- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi elifff_____
-
eski konularına baktım da, yapma lütfen. kendini yiyip bitiriyorsun sadece. bu şekilde evliliğine de zarar verirsin. ayıp değil sonuçta, belki de destek almak en doğrusudur. ya da sözünü dinlediğin dertleşebileceğin biriyle konuşmak.Değil zaten ama dün dedi ki o hasta olsa bende ararım ben aramasını istemiyorum biraz daha soğuk davranmalı kadına karşı
Bence gidin bi ada falan kiralayın siz kocanızla yaşayın. Ancak böyle rahat edersiniz. Yazık adama da ya.Değil zaten ama dün dedi ki o hasta olsa bende ararım ben aramasını istemiyorum biraz daha soğuk davranmalı kadına karşı
Hayır canim, onlar benim kuzenim degilki Teyzem halam.. Ayrıca halamin eşi, babam gibidir çok severim.. Ama kuzen farklı bisey kendimden ornek vereyim kuzenleri uzakta onlarla anca net üzerinden bazen telefonla gorusurken, eşleriyle nasıl samimi olabilirim.. Söylese bisey var yakın olup, gelip gitmekte kuzenimin eşini arayıp ufacık bi yanık yüzünden geçmiş olsun demem, sacmalik art niyet bana göre..Peki teyzenizin kocasi hasta olursa arayip bir gecmis olsun diyemez misiniz?
Veya ablanizin kocasi?
Veya halanizin kocasi?
Yani eniste diye tabir edilenleri demek istiyorum?
O zaman da açmazdı meşgulüm derdi. Geri aramayı unuttum derdi falan filan. İstedikten sonra uzak durabilir bence kendini kandırma.Evt ya bu hiç aklıma gelmedi bana değer verseydi o telefonu bana açtırırdı.ama yanlız değildik annemler bizdeydi çaya gelmişlerdi
Ve kadın okuldaykende arayabilirdi
Kötü niyet yok diyorum ama öyle galiba kadın samimi olmak için yer arıyoHayır canim, onlar benim kuzenim degilki Teyzem halam.. Ayrıca halamin eşi, babam gibidir çok severim.. Ama kuzen farklı bisey kendimden ornek vereyim kuzenleri uzakta onlarla anca net üzerinden bazen telefonla gorusurken, eşleriyle nasıl samimi olabilirim.. Söylese bisey var yakın olup, gelip gitmekte kuzenimin eşini arayıp ufacık bi yanık yüzünden geçmiş olsun demem, sacmalik art niyet bana göre..
O zaman bu sizin aile yapiniz birsey diyememHayır canim, onlar benim kuzenim degilki Teyzem halam.. Ayrıca halamin eşi, babam gibidir çok severim.. Ama kuzen farklı bisey kendimden ornek vereyim kuzenleri uzakta onlarla anca net üzerinden bazen telefonla gorusurken, eşleriyle nasıl samimi olabilirim.. Söylese bisey var yakın olup, gelip gitmekte kuzenimin eşini arayıp ufacık bi yanık yüzünden geçmiş olsun demem, sacmalik art niyet bana göre..
Evt haklısın açmayabilirdi demek ki umurunda değil benim rahatsız olmam neyse bu akşam konuşcam zatenO zaman da açmazdı meşgulüm derdi. Geri aramayı unuttum derdi falan filan. İstedikten sonra uzak durabilir bence kendini kandırma.
Bence de umrunda değil ve sana değer vermiyor.Evt haklısın açmayabilirdi demek ki umurunda değil benim rahatsız olmam neyse bu akşam konuşcam zaten
Merhaba ne kiÇok yüz veriyor eşiniz.
Merhaba diyene merhaba falan diyor.
Lorena senin akrabalara da takacağın günü sabırsızlıkla bekliyorduk şimdi patlamış mısırımı alıp yazacaklarını merakla beklemeye geçiyorum
Kuzenler kardeş gibidir, birbirleriyle konuşurlar biliyorsun değil mi? Kadının 8 yaşındaki oğlu da dayısını seviyordur konuşmak istiyordur .neyse. O kadın burayı okusa itham ettiğin şeylerden ne kadar utanır fikrin var mı?
Merhaba ne ki
Silgi veriyor ya silgi, hem de ogrencisine
Tabiki herkesin aile yapısı farklı..bizimde eşli olarak gorustugumuz arkadaşlarımız var ailecek..kuzenlerimde yakinimda olsa ailecek gorussem, arkadaşlarımdan bi farkı olmazki.. Ama nasıl arkadaşımın eşini aramiyorum bi sebepten ötürü msj atmiyorum, kuzenimin eside böyle..O zaman bu sizin aile yapiniz birsey diyemem
Akrabaya bakis acilarimiz farkliymis demek ki
Bizde kuzenler birbiriyle gorusur, esleri de gorusur dolayisiyla ben esimin kuzenleri ve onlarin esleriyle de gorusurum, ne sebepten olursa olsun art niyet de aramam seviyor deger veriyor ariyor derim
Tabiki herkesin aile yapısı farklı..bizimde eşli olarak gorustugumuz arkadaşlarımız var ailecek..kuzenlerimde yakinimda olsa ailecek gorussem, arkadaşlarımdan bi farkı olmazki.. Ama nasıl arkadaşımın eşini aramiyorum bi sebepten ötürü msj atmiyorum, kuzenimin eside böyle..
Evime geldiklerinde hurmet, guleryuz görürler giderler..
Yok o yok bu bahanelerle aranmaz yanı..adam trafik kazasimi gecirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?