emniyet kemerini takmadığından adım gibi eminimYok canım ben kontrollü hız yaptım o kadar kararmadı gözüm Allahtan :) Lastik olayı tamamen şanssızlık..
hayır ben eşinden için demiştimPardon canım ben bana burada yazılanlar için cıngar çıkartmışsın anladım..Bende kırdıysam özür dilerim inan buradaki tek amacım haksızsam da nerede hata yaptığımı bilip onu düzeltmek sonuçta bu benim iyiliğime olacak bir durum
Pardon canım ben bana burada yazılanlar için cıngar çıkartmışsın anladım..Bende kırdıysam özür dilerim inan buradaki tek amacım haksızsam da nerede hata yaptığımı bilip onu düzeltmek sonuçta bu benim iyiliğime olacak bir durum
bize neden kızıyor onu anlamıyorum
ne yazarsa yazsın ne derse desin hatalı neresin tutsam orda hata var
kocasını öpmek istemiyormuş
yazık o kocaya ya bir nazını çek öfkesini çek lafını sözünü çek bide boşa de sonra koca oda olucak desin vay efendim bana bunu dedi
yani herkes der ki bunu
valla yine iyi koca gitmiyoruz deyip yarı yolda dönse hatta kocası bağırıp çağırsa arabaya zarar verecek duruma gelse bide arabaya kafada atmış konu sahibi bunu koca yapsa o zaman sesini çıkaramaz hatta bu boşanma sebebi bile olabilirken adam normal davranıyor hala kadın uzatmanın derdin de ilginç
hep diyorum yönetiiiim yönetim derdini öpeyim butonu getirin...Merak ettim sizin için dertmi bu vay anasını
benim romantik ve düşünceli herifime bu hareketleri yapsaydım sıralıyorum olacaklarıemniyet kemerini takmadığından adım gibi eminim
kontrolsüz güç güç değildire tepki olarak
kontrollü hız kontrol değildir diyor ve çekiliyorum
Evet konu sahibi bence bu kadar acık olmamalı
yanı ben utanırım sabahın kör karanlıgında sokakta kostum demeye kafamı arabaya vurdum demeye gercekten
bızım oralarda buna erkek sınırı derler ama
bence sorun surada; 15 dk oldugunda henuz hıc tepkı vermedıgınde bıle ıcten ıce 15 dk bılenıyor olması.
bılmem ben rahatımdır mesela yoktur oyle kuralım beraber yasadıgım kısılerınde olmasından rahatsız olurdum ben askermıyım hazır kıta soz verdıgım saatlerde hatat sozde degıl konusulan saatlerde aksamadan hazır olayım
ben burada cıngar çıkardın dedim sanmış da ondan taktı banaiyide sen bu arkadaşa neden taktın bu kadar
sende öfke sorunu olduğu gibi takıntı sorunuda mı arkadaş cıngar demekle kavga demek istemiş
bunuda herkes yazıyor.neden bu kelimeye takıldın ki
sansürlü senin beynini mibenim romantik ve düşünceli herifime bu hareketleri yapsaydım sıralıyorum olacakları
o valizi velev bir hata akşamdan hazırlamadık beraber
lastiği parçaladım tepki veremeden usulca cupcake gibi otururdum bir köşede
hadi verdim tepkiyi , ağzıma tıkardı
hadi kafamı vurdum bana hakaret ederdi ( zekayla alakalı bişiler- sansür uyguladım)
hadi koştum , defol git ananın gözüne kadar derdi
bütün bunları kocam yapsa bende sanırım orada bırakır eve giderdim , sen hastasın filan derdim
konu sahibi vallahi dalga gecmiyorum sadaka filan versin nazar degmesin
Şaştım kaldım neleri dert ediniyor insancıklarhep diyorum yönetiiiim yönetim derdini öpeyim butonu getirin...
#diren derdini öpeyim butonu direnn
emniyet kemerini takmadığından adım gibi eminim
kontrolsüz güç güç değildire tepki olarak
kontrollü hız kontrol değildir diyor ve çekiliyorum
ben hiçbir sıralama yapmadan aynı şey için ...benim romantik ve düşünceli herifime bu hareketleri yapsaydım sıralıyorum olacakları
o valizi velev bir hata akşamdan hazırlamadık beraber
lastiği parçaladım tepki veremeden usulca cupcake gibi otururdum bir köşede
hadi verdim tepkiyi , ağzıma tıkardı
hadi kafamı vurdum bana hakaret ederdi ( zekayla alakalı bişiler- sansür uyguladım)
hadi koştum , defol git ananın gözüne kadar derdi
bütün bunları kocam yapsa bende sanırım orada bırakır eve giderdim , sen hastasın filan derdim
konu sahibi vallahi dalga gecmiyorum sadaka filan versin nazar degmesin
Ben size kızmıyorum ki istediğin kadar eleştir beni inan mutlu olurum çünkü bu benim yararıma olur ama üsluplar çok kırdı beni.. Bence sen delisin, bu adam seni hemen boşasın, az bile yapmış sana, ve daha da ağır ithamlar.. Ama hepimiz kadınız bir yerde duyguyla yaşıyoruz kah büyük hatalar yapıyoruz kah saçmalıyoruz keşke düzeltmem gereken yanlar söylense daha mutlu olurum.. Bence seni boşasın yorumu bana ne katabilir ki?
Merak ettim sizin için dertmi bu vay anasını
asla tanışmak istemezdim bacım senle,zira çok çabuk kızışabilirdin bana ve napacağını şu yazdıklarınla kestiremiyorum,hayatına maal olmak istemiyorum kesinlikleAa yok o konuda çok katıyım kemersiz adım atmam o da öyle :) Keşke tanısaydınız beni belki daha farklı düşünürdünüz
O zaman işin rengi değişir di :)sansürlü senin beynini miaha takıldım valla cute yaaaa
O zaman işin rengi değişir di :)
beni yoldan çıkarma ben zekayla alakalı bişiler söylerdi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?