- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
-
Noldu siz ipin ucunu kaçıranlarla muhattap olmuyodunuzhı?
--oldu, yuvalarımızın huzurlarımızı kaçırmayız..
körler sağırlar birbirini ağırlar evet onu iyi öğrenmişiniz bak
tebrikler.
kim bu lorena? ne yazmış bulamadım bi türlüALLAH eşine peygamber sabrı vermiş lorena
Ben olsam boşanırdım senden, çekilecek dert degilsin yeminle.
Bu ne hadsizlik?benim bildiğim başka bir yol yok
ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
siz ipin ucunu bulanlardansınız sanmıştım sizi zira beğendiğiniz yorumum oldu bu konu da..yoksa yine mi kaçırdınız?Noldu siz ipin ucunu kaçıranlarla muhattap olmuyodunuz
Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo bana
ALLAH eşine peygamber sabrı vermiş lorena
Ben olsam boşanırdım senden, çekilecek dert degilsin yeminle.
Eskisidir bu forumunkim bu lorena? ne yazmış bulamadım bi türlü
Valla çerim ben burada okurken daral geliyor adam da ne türlü bir sabır var anlamış degilim..Adam da cok garip. Tencere kapak bir nevi.
konu sahibini mi diyorsunuz?Eskisidir bu forumun
Açtıgı bütün konular kıskançlık ekseninde döner durur..Konuyu okurken saçlarının elinde kaldıgını hissedersin saçmalıklar silsilesinden o derece yani :)
Dunyanın güneşin etrafında dönmesi gibi aynı konular etrafında döner durur
Kocasının artık brad pitt olduguna karar kılacagım az kaldı :)
Bu nicki de yeni üyeligi :)
evetkonu sahibini mi diyorsunuz?
Daha dolu kafalar, daha anlamlı cümleler ve haddinizi bildiğiniz günler diliyorum size :)aklıma bi şarkı geldi nostaljik .. şöyleydi kendine gel sen kendine kendine gel haddini bil sen haddini haddi ni bil..
güzel şarkıydı ama işte geçmişte kaldı.. ay ayyy :)
ben sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten fark yaratmak açısındansiz ipin ucunu bulanlardansınız sanmıştım sizi zira beğendiğiniz yorumum oldu bu konu da..yoksa yine mi kaçırdınız?
neyse sağlık olsun,hayırlı cumalar.
belki o dereceyse rahatsızlık olmuş olabilir, tıbbi olarak tanısını bilemiyorum fakat konuyu haklı bulduğumu belirtmeliyim bu benim düşüncem,ayrıca teşekkür ediyorum yanıtsız bırakmadığınız için hayırlı cumalar efem
Sana da hayırlı cumalar..belki o dereceyse rahatsızlık olmuş olabilir, tıbbi olarak tanısını bilemiyorum fakat konuyu haklı bulduğumu belirtmeliyim bu benim düşüncem,ayrıca teşekkür ediyorum yanıtsız bırakmadığınız için hayırlı cumalar efem
bilmukabele.Daha dolu kafalar, daha anlamlı cümleler ve haddinizi bildiğiniz günler diliyorum size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?