- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
o zaman oklavayı alacaksın eline iki gün önceden hazırlatacaksın valizini son dakka sinir harbi yaşamayacaksınBenim kocam ben ne zaman bavul hazırlasam benim koyduklarımı çıkarıp kafasına göre farklılarını koyar yani ne istediğini kestirmem neredeyse imkansız keşke bilsem de hazırlasam..
Çok özür diliyorum lütfen kusura bakmayın ama en sinir olduğum karakterdir bu sizin sahip olduğunuz karakter.
Okurken yaptıklarınıza o kadar şaşırdım ve sinirlendim ki,
Lütfen yanlış anlamayın ama içimde tutamazdım.
Biraz daha sakin olabilmeyi görev edinmelisiniz kendinize.
cıngar çıkarmak kötü bir söz yada hakaret değildir cıngar çıkarmak deyimdir ve anlamı : Gürültü ve kavgaya yol açmak. demektir.beni az çok tanıyan varsa bugüne kadar kimseye kötü söz söylemediğimi bilir bunun bir deyim olduğunu bilmiyorsanız ve kötü söz sanıyorsanız orası sizin probleminiz benim kimseye hakaret ettiğim falan yok .Eğer herkese yazdığım cevapları okursanız burada beni hakaret şeklinde değil dozunda eleştiren herkese teşekkür ettim çünkü yorumları yapıcı yöndeydi ama hakaret tarzında yorumlara tabi ki olumlu yanıt vermem istersen şikayet et ama bana cıngar çıkaran diyen sensin ben sana böyle bir yorumda bulunmadan hemde..
o zaman oklavayı alacaksın eline iki gün önceden hazırlatacaksın valizini son dakka sinir harbi yaşamayacaksın
ya yemin ediyorum aynı benim kocamı anlatıyosun hayatta giyiceği varsa bile benim koyduklarımı giymezBenim kocam ben ne zaman bavul hazırlasam benim koyduklarımı çıkarıp kafasına göre farklılarını koyar yani ne istediğini kestirmem neredeyse imkansız keşke bilsem de hazırlasam..
hakkatten çok dakik avratlar olarak takır takır bekletmeden yazıyoruz oysaki bu aradasoruma cevap alaydım iyiydi...
ha bide boşalafına takıyorsunuz o koca koca değil bence başta taç olmalı
brda bile kızıyorsunuz bize ooysa biz dakik olarak saniyesi saniyesine cevap yazıyoruz..
cıngar çıkarmak kötü bir söz yada hakaret değildir cıngar çıkarmak deyimdir ve anlamı : Gürültü ve kavgaya yol açmak. demektir.beni az çok tanıyan varsa bugüne kadar kimseye kötü söz söylemediğimi bilir bunun bir deyim olduğunu bilmiyorsanız ve kötü söz sanıyorsanız orası sizin probleminiz benim kimseye hakaret ettiğim falan yok .
ey bacım kıyamam diyosun adamla beraber kendini öldürmek üzereymişsin..hani bir laf var ya ,hunharca seveceksen sevme beni diye..vallahi sen kıy mümkünse kıymayan halinde acayip sıkıntı varAhahah döv baştan diyosun yani kıyamam ki :)
hakkatten çok dakik avratlar olarak takır takır bekletmeden yazıyoruz oysaki bu aradadejavu_one sonuna kadar haklısın kocasını Allah muhafaza kaybetse ömrü billah dakikalara bahane bulamazdı.
anlamadın sanırım ben seninle kavga ediyorum değil eşinle sana göre haklı olabilirsin ama aşırı tepkin kavgaya yol açmış bende bunu anlatmaya çalıştım sen bunu hakaret olarak almışsan ben özür dilerim çünkü kimseyi kırmak değil amacım.farkında değilsin sanırım ağır yorum yazanı bilmem ama konuda olumsuz yorum yazanlara da tahammül edememişsin ki..Canım ama bu direk ben seninle kavga ediyorum demek değil mi? Doğru anlamışım işte..benim amacım burada kimseyle kavga etmek değil insanlar bana vakit ayırmış yorum yazıyor bundan daha güzel bir şey olabilir mi ben sadece bana çok ağır yorum yazanlara sitem ettim bu da çok normal değil mi?
ey bacım kıyamam diyosun adamla beraber kendini öldürmek üzereymişsin..hani bir laf var ya ,hunharca seveceksen sevme beni diye..vallahi sen kıy mümkünse kıymayan halinde acayip sıkıntı var
hakkatten çok dakik avratlar olarak takır takır bekletmeden yazıyoruz oysaki bu aradadejavu_one sonuna kadar haklısın kocasını Allah muhafaza kaybetse ömrü billah dakikalara bahane bulamazdı.
hayır 4*4 lük bir hayat yoktur eşinizin dezavantajıda ağır kanlı olması muhtemelen doğarken bile geç doğmuştur bak bu arada sana bu kadar tepki veren bende manyak dakik bir insanımdır sinirden çıldırırım birilerini beklerken ki genelde hep bekletilen tarafımdır buna rağmen daha ne bir bodoslama araba kullanmışlığım var ne Mirkelam gibi koşmuşluğum ne de sinir krizi geçirmişliğim hadi gene iyisin tekerlek parçalamaktan bahsetmiyorum bile..bu sebeple sebepte haklıyken sonuçta haksızlığın dibine vurmuş biri olarak bence özür dilemekten ziyade bu karakterini törpülemek adına profesyonel yardım almalısın..bak hakkatten benden beklenilmeyecek kibarlıkta yazdım bunlarıAllah korusun tabiki onu kaybetmek düşüncesi bile beni bitirir ama bu hiç sorun yaşamayacağımız anlamına mı geliyor?
anlamadın sanırım ben seninle kavga ediyorum değil eşinle sana göre haklı olabilirsin ama aşırı tepkin kavgaya yol açmış bende bunu anlatmaya çalıştım sen bunu hakaret olarak almışsan ben özür dilerim çünkü kimseyi kırmak değil amacım.farkında değilsin sanırım ağır yorum yazanı bilmem ama konuda olumsuz yorum yazanlara da tahammül edememişsin ki..
hayır 4*4 lük bir hayat yoktur eşinizin dezavantajıda ağır kanlı olması muhtemelen doğarken bile geç doğmuştur bak bu arada sana bu kadar tepki veren bende manyak dakik bir insanımdır sinirden çıldırırım birilerini beklerken ki genelde hep bekletilen tarafımdır buna rağmen daha ne bir bodoslama araba kullanmışlığım var ne Mirkelam gibi koşmuşluğum ne de sinir krizi geçirmişliğim hadi gene iyisin tekerlek parçalamaktan bahsetmiyorum bile..bu sebeple sebepte haklıyken sonuçta haksızlığın dibine vurmuş biri olarak bence özür dilemekten ziyade bu karakterini törpülemek adına profesyonel yardım almalısın..bak hakkatten benden beklenilmeyecek kibarlıkta yazdım bunları
Evet konu sahibi bence bu kadar acık olmamalıGerçekten eleştirmek için yazmıyorum ama senin bi yardım alman gerektiğini düşünüyorum. Kocan on beş dakika geç kaldı diye yaptıklarına bak. Sokaklarda sabahin korunde koşmak kafanı cama vurmak deli gibi araba kullanmak ve nedense bunu marifet gibi anlatmak...
Eşim bana çok düşkün demişsin ya belli. Başkası olsa bu normal dışı davranışlara asla göz yummazdi böyle sessiz kalmazdı. Ciddi bir problemin olduğu açık. Kendinin o adamın ve ailenin selameti için gidip bi doktora görünsen çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?