Dün akşam sinir oldum

Size burada defalarca tedavi olun dendi dinlemediniz, ben artık eşinizin de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Malum size katlanıyor..Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Hayatı böyle kafanızda kurgularla huzursuz, neşesiz, mutsuz, her an biri gelip eşimi elimden alacak diye diken üstün geçireceksiniz. En güzel yıllarınız böyle mutsuz geçecek, yıllar sonra bu enerjiniz, bu güzelliğiniz kalmadığından heba ettiğiniz yıllarınıza üzülecekseniz.

benim bildiğim başka bir yol yok

ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Bu ne hadsizlik?
Sizinle aynı düşüncede olmayan insanlara "abidik" gibi manasız bir sıfat kullanma cesaretini nereden alıyorsunuz acaba?
İpin ucunu kaçıran sizsiniz bu ayarsız mesajınızla.
Sizin o bayıldığınız soruyu ben size sorayım o zaman: "Siz hayırdır?"

Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo bana

yaa yalniz yazik adama, kole hayati yasiyor resmen.. esi telefonundan istedigi numarayi siliyor, sosyal medya hesabi olmasina bile izin yok, ogrencisi geldiginde bile adamcagiz "gel sen de dur yanimda" diyor.. yahu bu nasil evlilik? oldu olacak gecirin boynuna bi zincir, git dediginizde gitsin gel dediginizde gelsin! Pes!!

aklıma bi şarkı geldi nostaljik .. şöyleydi kendine gel sen kendine kendine gel haddini bil sen haddini haddi ni bil..
güzel şarkıydı ama işte geçmişte kaldı.. ay ayyy :)

kim bu lorena? ne yazmış bulamadım bi türlü
Eskisidir bu forumun
Açtıgı bütün konular kıskançlık ekseninde döner durur..Konuyu okurken saçlarının elinde kaldıgını hissedersin saçmalıklar silsilesinden o derece yani :)

Dunyanın güneşin etrafında dönmesi gibi aynı konular etrafında döner durur

Kocasının artık brad pitt olduguna karar kılacagım az kaldı :)

Bu nicki de yeni üyeligi :)

Elif sabır gereken her durumda eşini hatırlayacağım

Bu kadar sabırlı nasıl oluyor diye

Kimse senin kocanı istemiyorrr

Istese de eşin herşeye rağmen hala seninle

Doktora git diyoruz gitmiyordun vs vs

Her şeyin dozu vardır sen aşalı çokkkk oldu

konu sahibini mi diyorsunuz?

Sizin konularınızdan yıldım yeminle yıldım.
Size tek tavsiyem,eşiniz işten ayrılsın,telefonunu,bilgisayarınıda alın elinden,akvaryuma kapatın. Siz sağ biz selamet.

siz ipin ucunu bulanlardansınız sanmıştım sizi zira beğendiğiniz yorumum oldu bu konu da..yoksa yine mi kaçırdınız?
neyse sağlık olsun,hayırlı cumalar.
ben sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten fark yaratmak açısından Yalnız siz Lorenanın oltasına gelince "misinanın ucunu" bu kadar sıkı sıkıya tutmayın da cumanız yem olarak geçmesin

Sana da hayırlı cumalar..
Ama inan boş yere denmiyor bunlar lorena'ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…