlayabilirim.. eğer eşinize ders vermek istiyorsanız ikiniz tatile çıkarken yapın bunu.. otobüsü- uçağı kaçırınca aklı başına gelir.. bu sinir krizleriyle sadece kendinizi yıpratırsınız, o taş gibi kalır siz çökersiniz..
 

Canım anlatamıyorum inan ki olayın bu olmadığını ve bunu söylediğimde de eleştireye katlanamayan oldum komik ama gerçek :)
 
Alışabildin peki mi bu duruma?

yani evet benimde kızdığım zmanlar oluyo ama çok fazla tepki vermemeye çalışıyorum alıştım sayılır,
yani eğer o saat 8 geliyorum diyosa ben onu 9 gibi düşünüyorum,yada 5 gibi yola çıkarız diyosa ben onu 6 gibi düşünorum yapıcak başka bişey yok huzurumu kaçırmaya değmez.
 
Çok özür diliyorum lütfen kusura bakmayın ama en sinir olduğum karakterdir bu sizin sahip olduğunuz karakter.
Okurken yaptıklarınıza o kadar şaşırdım ve sinirlendim ki,
Lütfen yanlış anlamayın ama içimde tutamazdım.
Biraz daha sakin olabilmeyi görev edinmelisiniz kendinize.
 
eninle bir daha hiçbir yere gitmem kesinlikle dediğinde benim iyice kırılıp boşa o zaman dediğinde onuda yapacam zaten dönünce demesi yani balıklama atladı bu lafıma..ek olarak istediğiniz kadar eleştirin hakaret boyutunu almasın lütfen!!

Yukardakiler senin yazın , sen adama boşa beni dersen adam bugün boşarım der oturur , yarın boşarım der çeker gider
 
bu arada valizi ben hazırlıyorsam kocamınkileri ayırmam o bilmez ne koyduğumu,ne koymuşsam giyer kullanır ,o evde görevler ayrılığı ilkesi mi var
 

Eğer herkese yazdığım cevapları okursanız burada beni hakaret şeklinde değil dozunda eleştiren herkese teşekkür ettim çünkü yorumları yapıcı yöndeydi ama hakaret tarzında yorumlara tabi ki olumlu yanıt vermem istersen şikayet et ama bana cıngar çıkaran diyen sensin ben sana böyle bir yorumda bulunmadan hemde..
 
bence ikinizde de birikim patlaması olmuş ama zamansız olmuş, aşabilirsiniz , ağır ayak insanlar değişmiyor, dakik insanlarda değişmiyor, sevgi varsa insanların biribirini sevdiği için olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor, tabi zaman ilerleyincede bu zorlaşıyor:)
 
bu arada valizi ben hazırlıyorsam kocamınkileri ayırmam o bilmez ne koyduğumu,ne koymuşsam giyer kullanır ,o evde görevler ayrılığı ilkesi mi var

Benim kocam ben ne zaman bavul hazırlasam benim koyduklarımı çıkarıp kafasına göre farklılarını koyar yani ne istediğini kestirmem neredeyse imkansız keşke bilsem de hazırlasam..
 
karşınızdaki sizli bizli konuşurken bu samimiyet nerden geliyor minnakmimar arka mahalleden tanıdık falan mı üsluba üslup ile yanıt verilir sonra bizler suçlu oluyoruz.
 
Canım anlatamıyorum inan ki olayın bu olmadığını ve bunu söylediğimde de eleştireye katlanamayan oldum komik ama gerçek :)

ee tamam lastik patladığı için 1 saat gecikmiş olmuşsunuz bunu anlatmaya çalışıyorsunuz ama buna neden olan da eşiniz değil ki sizsiniz 15 dk ya kızarken siniriniz, agresifliğiniz nedeniyle arabayı hızlı kullanmanız yüzünden çukura hızlı girip lastiği patlatmışsınız bu da mı eşinizi suçu tamamen sizin acele etme isteğiniz ve 15 dk abartmanız yüzünden ve muhtemelen daha önce de böyle davrandığınız için eşinizin sabrının taşması söylenmesi yüzünden olmuş tüm bunlar neden size eleştiride bulunan insanlara kızıyorsunuz ki bir konu açtıysanız eleştiriye de açık olacaksınız hanımefendi eğer fevri davranmayıp kontrollü olsaydınız o lastik de patlamazdı ama lastiği patlatan eşiniz olsaydı bana kızdı bir de lastik patladı dersiniz hala sizin bu olaylara yol açtığınızı kabul etmiyorsunuz daha kötüsü de olabilirdi karşıdan bir araba geliyor olabilirdi o hızla çarpabilirdiniz eşinizi kaybedebilirdiniz ve o zaman o 15 dk nın ne kadar önemsiz olduğunu sanırım anlardınız ama geç olurdu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…