Dün akşam sinir oldum

Değil zaten ama dün dedi ki o hasta olsa bende ararım ben aramasını istemiyorum biraz daha soğuk davranmalı kadına karşı
eski konularına baktım da, yapma lütfen. kendini yiyip bitiriyorsun sadece. bu şekilde evliliğine de zarar verirsin. ayıp değil sonuçta, belki de destek almak en doğrusudur. ya da sözünü dinlediğin dertleşebileceğin biriyle konuşmak.

Değil zaten ama dün dedi ki o hasta olsa bende ararım ben aramasını istemiyorum biraz daha soğuk davranmalı kadına karşı
Bence gidin bi ada falan kiralayın siz kocanızla yaşayın. Ancak böyle rahat edersiniz. Yazık adama da ya.

Sosyal varlıklarız biz insanlar. Hasta biri aranır, bir ihtiyacı var mı diye sorulur hatta. Aman ya elti bile illallah etmiş artık direkt sizi aramış. Gerçek olamazsınız.

Peki teyzenizin kocasi hasta olursa arayip bir gecmis olsun diyemez misiniz?
Veya ablanizin kocasi?
Veya halanizin kocasi?
Yani eniste diye tabir edilenleri demek istiyorum?
Hayır canim, onlar benim kuzenim degilki Teyzem halam.. Ayrıca halamin eşi, babam gibidir çok severim.. Ama kuzen farklı bisey kendimden ornek vereyim kuzenleri uzakta onlarla anca net üzerinden bazen telefonla gorusurken, eşleriyle nasıl samimi olabilirim.. Söylese bisey var yakın olup, gelip gitmekte kuzenimin eşini arayıp ufacık bi yanık yüzünden geçmiş olsun demem, sacmalik art niyet bana göre..

Evt ya bu hiç aklıma gelmedi bana değer verseydi o telefonu bana açtırırdı.ama yanlız değildik annemler bizdeydi çaya gelmişlerdi
Ve kadın okuldaykende arayabilirdi
O zaman da açmazdı meşgulüm derdi. Geri aramayı unuttum derdi falan filan. İstedikten sonra uzak durabilir bence kendini kandırma.

Kötü niyet yok diyorum ama öyle galiba kadın samimi olmak için yer arıyo

O zaman bu sizin aile yapiniz birsey diyemem
Akrabaya bakis acilarimiz farkliymis demek ki
Bizde kuzenler birbiriyle gorusur, esleri de gorusur dolayisiyla ben esimin kuzenleri ve onlarin esleriyle de gorusurum, ne sebepten olursa olsun art niyet de aramam seviyor deger veriyor ariyor derim

O zaman da açmazdı meşgulüm derdi. Geri aramayı unuttum derdi falan filan. İstedikten sonra uzak durabilir bence kendini kandırma.
Evt haklısın açmayabilirdi demek ki umurunda değil benim rahatsız olmam neyse bu akşam konuşcam zaten

Oo sabah neşesi gelmiş Lorena' dan kahvemi aldım geldim on sayfa şenlik var desene

Tabiki herkesin aile yapısı farklı..bizimde eşli olarak gorustugumuz arkadaşlarımız var ailecek..kuzenlerimde yakinimda olsa ailecek gorussem, arkadaşlarımdan bi farkı olmazki.. Ama nasıl arkadaşımın eşini aramiyorum bi sebepten ötürü msj atmiyorum, kuzenimin eside böyle..
Evime geldiklerinde hurmet, guleryuz görürler giderler..
Yok o yok bu bahanelerle aranmaz yanı..adam trafik kazasimi gecirmis

Ya bence sen haklısın Lorena. Ben misafirken de tüm konularını okudum bu kadar da olmaz! Eşin bence gözü dışarıda bir adam ve kendisine yapılacak her yola da müsade ediyor. Yahu adam öğrencisine silgi veriyor ya! Ahlaksızlığa bak! Bence bu kuzenin eşi de eşine aşık olabilir, ne demek canım elini sormak adam öldü mü!

Ya eşin de boş değilse kadına! Bunlar kaçarlar ben söyliyim kalırsın ortada. Bence sen eşini boşa, ahlaksız adam ne demek ya silgi vermek falan densiz!

Kusura bakma ama bence gayette kötü düşünüyorsun, akrabalıklarda bu yüzden eriyor

Hem herkesin aile yapısı farklı diyorsunuz, hem kadını kötü niyetlilikle suçluyorsunuz.

Biz de kuzen eşleriyle görüştükçe muhabbet ederiz, hatta bazısıyla hiç muhabbetimiz, samimiyetimiz yoktur.

Biz böyleyiz diye samimi olanları kötü niyetlilikle suçlayamam.

Siz hem herkes farklı diyorsunuz, hem de samimi olanları garip buluyorsunuz.

Eşimin kuzeninin karısı kahve dükkanı açtı ve inanabiliyor musun eşim facebook'da "kuzenin karısı açtı mutlaka gidin kahve için" diye paylaşım yaptı! Biliyordum gözü vardı ama bu denli de beklemezdim aleni.

Davayı açtım ihanetten Mart başı mahkemem var. Sen misin beni aldatan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…